Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλημέρα κορίτσια μου..9 η ώρα πήγα.. Κοντά στις 12 θα βγουν τα αποτελέσματα.. Κάντε προσευχουλα να έχω θετικό αποτέλεσμα.. Ξέρω ότι η αγωνία σας είναι μεγάλη σαν να είστε εγώ.. Έτσι αισθάνομαι και εγώ.. Ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας..Όλες μαζί μια γροθιά για θετικά αποτελέσματα. 

• Μου αρέσει 13

πρίν από 14 λεπτά , gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..9 η ώρα πήγα.. Κοντά στις 12 θα βγουν τα αποτελέσματα.. Κάντε προσευχουλα να έχω θετικό αποτέλεσμα.. Ξέρω ότι η αγωνία σας είναι μεγάλη σαν να είστε εγώ.. Έτσι αισθάνομαι και εγώ.. Ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας..Όλες μαζί μια γροθιά για θετικά αποτελέσματα. 

Καλά αποτελέσματα! Στέλνουμε όλες μαζί την θετική μας ενέργεια!

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

13 ώρες πρίν, geozak είπε:

Κορίτσια μου όταν κανατε ετ με βλαστοκύστες 5 ημερων ποια μερα κανατε χοριακη;γιατι διαβαζω διάφορα εδω

@gigi 72 πιες τα utrogestan σου απο το στομα που φερνουν υπνο για να αποκοιμηθείς νωρις κ να σταματήσεις να σκέφτεσαι...ειμαστε ολες μαζι σου

Κανονικά την δέκατη μέρα ξέρω εγώ. 

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Πρώτα ο Θεός κοριτσακι μου όλα καλά θα πάνε!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Καλημέρα καλημέρα,,,με τα καλύτερα νέα της ζωής σας να ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα.... πολύ πολύ θετική ενέργεια και αγάπη για το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες κουκλίτσες μου!!!Τι ωραία πράγματα έχουμε σήμερα!!!

@gigi 72 πολύ πολύ καλή επιτυχία!!! Πήγες για χοριακή? Ελπίζω να πήγες πρωί πρωί! Μη μας κρατάς σε αγωνία!

@chitaneta μου τι ώρα είναι το χειρουργείο? Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια, να αναρρώσει γρήγορα και σύντομα να της δώσεις κι άλλη χαρά με τη θετική χοριακή σου! Στις 3 του μηνός είναι είπαμε?

@Fili καλούς διπλασιασμούς εύχομαι! Λες τελικά να είναι διδυμάκια? Είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός?

• Μου αρέσει 2

Καλημέραααααα. Περιμένοντας τα ευχάριστα από @chitaneta @gigi 72 και @Chrussa1982 

πρωί πρωί πήγα κι εγω . Μετά τις έξι μου είπαν:shock: για να κάνω παρέα στην αναμονή τη Χρυσα  μάλλον . Όποτε πάλι εδώ με οοομμμ κτλ κτλ 

@Viv37 όχι δε μου είπε τίποτα ο γιατρός . Μόνο ότι θα κάνουμε ανά δυο μέρες χοριακη να δούμε πως πάει κ μετά υπέρηχο. Και απορώ που δε με έχει πάρει ακόμα χεχχεχε

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

Ολε ολε ολε!!!!! Τι τελειο σερι θετικων χοριακων ειναι αυτο!!!! Κοπελα μου τι τελεια νουμεραρα ειναι αυτη!!!! Συγχαρητηρια!!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!! Με αυτο το νουμερο ετοιμασου κ εσυ για τριδυμα! Χαχαχα!!! Σε φιλω!!!!:x

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Ω ρε νούμερο!!!!! Μπράβο γλυκιά μου !!!!!!!!!! Τρελεια νέα!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε και θα γίνεις γλυκιά μανούλα :)) 

11 minutes ago, gigi 72 said:

Κοριτσάκια μου γλυκά..Τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου.. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μου, και όλων σας.. Χοριακή θετική.. 1000.. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα μου.. Στην δύση του ηλικιακου μου περιθωρίου να γίνω μανούλα ήμουν πολύ τυχερή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.. Η μανούλα μου από εκεί ψηλά τώρα θα είναι ήσυχη.. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.. Ευχαριστώ πολύ για όλα.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου συγχαρητηρια!!!!

Να πάνε όλα περίφημα! Το θαυματακι έρχεται!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 13 λεπτά , gigi 72 είπε:

Τι συγκινητικό 

συγχαρητήρια !!!! Όλα να πάνε καλά η Παναγία μαζί μας :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , gigi 72 είπε:

Gigiiiiiii μου τι χαρά πήρα Παναγίτσα μου, μπράβο κοπέλα μου μπράβο, χίλια μπράβο. Όλα να πάνε καλά απο δω και πέρα και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Τι γίνεται εδώ μέσα φέτος Χριστέ μου!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , gigi 72 είπε:

κοριτσι μου συγχαρητηρια! να εχεις μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...