Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. Σήμερα ξύπνησα με μια μεγάλη απαισιοδοξία(ε, δεν περίμενα και κάτι άλλο από τα κόλληματα που έχει το ξερό μου το κεφάλι).. Νοιώθω ένα κενό μέσα μου.. Σταμάτησαν τα πονακια που είχα χαμηλά, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου και γενικά κανένα σύμπτωμα που να παραπέμπει στο πολυπόθητο γεγονός.. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. Ανησυχώ και φοβάμαι μήπως... ξέρετε τι εννοώ, δεν θέλω ούτε να το αναφέρω ..Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν έκανα καλά όλο αυτό το διάστημα μετά την ετ.. Μήπως κουράστηκα παραπάνω αφού δεν βάζω κωλο κάτω?Μήπως επειδή έσκυψα εκεί να πάρω κάτι, μήπως έσκυψα παραπέρα, μήπως έκανα καμία απότομη κίνηση και άλλα τέτοια χαζά... Να με συμπαθάτε κορίτσια σας έχω ζαλίσει και εσάς αλλά μόνο εσείς που τα περνάτε μπορείτε να με καταλάβετε. 

Καλημέρα και σε σένα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ γενικά δεν εχω κανένα σύμπτωμα, αλλά είχα λιγα ελαφρια τσιμπιματακια και λιγο σφιξιμο στην περιοχη. Αλλά εχτες το πρωι χαλάρωσε όλη η περιοχη και δεν ενιωθα τιποτα απολύτως! Αφου ενιωθα οτι μπορω να παω να χοροπηδησω να τρεξω κλπ! (δεν το έκανα βεβαια...) Ε, τον έπρηξα τον συζηγο με την απαισιοδοξία μου! Αυτό ηταν παει, δεν εχει νοημα να παιρνω τα φαρμακα κλπ...

Αλλά το να φταις εσύ, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Αν δεν έκανες όσα σου ανάφερε η καλή μας η @marina_86 ,(που και πάλι αν ειναι να ρθει, θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει), δεν θα φταις σε τιποτα αν δεν βγει θετικο! Πιστεψέ το!

Εγω στην πρωτη ετ ήμουνα πάααρα πολύ προσεχτική, δεν έκανα τιποτα απολύτως, στην δευτερη επίσης αλλά μετα τις πρωτες 5 μερες πήγαινα και καμια βολτουλα. Ε τώρα κι εχτες και προχτες πηγα στους γονεις μου, καθιστή ήμουν γενικα, αλλά περπατησα και καποια μετρα απο το σπιτι ως το αμαξι. Αμα πια είπα! Δεν νομιζω οτι η εμφυτευση εξαρταται απο αυτο.

Δεν ξερω αν θα σε βοηθουσε να κανεις τεστακι. Αν όχι δεν πειράζει μια μέρα έμεινε. Να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω όσο δεν παει , όπως και όλα τα κοριτσια εδώ!

Εγώ να δεις πως θα 'μαι μια μερα πριν την χοριακή!

Αύριο θα πας νωρις νωρις;

Ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι το τρίτο καλο νεο της παρέας!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα και σε σένα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ γενικά δεν εχω κανένα σύμπτωμα, αλλά είχα λιγα ελαφρια τσιμπιματακια και λιγο σφιξιμο στην περιοχη. Αλλά εχτες το πρωι χαλάρωσε όλη η περιοχη και δεν ενιωθα τιποτα απολύτως! Αφου ενιωθα οτι μπορω να παω να χοροπηδησω να τρεξω κλπ! (δεν το έκανα βεβαια...) Ε, τον έπρηξα τον συζηγο με την απαισιοδοξία μου! Αυτό ηταν παει, δεν εχει νοημα να παιρνω τα φαρμακα κλπ...

Αλλά το να φταις εσύ, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Αν δεν έκανες όσα σου ανάφερε η καλή μας η @marina_86 ,(που και πάλι αν ειναι να ρθει, θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει), δεν θα φταις σε τιποτα αν δεν βγει θετικο! Πιστεψέ το!

Εγω στην πρωτη ετ ήμουνα πάααρα πολύ προσεχτική, δεν έκανα τιποτα απολύτως, στην δευτερη επίσης αλλά μετα τις πρωτες 5 μερες πήγαινα και καμια βολτουλα. Ε τώρα κι εχτες και προχτες πηγα στους γονεις μου, καθιστή ήμουν γενικα, αλλά περπατησα και καποια μετρα απο το σπιτι ως το αμαξι. Αμα πια είπα! Δεν νομιζω οτι η εμφυτευση εξαρταται απο αυτο.

Δεν ξερω αν θα σε βοηθουσε να κανεις τεστακι. Αν όχι δεν πειράζει μια μέρα έμεινε. Να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω όσο δεν παει , όπως και όλα τα κοριτσια εδώ!

Έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου. Να φανταστείς την μια και μοναδική φορά που έμεινα έγκυος πριν 4 χρόνια (άσχετα την κατάληξη βέβαια) πριν καλά καλά τι καταλάβω ότι είμαι εγκυος να δεις χορούς περπάτημα βόλτες με το σκυλί το οποίο ζυγίζε τότε και 40 κιλά και μια χαρά γατζωθηκε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Καλά κάνουμε βέβαια και προσέχουμε αλλά όχι να κρεββατωθουμε κ για μια βδομάδα χειρότερα θα μας κάνει όλο αυτό.

Να ευχηθώ αύριο να πάνε όλα καλά με την μανούλα σου χειρουργείται σωστά θυμάμαι??

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου. Να φανταστείς την μια και μοναδική φορά που έμεινα έγκυος πριν 4 χρόνια (άσχετα την κατάληξη βέβαια) πριν καλά καλά τι καταλάβω ότι είμαι εγκυος να δεις χορούς περπάτημα βόλτες με το σκυλί το οποίο ζυγίζε τότε και 40 κιλά και μια χαρά γατζωθηκε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Καλά κάνουμε βέβαια και προσέχουμε αλλά όχι να κρεββατωθουμε κ για μια βδομάδα χειρότερα θα μας κάνει όλο αυτό.

Να ευχηθώ αύριο να πάνε όλα καλά με την μανούλα σου χειρουργείται σωστά θυμάμαι??

Πολύ σωστά τα λες κορίτσι μου!!!!!!

Καλημερα σε όλες!!!!

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

19 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κορίτσια….595! Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω 

Κοριτσακι μου συγχαρητήρια αααα!!!! Καλέ τι νούμερα τα είναι αυτή;;;; μας έρχονται και άλλα διδυμακια :):):) και έβαλες και ένα!

Φτου φτου χαλάρωσε κ απόλαυσε το μανούλα μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, gigi 72 said:

Καλημέρα κορίτσια μου.. Σήμερα ξύπνησα με μια μεγάλη απαισιοδοξία(ε, δεν περίμενα και κάτι άλλο από τα κόλληματα που έχει το ξερό μου το κεφάλι).. Νοιώθω ένα κενό μέσα μου.. Σταμάτησαν τα πονακια που είχα χαμηλά, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου και γενικά κανένα σύμπτωμα που να παραπέμπει στο πολυπόθητο γεγονός.. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. Ανησυχώ και φοβάμαι μήπως... ξέρετε τι εννοώ, δεν θέλω ούτε να το αναφέρω ..Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν έκανα καλά όλο αυτό το διάστημα μετά την ετ.. Μήπως κουράστηκα παραπάνω αφού δεν βάζω κωλο κάτω?Μήπως επειδή έσκυψα εκεί να πάρω κάτι, μήπως έσκυψα παραπέρα, μήπως έκανα καμία απότομη κίνηση και άλλα τέτοια χαζά... Να με συμπαθάτε κορίτσια σας έχω ζαλίσει και εσάς αλλά μόνο εσείς που τα περνάτε μπορείτε να με καταλάβετε. 

Καλημέρα γλυκό κορίτσι. Σε καταλαβαίνω απόλυτα όπως όλες μας. Αυτή η αναμονή, οι δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Μήπως η τσάντα που σήκωσα, μήπως δεν έπρεπε να σκύψω , μήπως οι σκάλες , τα σκουπίδια μήπως μήπως μήπως…. Ζαλαδα

Κανείς το καλύτερο είμαι σίγουρη και ναι αν είναι να γίνει θα γίνει. Και ο καλουλης μου (γιατρός) αυτό είπε. Όχι υπερβολές ,να μην κουράζομαι όσο γίνεται και θετική σκέψη. Το κλάμα βέβαια που είχα ρίξει μέσα στη βδομάδα υποθέτω και απο τα τόσα χάπια δεν υπάρχει. 
κι εγω δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα απλα έλεγα συνέχεια απο μέσα δεν πειράζει. Δεν είναι απαραίτητο ,δε σημαίνει κάτι. Μόνο ενοχλήσεις στην κοιλιά σα να περιμένω περίοδο που όμως τις δυο τελευταίες μέρες ατόνησαν 

Δε μας ζαλίζεις . Για αυτό είμαστε εδώ! Να ακούμε και να στηρίζουμε και να συμπάσχουμε η μια με την άλλη. Εύχομαι αύριο να έχεις μια τεράστια χοριακη και να κλαις μόνο από χαρά !!!!! Σου στέλνω πολύ πολύ πολύ θετική ενέργεια , αγάπη και μπεμπεδοσκονη. Εξάλλου είπαμε. Έχουμε τη Νελη μας με το απίστευτο ποδαρικό :)

• Μου αρέσει 5

18 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Η β12 επηρεάζεται και από τα φάρμακα.Αν κάποια παίρνει πχ γκλουκοφας ,αυτό ρίχνει την τιμή της 

Πλάκα κάνεις;;; δεν το ήξερα και δεν μου το είχε πει και κανένας ποτέ παίρνω γλουκο και β12 έχω γενικά λίγο χαμηλή και τώρα επειδή είχε πάει 450 μου είπαν να τη σταματήσω πριν δύο μήνες και τώρα έκανα και είναι 180 και λέω καλά τόσο γρήγορα; 

Πωπω σε ευχαριστω

19 minutes ago, MELINASP said:

Κοριτσακι μου συγχαρητήρια αααα!!!! Καλέ τι νούμερα τα είναι αυτή;;;; μας έρχονται και άλλα διδυμακια :):):) και έβαλες και ένα!

Φτου φτου χαλάρωσε κ απόλαυσε το μανούλα μας

Χχεεχεχ ευχαριστώ Μελινακι μου. Πολυυυυυυυυ. Και το γλυκάκι μου αυτό λέει, βρε λέτε;

• Μου αρέσει 2

@gigi 72 καλημέρα κι απο εμένα,  δυο ειναι οι παγίδες κατα το διάστημα μετά την ετ, πρώτον  η αναζήτησή συμπτωμάτων … δεν υπάρχει πιο ψυχοφθόρο και βασανιστικό πράγμα και δεύτερο να κατηγορούμε τον εαυτό μας οτι κάτι δεν κάναμε καλά. Τα εχω κανει και εγω και τα δυο και όπως όλες μας ξερω καλα τι περνάς. Οι μέρες πέρασαν όμως και αύριο θα ξέρουμε τι εγινε, κανε λίγο υπομονή. Για τα συμπτώματα πιο κατάλληλες να σου πουν είναι οι κοπέλες που ειναι έγκυες, εγω δεν εχω ξεκαθαρίσει μετα απο τόσα χρόνια αν υπάρχουν συμπτώματα η Οχι. Αυτό που πιστεύω όμως ακράδαντα και στο λέω με όλη μου την ψυχή ειναι οτι δεν υπάρχει τιποτα που να εκανες ή να μην έκανες εσύ και να μην εγινε εμφύτευση εξαιτίας του. Αν είναι να κάτσει το έμβρυο, θα κάτσει το κ@λο σου να βαράς  (sorry). Ένας πολύ αγαπημένος γιατρός μου παλιά μου είχε πει οτι αν το έμβρυο έχει δυναμική θα εμφυτευτεί ακόμα κι αν πας να κανεις ιππασία. Δεν λέω να κανεις ιππασία αλλα πιστεύω πολύ στη δυναμική τους, αν ειναι να κάτσουν θα κάτσουν. 
@chitaneta καλή επιτυχία για τη μανούλα αύριο, όλα να πάνε καλα. 
@Fili εσύ θα κανεις επαναληπτική αύριο; 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Καλημερα! Η φαση της αναμονης ειναι η πιο δυσκολη..το μυαλο μας κανει ολη την ωρα σεναρια..αλλα μην δινεις σημασια σε συμπτωματα..Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και θα περιμενουμε αυριο τα νεα σου!!

• Μου αρέσει 3

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Εδώ είμαστε για να σε ακούμε όλες μας όπως και εσύ εμάς σε όλα τα κολλήματα του μυαλούαεωπου είναι και πολλά. 

Να σκέφτεσαι θετικά και να μην ρίχνεις καμία ευθύνη. Δεν έκανες τίποτα κακό. Το ότι δεν έχεις σήμερα πονακια δεν σημαίνει κάτι κακό. 

Πρώτα ο Θεός αύριο όλα καλά θα πάνε κοριτσακι μου! 

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Χχεεχεχ ευχαριστώ Μελινακι μου. Πολυυυυυυυυ. Και το γλυκάκι μου αυτό λέει, βρε λέτε;

Αν είναι ένα είναι τούρμπο οοο αλλά νομίζω δύο θα ναι :):):):)

πρίν από 59 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα και σε σένα!

Καλή επιτυχία για τη μανούλα αύριο! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Καλημέρα και σε σένα!

Koριτσια μου, θα το πω παλι, στην τελευταια κ επιτυχημενη μου ετ, με διδυμα μαλιστα, ειχα ΜΗΔΕΝ συμπτωματα, εκτος απο ενα σφαχτη 1 με 2 δευτερολεπτων. Ουτε στηθος ουτε κοιλια ουτε ναυτιες. Ημουν μαλιστα σιγουρη οτι τζιφος. Στις προηγουμενες ετ ειχα ολα τα συμπτωματα.

Μην ασχολειστε με συμπτωματα. Ειναι αναξιοπιστα

πρίν από 27 λεπτά , Villi είπε:

@gigi 72 καλημέρα κι απο εμένα,  δυο ειναι οι παγίδες κατα το διάστημα μετά την ετ, πρώτον  η αναζήτησή συμπτωμάτων … δεν υπάρχει πιο ψυχοφθόρο και βασανιστικό πράγμα και δεύτερο να κατηγορούμε τον εαυτό μας οτι κάτι δεν κάναμε καλά. Τα εχω κανει και εγω και τα δυο και όπως όλες μας ξερω καλα τι περνάς. Οι μέρες πέρασαν όμως και αύριο θα ξέρουμε τι εγινε, κανε λίγο υπομονή. Για τα συμπτώματα πιο κατάλληλες να σου πουν είναι οι κοπέλες που ειναι έγκυες, εγω δεν εχω ξεκαθαρίσει μετα απο τόσα χρόνια αν υπάρχουν συμπτώματα η Οχι. Αυτό που πιστεύω όμως ακράδαντα και στο λέω με όλη μου την ψυχή ειναι οτι δεν υπάρχει τιποτα που να εκανες ή να μην έκανες εσύ και να μην εγινε εμφύτευση εξαιτίας του. Αν είναι να κάτσει το έμβρυο, θα κάτσει το κ@λο σου να βαράς  (sorry). Ένας πολύ αγαπημένος γιατρός μου παλιά μου είχε πει οτι αν το έμβρυο έχει δυναμική θα εμφυτευτεί ακόμα κι αν πας να κανεις ιππασία. Δεν λέω να κανεις ιππασία αλλα πιστεύω πολύ στη δυναμική τους, αν ειναι να κάτσουν θα κάτσουν. 
@chitaneta καλή επιτυχία για τη μανούλα αύριο, όλα να πάνε καλα. 
@Fili εσύ θα κανεις επαναληπτική αύριο; 

Εγω και στις τρεις ετ μου δεν προσεχα κ κινιομουν κανονικα. Στην πρωτη μου ετ μαλιστα, που εμεινα εγκυος, ανεβαινα μια απιστευτη ανηφορα για να παω καθε μερα να κανω την αντιπηκτικη ενεση .Συμφωνω μαζι σου. Ενα δυνατο εμβρυο εμφυτευεται παντα κ παντου. Και σε πετρες φυτρωνει:D

πρίν από 34 λεπτά , Fili είπε:

Ενα εβαλες???? Τι μερα μετα την ετ μετρησες χοριακη?

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Πολύ σωστά τα λες κορίτσι μου!!!!!!

Καλημερα σε όλες!!!!

Καλημερα κοριτσι! Τι κανεις? Τι νεα εχεις ?

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...