Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Ο γιατρος μου ειναι στην Λαρισα..θεσ/κη ειχα ερθει για την εξωσωματικη μονο..

Neli83 συγχαρητήρια κ πάλι!!! Χαίρομαι πάρα πολύ κ για σένα κ την Fili. Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα δεν είχα κανέναν να μιλάω για όλα αυτά που αντιμετωπίζω... Μπαίνοντας εδώ βρήκα κοπέλες να στηρίζουν η μία την άλλη..έχω τρελαθεί να ρωτάω πληροφορίες!!! Χαχαχα. Αναπτερωθηκε η ελπίδα μου εδώ μέσα βρε κορίτσια!!! Ίσως έρθει κ μένα η σειρά μου... 

Υ. Γ. Είδα Ότι ο γιατρός σ  ότι είναι λαρισα. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ποιον έχεις; επίσης εάν θυμάμαι καλά μου χες προτείνει το ne..... L... E. Κ τον Δ.... Βα. Έχει κ στην Λαρισα κέντρο έτσι δεν είναι; είναι καλύτερα να απευθυνθώ στην Θεσσαλονίκη λες; 

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 33 λεπτά , Fili είπε:

Κορίτσια….595! Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω 

Υπέροχα !!! Αγαπούλα μου μπράβο πολύ καλή και ψηλή η χοριακη σου. Κλάψε κλάψε με την ψυχή σου αυτά είναι δάκρυα χαράς και ανακούφισης!!! 

πρίν από 32 λεπτά , Villi είπε:

Συγχαρητήριααααααα!!!!!μη σταματάς κλάψε όσο θέλεις, δάκρυα χαράς και δικαίωσης. Μεγάλη χαρά μας έδωσες … και μεγάλη χοριακη, μήπως διαιρέθηκε κι εσένα και έγιναν δυο; Ένα δεν έβαλες; Τι γίνεται φέτος εδώ μέσα Χριστέ μου❤️❤️

Της Πόπης γίνεται χαχαχαχα!!! Θετικές χοριακες, τριδυμακια, ετ στα χιόνια, περιπέτειες, έρχεται και η δοτρια της φίλης μας ε πόση χαρά να αντέξουμε?? 

Πάντα τέτοια να έχουμε!! Χαρές καιονο χαρές από εδώ και πέρα!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 4

πρίν από 11 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Neli83 συγχαρητήρια κ πάλι!!! Χαίρομαι πάρα πολύ κ για σένα κ την Fili. Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα δεν είχα κανέναν να μιλάω για όλα αυτά που αντιμετωπίζω... Μπαίνοντας εδώ βρήκα κοπέλες να στηρίζουν η μία την άλλη..έχω τρελαθεί να ρωτάω πληροφορίες!!! Χαχαχα. Αναπτερωθηκε η ελπίδα μου εδώ μέσα βρε κορίτσια!!! Ίσως έρθει κ μένα η σειρά μου... 

Υ. Γ. Είδα Ότι ο γιατρός σ  ότι είναι λαρισα. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ποιον έχεις; επίσης εάν θυμάμαι καλά μου χες προτείνει το ne..... L... E. Κ τον Δ.... Βα. Έχει κ στην Λαρισα κέντρο έτσι δεν είναι; είναι καλύτερα να απευθυνθώ στην Θεσσαλονίκη λες; 

Σου εστειλα πμ...

nzSsp2.png

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Να σε ρωτήσω απο περιέργεια; Στην τελευταία εξεταση που έκανες, πόσο ήταν η τιμή της Β12;

Σε ρωτάω γιατί και εγω παίρνω συμπλήρωμα Β12. Πριν την ετ ξαναέκανα εξέταση και ειχα 408 pg/mL με φ. τιμες 211-911.

Σε εμένα την πρώτη φορά ήταν γύρω στο 200. Σκέψου ότι μετά από συμπληρώματα πήγε στο 310... Ενώ η διατροφή μου είναι πολύ καλή, γυμνάζομαι και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα. Ποιος ξέρει ...

πρίν από 47 λεπτά , Fili είπε:

@Fili μας!!!!! Τι ευχάριστο νέο είναι αυτό! Το μεγάλη χαρά!!!! Καλά εγώ ήμουν σίγουρη, τόσα τεστ!!!! Αλλά το να παίρνεις και μια τόσο μεγάλη χοριακη από την αρχή είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση. Βρε λες να είχες κι εσύ κανέναν διαχωρισμό και να έχεις δίδυμα;;;; Φαντάζεσαι;;; Ω ρε τι γίνεται!!!❤️❤️❤️❤️

Ομμμμμμμμ 

και πάλι 

Ομμμμμμμμμμμμμ

3 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου.χθες βραδυ μου ηρθαν στο email οι απαντησεις ανοσολογικων κ θρομβοφιλιας που εκανα...ακομα δεν εχω μιλησει με τη γιατρο (μαλλον απο δευτερα) κ επειδη με τρωει λιγο η περιεργεια θελω να σας αναφερω αυτα που διαβασα κ οι σχετικες με το θεμα ας μου δωσουν μια πρωτη εικονα....βρεθηκα ομοζυγωτης σε Μthfr a1298c,ετεροζυγωτης σε pai 1 844g, και χρονος μερικης θρομβοπλαστινης 45 με φυσιολογικη τιμη ως 40.τι σημαινουν αυτα? Εχω θρομβοφιλια δλδ? Μπορει Σε αυτο να οφειλεται η παλιδρομη που ειχα?

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω... Αν κ πρόσφατα ξαναέκανα εξετάσεις (στον Σπελ) και κάποια αποτελέσματα βγήκαν . Κοιτώντας βλέπω τον χρόνο θρομβοπλαστινης στα 30.9 αλλά το δικό μου εργαστήριο δίνει τιμή αναφοράς μάξιμουμ 38. Οπότε, παίζει κ το εργαστήριο λογικά.

Αν η γιατρός εντοπίσει θρομβοφιλια, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται εκεί η παλινδρομη... Τουλάχιστον όμως θα ξέρεις τι σου γίνεται, αν είναι αυτό.

Να ρωτήσω, τελικά την εξέταση για το ενδομήτριο την έκανες;

• Μου αρέσει 4

42 minutes ago, marina_86 said:

Σε εμένα την πρώτη φορά ήταν γύρω στο 200. Σκέψου ότι μετά από συμπληρώματα πήγε στο 310... Ενώ η διατροφή μου είναι πολύ καλή, γυμνάζομαι και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα. Ποιος ξέρει ...

@Fili μας!!!!! Τι ευχάριστο νέο είναι αυτό! Το μεγάλη χαρά!!!! Καλά εγώ ήμουν σίγουρη, τόσα τεστ!!!! Αλλά το να παίρνεις και μια τόσο μεγάλη χοριακη από την αρχή είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση. Βρε λες να είχες κι εσύ κανέναν διαχωρισμό και να έχεις δίδυμα;;;; Φαντάζεσαι;;; Ω ρε τι γίνεται!!!❤️❤️❤️❤️

Ομμμμμμμμ 

και πάλι 

Ομμμμμμμμμμμμμ

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω... Αν κ πρόσφατα ξαναέκανα εξετάσεις (στον Σπελ) και κάποια αποτελέσματα βγήκαν . Κοιτώντας βλέπω τον χρόνο θρομβοπλαστινης στα 30.9 αλλά το δικό μου εργαστήριο δίνει τιμή αναφοράς μάξιμουμ 38. Οπότε, παίζει κ το εργαστήριο λογικά.

Αν η γιατρός εντοπίσει θρομβοφιλια, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται εκεί η παλινδρομη... Τουλάχιστον όμως θα ξέρεις τι σου γίνεται, αν είναι αυτό.

Η β12 επηρεάζεται και από τα φάρμακα.Αν κάποια παίρνει πχ γκλουκοφας ,αυτό ρίχνει την τιμή της 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Fili είπε:

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι,,,,,καλέ λέμε άνοιξε ο ουρανός και στέλνει μωράκια ,,,, μπράβο κοριτσαρα μου,,,καλή εγκυμοσύνη μέσα απ'την καρδιά μου,απόλαυσε τη!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Fili said:

Κορίτσι μου γλυκό, τι απίστευτο νούμερο! Κλάμα χαράς, δικαίωσης και συγκίνησης! 

Αααχ μα τι καλά έχει μπει το ‘22…! άντε ν’ακολουθήσουν και άλλες πολλές θετικές χοριακές και φουσκωμένες κοιλίτσες! Μπράβο ρε κορίτσια  :wub:

• Μου αρέσει 3

19 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Τι ειναι η αργινινη;;; Εγω οταν ρωτησα το γιατρο για συμπληρωματα μου ειπε οτι ειναι κατα επειδη ολα αυτα δεν ειναι καν αποδεδειγμενα οτι βοηθανε σε κατι και οτι μια καλη διατροφη προσφερει ολα οσα χρειαζεται ο οργανισμος μας. Βεβαια αν εσενα σε κανουν να νιωθεις καλυτερα και θελεις να τα  πληρωνεις κανενα προβλημα. Ο ενδοκρινολογος με τη σειρα του μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι απατη. Εγω ωεωαια εξακολουθω να θελω να παρω καμια βιταμινουλα. Δε βαζω μυαλο!

@Viv37 μου, ποιος γιατρός φωστήρας είναι αυτός που απορρίπτει τις έρευνες οι οποίες αποδεικνύουν πως τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν; Ή έχει να ανοίξει βιβλίο από όταν τελείωσε την ιατρική; Γιατί για όποιον θέλει μπορεί να τα βρει και να τα διαβάσει, όλα αυτά αποδεδειγμένα είναι! Όσο για τον ενδοκρινολόγο, να γυρίσει να το πει αυτό στις γυναίκες που χάνουν τα μωρά τους από δισχιδής ράχη! Μια γενετική πάθηση η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί αν η γυναίκα λάμβανε συμπλήρωμα φολλικου οξέως! Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα στην εγκυμοσύνη που μπορούν να συμβούν λόγο έλλειψης κάποιας βιταμίνης.. Ακούς εκεί απάτη! Απάτη είσαι εσύ πες του!! Συμβουλή μου να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από άλλον ενδοκρινολόγο.. 

Μη παρεξηγηθώ φυσικά.. δεν το λέω για εσένα αυτό..! Με τους ηλίθιους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω τα βάζω.. Ααα! Επίσης vitamin D μπορούμε να πάρουμε και από τη διατροφή (για παράδειγμα από το ψάρι, το συκώτι, το κρόκο αυγού, τα μανιτάρια, το γάλα, το γιαούρτι, το γάλα αμυγδάλου, δημητριακά & βρόμη, χυμός πορτοκάλι, τόφου, τυριά) αλλά ναι η κύρια πηγή πρόσληψης της είναι ο ήλιος.

@Neli83 μου συγχαρητήρια!! Ακούσατε καρδούλες και ..απίστευτο.. πραγματικά..!! :o Τριδυμομανουλα!!!!! Φαντάζομαι το σοκ το δικό σας.. ότι και να αποφασίσετε να κάνετε όμως είμαι σίγουρη ότι θα είναι το καλύτερο για το καλό το δικό σου και των μωρών σου και εμείς θα σε στηρίξουμε στην όποια απόφαση!

@Fili!!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Μα τι χορταστική χοριακη είναι αυτή;!! Συγχαρητήρια!! Με το καλό να έχεις υπέροχους διπλασιασμους τώρα..!!

Άντε με το καλό να συνεχίσει το σερί θετικών και υπέροχων νέων για όλες όσες άλλες κοπέλες περιμένουμε και με το καλό να πάρουν σειρά τα κορίτσια που περιμένουν μήνες για να προχωρήσουν!!

Κορίτσια μου σας διαβάζω ανελλιπώς και ας μη γράφω συχνα.. Σας φιλώ και σας καρδουλώνω όλες σας!!:wub:

• Μου αρέσει 11

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Ομμμμμμμμ 

και πάλι 

Ομμμμμμμμμμμμμ

Ναι την δευτερα που μας περασε εκανα κ μικροβιωμα...αλλα οι απαντησεις αργουν θελει 15μερο...οποτε εχω να περιμενω ακομα...αλλα οι θρομβοφιλιας βγηκαν αυτες που εγραψα...ανοσολογικες ηταν καλες δεν διεκρινα κατι....

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

A ωραια. Πιστευω οτι ειναι καλος γιατρος κ θα σε παρακολουθει κ θα σε στηριξει οποια κ αν ειναι η αποφαση σου

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Οουαου!! Κι αλλα παιδια του Πειραια ερχονται:lol:

Σε ποια μερα εκανες τη χοριακη σου,?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Hope19 είπε:

Ναι την δευτερα που μας περασε εκανα κ μικροβιωμα...αλλα οι απαντησεις αργουν θελει 15μερο...οποτε εχω να περιμενω ακομα...αλλα οι θρομβοφιλιας βγηκαν αυτες που εγραψα...ανοσολογικες ηταν καλες δεν διεκρινα κατι....

Θύμισε μου, νομίζω ότι είχε βγει καθαρή η βιοψία της υστεροσκοπησης αλλά ο γιατρός είδε στο dvd υποψία φλεγμονής, ε;

Πες μου όταν πάρεις τα αποτελέσματα. Εγώ μάλλον θα κάνω τον άλλο μήνα. Ήταν να κάνω τώρα αλλά ανέβηκαν γρήγορα οι ορμόνες μου και δεν βρήκαμε χειρουργείο και άστα να πάνε... Ξανά μανά τον άλλο μήνα... 

Περιμένω και την @Condios να κάνει πρώτη... Χαμός... Χαχαχα

Εγώ το μικροβιωμα θα το εξετάσω με υστεροσκοπηση και λαπαροσκόπηση, οπότε θα έχω αναισθησία. Μου είπε όμως ότι το επαναληπτικό θα το κάνουμε στο ιατρείο, χωρίς μέθη (για να δούμε αν καθάρισα από τη φλεγμονή). Εσύ πώς το έκανες; Τι φάση; Να πάρω κάνα ζαναξ; Χαχαχα

πρίν από 29 λεπτά , marina_86 είπε:

Εσύ πώς το έκανες; Τι φάση; Να πάρω κάνα ζαναξ; Χαχαχα

@marina_86 εγώ πόνεσα αρκετά που το εκανα στο ιατρείο .. αλλά μην το σκέφτεσαι απο τώρα, μπορεί να μην χρειαστεί καν επαναληπτικό αν βγει καλό. Άντε κάντε το μήπως και βγάλω κι εγώ καμία άκρη. Εγω το εχω και το κοιτάω 

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Yessss.. Μπράβο κορίτσι μου.. Συγχαρητήρια και επίσημα πλέον.. Με το καλό.. Όλα να πάνε κατ'ευχήν..Τώρα αισθάνομαι σαν να είμαι εγώ.. Αναπτερωθηκε το ηθικό μου με όλα αυτά τα καλά νέα.. Κάνατε καλό ποδαρικό.. Δεν μπορεί εμένα να με αφήσετε στην απέξω.. Στείλτε θετική ενέργεια 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 8 λεπτά , gigi 72 είπε:

Yessss.. Μπράβο κορίτσι μου.. Συγχαρητήρια και επίσημα πλέον.. Με το καλό.. Όλα να πάνε κατ'ευχήν..Τώρα αισθάνομαι σαν να είμαι εγώ.. Αναπτερωθηκε το ηθικό μου με όλα αυτά τα καλά νέα.. Κάνατε καλό ποδαρικό.. Δεν μπορεί εμένα να με αφήσετε στην απέξω.. Στείλτε θετική ενέργεια 

Εννοειται οτι εχεις ολη την θετικη μας ενεργεια!!! Μεθαυριο θα πανηγυρισουμε μαζι σου!!!

• Μου αρέσει 4

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...