Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

58 minutes ago, MELINASP said:

Πλάκα κάνεις;;; δεν το ήξερα και δεν μου το είχε πει και κανένας ποτέ παίρνω γλουκο και β12 έχω γενικά λίγο χαμηλή και τώρα επειδή είχε πάει 450 μου είπαν να τη σταματήσω πριν δύο μήνες και τώρα έκανα και είναι 180 και λέω καλά τόσο γρήγορα; 

Πωπω σε ευχαριστω

Ναι η μετμορφινη εμποδίζει πάρα πολύ την απορρόφηση της β12.Θελει πολύ προσοχή.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 36 λεπτά , MaryH είπε:

Koριτσια μου, θα το πω παλι, στην τελευταια κ επιτυχημενη μου ετ, με διδυμα μαλιστα, ειχα ΜΗΔΕΝ συμπτωματα, εκτος απο ενα σφαχτη 1 με 2 δευτερολεπτων. Ουτε στηθος ουτε κοιλια ουτε ναυτιες. Ημουν μαλιστα σιγουρη οτι τζιφος. Στις προηγουμενες ετ ειχα ολα τα συμπτωματα.

Μην ασχολειστε με συμπτωματα. Ειναι αναξιοπιστα

Εγω και στις τρεις ετ μου δεν προσεχα κ κινιομουν κανονικα. Στην πρωτη μου ετ μαλιστα, που εμεινα εγκυος, ανεβαινα μια απιστευτη ανηφορα για να παω καθε μερα να κανω την αντιπηκτικη ενεση .Συμφωνω μαζι σου. Ενα δυνατο εμβρυο εμφυτευεται παντα κ παντου. Και σε πετρες φυτρωνει:D

Ενα εβαλες???? Τι μερα μετα την ετ μετρησες χοριακη?

Καλημερα κοριτσι! Τι κανεις? Τι νεα εχεις ?

Τίποτα καρδούλα μου δυστυχώς! Έχουμε σταματήσει και ποσό με στεναχωρεί αυτό! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. Σήμερα ξύπνησα με μια μεγάλη απαισιοδοξία(ε, δεν περίμενα και κάτι άλλο από τα κόλληματα που έχει το ξερό μου το κεφάλι).. Νοιώθω ένα κενό μέσα μου.. Σταμάτησαν τα πονακια που είχα χαμηλά, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου και γενικά κανένα σύμπτωμα που να παραπέμπει στο πολυπόθητο γεγονός.. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. Ανησυχώ και φοβάμαι μήπως... ξέρετε τι εννοώ, δεν θέλω ούτε να το αναφέρω ..Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν έκανα καλά όλο αυτό το διάστημα μετά την ετ.. Μήπως κουράστηκα παραπάνω αφού δεν βάζω κωλο κάτω?Μήπως επειδή έσκυψα εκεί να πάρω κάτι, μήπως έσκυψα παραπέρα, μήπως έκανα καμία απότομη κίνηση και άλλα τέτοια χαζά... Να με συμπαθάτε κορίτσια σας έχω ζαλίσει και εσάς αλλά μόνο εσείς που τα περνάτε μπορείτε να με καταλάβετε. 

Καλημερα κοριτσι μου, καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις 6 εμβρυομεταφορες και σε ολες τα ιδια συναισθήματα χαλαρα στην αρχη μετα απο λιγες μερες μια σχετική αισιοδοξία οτι ολα θα πανε καλα γιατι να μη πανε;;; Και μια μερα πριν μαυρη καταθλιψη ολα πηγαν στραφι, να κοψω τα φαρμακα ποιο το νοημα.. κτλ κτλ.. οσο και να ξερουμε οτι δεν υπαρχουν συμπτώματα γιατι φυσικα μια γυναικα δε θα ειχε κανενα σύμπτωμα σε μια φυσική σύλληψη παντα κατι ψαχνουμε και δικαιολογημένα θα πω.. Ομως δεν ειναι στο χερι σου αν ενα έμβρυο ειναι να εμφυτευτεί θα πιαστεί οτι μα οτι και να κανεις ! Σαφως και καλα κανουν και μας λενε να ειμαστε προσεκτικές ομως αυτο το κανουν για ψυχολογικούς λογους οπως επισης γιατι ποτε δε ξερει ενας γιατρος αν καποια γυναικα σηκώσει 5 τσουβάλια ξυλα κ του πει δεν μου πατε να μη το κανω.. στη φαση της αναμονής για χοριακη μια αλλη γυναικα δε θα γνώριζε οτι ειναι εγκυος και θα εκανε τα παντα κανονικα γυμναστικές ποτα διατροφές τα παντα.. Ναι μεν δεν ειμαστε «η αλλη γυναικα» ωστοσο δε θεωρω οτι τιποτα απο αυτα βοηθα ισα ισα σε κανει χειροτερα . Προσωπικα σε καθε μεταφορα προσπαθούσα να κοψω πολλα πραγματα για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης Οχι γιατι σε εκεινη τη φαση οτιδηποτε εκανα εγω θα επηρέαζε την εμφύτευση .. δε μπορεις να κανεις κατι για να σταματησεις μια εμφύτευση  ουτε και να την προκαλέσεις .. Don’t stress over things you can’t control.. ολες οι γυναικες που υποβάλλονται σε αυτη τι διαδικασια ειναι ηρωίδες και δεν χρειαζεται να γεμίζουν τυψεις κ ενοχές.. κανεις το καλυτερο που μπορεις και θα το πετύχεις! 

• Μου αρέσει 12

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου. Να φανταστείς την μια και μοναδική φορά που έμεινα έγκυος πριν 4 χρόνια (άσχετα την κατάληξη βέβαια) πριν καλά καλά τι καταλάβω ότι είμαι εγκυος να δεις χορούς περπάτημα βόλτες με το σκυλί το οποίο ζυγίζε τότε και 40 κιλά και μια χαρά γατζωθηκε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Καλά κάνουμε βέβαια και προσέχουμε αλλά όχι να κρεββατωθουμε κ για μια βδομάδα χειρότερα θα μας κάνει όλο αυτό.

Να ευχηθώ αύριο να πάνε όλα καλά με την μανούλα σου χειρουργείται σωστά θυμάμαι??

Όχι η δικιά μου η μανούλα είναι στον ουρανό.. Ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

On 13/1/2022 at 2:28 ΜΜ, Ydroxoos76 είπε:

Ναι σε θυμάμαι... Υπάρχει μία ομάδα στο facebook που λέγεται παρένθετη μητέρα- έγκυος και νόμιμη υιοθεσία. Εκεί ίσως μπορέσουν να σε κατατοπίσουν και να σε βοηθήσουν πολλές κοπέλες έχουν βρει παρένθετη από εκεί.

Μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ το link δεν μπορώ να βρω την ομάδα. 

1 hour ago, νικηαντωνια81 said:

Τι εννοείς καλή μου; Ότι δε θα κάνετε άλλη προσπάθεια; Αν θυμάμαι καλά έχεις ένα παιδάκι ;

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Τι εννοείς καλή μου; Ότι δε θα κάνετε άλλη προσπάθεια; Αν θυμάμαι καλά έχεις ένα παιδάκι ;

Ναι έχουμε ευτυχως . Θα κάνουμε αλλά αργότερα. 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

4 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. Σήμερα ξύπνησα με μια μεγάλη απαισιοδοξία(ε, δεν περίμενα και κάτι άλλο από τα κόλληματα που έχει το ξερό μου το κεφάλι).. Νοιώθω ένα κενό μέσα μου.. Σταμάτησαν τα πονακια που είχα χαμηλά, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου και γενικά κανένα σύμπτωμα που να παραπέμπει στο πολυπόθητο γεγονός.. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. Ανησυχώ και φοβάμαι μήπως... ξέρετε τι εννοώ, δεν θέλω ούτε να το αναφέρω ..Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν έκανα καλά όλο αυτό το διάστημα μετά την ετ.. Μήπως κουράστηκα παραπάνω αφού δεν βάζω κωλο κάτω?Μήπως επειδή έσκυψα εκεί να πάρω κάτι, μήπως έσκυψα παραπέρα, μήπως έκανα καμία απότομη κίνηση και άλλα τέτοια χαζά... Να με συμπαθάτε κορίτσια σας έχω ζαλίσει και εσάς αλλά μόνο εσείς που τα περνάτε μπορείτε να με καταλάβετε. 

Γλυκια μου ειναι λογικο να σκεφτεσαι ετσι ειδικα αν στο παρελθον ειχες αποτυχιες αλλα προσπαθησε να μην το προδικαζεις! Τα συμπτωματα δε σημαινουν απολυτως τιποτα. Ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα! Ξερω οτι σε αυτη τη φαση ισως οτι και να σου πουμε να μη σε πεισει. Αλλα εμεινε μια μερουλα. Προσπαθησε να το δεις οσο πιο θετικα γινεται και αυριο πρωι πρωι θα πας για τη χοριακη σου και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα. Η θετικη ενεργεια λειτουργει στ' αληθεια! Μεγαλη αγκαλια και απο μενα!

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα και σε σένα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ γενικά δεν εχω κανένα σύμπτωμα, αλλά είχα λιγα ελαφρια τσιμπιματακια και λιγο σφιξιμο στην περιοχη. Αλλά εχτες το πρωι χαλάρωσε όλη η περιοχη και δεν ενιωθα τιποτα απολύτως! Αφου ενιωθα οτι μπορω να παω να χοροπηδησω να τρεξω κλπ! (δεν το έκανα βεβαια...) Ε, τον έπρηξα τον συζηγο με την απαισιοδοξία μου! Αυτό ηταν παει, δεν εχει νοημα να παιρνω τα φαρμακα κλπ...

Αλλά το να φταις εσύ, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Αν δεν έκανες όσα σου ανάφερε η καλή μας η @marina_86 ,(που και πάλι αν ειναι να ρθει, θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει), δεν θα φταις σε τιποτα αν δεν βγει θετικο! Πιστεψέ το!

Εγω στην πρωτη ετ ήμουνα πάααρα πολύ προσεχτική, δεν έκανα τιποτα απολύτως, στην δευτερη επίσης αλλά μετα τις πρωτες 5 μερες πήγαινα και καμια βολτουλα. Ε τώρα κι εχτες και προχτες πηγα στους γονεις μου, καθιστή ήμουν γενικα, αλλά περπατησα και καποια μετρα απο το σπιτι ως το αμαξι. Αμα πια είπα! Δεν νομιζω οτι η εμφυτευση εξαρταται απο αυτο.

Δεν ξερω αν θα σε βοηθουσε να κανεις τεστακι. Αν όχι δεν πειράζει μια μέρα έμεινε. Να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω όσο δεν παει , όπως και όλα τα κοριτσια εδώ!

Εγώ να δεις πως θα 'μαι μια μερα πριν την χοριακή!

Αύριο θα πας νωρις νωρις;

Ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι το τρίτο καλο νεο της παρέας!

Αχ γιατι τετοιος αρνητισμος σημερα; Νομιζω οτι χρειαζεστε ομαδικη αγκαλιτσα!!! Γλυκο μου το οτι δεν εχεις συμπτωματα δε σημαινει απολυτως τιποτα! Τοσα κοριτσια με θετικες χοριακες δεν ειχαν συμπτωματα και επισης αλλα τοσα ειχαν και οι χοριακες τους ηταν 0. Πολυ καλη μου φιλη που ειχε πονους η γιατρος τηε της ειχε πει οτι φοβοταν οτι ηταν εξωμητριο γι αυτο πονουσε. Ειπαμε ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Τα φαρμακα σου κανονικα και θα εχεις το πολυποθητο θετικο αποτελεσμα! 

Καλη επιτυχια για τη μανουλα σου και γρηγορη αναρρωση! 

Μπραβο @Chrussa1982 καλα που μου το θυμησες!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Όχι η δικιά μου η μανούλα είναι στον ουρανό.. Ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια. 

Συγνώμη ρε φίλεναδα.. στη @chitaneta ήθελα να γράψω για την μανούλα της.

πρίν από 17 λεπτά , Viv37 είπε:

Γλυκια μου ειναι λογικο να σκεφτεσαι ετσι ειδικα αν στο παρελθον ειχες αποτυχιες αλλα προσπαθησε να μην το προδικαζεις! Τα συμπτωματα δε σημαινουν απολυτως τιποτα. Ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα! Ξερω οτι σε αυτη τη φαση ισως οτι και να σου πουμε να μη σε πεισει. Αλλα εμεινε μια μερουλα. Προσπαθησε να το δεις οσο πιο θετικα γινεται και αυριο πρωι πρωι θα πας για τη χοριακη σου και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα. Η θετικη ενεργεια λειτουργει στ' αληθεια! Μεγαλη αγκαλια και απο μενα!

Αχ γιατι τετοιος αρνητισμος σημερα; Νομιζω οτι χρειαζεστε ομαδικη αγκαλιτσα!!! Γλυκο μου το οτι δεν εχεις συμπτωματα δε σημαινει απολυτως τιποτα! Τοσα κοριτσια με θετικες χοριακες δεν ειχαν συμπτωματα και επισης αλλα τοσα ειχαν και οι χοριακες τους ηταν 0. Πολυ καλη μου φιλη που ειχε πονους η γιατρος τηε της ειχε πει οτι φοβοταν οτι ηταν εξωμητριο γι αυτο πονουσε. Ειπαμε ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Τα φαρμακα σου κανονικα και θα εχεις το πολυποθητο θετικο αποτελεσμα! 

Καλη επιτυχια για τη μανουλα σου και γρηγορη αναρρωση! 

Μπραβο @Chrussa1982 καλα που μου το θυμησες!

Μη με ρωτάς πώς το θυμήθηκα χαχαχα. Μπήκα κλασσικά το πρωί με το καφεδάκι μου να δω τι γράψατε μη χάσω η κουτσομπολα και μου ήρθε στο μυαλό. 

αύριο μεσημέρι θα έχω και τα αποτελέσματα τα δικά μου. Ευτυχώς τελειώνω σιγά σιγά με την περίοδο γιατί έχω ξεχάσει πως γίνεται το άθλημα .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Συγνώμη ρε φίλεναδα.. στη @chitaneta ήθελα να γράψω για την μανούλα της.

Μη με ρωτάς πώς το θυμήθηκα χαχαχα. Μπήκα κλασσικά το πρωί με το καφεδάκι μου να δω τι γράψατε μη χάσω η κουτσομπολα και μου ήρθε στο μυαλό. 

αύριο μεσημέρι θα έχω και τα αποτελέσματα τα δικά μου. Ευτυχώς τελειώνω σιγά σιγά με την περίοδο γιατί έχω ξεχάσει πως γίνεται το άθλημα .

Αντε ωραια να "αθληθεις" λιγο γιατι ερχεται η ετ και μετα απ οτι μου ειπατε θα το ριξουμε στη σοκολοτα! Καλα αποτελεσματα γλυκουλα μου

• Χαχα 3

1 hour ago, Viv37 είπε:

Αντε ωραια να "αθληθεις" λιγο γιατι ερχεται η ετ και μετα απ οτι μου ειπατε θα το ριξουμε στη σοκολοτα! Καλα αποτελεσματα γλυκουλα μου

Ευχαριστώ φίλη μου!! Αύριο θα κάνει την αρχή η @gigi 72 με την σούπερ χοριακη της και μετά ποιος μας πιάνει. Κοίτα που ανυπομονώ για όλες σας λες και συμβαίνει σε εμένα. 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Tονια μου, οι φυσικοι εχουν δυστυχως αυτο. Χρειαζονται πολυ υπομονη κ δυναμη για το ενα το καλο το  εμβρυακι. Εσυ εχεις αποδειξει οτι διαθετεις κ τα δυο. Λογικο να σε ριχνει η στασιμοτητα. Ομως παρε τον πριγκηπα σου, τον μικρο κ τον μεγαλο, καντε τις βολτες σας στα ωραια Χανια κ μην ανησυχεις. Εχει ο Θεος. Την υγεια σας να χετε κ ολα θα γινουν. 

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

@Villi μου ευχαριστώ πολύ! 
@MaryH στις 17 έκανα ετ 29 χοριακη .Αν δε μετράει η μέρα της ετ 12 . ακόμα δεν εχω καταλάβει πως τα μετραμε

Αν ηταν στις 10 μερες θα σου ελεγα στανταρ διδυμα. Τωρα πιθανα κ τα δυο σεναρια. Μπορει κ ενα τελικα 

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ουτε σοκολατα μετα! Εγκρατεια κ ασκητισμος:mrgreen:

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου. Να φανταστείς την μια και μοναδική φορά που έμεινα έγκυος πριν 4 χρόνια (άσχετα την κατάληξη βέβαια) πριν καλά καλά τι καταλάβω ότι είμαι εγκυος να δεις χορούς περπάτημα βόλτες με το σκυλί το οποίο ζυγίζε τότε και 40 κιλά και μια χαρά γατζωθηκε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Καλά κάνουμε βέβαια και προσέχουμε αλλά όχι να κρεββατωθουμε κ για μια βδομάδα χειρότερα θα μας κάνει όλο αυτό.

Να ευχηθώ αύριο να πάνε όλα καλά με την μανούλα σου χειρουργείται σωστά θυμάμαι??

Καλή μου Χρύσα, με συγκινείς που το θυμάσαι...

Ναι, αυριο! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!

πρίν από 44 λεπτά , MaryH είπε:

Tονια μου, οι φυσικοι εχουν δυστυχως αυτο. Χρειαζονται πολυ υπομονη κ δυναμη για το ενα το καλο το  εμβρυακι. Εσυ εχεις αποδειξει οτι διαθετεις κ τα δυο. Λογικο να σε ριχνει η στασιμοτητα. Ομως παρε τον πριγκηπα σου, τον μικρο κ τον μεγαλο, καντε τις βολτες σας στα ωραια Χανια κ μην ανησυχεις. Εχει ο Θεος. Την υγεια σας να χετε κ ολα θα γινουν. 

Αν ηταν στις 10 μερες θα σου ελεγα στανταρ διδυμα. Τωρα πιθανα κ τα δυο σεναρια. Μπορει κ ενα τελικα 

Ουτε σοκολατα μετα! Εγκρατεια κ ασκητισμος:mrgreen:

Μη μας χαλας τη φαντασίωση κορίτσι μου!! Άσε με να ονειρεύομαι γλυκά και πιτογυρα χαχαχα. 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...