Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , MaryH είπε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου! Μπραβο για το κουραγιο κ την επιμονη σου! Ειδες που τα καταφερνουμε κ εμεις οι παλιοσειρες!

Κι αλλα παιδια του Πειραια προβλεπω:lol:

Δυστυχως τωρα με τα αυστηρα μετρα κοβιντ ουτε τα μωρα μας δεν μπορουμε να γιορτασουμε. Στην κλινικη εγω, ο καλος μου κι η μπουμπου ειμαστε μονο. Δεν πειραζει ομως. Ειναι τετοια η χαρα...

Ισχύει αυτό που λες,,,,δύσκολα πολύ,,,εμάς γέννησε η συνυφάδα μας,,,εχει 26 μερες σήμερα η μπουμπού,,,και ακόμα μονο φωτογραφίες το μωρό το έχουμε δει. Κρύο, κοροναιός, γρίπες,,,τί να κάνουμε? Υπομονή,,,ευτυχώς υπάρχει και η τεχνολογία και μας στέλνουν viber. 

Εσείς οι 3 είστε αρκετοί για να ξεχειλίσει η ευτυχία,,,όταν ανοίξει ο καιρός θα βολτάρετε τα μοντέλα να σας χαζέψει ο κόσμος (ματάκι να έχετε πανω σας και βουρ πασαρελα)

Ευτυχως εμεις επαρχία εδώ,,,έχουμε παρκακια κοντά μας που κάνουμε υπαίθρια τα πάρτι και τις συναντήσεις και βρισκόμαστε και λίγο. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 16 λεπτά , Condios είπε:

Ισχύει αυτό που λες,,,,δύσκολα πολύ,,,εμάς γέννησε η συνυφάδα μας,,,εχει 26 μερες σήμερα η μπουμπού,,,και ακόμα μονο φωτογραφίες το μωρό το έχουμε δει. Κρύο, κοροναιός, γρίπες,,,τί να κάνουμε? Υπομονή,,,ευτυχώς υπάρχει και η τεχνολογία και μας στέλνουν viber. 

Εσείς οι 3 είστε αρκετοί για να ξεχειλίσει η ευτυχία,,,όταν ανοίξει ο καιρός θα βολτάρετε τα μοντέλα να σας χαζέψει ο κόσμος (ματάκι να έχετε πανω σας και βουρ πασαρελα)

Ευτυχως εμεις επαρχία εδώ,,,έχουμε παρκακια κοντά μας που κάνουμε υπαίθρια τα πάρτι και τις συναντήσεις και βρισκόμαστε και λίγο. 

To ωραιο ειναι οτι βγαινουμε βολτα κ μας σταματανε κ της μιλανε. Μου λενε τι μωρο ειναι αυτο φτου φτου. Λεω που να ξερατε πως ηρθε στον κοσμο αυτο το μωρο. Το στορυ του ουτε που το φανταζεστε:D

Στην επαρχια ειναι πιο ευκολα τα πραγματα, ναι εχεις δικιο

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Για να δούμε τι θα πει ο γιατρός. Άντε γιατί ζήλεψα βλέπω η ομάδα πετάει χαχαχαχα.θα σας πω μόλις μου πει ο γιατρός. 

Άντε και δεν κρατιέμαι πλέον...θέλω και εγώ να κάνω ετ . Να έχουμε ρε παιδί μου να ασχολούμαστε 

Κοίτα λογικά αφού μετά και την @chitaneta δεν έχουμε άλλη γιγάντια χοριακή να περιμένουμε πρέπει να είσαι εσύ η επόμενη του Φεβρουαρίου. Μην τον αφήσουμε παραπονεμένο! 100 τον Ιανουάριο και μόνο μία το Φεβρουάριο? Όχι δε γίνεται. Εσύ θα είσαι η 2η θετική του Φεβρουαρίου!

1 hour ago, Condios είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ,,,,αν και νομιζω πως απ'τη χαρά που θα έχω θα το οργανώσω μονη μου η τρελη το δικο μου,,,,αχαχαχαχαχα,,,,

Αχ,,,,ας ερθει παναγια μου αυτή η ώρα και ας μη με θυμηθεί και κανείς,,,,,ας ειμαι εγω και η κοιλούμπα μου,,,ευτυχισμένη θα ειμαι και πάλι!!!!!!!! Και στα δικά σου κορίτσι μου ,,,, μόνο χαρές, μόνο με υγεία και γερά μωράκια!!!!!

Κι εμείς εδώ τι κάνουμε κοπελιά? Άκου να μη τη θυμηθεί κανείς!! Εμείς θα έχουμε την ίδια αγωνία και ανυπομονησία με εσένα! Θα οργανώσουμε το πιο τέλειο ιντερνετικό baby shower που θα έχεις δει!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Villi μου δεν μίλησα με τον γιατρό.. Με την συνεργάτιδα του αυτή με την οποία συνομιλουσα όλο αυτό το διάστημα.. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται άλλη χοριακή απλά από βδομάδα να παν στον γυναικολόγο για υπέρηχο.. Από το πρώτο ευχάριστο σοκ δεν ρώτησα τίποτα άλλο.. Θα ξαναμιλήσω όμως μαζί τους. 

Με ποιο γιατρο είσαι 

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοίτα λογικά αφού μετά και την @chitaneta δεν έχουμε άλλη γιγάντια χοριακή να περιμένουμε πρέπει να είσαι εσύ η επόμενη του Φεβρουαρίου. Μην τον αφήσουμε παραπονεμένο! 100 τον Ιανουάριο και μόνο μία το Φεβρουάριο? Όχι δε γίνεται. Εσύ θα είσαι η 2η θετική του Φεβρουαρίου!

Κι εμείς εδώ τι κάνουμε κοπελιά? Άκου να μη τη θυμηθεί κανείς!! Εμείς θα έχουμε την ίδια αγωνία και ανυπομονησία με εσένα! Θα οργανώσουμε το πιο τέλειο ιντερνετικό baby shower που θα έχεις δει!

Μαζί μας βλεπω εμας να ξερεις,,,,αν και ευχομαι να βγεις πρωτη στη στροφή ολοψυχα γιατι ηδη περιμενεις καιρό εσυ,,,,εγώ για φθινοπωρο μερια με εχω και αν !!!! καλα να ειμαστε ως τοτε και οποτε! Αρκει να εχουμε εστω την αρχη το 2022 και ας ολοκληρωσουμε με το καλο το 2023,,,,

@MaryH ρουφα την κορακλα σου και μυρισε τη και αγκαλιασε τη και ζουληξέ τη,,,,ειναι εδώ και είναι ολόδική σου ! 

@gigi 72 εκεί ήμουν πέρυσι εγώ,,,ιάκεντρο,,,,δυστυχώς δε με πήγε,,,αλλά χαίρομαι πολύ πολύ που εσένα σου βγήκε γουρλίδικο,,,,και μπράβο τους,,,εχει καλό όνομα και είναι γνώστες,,,,απο οργάνωση όμως ,,,, όπως τα περισσοτερα δυστυχώς ,,, θελουν βελτίωση. Είπαμε,,,είναι η στιγμή σου και έφτασες στην πηγή,,,,ευχαριστήσου το γλυκιά μου! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Condios είπε:

Μαζί μας βλεπω εμας να ξερεις,,,,αν και ευχομαι να βγεις πρωτη στη στροφή ολοψυχα γιατι ηδη περιμενεις καιρό εσυ,,,,εγώ για φθινοπωρο μερια με εχω και αν !!!! καλα να ειμαστε ως τοτε και οποτε! Αρκει να εχουμε εστω την αρχη το 2022 και ας ολοκληρωσουμε με το καλο το 2023,,,,

@MaryH ρουφα την κορακλα σου και μυρισε τη και αγκαλιασε τη και ζουληξέ τη,,,,ειναι εδώ και είναι ολόδική σου ! 

@gigi 72 εκεί ήμουν πέρυσι εγώ,,,ιάκεντρο,,,,δυστυχώς δε με πήγε,,,αλλά χαίρομαι πολύ πολύ που εσένα σου βγήκε γουρλίδικο,,,,και μπράβο τους,,,εχει καλό όνομα και είναι γνώστες,,,,απο οργάνωση όμως ,,,, όπως τα περισσοτερα δυστυχώς ,,, θελουν βελτίωση. Είπαμε,,,είναι η στιγμή σου και έφτασες στην πηγή,,,,ευχαριστήσου το γλυκιά μου! 

Είναι ακριβώς όπως το είπες.. Θέμα τύχης είναι όλα.. Όπως σου κάτσει.. Βλέπεις και αποφασίζεις τι είναι καλύτερο. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

Κοριτσαρα μου συγχαρητήρια!!!!!! Είσαι εγκυοοος!!! Καλέ τι γίνεται χαμός με τα νούμερα Παναγία μου τι νούμερο τρελό είναι αυτό;;; φτου φτου φτου όλα καλά θα πάνε κοριτσακι μου!!! 

5 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Ολε ολε ολε!!!!! Τι τελειο σερι θετικων χοριακων ειναι αυτο!!!! Κοπελα μου τι τελεια νουμεραρα ειναι αυτη!!!! Συγχαρητηρια!!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!! Με αυτο το νουμερο ετοιμασου κ εσυ για τριδυμα! Χαχαχα!!! Σε φιλω!!!!:x

Εσύ ετοιμάσου από εδώ και πέρα θα σε φέρνουμε και στα σπίτια μας για ποδαρικό!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Κι εγω το σκέφτηκα να πάω να την πάρω για ποδαρικό την πρωτοχρονιά αλλα θα έχει μωρά παιδιά η @Neli83 μας τότε .. 

Καλέ βιντεοκληση ένα ζουμ όλες μαζί με εκείνη να μας στέλνει Παντοφλες στη οθόνη να μας μπει καλά! 

Κορίτσια μ κάποια είχε πει για αργινίνη για το ενδομητριο. Εγώ που έχω τσουρουτικο πήρα το L-Arginine HCI 1000MG LAMBERTS. πόσα είναι τη μέρας η φαρμακοποιός μου είπε από ένα έως 4

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...