Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

Τι υπέροχα νέα!!!!!!!!! Μπράβο σου γλυκιά μου μπράβο σου! Μας έδωσες μεγάλη χαρά να ξέρεις! Τέτοια συγκίνηση ούτε δικιά μου να ήταν η χοριακή! Γιγάντια!!! Δεν έχω ξανακούσει τόσο μεγάλη! Ένα έμβρυο έβαλες ή 2?

Είναι μαγικό αυτό το πράγμα πάντως ρε κορίτσια! Τέτοια συναισθήματα σε αυτό το φόρουμ και δε γνωριζόμαστε καν!!

@Neli83 αυτό κορίτσι μου δεν ήταν ποδαρικό!!!!! Αυτό ήταν τόνοι μπεμπεδόσκονης πάνω στα κεφάλια μας!!! @Chrussa1982 αγαπημένη μου περιμένω να ακούσω ότι μέσα στο Φεβρουάριο θα γίνει η ετ σου! Κανόνισε!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 22 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

Αγάπη μου τι υπέροχα νεα είναι αυτά?? Και τι μεγάλη χορταστική χοριακη που δείχνει ότι γατζωθηκε καλά το νινακι σου ..η μήπως είναι 2;; Κλαίω κ εγώ μαζί σου και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Το αξίζεις είσαι ηρωίδα μεγάλη!!! 

Ρε φιλενάδες τι γίνεται πια στην παρέα μας!! Σερί τα ευχάριστα νέα!!! Πραγματικά θέλω να βγω έξω να ουρλιαξω για όλες και να πανυγηρισω. Αναμένουμε την @Fili και τη @chitaneta να μας πει ότι πήγε καλά το χειρουργείο. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 36 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μόλις μπήκα να δω τα νέα σου!

ΚΑι τι νέα!!! Μπράβο.όλα καλά από εδώ κι περα! Συγχαρητήρια! Συνεχίζεται η καλη τυχη στην ομάδα μας! Κει μάλλον διδυμάκια!

Να ηρεμήσεις τώρα, και να ξεκουραστείς!

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα!

• Μου αρέσει 2

42 minutes ago, gigi 72 said:

Τι χαρά, τι συγκίνηση! Το θαύμα σας είναι εδώ… όλα θα πάνε ΥΠΕΡΟΧΑ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , gigi 72 είπε:

Γλυκούλα μου τι χαρά και ανακούφιση μου έδωσες!!!!❤️❤️❤️❤️ Συγχαρητήρια!!!! Όλα θα πάνε καλά και θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα!!!❤️❤️❤️

Ρε κορίτσια, έτσι μου έρχεται να πάω να χτυπήσω κι εγώ μια εμβρυομεταφορά! Με τέτοιο σερί τα άστρα μας ευνοούν!!!! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 11

Διαφημίσεις

1 hour ago, Viv37 είπε:

Καλημέρα σε όλες κουκλίτσες μου!!!Τι ωραία πράγματα έχουμε σήμερα!!!

@gigi 72 πολύ πολύ καλή επιτυχία!!! Πήγες για χοριακή? Ελπίζω να πήγες πρωί πρωί! Μη μας κρατάς σε αγωνία!

@chitaneta μου τι ώρα είναι το χειρουργείο? Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια, να αναρρώσει γρήγορα και σύντομα να της δώσεις κι άλλη χαρά με τη θετική χοριακή σου! Στις 3 του μηνός είναι είπαμε?

@Fili καλούς διπλασιασμούς εύχομαι! Λες τελικά να είναι διδυμάκια? Είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός?

Μόλις πριν λίγο μπήκε χειρουργείο... Όταν βγει και μαθω πως είναι θα σας πω.

Μακάρι να της δώσω ευχαριστα νεα... ναι, στις 3/02 είναι...

Είδες τα ευχάριστα της gigi72; Πραγματικα πολύ ευχάριστα! Ελπίζω να μην χαλάσω εγώ το σερί...B)

• Μου αρέσει 6

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Είδες τα ευχάριστα της gigi72; Πραγματικα πολύ ευχάριστα! Ελπίζω να μην χαλάσω εγώ το σερί...B)

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου στην μανούλα σου.. Εννοείται ότι θα της δώσεις ευχάριστα νέα και εσύ.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 56 λεπτά , gigi 72 είπε:

Συγχαρητήρια γλυκια μου!!! Τι τεράστια χοριακη!! Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Πολύ συγκινητικό! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Viv37 είπε:

Τι υπέροχα νέα!!!!!!!!! Μπράβο σου γλυκιά μου μπράβο σου! Μας έδωσες μεγάλη χαρά να ξέρεις! Τέτοια συγκίνηση ούτε δικιά μου να ήταν η χοριακή! Γιγάντια!!! Δεν έχω ξανακούσει τόσο μεγάλη! Ένα έμβρυο έβαλες ή 2?

Είναι μαγικό αυτό το πράγμα πάντως ρε κορίτσια! Τέτοια συναισθήματα σε αυτό το φόρουμ και δε γνωριζόμαστε καν!!

@Neli83 αυτό κορίτσι μου δεν ήταν ποδαρικό!!!!! Αυτό ήταν τόνοι μπεμπεδόσκονης πάνω στα κεφάλια μας!!! @Chrussa1982 αγαπημένη μου περιμένω να ακούσω ότι μέσα στο Φεβρουάριο θα γίνει η ετ σου! Κανόνισε!!

Ευχαριστώ πολύ κούκλα μου.. 2 εμβυακια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , gigi 72 είπε:

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου στην μανούλα σου.. Εννοείται ότι θα της δώσεις ευχάριστα νέα και εσύ.. 

Μπράβο μπράβο μπράβο !!!! μας έκανες όλους τρελά χαρούμενους απόλαυσε το τώρα όλα θα πάνε τέλεια και εγώ κλαίω μαζί σου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Πωπωωωω συγκινηση κοριτσι μου,,,,μπραβοοοοοοοοοοοοο ,,,, είδες? Όλα τα βλέπει ο Θεούλης και όλα δίκαια τα μοιράζει....ήρθε η σειρά σου ,,,απόλαυσέ το,,,,!!!!!!!!

Κορίτσια χαμός,,,αυτή η χρονιά να έχει μόνο θετικά μηνύματα και μωράκια για όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 8

1 hour ago, chitaneta είπε:

Μόλις μπήκα να δω τα νέα σου!

ΚΑι τι νέα!!! Μπράβο.όλα καλά από εδώ κι περα! Συγχαρητήρια! Συνεχίζεται η καλη τυχη στην ομάδα μας! Κει μάλλον διδυμάκια!

Να ηρεμήσεις τώρα, και να ξεκουραστείς!

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα!

Φυσικά και δε θα χαλάσεις το σερι!!! Να μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Αχχ μπράβο βρε κοπέλα μου!!!! Συγχαρητήρια!!! Είσαι έγκυος!! Τι τέλεια!!!! Με το καλό εύχομαι υπέροχους διπλασιασμους και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!! Μπράβο, πολύ χάρηκα!! 

Μα είναι δυνατόν βρε chitaneta μου;; Με τόση μπεμπεδοσκονη και θετική ενέργεια εδώ εσύ να μείνεις στην απ'έξω;; Έγκυος είσαι και εσύ, τη χοριακη περιμένουμε μόνο να το επιβεβαιώσει και θα μπεις να μοιράσεις χαρά και μπεμπεδοσκονη σε λίγες μέρες με τη σειρά σου!! Άντε σε περιμένουμε!!

Περαστικά να είναι και της μανουλας σου κοριτσάκι μου, να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Άντε καλέ μη λες τέτοια! Συνελθε σε παρακαλώ!❤️ Όλα καλά θα πάνε. Και στην τελική έχουμε 152 πράγματα στο κεφάλι μας, δεν θα αγχωθουμε και για το σερί! Αχ, το βλέπω να έρχεται. Θα κρατήσει το σερί μέχρι να κάνω κι εγώ εμβρυομεταφορά και θα αγχωθω πιο πολύ για το σερί παρά για τη χοριακη! Βρε τι τραβάμε! :D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 6

@gigi 72 συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Φαντάζομαι τη συγκίνηση σου...είναι απο την ευχή κ την εννοια της μανούλας σου..σου εύχομαι μονο τετοιες χαρες να έχει η ζωη σου.

Σε ποια μερα ηταν η σημερινή της χοριακης;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...