Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , geozak είπε:

Παρασκευη.....9η μερα θα ειναι 

AAAAA τι ωραία! Περιμένουμε κ εσένα δηλαδή!! Μπράβο! Άντε με το καλό! Γιγάντια χοριακή και για σένα εύχομαι!

πρίν από 53 λεπτά , Condios είπε:

Μαζί μας βλεπω εμας να ξερεις,,,,αν και ευχομαι να βγεις πρωτη στη στροφή ολοψυχα γιατι ηδη περιμενεις καιρό εσυ,,,,εγώ για φθινοπωρο μερια με εχω και αν !!!! καλα να ειμαστε ως τοτε και οποτε! Αρκει να εχουμε εστω την αρχη το 2022 και ας ολοκληρωσουμε με το καλο το 2023,,,,

@MaryH ρουφα την κορακλα σου και μυρισε τη και αγκαλιασε τη και ζουληξέ τη,,,,ειναι εδώ και είναι ολόδική σου ! 

@gigi 72 εκεί ήμουν πέρυσι εγώ,,,ιάκεντρο,,,,δυστυχώς δε με πήγε,,,αλλά χαίρομαι πολύ πολύ που εσένα σου βγήκε γουρλίδικο,,,,και μπράβο τους,,,εχει καλό όνομα και είναι γνώστες,,,,απο οργάνωση όμως ,,,, όπως τα περισσοτερα δυστυχώς ,,, θελουν βελτίωση. Είπαμε,,,είναι η στιγμή σου και έφτασες στην πηγή,,,,ευχαριστήσου το γλυκιά μου! 

Λες? Μάζεψέ το και εσύ λιγάκι! Άνοιξη του 22 είναι καλά νομίζω! χαχαχα

Άντε να δούμε! Εγώ τώρα αναρωτιέμαι αν θα είμαι πριν ή μετά το 12  μηνο. Διανύουμε τον 8ο μήνα αναμονής τώρα.

Ξεκινήστε τα στοιχήματα κορίτσια! χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

AAAAA τι ωραία! Περιμένουμε κ εσένα δηλαδή!! Μπράβο! Άντε με το καλό! Γιγάντια χοριακή και για σένα εύχομαι!

Άντε να δούμε! Εγώ τώρα αναρωτιέμαι αν θα είμαι πριν ή μετά το 12  μηνο. Διανύουμε τον 8ο μήνα αναμονής τώρα.

Εγω στοιχηματιζω πριν... χαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Μας έσκασαν!,, πήγαμε και την πήραμε εμείς γιατί μάλλον δε θα μου έστελναν ποτέ τα αποτέλεσμα .1477!!!

Μπραβο!!!!! Τελεια!! Αντε σειρα εχει ο υπερυχος!!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Μας έσκασαν!,, πήγαμε και την πήραμε εμείς γιατί μάλλον δε θα μου έστελναν ποτέ τα αποτέλεσμα .1477!!! !!

Σούπερ τέλεια! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Πολύ μεγάλη χοριακη!!!! Ρε λες να σου γίνανε και εσένα δύο;; Θα τρελαθώ

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Μας έσκασαν!,, πήγαμε και την πήραμε εμείς γιατί μάλλον δε θα μου έστελναν ποτέ τα αποτέλεσμα .1477!!!

Τι λες τώρα!!! Ουαου!! Μα τι τέλειο νούμερο χοριακης είναι αυτό βρε κοριτσάκι μου!! Μπράβο!!! Μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Είσαι σίγουρη ότι βάλατε ένα έμβρυο; Ε και να έχει διαιρεθεί και αυτό!!:D

Με το καλό ο υπέρηχος!!

• Μου αρέσει 3

OiAXp2.pngbfhkp3.png

@Kiddo @Annaforyou @Neli83Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια !! 
καλε λέτε;εγω δεν ήξερα καν ότι γίνεται να διαιρεθεί μια βλαστοκύστη… το γλυκάκι μου έχει κληρονομικότητα για δίδυμα ούτως η άλλως ολαλαλαλ

υγιες να είναι πραγματικά και ότι είναι. Αχ άντε να περάσουν οι μέρες μέχρι υπέρηχο, Και εγω που νόμιζα μετά τη χοριακη ότι ηρεμουμε αλλά οοοοοχι :)

@chitaneta όλα καλά καρδούλα μου ; Σε εχω και σένα στο μυαλό μου…

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια μου μιλησα με την Στεφ και προβληματίστηκα αρκετά. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές. Σταματάω τα ρημάδια τα καφέ επιτέλους!! Μου είπε να περιμενω να δω κόκκινο αίμα και να ξεκινήσω τα λευκά. Μα τις λέω εγώ τώρα καθάρισα από περίοδο. Μου είπε λοιπόν ότι ο Κουρ θεωρεί ότι 10 μέρες τώρα ήταν ψευτοπεριοδος και ας είχα κανονική αιμορραγία. Και ότι λογικά θα ξανά έχω περίοδο σε λίγες μέρες .έλεος όμως χαχαχα όλο το μήνα με μια σερβιετα θα είμαι?? Οπότε τώρα υπομονηη μέχρι να αδιαθετησω!!! Όπως βλέπετε όλο το σύμπαν έχει συνομοτησει να πάω χέρι χέρι με την @Viv37 χαχαχαχα!!! 

Κρατάω μέσα στην ανυπομονησία μου τι ότι σταματάω από χάπια μπας και ξεπρηστω λίγο. 

πρίν από 20 λεπτά , Fili είπε:

Ουαου!!!!! Στοιχηματίζω σε διδυμακια!!! Μπράβο κορίτσι μου βουρ για τον υπέρηχο τώρα!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

@Kiddo @Annaforyou @Neli83Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια !! 
καλε λέτε;εγω δεν ήξερα καν ότι γίνεται να διαιρεθεί μια βλαστοκύστη… το γλυκάκι μου έχει κληρονομικότητα για δίδυμα ούτως η άλλως ολαλαλαλ

υγιες να είναι πραγματικά και ότι είναι. Αχ άντε να περάσουν οι μέρες μέχρι υπέρηχο, Και εγω που νόμιζα μετά τη χοριακη ότι ηρεμουμε αλλά οοοοοχι :)

@chitaneta όλα καλά καρδούλα μου ; Σε εχω και σένα στο μυαλό μου…

Μπράβο ρε κορίτσι φτου φτου γερή και τελειωμένη εγκυμοσύνη να έχεις!!! 

Αμέ και γίνεται τα διδυμακια που βλέπεις και είναι ίδια αυτά είναι τ; ομοζυγωτικα. Αυτά δηλαδή που διαιρεθηκαν  και είναι στον ίδιο σάκο και αυτά είναι πάντα το ίδιο φύλο :)

Σου έρχεται σου λέω κ σενααα

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου μιλησα με την Στεφ και προβληματίστηκα αρκετά. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές. Σταματάω τα ρημάδια τα καφέ επιτέλους!! Μου είπε να περιμενω να δω κόκκινο αίμα και να ξεκινήσω τα λευκά. Μα τις λέω εγώ τώρα καθάρισα από περίοδο. Μου είπε λοιπόν ότι ο Κουρ θεωρεί ότι 10 μέρες τώρα ήταν ψευτοπεριοδος και ας είχα κανονική αιμορραγία. Και ότι λογικά θα ξανά έχω περίοδο σε λίγες μέρες .έλεος όμως χαχαχα όλο το μήνα με μια σερβιετα θα είμαι?? Οπότε τώρα υπομονηη μέχρι να αδιαθετησω!!! Όπως βλέπετε όλο το σύμπαν έχει συνομοτησει να πάω χέρι χέρι με την @Viv37 χαχαχαχα!!! 

Κρατάω μέσα στην ανυπομονησία μου τι ότι σταματάω από χάπια μπας και ξεπρηστω λίγο. 

Ουαου!!!!! Στοιχηματίζω σε διδυμακια!!! Μπράβο κορίτσι μου βουρ για τον υπέρηχο τώρα!!!

Μπράβο κορίτσι καλές οι εξετάσεις να ηρεμήσεις και κυρίως αντίο καφέ επιτέλους βα ηρεμήσεις 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, geozak είπε:

Παρασκευη.....9η μερα θα ειναι 

Ωραία κορίτσι μου!!! Όπως είδες έχουμε σπάσει τα κοντέρ φέτος. Το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα!!!

1 hour ago, Viv37 είπε:

Καλέ στον δρόμο είναι!!! Πιστεύω είναι θέμα ημερών και δεν το λέω ειρωνικά. Αφού τηλ και είδαν ότι έχεις αγανακτήσει κάτι θα γίνει!!

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι φτου φτου γερή και τελειωμένη εγκυμοσύνη να έχεις!!! 

Αμέ και γίνεται τα διδυμακια που βλέπεις και είναι ίδια αυτά είναι τ; ομοζυγωτικα. Αυτά δηλαδή που διαιρεθηκαν  και είναι στον ίδιο σάκο και αυτά είναι πάντα το ίδιο φύλο :)

Σου έρχεται σου λέω κ σενααα

Μπράβο κορίτσι καλές οι εξετάσεις να ηρεμήσεις και κυρίως αντίο καφέ επιτέλους βα ηρεμήσεις 

Ευτυχώς bye bye παλιό καφέ. Έχω πρηστεί πολύ. Βέβαια δεν ξέρω αν σας έχω πει αλλά ιδρώνω και πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ίσως είναι από τα κωλοχαπια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...