Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κορίτσια….595! Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω 

Αγαπη μου!!! Μπραβο σου!!!!!!!! Συγχαρητηρια και επισημα! Σου ευχομαι απο δω και περα να ειναι ολα υπεροχα!!! Τεραστια δεν ειναι; Μηπως εχεις κ εσυ διδυμακια;;

9 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα στα όμορφα και δυνατά κορίτσια της παρέας μας!!! @Fili εύχομαι να πάρεις μια μεγάλη χορταστική χοριακη να χαρούμε όλες μας!!! Θα κάνεις κ ωραία έκπληξη στον αντρουλη σου!! Σε έχω στο μυαλό μου από το πρωί που πήγα κ εγώ για αιματολογικές. 

@Neli83 θέλω να σου πω σήμερα που ξύπνησες ορεξατη και στα αυτιά σου αντηχεί ο πιο όμορφος ήχος από τις καρδούλες που άκουσες, να είσαι χαρούμενη και ότι και αν αποφασίσετε θα είναι για καλό!! Χαίρομαι τόσο πολύ για εσένα. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά μας έχεις φέρει γούρι σε όλες. Έχουμε να περιμένουμε πολλά ευχάριστα!!!

Καλημέρα σε όλες!!! Βροχή σήμερα αλλά τίποτα δεν θα μας χαλάσει την όμορφη διάθεση!!

Τι εγινε με τις αιματολογικες σου κοριτσακι μου; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

7 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κορίτσια….595! Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω 

Συγχαρητήρια !!!!τέλεια κ τα δικά σου τα νέα !!!!μια τελειομηνη κ γλυκια εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

Αχ βρε κορίτσια τι τέλεια που είναι να διαβάζω ότι όλο κ κάποια κοπέλα πετυχαίνει χαίρομαι σαν να είμαι εγώ!!!

Τα φιλιά μου σε όλες σας  καρδούλες καρδουλες ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, chitaneta said:

Η αλήθεια είναι ´οτι κάποιοι άνθρωποι εχουν λίγο πιο χαμηλή απο άλλους...

Εγώ δεν τρώω κρεας πολλά χρονια τώρα και γι' αυτό πάντα την τσεκαρα που και που και έπαιρνα και συμπλήρωμα. Και προληπτικά παίρνω και τώρα σε αυτη τη φαση...

Ακριβώς έτσι είναι. Κι εγω στις εξετάσεις που έκανα στη Λευκού είχα πολύ παραπάνω από το γλυκάκι μου ενώ αυτός τρώει κρέας ενώ εγω οχι

πρίν από 35 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι κι εγώ κι εγώ μαζί θα τα κάνω!

Η @Chrussa1982 με τη @Viv37 λένε θα κάνουν μαζί εμβρυομεταφορά κι εμείς ΕΡΑ. Χαχαχαχαχαχαχα Ο,τι μπορεί ο καθένας! Αχ, γελάσαμε και πάλι!!!!!! :D:D

Ναι, άσε... Εγώ δεν ξέρω γιατί έτσι χαμηλά! Όλα τα τρώω... Τέλος πάντων, ευτυχώς υπάρχουν και τα συμπληρώματα και ερχόμαστε στα ίσια μας!❤️

Να έχω και εγώ παρεούλα κάπου,,,εν τω μεταξύ μου λέει η μαία,,,θα σου στείλω άυλη συνταγογράφηση και για τους δυο σας για ανοσολογικές (φυσικά έληξε το 6μηνο) για να είναι έτοιμος και ο σύζυγος για να δώσει δείγμα. Και λέω,,, όπα,,,τι δείγμα ρε παιδιά? Θα ενώσουμε με τη δοτρια από τώρα ? Ακόμα δεν είδαμε τι έχω αν έχω και την έχουμε έτοιμη τη 2μετρη???? Όχι ακόμα λέω,,, να τον ετοιμάσω λίγο τον αντρουλη μου,,, να τον στουπωσω d3 (που ήδη παίρνει αλλά,,,) και να τον βάλω σε πρόγραμμα συχνής "γυμναστικής" για να έρθουμε με τα όλα μας ,,,χαχαχαχαχα. Όχι λέει αλλά στο επόμενο 2μηνο ναι να το κάνουμε,,,,,στο επόμενο δίμηνο λέω να κάνουμε ότι θέλετε!!!!!!! Να δείτε που το δικό μου ενδομήτριο θα είναι "άλλου βαρουν τα χουρταλα άλλου γίνεται ο γάμος" χαχαχαχα,,,,το late receptive μου το δοκίμασε ο γιατρουλης ,,,, να δείτε που θα βγω early και θα θέλω λιγότερη προγεστερόνη,,, έβαλα στοίχημα με τη μαια ,,,αυτή λέει θα είμαι late late ,,, άντε να δούμε ποιος θα πάει κουβά πάλι???? 

@Chrussa1982 ???? Φάε κοριτσαρα μου !!!!  Εγώ τα tsipers ρίγανη τα πάω γονα,,,τα τρώω με ιεροτελεστία,,,,,αααα και από μια σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια!!!! Έχω φάει 3 χρόνια τόσα συμπληρώματα που σκέφτομαι από ποια Δευτέρα να τα ξαναξεκινησω γιατί κουραστηκα λίγο,,, αλλά ξανά προς τη δόξα θα τραβήξω!!!! 

@marina86 ελπίζω και η δική μας ώρα να μην είναι χελώνα που χάθηκε στο δρόμο και απλά να έρθει έξυπνα και σωστά και ολοκληρωμένα και να φάμε το λαγό στη στροφή και να χαρούμε και εμείς λίγο επιτέλους.

Ως τότε ,,, la vie en rose ,,,, φάτε !!!!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

@Viv37 μου, ποιος γιατρός φωστήρας είναι αυτός που απορρίπτει τις έρευνες οι οποίες αποδεικνύουν πως τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν; Ή έχει να ανοίξει βιβλίο από όταν τελείωσε την ιατρική; Γιατί για όποιον θέλει μπορεί να τα βρει και να τα διαβάσει, όλα αυτά αποδεδειγμένα είναι! Όσο για τον ενδοκρινολόγο, να γυρίσει να το πει αυτό στις γυναίκες που χάνουν τα μωρά τους από δισχιδής ράχη! Μια γενετική πάθηση η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί αν η γυναίκα λάμβανε συμπλήρωμα φολλικου οξέως! Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα στην εγκυμοσύνη που μπορούν να συμβούν λόγο έλλειψης κάποιας βιταμίνης.. Ακούς εκεί απάτη! Απάτη είσαι εσύ πες του!! Συμβουλή μου να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από άλλον ενδοκρινολόγο.. 

Μη παρεξηγηθώ φυσικά.. δεν το λέω για εσένα αυτό..! Με τους ηλίθιους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω τα βάζω.. Ααα! Επίσης vitamin D μπορούμε να πάρουμε και από τη διατροφή (για παράδειγμα από το ψάρι, το συκώτι, το κρόκο αυγού, τα μανιτάρια, το γάλα, το γιαούρτι, το γάλα αμυγδάλου, δημητριακά & βρόμη, χυμός πορτοκάλι, τόφου, τυριά) αλλά ναι η κύρια πηγή πρόσληψης της είναι ο ήλιος.

@Neli83 μου συγχαρητήρια!! Ακούσατε καρδούλες και ..απίστευτο.. πραγματικά..!! :o Τριδυμομανουλα!!!!! Φαντάζομαι το σοκ το δικό σας.. ότι και να αποφασίσετε να κάνετε όμως είμαι σίγουρη ότι θα είναι το καλύτερο για το καλό το δικό σου και των μωρών σου και εμείς θα σε στηρίξουμε στην όποια απόφαση!

@Fili!!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Μα τι χορταστική χοριακη είναι αυτή;!! Συγχαρητήρια!! Με το καλό να έχεις υπέροχους διπλασιασμους τώρα..!!

Άντε με το καλό να συνεχίσει το σερί θετικών και υπέροχων νέων για όλες όσες άλλες κοπέλες περιμένουμε και με το καλό να πάρουν σειρά τα κορίτσια που περιμένουν μήνες για να προχωρήσουν!!

Κορίτσια μου σας διαβάζω ανελλιπώς και ας μη γράφω συχνα.. Σας φιλώ και σας καρδουλώνω όλες σας!!:wub:

Τι να σου πω κοριτσι μου δεν ξερω. Μιλουσαν για μενα συγκεκριμενα που δεν εχω καποια ελλειψη βιταμινων. Ισως οταν υπαρχει ελλειμμα να αλλαζει αυτο. Δεν αναφερονταν στο φολικο οξυ. Αυτο ισα ισα που ειπαν οτι χρειαζεται. Συγκεκριμενα για πολυβιταμινες μιλησαν. Αχ δεν ξερω πραγματικα. Ο καθε γιατρος λεει τα δικα του οπως επισης και η καθε ερευνα που διαβαζω. Ολες εχουν αποδειξεις αντε να βρεις τι να πιστεψεις και το οχι. Πφφφφ

4 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Yessss.. Μπράβο κορίτσι μου.. Συγχαρητήρια και επίσημα πλέον.. Με το καλό.. Όλα να πάνε κατ'ευχήν..Τώρα αισθάνομαι σαν να είμαι εγώ.. Αναπτερωθηκε το ηθικό μου με όλα αυτά τα καλά νέα.. Κάνατε καλό ποδαρικό.. Δεν μπορεί εμένα να με αφήσετε στην απέξω.. Στείλτε θετική ενέργεια 

Εννοειται οτι εχεις ολη τη θετικη μας ενεργεια! Εισαο η επομενη τεραστια χοριακη!! Υπομονη αλλες 2 μερουλες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@aria @Giouli36 @Rafaelatarzan Σας ευχαριστώ τόσο πολυυυυυυυυυυυυ

@Viv37 αχ ευχαριστώ πολύ Βιβη μου. Ελπιζω οτι είναι τεράστια γιατί έπιασε καλά και δε θα γίνει κάτι….ομμμμμμμ άντε να έρθει κ η σούπερ διαστημική τυχερή σου δότρια :)

@Chrussa1982 βρε φάε να το ευχαριστηθείς . Εγω από τις σκέψεις και το άγχος πριν την ετ χτυπούσα κάτι λεις φούρνου χαλαρά μόνη μου το σακουλάκι

@Condios @marina_86 εδω θα είμαστε όλες να ανταποδώσουμε τις σκέψεις , την ενέργεια, τις προσευχές μόλις έρθει κ η σειρά σας. Εγω σας το υπόσχομαι. 

Άσε που μου έχετε γίνει γλυκιά συνήθεια .ξυπνάω και θέλω να δω αν έχασα κάτι, ανυπομονώ μαζί με όλες για τις εξετάσεις, τα αποτελέσματα ,τις δότριες , τα πάντα. Χαίρομαι και λυπάμαι και ρε κορίτσια σας αγαπώ <3 καρδούλες σε όλες 

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κορίτσι μου σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά φολικο πάρε ένα την ημέρα κι ας μη σου το έχει πει θα έλεγα. Κ η Λευκού κ ο καλουλης(γιατρός μου) μου το είχαν πει ακόμα κ πριν την προετοιμασια να ξεκινήσω. Βέβαια με τούτα κ με κεινα κατέληξα να παίρνω σχεδόν ενάμιση χρόνο τωρα

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Και εσυ σύντομα εύχομαι . Και ναι είναι ευλογία αυτό το καφέ νομίζω για όλες μας.

Χα!!!!!ευχαριστω πολύ Χρυσά μου !!! Άντε Δευτέρα μα τα αποτελέσματα σου να ξεκινήσεις και εσυ την προετοιμασία :)

Ομμμ και ιιιιιιιιιιι(επιτέλους) ανάμεικτα συναισθήματα .από τη μια χαίρομαι πολύ και λέω όλα καλά μέσα μου κι από την άλλη λέω λες να αλλάξει κάτι τη Δευτέρα ; Η μετά; Και μετά ξανά οομμμμμμ

Ευχαριστώ τόσο πολύ….. πολύ κλάμα λέμε. Θα γυρίσει ο καλός μου και θα με δει με πρησμένα μάτια.χεχχεχε

Ναι το 22 μακάρι να μας φέρει όλες χαρά και κοιλίτσες στρουμπουλές και παιδάκια υγιή . Έκανε υπέροχο ποδαρικό η @Neli83 

το πιστεύω τόσο πολύ ότι βοήθησε όλη η θετική ενέργεια και η αγάπη που  μοιραζόμαστε εδώ μέσα. Κλάψ πάλι.

Δεν κρατήθηκα τον πήρα με αναφιλητά και του το είπα. Γελούσε το γλυκάκι μου. Δε γινόταν να μην του το πω ! Από το πρωί μου είπε μόλις μάθω να το πω. Σου λέει αυτή τρελή είναι θα το πει πρώτα στις φίλες της (εσάς δλδ) στο γιατρό κ μετα σε εμένα

@gigi 72 μέχρι τη Δευτέρα και κάθε μέρα υπόσχομαι να στέλνω οοοοολη μου τη θετική ενέργεια σε κάθε μια που παλεύει κ προσπαθεί εδώ μέσα ..Δευτέρα ξανά πάρτι θα κάνουμε

@Condios μου γλυκιά σ ευχαριστώ πολύ πολύ. 

Χαχαχα! Καλα ελεγε ο καλος σου! Εγω οτι καινουριο συμβαινει πρωτα σ εσας το λεω και μετα στο αμορε μου!! 

Να μη φοβασαι καθολου. Με τη @Neli83 πρωτοπορο δεν μπορει να παει τιποτα στραβα τωρα με τετοια χοριακη! 

Εσυ ποιο φολικο οξυ επαιρνες; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εγώ από συμπληρώματα παίρνω μόνο φιλισιν αν θεωρείται συμπλήρωμα. Κάνω καλή διατροφή οπότε πιστεύω είμαι καλυμμένη από βιταμίνες. 

Θα πω την αμαρτία μου όμως γιατί θα σκάσω. Μετά από πολύ καιρό...μόλις χλαπακιασα ένα τεράστιο σακούλι πατατάκια με ρίγανη. Και νιώθω γουρούνα και έχω τύψεις χαχαχαχα 

Χαχαχαχαχα! Αφου σου ειπε να παχυνεις λιγο! Καλα εκανες! Εγω που οχι απλα εφαγα καρμποναρα αλλα συνεχισα και με μια παστα σοκολατα τι να πω. Χαχαχαχαχαχα! Απο αυριο θα επανελθουμε δεν πειραζει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

@aria @Giouli36 @Rafaelatarzan Σας ευχαριστώ τόσο πολυυυυυυυυυυυυ

@Viv37 αχ ευχαριστώ πολύ Βιβη μου. Ελπιζω οτι είναι τεράστια γιατί έπιασε καλά και δε θα γίνει κάτι….ομμμμμμμ άντε να έρθει κ η σούπερ διαστημική τυχερή σου δότρια :)

@Chrussa1982 βρε φάε να το ευχαριστηθείς . Εγω από τις σκέψεις και το άγχος πριν την ετ χτυπούσα κάτι λεις φούρνου χαλαρά μόνη μου το σακουλάκι

@Condios @marina_86 εδω θα είμαστε όλες να ανταποδώσουμε τις σκέψεις , την ενέργεια, τις προσευχές μόλις έρθει κ η σειρά σας. Εγω σας το υπόσχομαι. 

Άσε που μου έχετε γίνει γλυκιά συνήθεια .ξυπνάω και θέλω να δω αν έχασα κάτι, ανυπομονώ μαζί με όλες για τις εξετάσεις, τα αποτελέσματα ,τις δότριες , τα πάντα. Χαίρομαι και λυπάμαι και ρε κορίτσια σας αγαπώ <3 καρδούλες σε όλες 

Καλέ εδώ θα είστε μανουλες πια μη σου πω να μαθαίνετε σε εμάς τα νιουδια που θα ερχόμαστε από πίσω,,,, 

Εγώ κορίτσια φυλλικό παίρνω solgar το folate 400mg,,, γενικά όλα τα συμπληρώματα solgar τα παίρνω γιατί είναι φυτικά, και πολυ καλά απορροφησιμα απ'τον οργανισμό (έχω και την αδερφούλα σε φαρμακείο και ευτυχώς οοοοοολα μου τα βρίσκει η ψυχιτσα μου) ,,, το filicin δε μου καθόταν καθόλου καλά δυστυχώς,,, αλλά σίγουρα καλό είναι για να το παίρνουν όλες οι γυναίκες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Aria. είπε:

Συγχαρητήρια !!!!τέλεια κ τα δικά σου τα νέα !!!!μια τελειομηνη κ γλυκια εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

Αχ βρε κορίτσια τι τέλεια που είναι να διαβάζω ότι όλο κ κάποια κοπέλα πετυχαίνει χαίρομαι σαν να είμαι εγώ!!!

Τα φιλιά μου σε όλες σας  καρδούλες καρδουλες ❤️❤️❤️

Εσυ πηγες στο γιατρο τελικα; Εχουμε νεα;

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Εσυ πηγες στο γιατρο τελικα; Εχουμε νεα;

Όχι δ πηγα πρέπει να μην έχω περίοδο για να με δει...μάλλον αυτή την Τρίτη θα πάω άσε γιατί ένα άγχος το έχω...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου.. Σήμερα ξύπνησα με μια μεγάλη απαισιοδοξία(ε, δεν περίμενα και κάτι άλλο από τα κόλληματα που έχει το ξερό μου το κεφάλι).. Νοιώθω ένα κενό μέσα μου.. Σταμάτησαν τα πονακια που είχα χαμηλά, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου και γενικά κανένα σύμπτωμα που να παραπέμπει στο πολυπόθητο γεγονός.. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. Ανησυχώ και φοβάμαι μήπως... ξέρετε τι εννοώ, δεν θέλω ούτε να το αναφέρω ..Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν έκανα καλά όλο αυτό το διάστημα μετά την ετ.. Μήπως κουράστηκα παραπάνω αφού δεν βάζω κωλο κάτω?Μήπως επειδή έσκυψα εκεί να πάρω κάτι, μήπως έσκυψα παραπέρα, μήπως έκανα καμία απότομη κίνηση και άλλα τέτοια χαζά... Να με συμπαθάτε κορίτσια σας έχω ζαλίσει και εσάς αλλά μόνο εσείς που τα περνάτε μπορείτε να με καταλάβετε. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. Σήμερα ξύπνησα με μια μεγάλη απαισιοδοξία(ε, δεν περίμενα και κάτι άλλο από τα κόλληματα που έχει το ξερό μου το κεφάλι).. Νοιώθω ένα κενό μέσα μου.. Σταμάτησαν τα πονακια που είχα χαμηλά, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου και γενικά κανένα σύμπτωμα που να παραπέμπει στο πολυπόθητο γεγονός.. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. Ανησυχώ και φοβάμαι μήπως... ξέρετε τι εννοώ, δεν θέλω ούτε να το αναφέρω ..Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν έκανα καλά όλο αυτό το διάστημα μετά την ετ.. Μήπως κουράστηκα παραπάνω αφού δεν βάζω κωλο κάτω?Μήπως επειδή έσκυψα εκεί να πάρω κάτι, μήπως έσκυψα παραπέρα, μήπως έκανα καμία απότομη κίνηση και άλλα τέτοια χαζά... Να με συμπαθάτε κορίτσια σας έχω ζαλίσει και εσάς αλλά μόνο εσείς που τα περνάτε μπορείτε να με καταλάβετε. 

Καλημέρα , καρδούλα μου προσπάθησε ναην σκέφτεσαι αρνητικά και μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Το ότι σταμάτησαν τα πονακια δεν είναι απαραίτητα κακό. Να σου πω ..δεν θέλεις να κάνεις ένα τεστακι; Λογικά θα δείξει κάτι. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνια σου και εννοείται ότι δεν μας ζαλίζεις. Αν δεν τα πεις στις φίλες σου τότε που θα τα πεις; Αγκαλιά μεγάλη από εμένα και όλα θα πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , gigi 72 είπε:

Αχ, γλυκούλα μου. Όλες τα ίδια περνάμε... Έρχεται η μέρα της χοριακης γι'αυτό σε πιάνουν αυτοί οι φόβοι και η απαισιοδοξία. Είναι λογικό.

Οσον αφορά στα συμπτώματα, εγώ θα το ξαναγράψω. Στη δεύτερη είχα τα πάντα (μέχρι κ ροζ σταγόνες την τρίτη μέρα) και πήρα μια ωραιότατη κουλούρα! Σκέψου ότι κ τώρα που παίρνω cyclacur για ψευδοκυκλο, και μου έδωσε τα καφέ που είναι πολύ πιο ελαφριά από αυτά που παίρνουμε στην ΕΤ, το στήθος μου είναι τούμπανο. Ο,τι να ναι δηλαδή...

Σε σχέση με το αν έκανες εσύ κάτι λάθος που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα να σε ρωτήσω: έκανες γυμναστική με βαρακια; πηγές σούπερ μάρκετ κ φορτώθηκες 10 σακούλες; Ανεβοκατεβαινες τρέχοντας τις σκάλες; Αν όχι, ή αν δεν έκανες κάτι παρόμοιο, τότε δεν έχεις κάνει τίποτα λάθος. Εδώ μια παλαιότερη στο φόρουμ (η κοκκινομαλλα) μετά από αποτυχίες,  μετά την τελευταία κ πετυχημένη ετ τη χτύπησε μηχανάκι! Ω, ναι! Και πήγε νοσοκομείο. Και μια χαρά τελικά έγκυος παρέμεινε. Αν γίνει μια καλή εμφύτευση, αν δεν έχουμε κάποιο σοβαρό θέμα, αν το έμβρυο είναι καλό και αν δεν κάνουμε κάτι ακραίο, όλα θα πάνε καλά!

Αυτό που είπα και στην @chitaneta μας είναι πως ο,τι ήταν να γίνει έχει γίνει. Αυτή η αγωνία της αναμονής είναι πολύ ψυχοφθόρα. Κάνε υπομονή μέχρι αύριο κ σκέψου θετικά. Εδώ πάμε σερί στα θετικά! Το 2022 είναι η χρονιά μας!!! ❤️ 

(Αυτό που κάθε φορά γράφω έκθεση, πρέπει να το κοιτάξω...χαχαχα)

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...