Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Σούπερ προχωράτε! Θα είναι Μυρμιδόνες τα διδυμάκια που λέει και ο Τσακατσούκας στο Survivor ,,,, χαχαχαχ,,,,εμείς οι Θεσσαλοί παιδί μου,,,,Βυσσινί θύελλα σούζα το αλογάκι παμε,,,αχαχαχα!!!!!! Πολύ κρύο όμως ρε κορίτσια,,,,σήμερα ξεκίνησα για δουλειά με -5 στις 9,30. 

Να με λέτε Αση,,,αχαχαχα,,,,εσύ θα κάνεις το καλύτερο φινάλε του μήνα, να πέφτει θετική αυλαία Ιανουαρίου για να παίρνουμε δύναμη οι υπολοιπες ,,,,, όλα υπέροχα θα πάνε,,,εδώ μέσα η θετική ενέργεια και μπεμπεδόσκονη είναι άφθονη. Εγώ κορίτσια και λιβάνιζα συνεχώς όταν ήμουν σε καθισιο στις ετ και συνεχίζω και το κάνω και τουλάχιστον μια φορά κάθε Παρασκευή,,,,με ηρεμεί τόσο πολύ η ευωδία του και με συγκινεί ταυτόχρονα. Άσε που είμαι κλαψιάρα πλέον με το παραμικρό που θα διαβάσω και θα συγκινηθώ...αλλά το ευχαριστιέμαι,,,,γιατί αφήνομαι και πιστεύω και εμπιστεύομαι πως άλλη ανώτερη δύναμη μου επιφυλάσσει την εκπληξη της ζωής μου. Οπότε,,,αναμονή γλυκιά μαζί με εσάς,,,όχι τίποτα αλλο,,,,να τραβάτε εσείς μπροστά,,,να έχουμε μείς να ρωτάμε μετά και να μας συμβουλευετε! 

Και εγώ το κάνω αυτί με το λιβάνι... Και τους μιλάω και στη φωτογραφία.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Εγω τελικά πήγα στον Κουρ… στην Αθήνα. 5500-6000 μου είπε. Έχω πολλές φίλες που πέτυχαν στον Ανεσι…, αλλά αυτές οι απαντήσεις τύπου δεν ήταν τυχερά πολύ μου τη δίνουν κι εμένα. Εύχομαι ολόψυχα καλές επιλογές και καθε επιτυχία. 

Αχ Villi μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Κ σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο!!! Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, φαντάσου από την τελευταία αποτυχια μου μ 3 άριστες βλαστοκυστες όπως είχε πει κ η έμβρυο λόγος.. τώρα ξανασκεφτηκα πάλι το κεντρο γιατί αισθάνομαι καλά εκεί με όλους, με ξέρουν.... Εκτός από τον γιατρο τλκ. .γι αυτό κ θέλω να πάω στο χριστ.....ιδη .

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Α ωραία έτσι να έχουμε να περιμένουμε ευχάριστα!!! Νομίζω έχεις γράψει και δίπλα ότι περιμένεις χοριακη?? Για πρόβλεψη ας απάντησει η Πυθία της παρεουλας μας χαχαχα 

Ναι ναι... Από δίπλα είμαι... Ένα βήμα πριν έρθω από εδώ.. Αν και ελπίζω να είναι ανοιχτό... 

Τι να πρώτο σχολιάσω και τι να πω…. Αγάπη παντού καρδούλες και φιλάκια .και πολλά υγιή μωράκια σε όλες,!,'!

για τα τσιπούρα κι εγω θέλω αν και ελπίζω να μπορώ να πιω μόνο σόδα χοχοχοχο

@Annaforyou πάντα αναρωτιόμουν ποιες κοπέλες μπαίνουν σε όλη αυτή τη διαδικασία…πραγματικά ευχαριστώ πολύ πολύ . Εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα και το σύντροφο σου. 

Άι στο καλό σήμερα όλη μέρα συγκινούμαι και κλαίω ….

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, eleni 21 είπε:

Με ενδιαφέρει πολύ να μου πεις και εμένα προσφορές... εγώ περιμένω να με πάρει ο χριστ..ιδης να πούμε για τιμές

@eleni21 μίλησα σήμερα με το κέντρο, όχι με το γιατρό ακόμα. Φαντάσου!!. Αναμονή μου παν 6 μήνες.. Κόστος από 4500-6000 χονδρικά . Να σημειώσω οτι ρώτησα για ωαρια κ έτοιμα έμβρυα.  μου πάνε για 2 προγράμματα. Το πρώτο με 2 βλαστοκυστες κ το 2 με 4 βλαστοκυστες.. Ελπίζω να πήρες μια ιδέα... 

4 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Καλησπερα! Αν εχω καταλαβει καλα Θεσ/κη εισαι ετσι? Εφοσον εισαι σε αναζητηση θα σου προτεινα το newlife με τον γιατρο δοβα..δεν χανεις τιποτα να κλεισεις ενα ραντεβου..εγω μονο τα καλυτερα εχω να πω..

Καλησπέρα @Neli83! Δεν είμαι Θεσσαλονίκη, αλλά με βολεύει καλύτερα από Αθήνα. Έχεις εμπειρία από το συγκεκριμένο  κέντρο; 

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Malntalia είπε:

Ναι ναι... Από δίπλα είμαι... Ένα βήμα πριν έρθω από εδώ.. Αν και ελπίζω να είναι ανοιχτό... 

Τα ίδια με δίπλα περνάμε κ εδώ οπότε όλες είμαστε καλοδεχούμενες!!! Εμείς βέβαια είμαστε τζουφιες αλλά δεν πτοουμαστε χαχαχαχα. 

Κορίτσια εμένα που δεν πίνω στάλα αλκοόλ θα με πάρετε παρέα;; Θα τρώω τους μεζέδες όσο εσείς πίνετε τα τσίπουρακια σας!!! 

Όσο για το μηλαρακι κανονικά το πληρώσαμε. Και το κομποσκοινι.κσι την εικόνα. Μόνο η ζώνη είναι δωρεάν. Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω πχ μια δωρεά στο μοναστήρι αλλά αυτός ο τιμοκατάλογος κάπως μου έκατσε .σαν εμπόριο πίστης και ελπίδας ένα πράγμα.

Ο Κουρ δεν θα κάνει ιατρείο λόγω του καιρού. Μου είπε να πάω Παρασκευή πρωί στο Ιασώ. Αχου θα έχω να τσακώνομαι αύριο το πρωί με τα αφεντικά πάλι...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

@eleni21 μίλησα σήμερα με το κέντρο, όχι με το γιατρό ακόμα. Φαντάσου!!. Αναμονή μου παν 6 μήνες.. Κόστος από 4500-6000 χονδρικά . Να σημειώσω οτι ρώτησα για ωαρια κ έτοιμα έμβρυα.  μου πάνε για 2 προγράμματα. Το πρώτο με 2 βλαστοκυστες κ το 2 με 4 βλαστοκυστες.. Ελπίζω να πήρες μια ιδέα... 

Καλησπέρα @Neli83! Δεν είμαι Θεσσαλονίκη, αλλά με βολεύει καλύτερα από Αθήνα. Έχεις εμπειρία από το συγκεκριμένο  κέντρο; 

Ναι,εχει πολυ καλη οργανωση..ο γιατρος ειναι φοβερος και θα σου πει την αληθεια δλδ αν χρειαζεσαι δανεικα ή αν θα παλεψεις με δικα σου..δεν εκμεταλευεται,λεει τα πραγματα οπως ειναι..το εμβρυολογικο αψογο επισης..εγω πετυχα με την πρωτη με δανεικα.επισης δεν ειχα ολη αυτη την αναμονη για τη δοτρια..μου ειχαν πει 3 μηνες αλλα στον 1 μηνα βρεθηκε..

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

@Ναντιν40 κατάλαβα..ναι.. Τι να πω.. πολλά λεφτά μου φαίνονται για δύο βλαστοκυστες.. αλλά και τι να κάνουμε δυστυχώς

πρίν από 6 λεπτά , Neli83 είπε:

Ναι,εχει πολυ καλη οργανωση..ο γιατρος ειναι φοβερος και θα σου πει την αληθεια δλδ αν χρειαζεσαι δανεικα ή αν θα παλεψεις με δικα σου..δεν εκμεταλευεται,λεει τα πραγματα οπως ειναι..το εμβρυολογικο αψογο επισης..εγω πετυχα με την πρωτη με δανεικα.επισης δεν ειχα ολη αυτη την αναμονη για τη δοτρια..μου ειχαν πει 3 μηνες αλλα στον 1 μηνα βρεθηκε..

Με την πρώτη;;;; Ουαουυυ είσαι από τις τυχερές διαβάζω εδώ κορίτσια που ταλαιπωρούνται πολύ

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,,,,χαμός,,,καταιγισμός μηνυμάτων!!!! Δεν ήξερα που να πρωτοαπαντήσω και να σχολιάσω....οπότε τα παίρνω με τη σειρά,,,,

@marina_86 και εγώ πάω για ΕΡΑ,,,,αν δωσει αυτός ο κύκλος και οι μετρήσεις γιατί μέχρι στιγμής η μούτζα πάει σύννεφο,,,αλλά μάλλον ο φύλακας άγγελός μου είναι που κάτι παραπάνω θα ξέρει και θα με έχει στην αναμονή. Όλα για καλό γίνονται

@Fili & @silvy22 περιμένετε ίδια μέρα χοριακή? Θα τρελαθώ? κάποια είπε ( @marina_86 εσύ ε?) πως 29/01 * 2 χοριακές = 30/01 πολύ σωστά οι 3 ιεράρχες,,,,σίγουρα τα νέα σας θα είναι και ανεβαστικά και ευχάριστα!!!! Πίστη και προσήλωση , χαλάρωση και πολλές αγκαλιές (νοερές από εμάς όλες) κυριολεκτικές απο τους συζύγους (βοηθά και το κρύο για τέτοιες καταστάσεις + την ωκυτοκίνη που εκρίνεται και είναι η ορμόνη της αγάπης) 

@Viv37 χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου, αλήθεια σου λέω,,,εγώ θα είχα αλλάξει ήδη κέντρο ,,, το ότι ψάχνουν δότρια που να μην εχει και αυτή το "γονίδιο" κυστικής ίνωσης με ξεπερνά,,,μεγαλύτερη μλκια (συγνώμη κιόλας) δε μπορούσαν να σου πουν ως δικαιολογία. Ξέρεις ότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η κυστική ίνωση,,,,ίσα ίσα που ΔΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ δοτριες αν εχουν έστω και δείγμα ύπαρξης κυστικής ίνωσης. Τρελαίνομαι! Παρόλα αυτά,,,το μόνο θετικό είναι ότι σίγουρα θα είναι η ομορφότερη δότρια, η γονιμότερη, η εξυπνότερη,,,,,αλλιώς τόση αναμονή πια!!!!!!!!!

@MELINASP κλαιω απ'τα γελια με την εκφραση,,,,κωλοκαταστάσεις!!!!! Ευτυχώς είναι όλα περαστικά!!!! 

@Neli83 πως παει το κλω κλω κλω ??? (κλώσσημα) εκεί στα ζεστά και αραχτή! και φάει οτι λαχταρας,,,το καταλαβαινω απολυτα αυτο με το δεν καπνιζω,,,αρα πως θα απασχολω το στοματακι μου? αχαχα

@Chrussa1982 ,,, άντε με το καλό να ξεκολλήσεις απ'τα ρημάδια τα καφέ και να πας στα ασπρα σικλακουρ,,,,να συντρεχουν με τις ασπρες μερες που περιμένουμε και βλέπουμε κιολας ρε παιδί μου!!!!! 

Το σκεφτηκα να αλλαξω αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν μπηκαμε στη λιστα ετοιμαζομασταν για το γαμο μας και ειχαμε το μυαλο εκει. Μετα σαν ελευθερος επαγγελματιας ξεμεινα λιγο απο δουλεια και αρχισα να ανυπομονω αλλα ειχε ηδη περασει πολυς καιρος και δε θελω τωρα πλεπν να χρειαστει να παω αλλου και να περιμενω αλλους 6+ μηνες. Πολυ γαιδαρο εφαγα. Φτανει. Δε χωραει αλλος στο στομαχι μου!

Τι να σου πω φιλη μου. Κι εμενα λιγο κουλο μου ακουγεται σαν δικαιολογοα αλλα θα περιμενω αναγκαστικα και ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα.

πρίν από 8 λεπτά , eleni 21 είπε:

@Ναντιν40 κατάλαβα..ναι.. Τι να πω.. πολλά λεφτά μου φαίνονται για δύο βλαστοκυστες.. αλλά και τι να κάνουμε δυστυχώς

Με την πρώτη;;;; Ουαουυυ είσαι από τις τυχερές διαβάζω εδώ κορίτσια που ταλαιπωρούνται πολύ

Είναι πολλά τα λεφτά!! Να σημειώσω ότι εγώ μίλησα κ για έτοιμα έμβρυα. Κ επίσης μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνονται κ τα φάρμακα. Εάν τα χεις '' κάβα '' αφαιρούνται από την τιμή. Επίσης ήθελα να ρωτήσω οποία κοπέλα γνωρίζει :το θέμα με τα φάρμακα μέσω εοπυ δεν μπορούμε να τα πάρουμε εάν έχουμε περάσει από επιτροπή; 

πρίν από 17 λεπτά , Neli83 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Το χα πάντα στο μυαλό μου, αλλά δεν έκανα ποτέ κίνηση να ρωτησω. Ίσως πρέπει τώρα.. Μήπως θυμάσαι περίπου το κόστος; 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Είναι πολλά τα λεφτά!! Να σημειώσω ότι εγώ μίλησα κ για έτοιμα έμβρυα. Κ επίσης μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνονται κ τα φάρμακα. Εάν τα χεις '' κάβα '' αφαιρούνται από την τιμή. Επίσης ήθελα να ρωτήσω οποία κοπέλα γνωρίζει :το θέμα με τα φάρμακα μέσω εοπυ δεν μπορούμε να τα πάρουμε εάν έχουμε περάσει από επιτροπή; 

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Το χα πάντα στο μυαλό μου, αλλά δεν έκανα ποτέ κίνηση να ρωτησω. Ίσως πρέπει τώρα.. Μήπως θυμάσαι περίπου το κόστος; 

Ναι 5700 μου βγηκε με την καταψυξη και πηρα συνολο 6 βλαστοκυστες.. δεν μου εκαναν προσφορες εμενα...οσα ωαρια δωσει η δοτρια ειναι ολα δικα μου οπως και οι βλαστοκυστες που προκιπτουν..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

@Chrussa1982 με καράφλιασες,,,,είναι δυνατόν να πουλάνε το μηλαράκι? Τί είναι ? κομποσκοινάκι? Αχ Θεέ μου συγχώρα με αλλά....κλαψ και σνιφ δηλαδή! 

@Viv37 Άγιο Παϊσιο έχεις πάει? Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια? Δίπλα είσαι,,,,είναι υπέροχο το δέος και η συγκίνηση,,,,εγώ τον έχω αγαπημένο παππούλη Αγιο τον Παϊσιο μου και από το τόσο που ήθελα να ξαναπαω στη γιορτή του,,,ήρθε αυτός και άνοιξε παρεκκλήσι στα Τρίκαλα και τον επισκέπτομαι συχνά.

Η δύναμη της πίστης μας είναι τεράστια,,,και όλα τα βλέπουν και όλα δίκαια τα πράττουν ,,,,, υπομονή να έχουμε να έρθει η σειρά μας! Περιττό να πω ότι κλαιω απο συγκινηση να ξερετε! 

Ναι κι εγώ τον αγαπω τον Παισιο. Πολυ θα ηθελα να τον ειχα γνωρισει! Ευτυχως εχουμε εδω το μοναστηρι του. 

πρίν από 28 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τα ίδια με δίπλα περνάμε κ εδώ οπότε όλες είμαστε καλοδεχούμενες!!! Εμείς βέβαια είμαστε τζουφιες αλλά δεν πτοουμαστε χαχαχαχα. 

Κορίτσια εμένα που δεν πίνω στάλα αλκοόλ θα με πάρετε παρέα;; Θα τρώω τους μεζέδες όσο εσείς πίνετε τα τσίπουρακια σας!!! 

Όσο για το μηλαρακι κανονικά το πληρώσαμε. Και το κομποσκοινι.κσι την εικόνα. Μόνο η ζώνη είναι δωρεάν. Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω πχ μια δωρεά στο μοναστήρι αλλά αυτός ο τιμοκατάλογος κάπως μου έκατσε .σαν εμπόριο πίστης και ελπίδας ένα πράγμα.

Ο Κουρ δεν θα κάνει ιατρείο λόγω του καιρού. Μου είπε να πάω Παρασκευή πρωί στο Ιασώ. Αχου θα έχω να τσακώνομαι αύριο το πρωί με τα αφεντικά πάλι...

εγω οταν ειχα παει νομιζω δεν πληρωσα το μηλο πληρωσα ολα τα αλλα.. αλλα επειδη εχω παει και σε αλλα μοναστηρια.. πολυ εμποριο.. μπανεισ σε μια σειρα ο ενας πισω απο τον αλλο.. γρηγορα να μας σβησουν το κερι.. καπως απροσωπες οι μοναχες.. πολυ αυστηρες στα ωραριο.. ενω ξερουν οτι ειμαστε απελπισμενες.. εχω παει σε αλλο μοναστηρι στην ηπειρο εκτος ωραριου και επειδη χτυπησα την πορτα μου ανοιξαν.. για να χτυπησεις πορτα σε μοναστηρι δεν ειναι σου τελειωσε το τυρι και θες να παρεις μισο κιλο.. ζωνη εχω και εγω αλλα μου την εδωσαν απο το αλλου διαβασμενη...δεν ξερω αν την αγορασαν και ποσο..

1 ώρα πρίν, Annaforyou είπε:

@Viv37 μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λες! Να δέχτηκαν δότρια με προδιαθέσεις. Δεν ξέρω τί να πω. Αλλά και εσύ από προσωπική εμπειρία μιλάς, όπως και εγώ!

Αααχ!!  @Condios   πατρίδα μου η Λάρισα!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχα πάρει φυλικό για ένα διάστημα αλλά δεν! Θα πάρω και τα άλλα να καρδαμωσω μπας και πιάσω! Είμαι έγγαμη εδώ και 3 χρόνια με έναν καταπληκτικό ανθρωπο!!  Αχ!! Ξέρεις όταν είσαι νέος και υγιής και δεν πιάνεις με την πρώτη αρχίζουν τα σύννεφα!!! Είναι και όλοι αυτοί (όπως  λέγατε και σεις) πιάνουν με τον αέρα και καθόμαστε κ αγχωνόμαστε τώρα και μεις που δεν έχουμε πιάσει ακόμα! 

Και για να μην σας μπερδεύω μια και πιάσαμε την κουβέντα...  Λοιπόν αποφασίσαμε με τον σύζυγο να ξεκινήσουμε για παιδάκι. Κάναμε ελεύθερο Σεπτέμβρη τίποτα, Οκτώβρη τίποτα! Νοέμβρη κάνω δωρεά. Δεκέμβρη πάλι ελεύθερο και πάλι τίποτα. Παρ όλο που μου είχαν πει από το κέντρο ότι μετά την ωοληψια είναι πιο εύκολο να πιάσεις. Οπότε έστειλα και γω τον σύζυγο να κοιταχτει και αυτός να είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι καλά κ να προσπαθούμε χωρίς άγχος. 

Ευχομαι να τα καταφερετε συντομα γλυκια μου!Δηλαδή σιγουρα θα τα καταφερετε. Τοσες κοπελες που βοηθησες θα σου γυρισει κ εσενα δεν μπορει! Ευτυχως που κρατησες και για σενα ωάρια! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Malntalia είπε:

εγω οταν ειχα παει νομιζω δεν πληρωσα το μηλο πληρωσα ολα τα αλλα.. αλλα επειδη εχω παει και σε αλλα μοναστηρια.. πολυ εμποριο.. μπανεισ σε μια σειρα ο ενας πισω απο τον αλλο.. γρηγορα να μας σβησουν το κερι.. καπως απροσωπες οι μοναχες.. πολυ αυστηρες στα ωραριο.. ενω ξερουν οτι ειμαστε απελπισμενες.. εχω παει σε αλλο μοναστηρι στην ηπειρο εκτος ωραριου και επειδη χτυπησα την πορτα μου ανοιξαν.. για να χτυπησεις πορτα σε μοναστηρι δεν ειναι σου τελειωσε το τυρι και θες να παρεις μισο κιλο.. ζωνη εχω και εγω αλλα μου την εδωσαν απο το αλλου διαβασμενη...δεν ξερω αν την αγορασαν και ποσο..

Οι μοναχές ήταν κάπως κακές θα έλεγα. Ένα βλέμμα τύπου άντε τελειώνετε. Άναψα το κερί μου και πήγα μπροστά στην εικόνα να προσευχηθώ και ένιωθα πίσω μου τις υπόλοιπες γυναίκες ε όσο να πεις αγχώθηκα. Ήθελα να έχω χρόνο μπροστά στην εικόνα αλλά λόγω κοβιντ έπρεπε να μπεις κ να βγεις από την αίθουσα αστραπή. 

Το μοναστήρι όμως απλά επιβλητικό σου προκαλεί δέος..τα υπόλοιπα σας τα είπα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...