Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 16 λεπτά , geozak είπε:

@gigi 72 συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Φαντάζομαι τη συγκίνηση σου...είναι απο την ευχή κ την εννοια της μανούλας σου..σου εύχομαι μονο τετοιες χαρες να έχει η ζωη σου.

Σε ποια μερα ηταν η σημερινή της χοριακης;;;

Ευχαριστώ πολύ,πολύ.. 14η ημέρα.. 17 Ιανουαρίου έκανα την εμβρυομεταφορά.. 

• Μου αρέσει 2

Λοιπόν βγήκαν οι εξετάσεις. Υποθέτω σαν πρώτη μέρα του κύκλου 22/1 όπου και ξεκίνησε η κανονική ροή. Οι εξετάσεις έγιναν 8η μέρα του κύκλου. Ε2 41.7 και prg 0.36..μιλησα με Στεφ και περιμένω να τις στείλει στον γιατρό να μου δώσουν καθοδήγηση. Δεν έχω ιδέα πως πρέπει να είναι οι τιμες

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

@gigi 72 ο γιατρός σου τι ειπε; Μετέφερε μας το κλίμα …❤️

Villi μου δεν μίλησα με τον γιατρό.. Με την συνεργάτιδα του αυτή με την οποία συνομιλουσα όλο αυτό το διάστημα.. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται άλλη χοριακή απλά από βδομάδα να παν στον γυναικολόγο για υπέρηχο.. Από το πρώτο ευχάριστο σοκ δεν ρώτησα τίποτα άλλο.. Θα ξαναμιλήσω όμως μαζί τους. 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λοιπόν βγήκαν οι εξετάσεις. Υποθέτω σαν πρώτη μέρα του κύκλου 22/1 όπου και ξεκίνησε η κανονική ροή. Οι εξετάσεις έγιναν 8η μέρα του κύκλου. Ε2 41.7 και prg 0.36..μιλησα με Στεφ και περιμένω να τις στείλει στον γιατρό να μου δώσουν καθοδήγηση. Δεν έχω ιδέα πως πρέπει να είναι οι τιμες

πρίν από 4 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:
πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Read more  

Περίμενε λίγο να σου πει με σιγουριά ο γιατρός! 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , gigi 72 είπε:

Αυτή η υπομονή και επιμονή είναι που δικαιώνεται να ξέρεις!!!!!!!!!!! Άκου 14 μέρες υπομονή χωρίς τεστ,,,,θεάρα εισαι!!!!!!!!!!!!! 

@marina86 έκλαψα απ'τα γελια που είπες να παμε να βαλουμε και εμείς,,,γιατί και εγώ το σκέφτηκα ,,,, και λέω,,,,σκέψου,,,θα παμε να βαλουμε και εμείς που δεν έχουμε τίποτα στην άκρη να μας περιμένει,,,,αχαχαχαχαχα

@chitaneta με το καλο να πάει η επέμβαση της μαμάς σου και σε 3 μέρες να χαιρόμαστε και για σένα,,,,μα τί ωραία είναι αυτά τα νοερά πάρτι που γίνονται εδώ μέσα!!!!!!!!! 

Εγώ κανονίζω baby shower party εκπληξη σε καλή μου φίλη που περιμένει κοριτσάκι σε δυο μήνες,,,,είναι μαγικά αυτά,,,τα κάνουμε σε κάθε εγκυμονούσα και είναι πραγματικά συγκινητικό για όλες κάθε φορά που οργανώνεται,,,φυσικά η μέλλουσα μαμά στην κοσμάρα της πάντα λόγω κατάστασης οπότε η χαρά είναι απερίγραπτη,,,,αν το σκεφτείτε είναι το πάρτι της μαμάς ,, για το μωρό!!!!!!!! 

Και στα δικά μας!!!!!!!!!!!

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αν ήταν 2η - 3η μέρα θα σου έλεγα τελειες,,,,αλλά τώρα επειδή σε πάει με δικό του τρόπο αυτός ο γιατρός , πραγματικά περίμενε να δεις τί θα σου πει ο ίδιος,,,,,αν και νομίζω είναι όντως τέλεις,,,,επιβεβαιώσου και εσύ να δώσουμε και αλλη χαρά ντε!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Χωρίς να ειμαι γιατρός, μου φαίνονται ότι  πρέπει για να ξεκινήσεις τα αγαπημένα σου άσπρα. Υπομονή και θα σου πει. ❤️

• Μου αρέσει 3

Για να δούμε τι θα πει ο γιατρός. Άντε γιατί ζήλεψα βλέπω η ομάδα πετάει χαχαχαχα.θα σας πω μόλις μου πει ο γιατρός. 

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Χωρίς να ειμαι γιατρός, μου φαίνονται ότι  πρέπει για να ξεκινήσεις τα αγαπημένα σου άσπρα. Υπομονή και θα σου πει. ❤️

Άντε και δεν κρατιέμαι πλέον...θέλω και εγώ να κάνω ετ . Να έχουμε ρε παιδί μου να ασχολούμαστε 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 8

13 minutes ago, Chrussa1982 said:

Για να δούμε τι θα πει ο γιατρός. Άντε γιατί ζήλεψα βλέπω η ομάδα πετάει χαχαχαχα.θα σας πω μόλις μου πει ο γιατρός. 

Άντε και δεν κρατιέμαι πλέον...θέλω και εγώ να κάνω ετ . Να έχουμε ρε παιδί μου να ασχολούμαστε 

Ρε χαμός θα γίνει λέμε!!!!!:razz::grin:

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

Συγχαρητήρια!!!τέλεια τα νέα σου!!!

Μπράβο σου κοριτσάκι ξεκινά κ εσύ καναπέ κουβεντουλα κ χαλαρά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

@Condios να ευχηθώ σύντομα να γίνει χαμουλης και στο δικό σου baby shower :-D

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ,,,,αν και νομιζω πως απ'τη χαρά που θα έχω θα το οργανώσω μονη μου η τρελη το δικο μου,,,,αχαχαχαχαχα,,,,

Αχ,,,,ας ερθει παναγια μου αυτή η ώρα και ας μη με θυμηθεί και κανείς,,,,,ας ειμαι εγω και η κοιλούμπα μου,,,ευτυχισμένη θα ειμαι και πάλι!!!!!!!! Και στα δικά σου κορίτσι μου ,,,, μόνο χαρές, μόνο με υγεία και γερά μωράκια!!!!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

Άντε καλέ μη λες τέτοια! Συνελθε σε παρακαλώ!❤️ Όλα καλά θα πάνε. Και στην τελική έχουμε 152 πράγματα στο κεφάλι μας, δεν θα αγχωθουμε και για το σερί! Αχ, το βλέπω να έρχεται. Θα κρατήσει το σερί μέχρι να κάνω κι εγώ εμβρυομεταφορά και θα αγχωθω πιο πολύ για το σερί παρά για τη χοριακη! Βρε τι τραβάμε! :D

Αχ βρε παιδί μου με έκανες και γέλασα! Να σαι καλά! :D

πρίν από 43 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλομελέτα κι ερχεται!

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου! Μπραβο για το κουραγιο κ την επιμονη σου! Ειδες που τα καταφερνουμε κ εμεις οι παλιοσειρες!

Κι αλλα παιδια του Πειραια προβλεπω:lol:

1 hour ago, Condios είπε:

Αυτή η υπομονή και επιμονή είναι που δικαιώνεται να ξέρεις!!!!!!!!!!! Άκου 14 μέρες υπομονή χωρίς τεστ,,,,θεάρα εισαι!!!!!!!!!!!!! 

@marina86 έκλαψα απ'τα γελια που είπες να παμε να βαλουμε και εμείς,,,γιατί και εγώ το σκέφτηκα ,,,, και λέω,,,,σκέψου,,,θα παμε να βαλουμε και εμείς που δεν έχουμε τίποτα στην άκρη να μας περιμένει,,,,αχαχαχαχαχα

@chitaneta με το καλο να πάει η επέμβαση της μαμάς σου και σε 3 μέρες να χαιρόμαστε και για σένα,,,,μα τί ωραία είναι αυτά τα νοερά πάρτι που γίνονται εδώ μέσα!!!!!!!!! 

Εγώ κανονίζω baby shower party εκπληξη σε καλή μου φίλη που περιμένει κοριτσάκι σε δυο μήνες,,,,είναι μαγικά αυτά,,,τα κάνουμε σε κάθε εγκυμονούσα και είναι πραγματικά συγκινητικό για όλες κάθε φορά που οργανώνεται,,,φυσικά η μέλλουσα μαμά στην κοσμάρα της πάντα λόγω κατάστασης οπότε η χαρά είναι απερίγραπτη,,,,αν το σκεφτείτε είναι το πάρτι της μαμάς ,, για το μωρό!!!!!!!! 

Και στα δικά μας!!!!!!!!!!!

Αν ήταν 2η - 3η μέρα θα σου έλεγα τελειες,,,,αλλά τώρα επειδή σε πάει με δικό του τρόπο αυτός ο γιατρός , πραγματικά περίμενε να δεις τί θα σου πει ο ίδιος,,,,,αν και νομίζω είναι όντως τέλεις,,,,επιβεβαιώσου και εσύ να δώσουμε και αλλη χαρά ντε!!!!!!!!!!

Δυστυχως τωρα με τα αυστηρα μετρα κοβιντ ουτε τα μωρα μας δεν μπορουμε να γιορτασουμε. Στην κλινικη εγω, ο καλος μου κι η μπουμπου ειμαστε μονο. Δεν πειραζει ομως. Ειναι τετοια η χαρα...

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

Συγχαρητήρια!!!Τεράστια χοριακη!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια τελειομηνη και εύκολη εγκυμοσυνη!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...