Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Villi είπε:

@marina_86 εγώ πόνεσα αρκετά που το εκανα στο ιατρείο .. αλλά μην το σκέφτεσαι απο τώρα, μπορεί να μην χρειαστεί καν επαναληπτικό αν βγει καλό. Άντε κάντε το μήπως και βγάλω κι εγώ καμία άκρη. Εγω το εχω και το κοιτάω 

εν τω μεταξύ μου λέει έλεγα να σου πω να κάνουμε το ερα χωρίς αναισθησία για να μην πάει τζάμπα ο κύκλος άλλα η μαία μου είπε ότι εσύ αποκλείεται να κάτσεις. Εεεεε.... καλά είπε! Χαχαχα

Έλα μωρέ, άλλον ενας μήνας cyclacur τι ψυχή έχει... :cry:

πρίν από 14 λεπτά , gigi 72 είπε:

Yessss.. Μπράβο κορίτσι μου.. Συγχαρητήρια και επίσημα πλέον.. Με το καλό.. Όλα να πάνε κατ'ευχήν..Τώρα αισθάνομαι σαν να είμαι εγώ.. Αναπτερωθηκε το ηθικό μου με όλα αυτά τα καλά νέα.. Κάνατε καλό ποδαρικό.. Δεν μπορεί εμένα να με αφήσετε στην απέξω.. Στείλτε θετική ενέργεια 

Καλέ δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται; Δύο βάζουμε, τρία βγαίνουν. Ένα βάζουμε, 600 η χοριακη. Εδώ γίνεται χαμός!!! Χαχαχα 

Όοοολη η θετική μας ενέργεια και ομμμμμμμμ!!!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 54 λεπτά , marina_86 είπε:

Θύμισε μου, νομίζω ότι είχε βγει καθαρή η βιοψία της υστεροσκοπησης αλλά ο γιατρός είδε στο dvd υποψία φλεγμονής, ε;

Πες μου όταν πάρεις τα αποτελέσματα. Εγώ μάλλον θα κάνω τον άλλο μήνα. Ήταν να κάνω τώρα αλλά ανέβηκαν γρήγορα οι ορμόνες μου και δεν βρήκαμε χειρουργείο και άστα να πάνε... Ξανά μανά τον άλλο μήνα... 

Περιμένω και την @Condios να κάνει πρώτη... Χαμός... Χαχαχα

Εγώ το μικροβιωμα θα το εξετάσω με υστεροσκοπηση και λαπαροσκόπηση, οπότε θα έχω αναισθησία. Μου είπε όμως ότι το επαναληπτικό θα το κάνουμε στο ιατρείο, χωρίς μέθη (για να δούμε αν καθάρισα από τη φλεγμονή). Εσύ πώς το έκανες; Τι φάση; Να πάρω κάνα ζαναξ; Χαχαχα

Οπως ακριβως τα εγραψες.ετσι ακριβως!!! 

Οσο για το μικροβιωμα το εκανα στο ιατρειο με ενα λοναριντ καν μισαωρο πριν...λιγος πονος .αντεχεται! 10-15 sec συνολο...φαντασου με το σκρατσινγκ πολυ περισσοτερο πονεσα..κ πηγα τοσο φοβισμενη και δεν το πιστευα οτι ηταν μονο αυτο..

5 hours ago, Viv37 said:

Η βιταμινη D εξαιρειται απο αυτα που σου ειπα γιατι την παιρνουμε απο τον ηλιο και οχι απο τη διατροφη και τα συμπληρωματα εστω και λιγο ηλιο ενεργοποιουνται οποτε αν εχεις χαμηλη σιγουρα χρειαζεσαι. Για τις υπολοιπες να εχεις στο νου σου οτι για να απορροφηθουν απο τον οργανισμο πρεπει να παρεις τις συγκεκριμενες βιταμινες σε μικρη ποσοτητα απο καποιο τροφημο και μετα το συμπληρωμα. Αλλιως το αποβαλλει ο οργανισμος. Οποτε συνεχισε να τα παιρνεις ειδικα αφου εχει καει η γουνα σου! Ετσι κ αλλιως κακο δεν κανουν :)

Εγω το φολικο οξυ σκεφτομαι αν χρειαζεται να παρω.  

Κορίτσι μου σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά φολικο πάρε ένα την ημέρα κι ας μη σου το έχει πει θα έλεγα. Κ η Λευκού κ ο καλουλης(γιατρός μου) μου το είχαν πει ακόμα κ πριν την προετοιμασια να ξεκινήσω. Βέβαια με τούτα κ με κεινα κατέληξα να παίρνω σχεδόν ενάμιση χρόνο τωρα

4 hours ago, Ναντιν40 said:

Συγχαρητήρια!!!!!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Και εσυ σύντομα εύχομαι . Και ναι είναι ευλογία αυτό το καφέ νομίζω για όλες μας.

3 hours ago, Chrussa1982 said:

Υπέροχα !!! Αγαπούλα μου μπράβο πολύ καλή και ψηλή η χοριακη σου. Κλάψε κλάψε με την ψυχή σου αυτά είναι δάκρυα χαράς και ανακούφισης!!! 

Της Πόπης γίνεται χαχαχαχα!!! Θετικές χοριακες, τριδυμακια, ετ στα χιόνια, περιπέτειες, έρχεται και η δοτρια της φίλης μας ε πόση χαρά να αντέξουμε?? 

Πάντα τέτοια να έχουμε!! Χαρές καιονο χαρές από εδώ και πέρα!!

Χα!!!!!ευχαριστω πολύ Χρυσά μου !!! Άντε Δευτέρα μα τα αποτελέσματα σου να ξεκινήσεις και εσυ την προετοιμασία :)

3 hours ago, marina_86 said:

Σε εμένα την πρώτη φορά ήταν γύρω στο 200. Σκέψου ότι μετά από συμπληρώματα πήγε στο 310... Ενώ η διατροφή μου είναι πολύ καλή, γυμνάζομαι και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα. Ποιος ξέρει ...

@Fili μας!!!!! Τι ευχάριστο νέο είναι αυτό! Το μεγάλη χαρά!!!! Καλά εγώ ήμουν σίγουρη, τόσα τεστ!!!! Αλλά το να παίρνεις και μια τόσο μεγάλη χοριακη από την αρχή είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση. Βρε λες να είχες κι εσύ κανέναν διαχωρισμό και να έχεις δίδυμα;;;; Φαντάζεσαι;;; Ω ρε τι γίνεται!!!❤️❤️❤️❤️

Ομμμμμμμμ 

και πάλι 

Ομμμμμμμμμμμμμ

Ομμμ και ιιιιιιιιιιι(επιτέλους) ανάμεικτα συναισθήματα .από τη μια χαίρομαι πολύ και λέω όλα καλά μέσα μου κι από την άλλη λέω λες να αλλάξει κάτι τη Δευτέρα ; Η μετά; Και μετά ξανά οομμμμμμ

2 hours ago, koukouvagia said:

Κορίτσι μου γλυκό, τι απίστευτο νούμερο! Κλάμα χαράς, δικαίωσης και συγκίνησης! 

Αααχ μα τι καλά έχει μπει το ‘22…! άντε ν’ακολουθήσουν και άλλες πολλές θετικές χοριακές και φουσκωμένες κοιλίτσες! Μπράβο ρε κορίτσια  :wub:

Ευχαριστώ τόσο πολύ….. πολύ κλάμα λέμε. Θα γυρίσει ο καλός μου και θα με δει με πρησμένα μάτια.χεχχεχε

Ναι το 22 μακάρι να μας φέρει όλες χαρά και κοιλίτσες στρουμπουλές και παιδάκια υγιή . Έκανε υπέροχο ποδαρικό η @Neli83 

το πιστεύω τόσο πολύ ότι βοήθησε όλη η θετική ενέργεια και η αγάπη που  μοιραζόμαστε εδώ μέσα. Κλάψ πάλι.

2 hours ago, Neli83 said:

@Fili τι ειπε ο γιατρος σου??? Το ειπες στον καλο σου ή το κρατας για εκπληξη??

Δεν κρατήθηκα τον πήρα με αναφιλητά και του το είπα. Γελούσε το γλυκάκι μου. Δε γινόταν να μην του το πω ! Από το πρωί μου είπε μόλις μάθω να το πω. Σου λέει αυτή τρελή είναι θα το πει πρώτα στις φίλες της (εσάς δλδ) στο γιατρό κ μετα σε εμένα

@gigi 72 μέχρι τη Δευτέρα και κάθε μέρα υπόσχομαι να στέλνω οοοοολη μου τη θετική ενέργεια σε κάθε μια που παλεύει κ προσπαθεί εδώ μέσα ..Δευτέρα ξανά πάρτι θα κάνουμε

@Condios μου γλυκιά σ ευχαριστώ πολύ πολύ. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Hope19 είπε:

Οπως ακριβως τα εγραψες.ετσι ακριβως!!! 

Οσο για το μικροβιωμα το εκανα στο ιατρειο με ενα λοναριντ καν μισαωρο πριν...λιγος πονος .αντεχεται! 10-15 sec συνολο...φαντασου με το σκρατσινγκ πολυ περισσοτερο πονεσα..κ πηγα τοσο φοβισμενη και δεν το πιστευα οτι ηταν μονο αυτο..

Α, κατάλαβα. Εσύ έκανες και σκρατσινγκ στο ιατρείο; Όχι, όχι... Δεν παίζουμε στην ίδια κατηγορία. Εγώ πάω για να μου βγάλουν τα φρύδια και βάζω και αναισθητική αλοιφή! Και δεν έχω και πολύ τρίχα, που να είχα κι όλας! Μέθη θα ζητούσα! Χαχαχαχα 

Μάλλον είμαι στην κατηγορία της @Villi !:D

• Χαχα 4

πρίν από 13 λεπτά , marina_86 είπε:

Α, κατάλαβα. Εσύ έκανες και σκρατσινγκ στο ιατρείο; Όχι, όχι... Δεν παίζουμε στην ίδια κατηγορία. Εγώ πάω για να μου βγάλουν τα φρύδια και βάζω και αναισθητική αλοιφή! Και δεν έχω και πολύ τρίχα, που να είχα κι όλας! Μέθη θα ζητούσα! Χαχαχαχα 

Eγω παντως πονεσα αρκετα στην office υστεροσκοπηση

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Και εγώ μαζί σας.....μισώ τον πόνο!!!!!! Σκέψου με φώτισε ο Θεός και ξεκίνησα πριν δύοηνες πιλάτες,,,, σώθηκα....δεν πονάω στην περίοδο,,,ένα buskopan και άμα,,,καραμέλα εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο μπροστά στα υπόθετα voltaren που έπαιρνα κάποτε για να αντέξω 

Ελπίζω να σωθούμε και στην πορεία μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους.

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Σε εμένα την πρώτη φορά ήταν γύρω στο 200. Σκέψου ότι μετά από συμπληρώματα πήγε στο 310... Ενώ η διατροφή μου είναι πολύ καλή, γυμνάζομαι και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα. Ποιος ξέρει ...

@Fili μας!!!!! Τι ευχάριστο νέο είναι αυτό! Το μεγάλη χαρά!!!! Καλά εγώ ήμουν σίγουρη, τόσα τεστ!!!! Αλλά το να παίρνεις και μια τόσο μεγάλη χοριακη από την αρχή είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση. Βρε λες να είχες κι εσύ κανέναν διαχωρισμό και να έχεις δίδυμα;;;; Φαντάζεσαι;;; Ω ρε τι γίνεται!!!❤️❤️❤️❤️

Ομμμμμμμμ 

και πάλι 

Ομμμμμμμμμμμμμ

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω... Αν κ πρόσφατα ξαναέκανα εξετάσεις (στον Σπελ) και κάποια αποτελέσματα βγήκαν . Κοιτώντας βλέπω τον χρόνο θρομβοπλαστινης στα 30.9 αλλά το δικό μου εργαστήριο δίνει τιμή αναφοράς μάξιμουμ 38. Οπότε, παίζει κ το εργαστήριο λογικά.

Αν η γιατρός εντοπίσει θρομβοφιλια, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται εκεί η παλινδρομη... Τουλάχιστον όμως θα ξέρεις τι σου γίνεται, αν είναι αυτό.

Να ρωτήσω, τελικά την εξέταση για το ενδομήτριο την έκανες;

Η αλήθεια είναι ´οτι κάποιοι άνθρωποι εχουν λίγο πιο χαμηλή απο άλλους...

Εγώ δεν τρώω κρεας πολλά χρονια τώρα και γι' αυτό πάντα την τσεκαρα που και που και έπαιρνα και συμπλήρωμα. Και προληπτικά παίρνω και τώρα σε αυτη τη φαση...

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Θύμισε μου, νομίζω ότι είχε βγει καθαρή η βιοψία της υστεροσκοπησης αλλά ο γιατρός είδε στο dvd υποψία φλεγμονής, ε;

Πες μου όταν πάρεις τα αποτελέσματα. Εγώ μάλλον θα κάνω τον άλλο μήνα. Ήταν να κάνω τώρα αλλά ανέβηκαν γρήγορα οι ορμόνες μου και δεν βρήκαμε χειρουργείο και άστα να πάνε... Ξανά μανά τον άλλο μήνα... 

Περιμένω και την @Condios να κάνει πρώτη... Χαμός... Χαχαχα

Εγώ το μικροβιωμα θα το εξετάσω με υστεροσκοπηση και λαπαροσκόπηση, οπότε θα έχω αναισθησία. Μου είπε όμως ότι το επαναληπτικό θα το κάνουμε στο ιατρείο, χωρίς μέθη (για να δούμε αν καθάρισα από τη φλεγμονή). Εσύ πώς το έκανες; Τι φάση; Να πάρω κάνα ζαναξ; Χαχαχα

Παρούσα,,,, θα το παίζουμε στα ζάρια και στα χαρτιά ποια θα πάει πρώτη για αυτό το πολυπόθητο τεστ πια,,,,εγώ το μικροβίωμα τώρα μαζί με το ΕΡΑ θα το κάνω (ΑΝ όντως το κάνω και αυτό,,,χαχαχαχα) 

Διαφημίσεις

1 hour ago, marina_86 είπε:

Χαχαχαχα βρε και εγω για το σκρατσινγκ δεν ηξερα τι εστι...κ εκει τα ειδα ολα..κοντευα να φυγω πανω απο την καρεκλα..αφου της ειπα αν ξαναχρειαστει με μεθη κ δεν το διαπραγματευομαι...αλλα το μικροβιωμα καμια σχεση..(τουλαχιστον σε μενα) τυχερη ημουν :-;

• Μου αρέσει 1

@Fili συγχαρητήρια γλυκουλα μ ομορφη...η παναγια μαζι σ σε ολα...το αξιζεις κ εσυ.....γιουπιιιιιιιι μα τι νεα βλεοω εδω μεσα κ τρελενομαι...εχουν παρει φορα τα χρυσα αυγα...

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Condios είπε:

Παρούσα,,,, θα το παίζουμε στα ζάρια και στα χαρτιά ποια θα πάει πρώτη για αυτό το πολυπόθητο τεστ πια,,,,εγώ το μικροβίωμα τώρα μαζί με το ΕΡΑ θα το κάνω (ΑΝ όντως το κάνω και αυτό,,,χαχαχαχα) 

Ναι κι εγώ κι εγώ μαζί θα τα κάνω!

Η @Chrussa1982 με τη @Viv37 λένε θα κάνουν μαζί εμβρυομεταφορά κι εμείς ΕΡΑ. Χαχαχαχαχαχαχα Ο,τι μπορεί ο καθένας! Αχ, γελάσαμε και πάλι!!!!!! :D:D

1 hour ago, chitaneta είπε:

Η αλήθεια είναι ´οτι κάποιοι άνθρωποι εχουν λίγο πιο χαμηλή απο άλλους...

Εγώ δεν τρώω κρεας πολλά χρονια τώρα και γι' αυτό πάντα την τσεκαρα που και που και έπαιρνα και συμπλήρωμα. Και προληπτικά παίρνω και τώρα σε αυτη τη φαση...

Ναι, άσε... Εγώ δεν ξέρω γιατί έτσι χαμηλά! Όλα τα τρώω... Τέλος πάντων, ευτυχώς υπάρχουν και τα συμπληρώματα και ερχόμαστε στα ίσια μας!❤️

• Χαχα 3

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι κι εγώ κι εγώ μαζί θα τα κάνω!

Η @Chrussa1982 με τη @Viv37 λένε θα κάνουν μαζί εμβρυομεταφορά κι εμείς ΕΡΑ. Χαχαχαχαχαχαχα Ο,τι μπορεί ο καθένας! Αχ, γελάσαμε και πάλι!!!!!! :D:D

Ναι, άσε... Εγώ δεν ξέρω γιατί έτσι χαμηλά! Όλα τα τρώω... Τέλος πάντων, ευτυχώς υπάρχουν και τα συμπληρώματα και ερχόμαστε στα ίσια μας!❤️

Εγώ από συμπληρώματα παίρνω μόνο φιλισιν αν θεωρείται συμπλήρωμα. Κάνω καλή διατροφή οπότε πιστεύω είμαι καλυμμένη από βιταμίνες. 

Θα πω την αμαρτία μου όμως γιατί θα σκάσω. Μετά από πολύ καιρό...μόλις χλαπακιασα ένα τεράστιο σακούλι πατατάκια με ρίγανη. Και νιώθω γουρούνα και έχω τύψεις χαχαχαχα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...