Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Fili είπε:

Εννοείται γιατρός πήρε ήδη τηλέφωνο χχεχχεεχ καλά λέω .Αυτός ώρες ώρες παίζει να αγχώνεται περισσότερο. Με πήρε και γλυκάκι μου ότι ξεκίνησε επιτέλους επιστροφή , Λογικά πριν αλλάξει μέρα θα είναι εδώ. 

@Fili ο γιατρός σου είναι θεουλης.. τον αγαπώ,  πως να μην είσαι ήρεμη με τέτοιο γιατρό. Όλα καλα γλυκιά μου να πάνε και να κάνεις δωράρα στο γλυκάκι σου μόλις γυρίσει. Φιλια  ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

<3 πάλι δεν εχω καρδούλες .μα πως γίνεται; 

7 minutes ago, Villi said:

@Fili ο γιατρός σου είναι θεουλης.. τον αγαπώ,  πως να μην είσαι ήρεμη με τέτοιο γιατρό. Όλα καλα γλυκιά μου να πάνε και να κάνεις δωράρα στο γλυκάκι σου μόλις γυρίσει. Φιλια  ❤️

Είναι! Ευχαριστώ πολύ πολύ!
φιλί γλυκό σε ολες!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα στα όμορφα και δυνατά κορίτσια της παρέας μας!!! @Fili εύχομαι να πάρεις μια μεγάλη χορταστική χοριακη να χαρούμε όλες μας!!! Θα κάνεις κ ωραία έκπληξη στον αντρουλη σου!! Σε έχω στο μυαλό μου από το πρωί που πήγα κ εγώ για αιματολογικές. 

@Neli83 θέλω να σου πω σήμερα που ξύπνησες ορεξατη και στα αυτιά σου αντηχεί ο πιο όμορφος ήχος από τις καρδούλες που άκουσες, να είσαι χαρούμενη και ότι και αν αποφασίσετε θα είναι για καλό!! Χαίρομαι τόσο πολύ για εσένα. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά μας έχεις φέρει γούρι σε όλες. Έχουμε να περιμένουμε πολλά ευχάριστα!!!

Καλημέρα σε όλες!!! Βροχή σήμερα αλλά τίποτα δεν θα μας χαλάσει την όμορφη διάθεση!!

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Fili είπε:

Καλημέρα κορτσουδια μου γλυκά κι αγαπημένα! 
@Neli83 τυχερή μας νεράιδα χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα. Βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα και όλα θα γίνουν. Τικ Τάκ αυτό να σκέφτεσαι και να χαμογελάς.

ξυπνητηρι στις εφτά και πήγα πρωί πρωί στο άνοιγμα σε ένα μικροβιολογικό κέντρο κοντά στο σπίτι. Δυο με δυόμιση μου είπαν. Εννοείται γιατρός πήρε ήδη τηλέφωνο χχεχχεεχ καλά λέω .Αυτός ώρες ώρες παίζει να αγχώνεται περισσότερο. Με πήρε και γλυκάκι μου ότι ξεκίνησε επιτέλους επιστροφή , Λογικά πριν αλλάξει μέρα θα είναι εδώ. 
οοομμμμμμμμμ

Καλημέρα!! Γιατί δεν παίρνεις γιατρό σου να μην είσαι με τις σκέψεις μέχρι Δευτέρα?

Οοοοοοομμμμμμμ ε ε έρχεται !!!!! Υπέροχη, τέλεια χοριακη εύχομαι!!!!! Έχεις φουλ θετικές σκέψεις και μπεμπεδοσκονη απ'το Νελακι εξάλλου. 

@geozak και εγώ ΑΚΕΣΩ είμαι,στον Τσιρ,,,τώρα θυμήθηκα ότι κάποια με ανέφερε,,, εύχομαι να είναι η τυχερή σου κοπέλα μου.

@gigi 72 και εσύ έρχεσαι πολύ πολύ σύντομα από πίσω ,,,, μπράβο για την υπομονή σου που δεν έχεις κάνει ακόμα τεστ πάντως .... 

Όλες ρε κορίτσια να πάρετε τα ευτυχέστερα νέα της ζωής σας λίαν συντόμως!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Condios είπε:

Οοοοοοομμμμμμμ ε ε έρχεται !!!!! Υπέροχη, τέλεια χοριακη εύχομαι!!!!! Έχεις φουλ θετικές σκέψεις και μπεμπεδοσκονη απ'το Νελακι εξάλλου. 

@geozak και εγώ ΑΚΕΣΩ είμαι,στον Τσιρ,,,τώρα θυμήθηκα ότι κάποια με ανέφερε,,, εύχομαι να είναι η τυχερή σου κοπέλα μου.

@gigi 72 και εσύ έρχεσαι πολύ πολύ σύντομα από πίσω ,,,, μπράβο για την υπομονή σου που δεν έχεις κάνει ακόμα τεστ πάντως .... 

Όλες ρε κορίτσια να πάρετε τα ευτυχέστερα νέα της ζωής σας λίαν συντόμως!!!!

Εγώ εγώ κλατάρει από το άγχος και την αγωνία μου..Που λόγος για τεστ.. Και αν μου λέγαν και κανένα μήνα ακόμη να περιμένω θα το έκανα..Χαχαχα..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 42 λεπτά , gigi 72 είπε:

Εγώ εγώ κλατάρει από το άγχος και την αγωνία μου..Που λόγος για τεστ.. Και αν μου λέγαν και κανένα μήνα ακόμη να περιμένω θα το έκανα..Χαχαχα..

Πωπωωωω πραγματικά χαρά στην υπομονή σου!!!!! Αλλά και πάλι,,, είναι και η Σειρα σου,,,όλα θα πάνε καλά , θα δεις! Μείνε έτσι δυνατή και θα ξαναχοροπηδαμε σύντομα από χαρά και για σένα !!!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@Neli83 μου έπαθα πλάκα!!! Το είχα διαβάσει να γίνεται στα ξένα φόρουμ και μάλιστα γι'αυτό πολλές βάζουν μια βλαστοκυστη και όχι δύο και έλεγα σιγά ρε φίλε... πόσο πιθανό είναι να συμβεί αυτό;;;; Και να που συνέβη στην παρέα μας! Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια για την επίσημη πλέον εγκυμοσύνη σου!❤️ Άκουσες και τις μικρές καρδούλες, πόσο όμορφη στιγμή....:wub:

Δεύτερον, γλυκιά μου @Neli83 δώσε πρώτα λίγο χρόνο να δεις πώς θα εξελιχθεί και μετά πάρτε την καλύτερη απόφαση για εσάς. Σκεφτείτε και την περίοδο της κύησης αλλά και μετά τη γέννα. Όποια απόφαση και να πάρετε θα είναι η σωστή κι εμείς θα είμαστε εδώ!❤️ 

Αυτό κορίτσι μου που μας έκανες δεν ήταν απλά ποδαρικο! Ήταν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει! Baby boom κανονικό!!! ❤️

Πολύ πιθανό να είμαι εγώ υπερβολική με τις βιταμίνες αλλά μετά την πρώτη αποτυχία, όταν ξαναπήγα στη Λευκού, είχα οριακή βιταμίνη D και B12. Η ίδια μου εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικές. Διαβάζοντας είδα ότι η b12 και η E βοηθούν πολύ στο ενδομήτριο, το ίδιο και η D που καλό είναι να είναι πάνω από 30. Εγώ είμαι κ άσπρη πέτρα ξεξασπρη, ε είχα έλλειψη... Επίσης, έχω διαβάσει ότι η αργινίνη βοηθάει στην αιμάτωση του ενδομητρίου άρα στην καλύτερη πάχυνση και ποιότητα. 

Εγώ δεν παίρνω αυτά τα πανάκριβα πολυσκευασματα. Τις παίρνω απλές μεμονωμένες ή τις απλές πολυβιταμινες του φαρμακείου που περιέχουν αυτά τα συστατικά.

Ωστόσο, γι'αυτό θέλω να πάω και σε ενδοκρινολόγο για αν κάνω μέτρηση να δω σε τι επίπεδο είναι και αναλόγως να πάρω ή να μην πάρω. Για την αργινίνη θα τους ρωτήσω, δεν έχω ξαναπάρει. Στο εξωτερικό το προτείνουν πολύ. Ειδικά σε γυναίκες που δεν παχαινει το ενδομήτριο.

Και σε αυτά, προσθέστε και τον φυσικό χυμό ρόδι (ένα ποτήρι την ημέρα, βοηθάει επίσης στην αιμάτωση του ενδομητρίου)... 

Καλά, τώρα θα μου πεις και που τα έκανες όλα αυτά τι κατάλαβες; Θα σου πω δίκιο έχεις αλλά εγώ φταίω που είχα φλεγμονή και δεν της έδωσαν σημασία; Χαχαχαχα Πού να το φανταστώ!!! 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνεται έλεγχος και αν υπάρχει έλλειψη ή οριακές τιμές τότε καλό είναι να πάρουμε τις βιταμίνες μας συμπληρωματικά. 

Η βιταμινη D εξαιρειται απο αυτα που σου ειπα γιατι την παιρνουμε απο τον ηλιο και οχι απο τη διατροφη και τα συμπληρωματα εστω και λιγο ηλιο ενεργοποιουνται οποτε αν εχεις χαμηλη σιγουρα χρειαζεσαι. Για τις υπολοιπες να εχεις στο νου σου οτι για να απορροφηθουν απο τον οργανισμο πρεπει να παρεις τις συγκεκριμενες βιταμινες σε μικρη ποσοτητα απο καποιο τροφημο και μετα το συμπληρωμα. Αλλιως το αποβαλλει ο οργανισμος. Οποτε συνεχισε να τα παιρνεις ειδικα αφου εχει καει η γουνα σου! Ετσι κ αλλιως κακο δεν κανουν :)

Εγω το φολικο οξυ σκεφτομαι αν χρειαζεται να παρω.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Fili είπε:

Κορίτσια….595! Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω 

Συγχαρητήριααααααα!!!!!μη σταματάς κλάψε όσο θέλεις, δάκρυα χαράς και δικαίωσης. Μεγάλη χαρά μας έδωσες … και μεγάλη χοριακη, μήπως διαιρέθηκε κι εσένα και έγιναν δυο; Ένα δεν έβαλες; Τι γίνεται φέτος εδώ μέσα Χριστέ μου❤️❤️

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλημέρα, δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αν ο αιματολογος που πηγές ειναι ο Σπελ.., αυτος κανει ιατρείο το Σάββατο. Να τον πάρεις να σου τα εξηγήσει. 

Οχι τελικα δεν πηγα στον σπελ..για αυτο το λογο κ μονο...ηθελα πιο γρηγορα ραντεβου κτλ...

Χαχχαχ ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ…. 

8 minutes ago, Villi said:

Παρε το γιατρό μη μας πάθει τίποτα …:D

Εννοείται με πήρε ξανά γιατί δεν έχουν βγει και να τους πάρω..

12 minutes ago, Neli83 said:

Γιουπι!!!!!!!!! Συγχαρητηρια!!! Εισαι πολυ εγκυος!!! Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Νελη μου αλήθεια ευχαριστωωωωωωω. Κι εσυ καρδούλα μου 

13 minutes ago, Villi said:

Συγχαρητήριααααααα!!!!!μη σταματάς κλάψε όσο θέλεις, δάκρυα χαράς και δικαίωσης. Μεγάλη χαρά μας έδωσες … και μεγάλη χοριακη, μήπως διαιρέθηκε κι εσένα και έγιναν δυο; Ένα δεν έβαλες; Τι γίνεται φέτος εδώ μέσα Χριστέ μου❤️❤️

Ένα ναι.. μπεμπεδοσκονη ,αγάπη και θετικές σκέψεις…

σας υπέρ υπέρ ευχαριστώ ολεεςς

Και δεν εχω καρδούλες να σας κάνω ρίακτ αλλά σας στέλνω όλη μου την αγάπη..:)))

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...