Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου μιλησα με την Στεφ και προβληματίστηκα αρκετά. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές. Σταματάω τα ρημάδια τα καφέ επιτέλους!! Μου είπε να περιμενω να δω κόκκινο αίμα και να ξεκινήσω τα λευκά. Μα τις λέω εγώ τώρα καθάρισα από περίοδο. Μου είπε λοιπόν ότι ο Κουρ θεωρεί ότι 10 μέρες τώρα ήταν ψευτοπεριοδος και ας είχα κανονική αιμορραγία. Και ότι λογικά θα ξανά έχω περίοδο σε λίγες μέρες .έλεος όμως χαχαχα όλο το μήνα με μια σερβιετα θα είμαι?? Οπότε τώρα υπομονηη μέχρι να αδιαθετησω!!! Όπως βλέπετε όλο το σύμπαν έχει συνομοτησει να πάω χέρι χέρι με την @Viv37 χαχαχαχα!!! 

Κρατάω μέσα στην ανυπομονησία μου τι ότι σταματάω από χάπια μπας και ξεπρηστω λίγο. 

Ουαου!!!!! Στοιχηματίζω σε διδυμακια!!! Μπράβο κορίτσι μου βουρ για τον υπέρηχο τώρα!!!

Μπραβο!! Ας ερθει μια περιοδος ακομα δεν πειραζει γιατι θα κανεις 9 μηνες να την ξαναδεις..!!!χιχιχι!!! Ολα πηραν τον δρομο τους!!

• Μου αρέσει 3

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

11 minutes ago, Chrussa1982 said:

Κορίτσια μου μιλησα με την Στεφ και προβληματίστηκα αρκετά. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές. Σταματάω τα ρημάδια τα καφέ επιτέλους!! Μου είπε να περιμενω να δω κόκκινο αίμα και να ξεκινήσω τα λευκά. Μα τις λέω εγώ τώρα καθάρισα από περίοδο. Μου είπε λοιπόν ότι ο Κουρ θεωρεί ότι 10 μέρες τώρα ήταν ψευτοπεριοδος και ας είχα κανονική αιμορραγία. Και ότι λογικά θα ξανά έχω περίοδο σε λίγες μέρες .έλεος όμως χαχαχα όλο το μήνα με μια σερβιετα θα είμαι?? Οπότε τώρα υπομονηη μέχρι να αδιαθετησω!!! Όπως βλέπετε όλο το σύμπαν έχει συνομοτησει να πάω χέρι χέρι με την @Viv37 χαχαχαχα!!! 

Κρατάω μέσα στην ανυπομονησία μου τι ότι σταματάω από χάπια μπας και ξεπρηστω λίγο. 

Ουαου!!!!! Στοιχηματίζω σε διδυμακια!!! Μπράβο κορίτσι μου βουρ για τον υπέρηχο τώρα!!!

Αγάπη μου το σημαντικό είναι ότι τελείωσες επιτέλους με τα καφέ, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και τα λευκά έρχονται . Επιτέλους . Για τη σερβιέτα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι θετικό να πω γμτ εγω ούτε μέρα δεν τις αντέχω…

ας είναι το τελευταίο αυτό καρδούλα μου . Πολύ χαρά  πήρα αλήθεια !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Fili είπε:

Μας έσκασαν!,, πήγαμε και την πήραμε εμείς γιατί μάλλον δε θα μου έστελναν ποτέ τα αποτέλεσμα .1477!!!

Μπράβο.. Όλο καλά νέα σήμερα.. Μακάρι και για όλα τα κορίτσια. Οι χαρές μας, χαρές τους και το αντίθετο. 

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! Που να εισασταν από μια μεριά να δείτε τα ξινισμενα μούτρα του καλού μου που θα ξαναδιαθετησω. Σου κάνω πρόβα του λέω για μετά χαχαχαχα. Από τη μια ανυπομονεί να ξεκινήσουμε από την άλλη όλη μέρα το Κοκό σκέφτεται ρε που μπλέξαμε χαχαχα. 

Ελπίζω να μπει η @chitaneta να μας πει πως πήγε το χειρουργείο. Την έχω έννοια όπως και όλες σας. Όλη μέρα με το κινητό στο χέρι έχω καταντήσει να περιμένω θετικές χοριακες και όμορφα νέα!! 

Θερμή παράκληση στις εγκυουλες μας: μη μας ξεχάσετε (που δεν το έχετε κάνει ευτυχώς) μέχρι να σας ακολουθήσουμε. Σας χρειαζομαστε για την θετική σας ενέργεια την μπεμπεδοσκονη την ενθάρρυνση σας στον αγώνα . Ααααα και να μας λέτε καθημερινά πως νιώθετε να πιάσουμε κ εμείς λίγο το feeling της εγκυμοσύνης.

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 43 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να μην προβληματίζεσαι καθόλου! Ήθελα να το πω αλλά κρατήθηκα. Οι εξετάσεις για τη μέρα του κύκλου σου έδειχναν ότι μπήκες στην τρίτη φάση και σκέφτηκα το πιο σωστό θα είναι να της πει τα κόβεις όλα για να σου έρθει περίοδος. Υπολόγισε ότι από τη στιγμή που θα σταματήσεις τα καφέ σε 3 με 5 μέρες (άντε μια εβδομάδα) θα αδιαθετησεις. Οπότε θα ξεκινήσεις με το κανονικό πρωτόκολλο, 2η μέρα περιόδου με τα άσπρα.

Τσαααααακ ο Κούρτης!!!! Σωστός. Να κάτι τέτοια όταν κάνουν οι γιατροί με ξετρελαίνουν.

(Είμαι λίγο τρελή. Το παραδέχομαι. Χαχαχα)

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! Που να εισασταν από μια μεριά να δείτε τα ξινισμενα μούτρα του καλού μου που θα ξαναδιαθετησω. Σου κάνω πρόβα του λέω για μετά χαχαχαχα. Από τη μια ανυπομονεί να ξεκινήσουμε από την άλλη όλη μέρα το Κοκό σκέφτεται ρε που μπλέξαμε χαχαχα. 

Ελπίζω να μπει η @chitaneta να μας πει πως πήγε το χειρουργείο. Την έχω έννοια όπως και όλες σας. Όλη μέρα με το κινητό στο χέρι έχω καταντήσει να περιμένω θετικές χοριακες και όμορφα νέα!! 

Θερμή παράκληση στις εγκυουλες μας: μη μας ξεχάσετε (που δεν το έχετε κάνει ευτυχώς) μέχρι να σας ακολουθήσουμε. Σας χρειαζομαστε για την θετική σας ενέργεια την μπεμπεδοσκονη την ενθάρρυνση σας στον αγώνα . Ααααα και να μας λέτε καθημερινά πως νιώθετε να πιάσουμε κ εμείς λίγο το feeling της εγκυμοσύνης.

Όσο για το "Κοκό" έχετε κάποιες μέρες μπροστά σας... Εκμεταλλευτείτε το!!! :wink::wub::D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Μας έσκασαν!,, πήγαμε και την πήραμε εμείς γιατί μάλλον δε θα μου έστελναν ποτέ τα αποτέλεσμα .1477!!!

Ουαουουου !!! Συγχαρητήρια!!! Τέλεια λέμε!

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ρε συ αφού έπαιρνες τα καφε λογικό μόλις τα κόψεις να έρθει περίοδος, προγεστερονη έπαιρνες. Κόβεις προγεστερονη, θα σου έρθει περίοδος,  θα σου κρατήσει λίγο γιατι σιγά το ενδομητριο που θα έχεις με τόσες μέρες αίμα, και τσουπ ξεκινάς τα ωραιότατα λευκά. Απλούστατο ❤️

• Μου αρέσει 2

Βρε Μαρινάκι μην κρατιεσαι να τα λες!! Και να έτσι που είχα μείνει με την απορία τσουπ!! Λύθηκε!! Εμ και ο γιατρουλης μου δεν μου λέει και πολλά πολλά. Ευτυχώς του έχω εμπιστοσύνη αλλιώς θα είχα ήδη πάρει τηλέφωνο για ανάλυση επί της περιόδου χαχαχα!!!  @Villi μου γλυκιά μακάρι να κρατήσει λίγο γιατί θα κυκλοφορώ σαν συγκαμενη στο τέλος!! 

Άντε γιατί μου φαίνεται ότι με όλη αυτή τη διαδικασία κ αφού έχουμε φάει προ πολλού τον γάιδαρο αυτή η ουρά τον ατέλειωτο ρε παιδάκι μου!!! 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

Μπραβο σ κοριτσαρα μ.. μπραβο σ αγαπη μ....τι τελεια  νεα ειναι αυτα...με το καλο να ερουν τα μωρα σ ....ποοοοοοοο παναγια μ τι χαρα ειναι αυτη..  συγχαρητήρια κ παλι ψυχη μ

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

AAAAA τι ωραία! Περιμένουμε κ εσένα δηλαδή!! Μπράβο! Άντε με το καλό! Γιγάντια χοριακή και για σένα εύχομαι!

Λες? Μάζεψέ το και εσύ λιγάκι! Άνοιξη του 22 είναι καλά νομίζω! χαχαχα

Άντε να δούμε! Εγώ τώρα αναρωτιέμαι αν θα είμαι πριν ή μετά το 12  μηνο. Διανύουμε τον 8ο μήνα αναμονής τώρα.

Ξεκινήστε τα στοιχήματα κορίτσια! χαχαχαχαχα

Καλά εντάξει,,, ξεκίνα εσύ το χορό ,,, άμεσα κιόλας και θα έρθω και εγώ ,,, αλλά δεν προλαβαίνω μανούλι μου άνοιξη μάλλον,,,, πότε τα τεστ? Πότε τα αποτελέσματα? Πότε αν είναι όλα οκ και δε χρειαστώ αντιβίωση? Πότε η υστεροσκοπηση ή η μίνι λαπαροσκοπηση? Πότε να βρεθεί η δική μου δοτρια? Πότε η ένωση? Ουυυυυφ κουράστηκα ήδη χαχαχαχα,,,,άσε με εμένα,,,έχω ακόμα καιρό ( @marina86 εσύ για πότε είσαι να ξέρω να έχω παρεούλα κάποια και εγώ). Καλά λέω φθινόπωρο και άμα! Έρχεται η δικιά σου δοτρια τώρα , η εξωτική, η τσαχπινα , η κούκλα! 

@Chrussa1982 έλεος πραγματικά με τα παλιό χάπια,,,σε νιώθω τόσο οποίο πολυυυυυυυ,,,, αλλά σκέψου ότι είσαι στην τελική ευθεία και εσύ γλυκιά μου,,,, ε ε έρχεται!!!!! Οοοοοοομμμμμμμ

@Fili μου γλυκιά,,,,νουμεραρα!!!!!!! Μπράβο κοριτσαρα μου,,,, με το καλό ο υπέρηχος!!!!

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

@Kiddo @Annaforyou @Neli83Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια !! 
καλε λέτε;εγω δεν ήξερα καν ότι γίνεται να διαιρεθεί μια βλαστοκύστη… το γλυκάκι μου έχει κληρονομικότητα για δίδυμα ούτως η άλλως ολαλαλαλ

υγιες να είναι πραγματικά και ότι είναι. Αχ άντε να περάσουν οι μέρες μέχρι υπέρηχο, Και εγω που νόμιζα μετά τη χοριακη ότι ηρεμουμε αλλά οοοοοχι :)

@chitaneta όλα καλά καρδούλα μου ; Σε εχω και σένα στο μυαλό μου…

Υπεροχη χοριακη!!! Πωπω παλι αγχος ε; Νομιζω οτι στις δικες μας περιπτωσεις θα ηρεμησουμε μονο οταν γεννησουμε! Μεχρι τοτε ξερεις εσυ. Ομμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλά!

Όλα καλά με τη μαμα! Η εγχειρηση πήγε καλά, μας ειπε ο  γιατρός,  είναι ακόμα ζαλισμενη απο τη ναρκωση αλλά μπορει να επικοινωνει. Το πρώτο σημαντικο βήμα έγινε.

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τη συμπαρασταση .

@Fili μου ωραια νουμεραρα! :) Σου είπε ποτε να πας για υπερηχο;

Ακομα δεν προλαβα να διαβασω όλα τα νεα σας, αλλά θα τα διαβάσω σιγα σιγα...

• Μου αρέσει 10

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγαπη μου τι ωραια που θα παμε παρεα! Μαλλον εσυ θα με τραβηξεις και θα ξεκινηδω κ εγω νωριτερα μαζι σου!! Εεεεε ωραια δε θα ηταν;

Πωπω ζορικο κ αυτο! Τοσες μερες περιοδο!!! Κανονικα οταν σταματας τα καφε η περιοδος ερχεται 1-4 μερες μετα. Αλλα συνηθως κραταει ενα 4ημερο. Οχι παραπανω. Ενα διαλειμμα λοιπον για να βγαλετε τα ματια σας και αντε παλι. Αλλα μετα θα εισαι ετοιμη! Ποτε θα γινει δηλαδη η εμβρυομεταφορα;

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ωραία κορίτσι μου!!! Όπως είδες έχουμε σπάσει τα κοντέρ φέτος. Το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα!!!

Καλέ στον δρόμο είναι!!! Πιστεύω είναι θέμα ημερών και δεν το λέω ειρωνικά. Αφού τηλ και είδαν ότι έχεις αγανακτήσει κάτι θα γίνει!!

Ευτυχώς bye bye παλιό καφέ. Έχω πρηστεί πολύ. Βέβαια δεν ξέρω αν σας έχω πει αλλά ιδρώνω και πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ίσως είναι από τα κωλοχαπια.

Ίσως ναι ορμόνες φουλ λογικό να έχεις τρελαθεί. Εγώ πέρσι έπαιρνα για 3 μήνες 9 σικλακούρ τη μέρα άσπρα άσε σου λέω σκότωνα κ μόνο με το βλέμμα χαχαχαχα

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια μου καλά!

Όλα καλά με τη μαμα! Η εγχειρηση πήγε καλά, μας εε  γιατρός,  είναι ακόμα ζαλισμενη απο τη ναρκωση αλλά μπορει να επικοινωνει. Το πρώτο σημαντικο βήμα έγινε.

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τη συμπαρασταση .

@Fili μου ωραια νουμεραρα! :) Σου είπε ποτε να πας για υπερηχο;

Ακομα δεν προλαβα να διαβασω όλα τα νεα σας, αλλά θα τα διαβάσω σιγα σιγα...

Μπράβο κορίτσι μουυυ σιδερενια η μανούλα σου ή Παναγία μαζί σας!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...