Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλέ μου γράφει ότι δεν έχω άλλα reactions. Γιατί; Χρεώνονται; Ε, θα τρελαθουμε! Έπαθα τώρα! Και στα reactions μας βάζουν φρένο; Χαχαχαχαχαχα Από μια καρδούλα σε όλες σας κορίτσια! ❤️

@chitaneta σε έχω στο μυαλό μου!!! Πώς είσαι γλυκούλα μου; Ελπίζω ηθικό ακμαιοτατο! ❤️❤️❤️

Η αλήθεια είναι ότι σημερα το πρωι ξυπνησα λιγο κάπως... με όχι πολύ ανεβασμενο το ηθικο μου... Ενιωθα σαν να μην κοιμηθηκα και αρκετα...και καποιες αρνητικες σκέψεις...

Αλλά δεν μπηκα να σας το πω για να μην με μαλώσετε χαχαχα.

Πολύ βασανιστικη αυτη η περιοδος αναμονής, ειδικα αν εχεις φαει τις σφαλιαρες σου στο παρελθον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Οι μοναχές ήταν κάπως κακές θα έλεγα. Ένα βλέμμα τύπου άντε τελειώνετε. Άναψα το κερί μου και πήγα μπροστά στην εικόνα να προσευχηθώ και ένιωθα πίσω μου τις υπόλοιπες γυναίκες ε όσο να πεις αγχώθηκα. Ήθελα να έχω χρόνο μπροστά στην εικόνα αλλά λόγω κοβιντ έπρεπε να μπεις κ να βγεις από την αίθουσα αστραπή. 

Το μοναστήρι όμως απλά επιβλητικό σου προκαλεί δέος..τα υπόλοιπα σας τα είπα. 

συμφωνα..

πρίν από 38 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τα ίδια με δίπλα περνάμε κ εδώ οπότε όλες είμαστε καλοδεχούμενες!!! Εμείς βέβαια είμαστε τζουφιες αλλά δεν πτοουμαστε χαχαχαχα. 

Κορίτσια εμένα που δεν πίνω στάλα αλκοόλ θα με πάρετε παρέα;; Θα τρώω τους μεζέδες όσο εσείς πίνετε τα τσίπουρακια σας!!! 

Όσο για το μηλαρακι κανονικά το πληρώσαμε. Και το κομποσκοινι.κσι την εικόνα. Μόνο η ζώνη είναι δωρεάν. Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω πχ μια δωρεά στο μοναστήρι αλλά αυτός ο τιμοκατάλογος κάπως μου έκατσε .σαν εμπόριο πίστης και ελπίδας ένα πράγμα.

Ο Κουρ δεν θα κάνει ιατρείο λόγω του καιρού. Μου είπε να πάω Παρασκευή πρωί στο Ιασώ. Αχου θα έχω να τσακώνομαι αύριο το πρωί με τα αφεντικά πάλι...

Καλη μου φιλη ευχομαι συντομα ολες να ειμαστε εγκυουλες και καμια να μην πινει αλκοολ. Θα γιορτασουμε με λεμοναδα!!! Αντε υπομονη μια μερα ακομα. Οταν του λες αυτο για την περιοδο τι απανταει ;

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Η αλήθεια είναι ότι σημερα το πρωι ξυπνησα λιγο κάπως... με όχι πολύ ανεβασμενο το ηθικο μου... Ενιωθα σαν να μην κοιμηθηκα και αρκετα...και καποιες αρνητικες σκέψεις...

Πολύ βασανιστικη αυτη η περιοδος αναμονής, ειδικα αν εχεις φαει τις σφαλιαρες σου στο παρελθον!

Καλη μου μαλλον ειναι εξαιτιας των προηγουμενων προσπαθειων οι αρνητικες σκεψεις. Φυσιολογικο ειναι. Αλλα αυτή η φορά θα είναι διαφορετικη! Σιγουρα πρεπει να ειναι πολυ αγχωτικο να περιμενεις μεχρι τη χοριακη αλλα ευχομαι να ειναι τεραστια και να αξιζει π κοπος την αναμονη. Ειπαμε. Εδω δεν παιζουμε! Παραγουμε θετικη ενεργεια και μπεμπεδοσκονη! Ειναι σοβαρη δουλεια αυτη!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλη μου φιλη ευχομαι συντομα ολες να ειμαστε εγκυουλες και καμια να μην πινει αλκοολ. Θα γιορτασουμε με λεμοναδα!!! Αντε υπομονη μια μερα ακομα. Οταν του λες αυτο για την περιοδο τι απανταει ;

Καλη μου μαλλον ειναι εξαιτιας των προηγουμενων προσπαθειων οι αρνητικες σκεψεις. Φυσιολογικο ειναι. Αλλα αυτή η φορά θα είναι διαφορετικη! Σιγουρα πρεπει να ειναι πολυ αγχωτικο να περιμενεις μεχρι τη χοριακη αλλα ευχομαι να ειναι τεραστια και να αξιζει π κοπος την αναμονη. Ειπαμε. Εδω δεν παιζουμε! Παραγουμε θετικη ενεργεια και μπεμπεδοσκονη! Ειναι σοβαρη δουλεια αυτη!!

Μου λέει να μην αγχώνομαι και ξέρει τι κάνει. Οπότε ακολουθώ κ εγώ μιας και γιατρός δεν είμαι ούτε έχω φάει σφαλιάρες στο παρελθόν ώστε να έχω ψαχτει περισσότερο και να ξέρω τι μου γίνεται!!

@chitaneta μου λογικό να είσαι αγχωμενη έχεις περάσει τόσα. Να μπαίνεις να μας τα λες όλα όσα νιώθεις τι σόι ψυχοθεραπεία κάνουμε εδώ; Χάιδευε εσύ κοιλίτσα είσαι έγκυος απλά δεν το έχεις επιβεβαιώσει ακόμα. Εμείς οι φίλες σου όμως το ξέρουμε ήδη!!

• Μου αρέσει 2

Καλή μου @Viv37 και καλή μου @chrysa1982, και όλα τα κορίτσια εδώ, το ξέρω ότι παράγετε φοβερή ποσοτητα θετικής ενεργειας!

Απλά δεν θέλω να σας γκρινιαζω και συνέχεια!

Πιστεύω οτι σε λιγες μερες που θα μπορω να βγω και λιγο εξω για καμια χαλαρη βολτουλα θα νιωσω και καλυτερα!

Την Δευτερα τελικά θα εγχειριστει κι η μαμά μου κι το μυαλό μου θα βρισκεται αλλού έτσι κι αλλιώς.

Διαφημίσεις

@chitaneta μου καλή, προσπάθησε να λες στον εαυτό σου οτι ειναι φυσιολογικό να φοβάσαι αλλά ότι αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα. Κλείσε τα μάτια και ονειρεψου ότι σου δίνει χαρά, μεγάλες χοριακες, ροζ μωράκια στην αγκαλιά σου και οτι άλλο μπορεί να σου κανει καλό. Εννιά μερούλες είναι θα περάσουν, και μετά θα γίνει χαμός εδώ μέσα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@chitaneta μου γλυκιά σε νιώθω όπως κι όλες μας. Δεν ξέρω πως πέρασαν αυτές οι μέρες. Ξέρω μάλλον.Δύσκολα ! Έφυγε κ ο καλός μου Τρίτη μέρα μετά τη ετ και θα γυρίσει Κυριακή! Μετά τη χοριακη δλδ όποτε καταλαβαίνεις…. 
Να λες όσα σε προβληματίζουν . Μην τα αφήνεις να κάθονται μέσα σου κ να πιάνουν χώρο. Κάνε όμορφες σκέψεις βάλε τη μουσική που σ αρέσει και προσπάθησε να είσαι ήρεμη .πολύ θετική ενέργεια και αγάπη :))

@Neli83 μπεμπεδοσκονη στέλνει μπόλικη κι όλα θα πάνε καλά..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλά κορίτσια, μισή ώρα μου πήρε να τα διαβάσω όλα! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Αρχικά, θα πω ότι βλέπω έχει ανταπόκριση η πρόταση μου για τσίπουρα οπότε θα πρέπει να κανονίσουμε μια μάζωξη Βόλο που είναι στη μέση και έχει και τα πρωτεία στο τσίπουρο! Χαχαχαχα Και εννοείται δεν έχω καρδούλες, φατσούλες τίποτα. Αύριο πάλι λέει. Τιμωρία! :(

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

@chitaneta μου τι να σου πω .... Το φαντάζομαι πολύ καλά το πώς νιώθεις. Αυτές οι μέρες είναι μαρτύριο και οι περισσότερες εδώ το ξέρουμε πολύ καλά!... Κάνε κουράγιο θα περάσουν. Να σκέφτεσαι τη φάση χθες με τα χιόνια, το γέλιο που έκανες και κυρίως να μην χάνεις την ελπίδα σου. Είναι δύο καινούργια έμβρυα, με τη δική τους δυναμική και έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν. Κάτσε ήρεμη, δες τηλεόραση, χαζεψε λίγο στο ίντερνετ και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει... 

Εννοείται πως όποτε θέλεις να γκρινιαξεις, να παραπονεθείς, είμαστε εδώ για σένα! Μην νιώθεις άσχημα. Αν ανοίξουμε κι εμείς το στόμα μας ξέρεις τι θα γίνει;;;; Χαμός παραπόνων και γκρίνιας και φόβων. Γι'αυτό γράφουμε εδώ. Γιατί καταλαβαίνουμε τους φόβους η μία της άλλης, ξέρουμε τον πόνο και χαιρόμαστε με την επιτυχία. ❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Στα 31 βογγάς απο υγεια θα πω εγώ, σίγουρα και από ωάρια εφόσον μια χαρά έδωσες 4 φορές! Άσε να ηρεμήσει ο οργανισμός σου κανά εξάμηνο....και αν θες γνώμη μου, τσεκαρε D3, ΦΥΛΙΚΟ & σίδηρο για να είσαι μπόμπα όταν θα αποφασίσεις να ξεκινήσεις να μαζεύεις για σένα ή πάρε κανά iofolen ή INOFERTIL αν τα θυμάμαι καλά! Και αν δεν έχεις σύντροφο να σε βρει το καλύτερο παλικάρι του κόσμου , καλό τυχερό να έχεις και να μείνεις έγκυος φυσιολογικά και να το απολαυσεις . Γιατί μετά από τα δικά σου "δώρα" προς όλες εμάς,,,,σίγουρα θα σου επιστραφούν κιόλας οι πράξεις σου εις διπλούν.

Ποιος είπε για τσίπουρα,,,? θέλω και εγώ,,,,,,με μεζέ σκουμπρί καπνιστό,,,, @Kiddo μη σχολιάσεις τίποτα!!!!!!!! 

Τι να σχολιάσω βρε φιλενάδα μου; Για τσίπουρα λέτε εσείς για τσιπούρα διάβαζα εγώ..! Ότι να'ναι!! Έχω καεί από το κρύο.. Χαχαχαχαχαχα! Ε εντάξει, ας μην είμαστε και υπερβολικές..! Μια στο τόσο δεν θα μας σκοτώσει! Άσε γιατί έτοιμη ήμουν να τη κάνω την αμαρτία μου νωρίτερα.. με έπιασε να φάω μια γλώσσα της πεθεράς.. δύο δήμους γυρίσαμε από ζαχαροπλαστεία και δεν έβρισκα ούτε κορνέ!! Στα περισσότερα δεν ήξεραν κάν τι είναι αυτό.. αχχ μας έφαγαν τα MasterChef.. <_<

• Χαχα 4

OiAXp2.pngbfhkp3.png

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλή μου @Viv37 και καλή μου @chrysa1982, και όλα τα κορίτσια εδώ, το ξέρω ότι παράγετε φοβερή ποσοτητα θετικής ενεργειας!

Απλά δεν θέλω να σας γκρινιαζω και συνέχεια!

Πιστεύω οτι σε λιγες μερες που θα μπορω να βγω και λιγο εξω για καμια χαλαρη βολτουλα θα νιωσω και καλυτερα!

Την Δευτερα τελικά θα εγχειριστει κι η μαμά μου κι το μυαλό μου θα βρισκεται αλλού έτσι κι αλλιώς.

Γκρινιαξε οσο θελεις! Γι' αυτο ειμαστε εδω! Αν ειναι να τα κρατας μεσα σου καηκαμε!

Περαστικα και για τη μανουλα σου. Ολα θα πανε καλα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Γκρινιαξε οσο θελεις! Γι' αυτο ειμαστε εδω! Αν ειναι να τα κρατας μεσα σου καηκαμε!

Περαστικα και για τη μανουλα σου. Ολα θα πανε καλα!

Κορίτσια μου καλημέρα.. Είμαι πολύ στεναχωρημενη.. Έπαθα κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα ιδίως όχι τώρα σε αυτή τη φάση.. Ξύπνησα κατά τις 04:00πμ για να πάω τουαλέτα. Γύρισα και με πήρε ο ύπνος κατευθείαν. Δεν πέρασε μισή ώρα και ξυπνάω με έντονες συσπάσεις στην μήτρα. Είχα πάθει ονείρωξη. Άρχισα να πονάω τρομερά, να ιδρώνω από τους πόνους. Είχα γίνει μούσκεμα. Πανικοβληθηκα. Μετά από 20 λεπτά ακριβώς και τριγυριζοντας πέρα δώθε στο σπίτι βογκωντας και σε κατάσταση πανικού με άφησαν οι πόνοι.. Ήμουν έτοιμη για το κέντρο υγείας. Έχω μεγάλη ανησυχία μετά από αυτό που συνέβη για την έκβαση της υπόθεσης μου. Την Δευτέρα έχω χοριακη.Εχω απογοητευτεί.. Εντελώς όμως..Μπορεί να μου δώσει τα φώτα της κάποια κοπέλα σχετικά με αυτό.?Έχει συμβεί σε καμία σας ή αν έχετε ακούσει κάτι.. Ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο το γιατρό.. Τι ήταν Παναγίτσα μου να με βρει τώρα αυτό?Φοβάμαι για τα χειρότερα.. 

πρίν από 10 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.. Είμαι πολύ στεναχωρημενη.. Έπαθα κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα ιδίως όχι τώρα σε αυτή τη φάση.. Ξύπνησα κατά τις 04:00πμ για να πάω τουαλέτα. Γύρισα και με πήρε ο ύπνος κατευθείαν. Δεν πέρασε μισή ώρα και ξυπνάω με έντονες συσπάσεις στην μήτρα. Είχα πάθει ονείρωξη. Άρχισα να πονάω τρομερά, να ιδρώνω από τους πόνους. Είχα γίνει μούσκεμα. Πανικοβληθηκα. Μετά από 20 λεπτά ακριβώς και τριγυριζοντας πέρα δώθε στο σπίτι βογκωντας και σε κατάσταση πανικού με άφησαν οι πόνοι.. Ήμουν έτοιμη για το κέντρο υγείας. Έχω μεγάλη ανησυχία μετά από αυτό που συνέβη για την έκβαση της υπόθεσης μου. Την Δευτέρα έχω χοριακη.Εχω απογοητευτεί.. Εντελώς όμως..Μπορεί να μου δώσει τα φώτα της κάποια κοπέλα σχετικά με αυτό.?Έχει συμβεί σε καμία σας ή αν έχετε ακούσει κάτι.. Ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο το γιατρό.. Τι ήταν Παναγίτσα μου να με βρει τώρα αυτό?Φοβάμαι για τα χειρότερα.. 

Καλημέρα κορίτσι μου μη φοβάσαι συμβαίνει αυτό, το έχω πάθει και εγώ είναι απο τις ορμόνες που παίρνουμε, εγώ βλέπω και έντονα ερωτικά ονείρα και έχω και μεγάλη ανησυχία …μην απογοητεύεσαι και μη στεναχωριέσαι ηρέμησε και προσπάθησε να κοιμηθείς 

• Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου 

Μην ανησυχείς από τα φάρμακα είναι..και εγώ το έπαθα στην ετ που είχα κάνει. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Καλημέρα μην σε πιάνει πανικός ,σε όλες μπορεί να συμβεί αυτό με τόσες ορμόνες που καταπίνουμε , καλή χοριακη τη Δευτέρα όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...