Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , MaryH είπε:

Tονια μου, οι φυσικοι εχουν δυστυχως αυτο. Χρειαζονται πολυ υπομονη κ δυναμη για το ενα το καλο το  εμβρυακι. Εσυ εχεις αποδειξει οτι διαθετεις κ τα δυο. Λογικο να σε ριχνει η στασιμοτητα. Ομως παρε τον πριγκηπα σου, τον μικρο κ τον μεγαλο, καντε τις βολτες σας στα ωραια Χανια κ μην ανησυχεις. Εχει ο Θεος. Την υγεια σας να χετε κ ολα θα γινουν. 

Αν ηταν στις 10 μερες θα σου ελεγα στανταρ διδυμα. Τωρα πιθανα κ τα δυο σεναρια. Μπορει κ ενα τελικα 

Ουτε σοκολατα μετα! Εγκρατεια κ ασκητισμος:mrgreen:

Ουτε ε; Αχ τι να κανουμε. Ας τα καταφερουμε και θα το ριξουμε στο διαλογισμο λοιπον

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, MaryH είπε:

Tονια μου, οι φυσικοι εχουν δυστυχως αυτο. Χρειαζονται πολυ υπομονη κ δυναμη για το ενα το καλο το  εμβρυακι. Εσυ εχεις αποδειξει οτι διαθετεις κ τα δυο. Λογικο να σε ριχνει η στασιμοτητα. Ομως παρε τον πριγκηπα σου, τον μικρο κ τον μεγαλο, καντε τις βολτες σας στα ωραια Χανια κ μην ανησυχεις. Εχει ο Θεος. Την υγεια σας να χετε κ ολα θα γινουν. 

Αν ηταν στις 10 μερες θα σου ελεγα στανταρ διδυμα. Τωρα πιθανα κ τα δυο σεναρια. Μπορει κ ενα τελικα 

Ουτε σοκολατα μετα! Εγκρατεια κ ασκητισμος:mrgreen:

Αυτό κάνουμε @MaryH μου!!!! Απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές την ζωής. Πήγαμε τις διακοπές μας, περάσαμε όμορφα , βλέπουμε φίλους.

Απλα πέφτω ώρες ώρες ενώ δεν πρέπει και με μαλώνω γιατί έχω το παιδί μου ενώ άλλες όχι. Είμαι ευλογημένη το ξέρω και δεν πρέπει να είναι αχάριστη. Απλά ξέρεις .....

• Μου αρέσει 6

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Αυτό κάνουμε @MaryH μου!!!! Απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές την ζωής. Πήγαμε τις διακοπές μας, περάσαμε όμορφα , βλέπουμε φίλους.

Απλα πέφτω ώρες ώρες ενώ δεν πρέπει και με μαλώνω γιατί έχω το παιδί μου ενώ άλλες όχι. Είμαι ευλογημένη το ξέρω και δεν πρέπει να είναι αχάριστη. Απλά ξέρεις .....

Μην αισθανεσαι ασχημα που πεφτεις. Ολοι το παθαινουμε! Ειπαμε γι αυτο ειμαστε εδω. Για να γκρινιαζουμε και να φευγει απο μεσα μας :)

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου όταν κανατε ετ με βλαστοκύστες 5 ημερων ποια μερα κανατε χοριακη;γιατι διαβαζω διάφορα εδω

@gigi 72 πιες τα utrogestan σου απο το στομα που φερνουν υπνο για να αποκοιμηθείς νωρις κ να σταματήσεις να σκέφτεσαι...ειμαστε ολες μαζι σου

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσια μου όταν κανατε ετ με βλαστοκύστες 5 ημερων ποια μερα κανατε χοριακη;γιατι διαβαζω διάφορα εδω

@gigi 72 πιες τα utrogestan σου απο το στομα που φερνουν υπνο για να αποκοιμηθείς νωρις κ να σταματήσεις να σκέφτεσαι...ειμαστε ολες μαζι σου

Εμενα μου ειχαν πει μετα απο 9 μερες..

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 23 λεπτά , geozak είπε:

Kαι μένα το ίδιο. 9 ημέρες.Χωρις να μετρας την μερα τις ετ.

• Μου αρέσει 1

@chitanetaνα πάνε όλα καλά με μαμακα σου αύριο :wub:

@gigi 72 να έχεις ένα όμορφο ύπνο με απαλά όνειρα κι αύριο μια τεράστια χοριακη.

@Chrussa1982μου το απόγευμα περιμένουμε τα θετικά νέα και βουρ να ξεκινήσεις κι εσυ

Καλό βράδυ σε όλες και φιλάκια.. 

• Μου αρέσει 4

12 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα και σε σένα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ γενικά δεν εχω κανένα σύμπτωμα, αλλά είχα λιγα ελαφρια τσιμπιματακια και λιγο σφιξιμο στην περιοχη. Αλλά εχτες το πρωι χαλάρωσε όλη η περιοχη και δεν ενιωθα τιποτα απολύτως! Αφου ενιωθα οτι μπορω να παω να χοροπηδησω να τρεξω κλπ! (δεν το έκανα βεβαια...) Ε, τον έπρηξα τον συζηγο με την απαισιοδοξία μου! Αυτό ηταν παει, δεν εχει νοημα να παιρνω τα φαρμακα κλπ...

Αλλά το να φταις εσύ, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Αν δεν έκανες όσα σου ανάφερε η καλή μας η @marina_86 ,(που και πάλι αν ειναι να ρθει, θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει), δεν θα φταις σε τιποτα αν δεν βγει θετικο! Πιστεψέ το!

Εγω στην πρωτη ετ ήμουνα πάααρα πολύ προσεχτική, δεν έκανα τιποτα απολύτως, στην δευτερη επίσης αλλά μετα τις πρωτες 5 μερες πήγαινα και καμια βολτουλα. Ε τώρα κι εχτες και προχτες πηγα στους γονεις μου, καθιστή ήμουν γενικα, αλλά περπατησα και καποια μετρα απο το σπιτι ως το αμαξι. Αμα πια είπα! Δεν νομιζω οτι η εμφυτευση εξαρταται απο αυτο.

Δεν ξερω αν θα σε βοηθουσε να κανεις τεστακι. Αν όχι δεν πειράζει μια μέρα έμεινε. Να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω όσο δεν παει , όπως και όλα τα κοριτσια εδώ!

Εγώ να δεις πως θα 'μαι μια μερα πριν την χοριακή!

Αύριο θα πας νωρις νωρις;

Ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι το τρίτο καλο νεο της παρέας!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. Σας ευχαριστώ από καρδιάς ❤️ όλες σας.. Καλή επιτυχία στην μανούλα σου.. Η Παναγία μαζί της. 

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μη μας χαλας τη φαντασίωση κορίτσι μου!! Άσε με να ονειρεύομαι γλυκά και πιτογυρα χαχαχα. 

Eνα γλυκο τη βδομαδα ετρωγα, και τον επαθα τον διαβητη κυησης.Μετα ομως τα τσακισα ολα τα γλυκα χαχαχαχ!

5 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ουτε ε; Αχ τι να κανουμε. Ας τα καταφερουμε και θα το ριξουμε στο διαλογισμο λοιπον

Ομμμμμμ......:D

5 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Μπραβο γλυκια μου! Ζειτε κ σε εναν τοπο σκετο παραδεισο! Φυσικα εισαι ευλογημενη που εχεις το παιδακι σου. Αχαριστη δεν εισαι με τιποτε. Ενα αδερφακι για τον πριγκηπα σου λαχταρας. Λογικο ειναι να σε ριχνει η στασιμοτητα. Ομως θα ερθει κι αυτο που θελεις. Με υπομονη κ επιμονη

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες σας για τις ευχές σας!

Να πάνε όλα καλά στην μαμακα και μακάρι να μπορέσω να την ξανακάνω και γιαγια!

Περαστικα στη μαμα κ ναι θα την ξανακανεις και γιαγια! Υπομονη μεχρι τη χοριακη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλησπέρα!!!σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εγώ έχω ένα παιδάκι 8 χρόνων κ μετά από αυτό 5 αποβολές...όπως καταλαβαίνεις ο καημός μου είναι μεγάλος να αποκτήσω άλλο ένα παιδάκι κ δ είναι εγωισμός..αν όμως ο θεός δ θέλει με το ζόρι δεν γίνεται...κ εγώ αυτή τη στιγμή καθυστερω γιατί βρέθηκε θέμα με το σπέρμα μας οπότε πάγωσα... έχω ηρεμισει κ σκέφτομαι ότι με όλα αυτά τα άγχη,με τοσες ορμόνες τοσε αποτυχίες έχω καταστρέψει την ψυχή μου εάν όχι το σώμα μου κ έχω πάψει να χαίρομαι τις στιγμές...

Κοίτα να χαρείς τις στιγμές με την οικογένεια σου κ να ζεις το κάθε λεπτό με το παιδάκι σου και έαν είναι θα έρθει κ το δεύτερο ...εκεί που δ το περιμένεις...

Ξέρω πως ακούγεται το" έχεις παιδι..."όταν μου το έλεγαν οι γιατροί...ήταν σαν να μου έλεγαν έχεις κ δ πρόκειται να αποκτήσεις άλλο....

Ναι έχω αλλά θέλω κ άλλα!!!

Δ είναι αχαριστία να θες άλλο ένα παιδάκι ...ευλογία είναι .

Συγνώμη εάν σας κούρασα....

@chitaneta  καλή επιτυχία στην μανούλα σου αύριο!!!κ να σου πω ότι σίγουρα θα της χαρίσεις εγγονάκι !!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Aria. είπε:

Καλησπέρα!!!σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εγώ έχω ένα παιδάκι 8 χρόνων κ μετά από αυτό 5 αποβολές...όπως καταλαβαίνεις ο καημός μου είναι μεγάλος να αποκτήσω άλλο ένα παιδάκι κ δ είναι εγωισμός..αν όμως ο θεός δ θέλει με το ζόρι δεν γίνεται...κ εγώ αυτή τη στιγμή καθυστερω γιατί βρέθηκε θέμα με το σπέρμα μας οπότε πάγωσα... έχω ηρεμισει κ σκέφτομαι ότι με όλα αυτά τα άγχη,με τοσες ορμόνες τοσε αποτυχίες έχω καταστρέψει την ψυχή μου εάν όχι το σώμα μου κ έχω πάψει να χαίρομαι τις στιγμές...

Κοίτα να χαρείς τις στιγμές με την οικογένεια σου κ να ζεις το κάθε λεπτό με το παιδάκι σου και έαν είναι θα έρθει κ το δεύτερο ...εκεί που δ το περιμένεις...

Ξέρω πως ακούγεται το" έχεις παιδι..."όταν μου το έλεγαν οι γιατροί...ήταν σαν να μου έλεγαν έχεις κ δ πρόκειται να αποκτήσεις άλλο....

Ναι έχω αλλά θέλω κ άλλα!!!

Δ είναι αχαριστία να θες άλλο ένα παιδάκι ...ευλογία είναι .

Συγνώμη εάν σας κούρασα....

@chitaneta  καλή επιτυχία στην μανούλα σου αύριο!!!κ να σου πω ότι σίγουρα θα της χαρίσεις εγγονάκι !!!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ειναι κ ο πόνος της απώλειας του άλλου μου παιδιού κ είμαι τη μια έτσι την άλλη αλλιώς. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 18 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ειναι κ ο πόνος της απώλειας του άλλου μου παιδιού κ είμαι τη μια έτσι την άλλη αλλιώς. 

Συγνώμη δ το ήξερα...λυπάμαι πολύ...

Καλά κάνεις όμως κ γράφεις ...και εγώ καινούργια είμαι εδώ στο φόρουμ αλλά όσες φορές χρειάστηκα κάτι πάντα κάποια κοπέλα με βοηθούσε...υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ μας...πασχίζουμε όλες για τον ίδιο σκοπό.

Μην αφήνεις όμως ο χαμός του ενός παιδιού να σε κρατάει μακριά από το άλλο σου παιδάκι...

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα!! Καλή και ευλογημένη  εβδομαδα να έχουμε. @gigi 72 καλή χοριακη κούκλα μου!! Εύχομαι το αποτέλεσμα να δικαιώσει τον αγώνα σου. Να πας πρωί πρωί να τα έχουμε νωρίς τα αποτελέσματα!!! @chitaneta καλή επιτυχία στην επέμβαση της μανουλας σου και καλή ανάρρωση να έχει. Και φυσικά θα την κάνεις γιαγιά μην έχεις καμία αμφιβολία για αυτό.

Πολλά φιλιά σε όλες 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...