Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

@marina_86  ιιιιιιιιι πιπέρι στο στόμα . Θα έρθει και για σένα και για όλες μας. Γιατί το θελουμε πολύ, το προσπαθούμε και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κάθε στιγμή . Άσε που με τόση θετική ενέργεια που στέλνουμε συνέχεια η μια στην άλλη ε δεν μπορεί! Ε σύμπαν αγαπημένο; Χιχιχ

Αχαχχαχαχαχ ε δε σε μπορωωω

Μα τι να κάνω; Χαχαχα Εγώ λέω να σταματήσω τις εμβρυομεταφορές και να γίνω προσωπική σύμβουλος. Να έρχομαι μαζί σας στους γιατρούς και να κάνω πλάνο! Χαχαχαχα 

(Ευχαριστώ γλυκούλα μου για το κουράγιο!)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλησπέρα κορίτσια,,,,χαμός,,,καταιγισμός μηνυμάτων!!!! Δεν ήξερα που να πρωτοαπαντήσω και να σχολιάσω....οπότε τα παίρνω με τη σειρά,,,,

@marina_86 και εγώ πάω για ΕΡΑ,,,,αν δωσει αυτός ο κύκλος και οι μετρήσεις γιατί μέχρι στιγμής η μούτζα πάει σύννεφο,,,αλλά μάλλον ο φύλακας άγγελός μου είναι που κάτι παραπάνω θα ξέρει και θα με έχει στην αναμονή. Όλα για καλό γίνονται

@Fili & @silvy22 περιμένετε ίδια μέρα χοριακή? Θα τρελαθώ? κάποια είπε ( @marina_86 εσύ ε?) πως 29/01 * 2 χοριακές = 30/01 πολύ σωστά οι 3 ιεράρχες,,,,σίγουρα τα νέα σας θα είναι και ανεβαστικά και ευχάριστα!!!! Πίστη και προσήλωση , χαλάρωση και πολλές αγκαλιές (νοερές από εμάς όλες) κυριολεκτικές απο τους συζύγους (βοηθά και το κρύο για τέτοιες καταστάσεις + την ωκυτοκίνη που εκρίνεται και είναι η ορμόνη της αγάπης) 

@Viv37 χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου, αλήθεια σου λέω,,,εγώ θα είχα αλλάξει ήδη κέντρο ,,, το ότι ψάχνουν δότρια που να μην εχει και αυτή το "γονίδιο" κυστικής ίνωσης με ξεπερνά,,,μεγαλύτερη μλκια (συγνώμη κιόλας) δε μπορούσαν να σου πουν ως δικαιολογία. Ξέρεις ότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η κυστική ίνωση,,,,ίσα ίσα που ΔΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ δοτριες αν εχουν έστω και δείγμα ύπαρξης κυστικής ίνωσης. Τρελαίνομαι! Παρόλα αυτά,,,το μόνο θετικό είναι ότι σίγουρα θα είναι η ομορφότερη δότρια, η γονιμότερη, η εξυπνότερη,,,,,αλλιώς τόση αναμονή πια!!!!!!!!!

@MELINASP κλαιω απ'τα γελια με την εκφραση,,,,κωλοκαταστάσεις!!!!! Ευτυχώς είναι όλα περαστικά!!!! 

@Neli83 πως παει το κλω κλω κλω ??? (κλώσσημα) εκεί στα ζεστά και αραχτή! και φάει οτι λαχταρας,,,το καταλαβαινω απολυτα αυτο με το δεν καπνιζω,,,αρα πως θα απασχολω το στοματακι μου? αχαχα

@Chrussa1982 ,,, άντε με το καλό να ξεκολλήσεις απ'τα ρημάδια τα καφέ και να πας στα ασπρα σικλακουρ,,,,να συντρεχουν με τις ασπρες μερες που περιμένουμε και βλέπουμε κιολας ρε παιδί μου!!!!! 

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,,,,χαμός,,,καταιγισμός μηνυμάτων!!!! Δεν ήξερα που να πρωτοαπαντήσω και να σχολιάσω....οπότε τα παίρνω με τη σειρά,,,,

@marina_86 και εγώ πάω για ΕΡΑ,,,,αν δωσει αυτός ο κύκλος και οι μετρήσεις γιατί μέχρι στιγμής η μούτζα πάει σύννεφο,,,αλλά μάλλον ο φύλακας άγγελός μου είναι που κάτι παραπάνω θα ξέρει και θα με έχει στην αναμονή. Όλα για καλό γίνονται

@Fili & @silvy22 περιμένετε ίδια μέρα χοριακή? Θα τρελαθώ? κάποια είπε ( @marina_86 εσύ ε?) πως 29/01 * 2 χοριακές = 30/01 πολύ σωστά οι 3 ιεράρχες,,,,σίγουρα τα νέα σας θα είναι και ανεβαστικά και ευχάριστα!!!! Πίστη και προσήλωση , χαλάρωση και πολλές αγκαλιές (νοερές από εμάς όλες) κυριολεκτικές απο τους συζύγους (βοηθά και το κρύο για τέτοιες καταστάσεις + την ωκυτοκίνη που εκρίνεται και είναι η ορμόνη της αγάπης) 

@Viv37 χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου, αλήθεια σου λέω,,,εγώ θα είχα αλλάξει ήδη κέντρο ,,, το ότι ψάχνουν δότρια που να μην εχει και αυτή το "γονίδιο" κυστικής ίνωσης με ξεπερνά,,,μεγαλύτερη μλκια (συγνώμη κιόλας) δε μπορούσαν να σου πουν ως δικαιολογία. Ξέρεις ότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η κυστική ίνωση,,,,ίσα ίσα που ΔΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ δοτριες αν εχουν έστω και δείγμα ύπαρξης κυστικής ίνωσης. Τρελαίνομαι! Παρόλα αυτά,,,το μόνο θετικό είναι ότι σίγουρα θα είναι η ομορφότερη δότρια, η γονιμότερη, η εξυπνότερη,,,,,αλλιώς τόση αναμονή πια!!!!!!!!!

@MELINASP κλαιω απ'τα γελια με την εκφραση,,,,κωλοκαταστάσεις!!!!! Ευτυχώς είναι όλα περαστικά!!!! 

@Neli83 πως παει το κλω κλω κλω ??? (κλώσσημα) εκεί στα ζεστά και αραχτή! και φάει οτι λαχταρας,,,το καταλαβαινω απολυτα αυτο με το δεν καπνιζω,,,αρα πως θα απασχολω το στοματακι μου? αχαχα

@Chrussa1982 ,,, άντε με το καλό να ξεκολλήσεις απ'τα ρημάδια τα καφέ και να πας στα ασπρα σικλακουρ,,,,να συντρεχουν με τις ασπρες μερες που περιμένουμε και βλέπουμε κιολας ρε παιδί μου!!!!! 

Καλέ εννοείται ότι θυμόμουν ότι είναι να κάνεις ERA και μάλιστα σκεφτόμουν τέλεια... Θα το κάνει η @Condios πρώτη και θα μας πει πώς πήγε, πότε ήρθαν τα αποτελέσματα κτλ. Άσε, και οι δικές μου μετρήσεις του τρελού!... Οπότε πάνω κάτω  μαζί θα "ταξιδέψουμε" για Ισπανία! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

Γλυκια μου φιλεναδα!!! Κλωσσημα και φαγητο!! Ετσι περνανε οι μερες μου!! Την Παρασκευη εχω γιατρο να δουμε αν προχωραμε καλα!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Καλέ μου γράφει ότι δεν έχω άλλα reactions. Γιατί; Χρεώνονται; Ε, θα τρελαθουμε! Έπαθα τώρα! Και στα reactions μας βάζουν φρένο; Χαχαχαχαχαχα Από μια καρδούλα σε όλες σας κορίτσια! ❤️

@chitaneta σε έχω στο μυαλό μου!!! Πώς είσαι γλυκούλα μου; Ελπίζω ηθικό ακμαιοτατο! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Τώρα που έγινε η αρχή θα τα πω αύριο στον γιατρό. Μου λέει ότι δεν χάσαμε τίποτα. Μα πώς όμως?? Πότε θα πάρω λευκά? Αν δεν κάνω λάθος η ετ σε τεχνητό κύκλο γίνεται 21η μέρα σωστά?? 

Ε ρε τι τραβάμε...έχουμε ένα σωρό δουλειές κορίτσια μου. Να στείλουμε θετική ενέργεια σε όλες τις κλωσσες μας, να στρώσουμε το κόκκινο χαλί στην σούπερ σταρ δοτρια της φίλης μας που επιτέλους θα μας κάνει την τιμή να εμφανιστεί , να ετοιμάσουμε διαδικτυακό πάρτυ με τις χοριακες που περιμένουμε, να γκρινιαξουμε και λίγο με την γκαντεμια που μας δέρνει τις υπόλοιπες και έτσι όμορφα και ωραία η παρέα μας θα δυναμώνει και καμιά στο τέλος δεν θα μείνει μόνη εδώ. Δηλαδή τι να μείνω τελευταία να τα γράφω και να απαντάω μόνη μου??

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 10

πρίν από 25 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλέ εννοείται ότι θυμόμουν ότι είναι να κάνεις ERA και μάλιστα σκεφτόμουν τέλεια... Θα το κάνει η @Condios πρώτη και θα μας πει πώς πήγε, πότε ήρθαν τα αποτελέσματα κτλ. Άσε, και οι δικές μου μετρήσεις του τρελού!... Οπότε πάνω κάτω  μαζί θα "ταξιδέψουμε" για Ισπανία! Χαχαχαχα

Γενικά είμαι προληπτική,,,,αλλά επειδή είδα ότι δε φταίνε οι προλήψεις που δεν πήγε κάτι καλά,,,,θα σου πω μόνο πως ανάλογα πως θα εξελιχθώ ίσως και έχω πρώτη νέα,,,αν όντως ευοδώσει και γίνει. Αδιαθέτησα χθες,,,περιμένω οδηγίες για να ξαναξεκινήσω σικλακουρ και ντερμεστριλ και σιγα σιγα προφανως με μετρησεις θα βλεπουμε αν παει καλα για να κατεβω επιτελους να το κανω το ρημαδι το τεστ. Ρώτησα τη μαια,,,να κανω ορμονικες,,,μου λεει οχι,,,προφανως επειδη ειμαι ακομα σε καταστολή λόγω αρβεκαπ καλα θα είμαι,,,και θα με βάλει να κάνω καμια Ε2 αφού ξεκινήσω τα χάπια και τα αυτοκόλλητα. Πάντως να ξέρετε,,,,τα άτιμα τα οιστρογόνα κάνουν κολικούς εντέρου,,,εμένα με πέθαναν μια μερα πριν αδιαθετήσω,,,,είμαι που είμαι απο μονη μου ευαισθητη στα εντερικα με τίναξαν και αυτά τα ρημάδια. Εν τω μεταξύ πες λίγο,,,εγώ ξέρω πως η τριπλέτα ΕΡΑ, ΕΜΜΑ & ALICE πάνε στην INEGOMIX και φίλη που τα έκανε στο Χριστοφ.... Θεσ/νίκη πλήρωσε 850€ και τα 3,,,,εδώ , Αθήνα δηλαδή μου λενε μονο ΕΡΑ παει Ισπανια και είναι 850€,,,,το κάτι της μήτρας,,,,αλλιώς το είπε,,,γίνεται στην Αθήνα,,,και κάνει +150€. Να αρχίσω να βρίζω ε? και θελω και μεθη παλι και για τα τεστ η στενοτραχηλη για να μη με ακουσει ολο το Ψυχικο. Αλλα 100€ ζεστά και μαύρα εκεί. Μου πρότειναν θεση να αναλαβω το επικοινωνιακο εκει με τις πελάτισσες μιας και εχω γίνει εξπερ και δε μπορουν να μου πουν μλκίες πλεον αλλά λεω,,,,αν ανοιξετε στην πολή μου θα σας απογειώσω.....εκεί δεν έρχομαι,,,

Α και τωρα που εχω εγω οιστρο και γράφω, στη Λαρισα ανοιγει κεντρο εξωσωματικης ο Π...ντ..ς ο γνωστος με ενα Λαρισαιο γνωστο γυναικολογο,,,,της τρελης θα γινει και εκει,,,ολες θα τρεξουν,,,,τσουβαλια τα λεφτα απ'το Θεσσαλικό κάμπο. Επιτυχίες να έχουν όλοι και να ειναι πιο ανθρωπινοι θα πω εγω μονο! 

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τώρα που έγινε η αρχή θα τα πω αύριο στον γιατρό. Μου λέει ότι δεν χάσαμε τίποτα. Μα πώς όμως?? Πότε θα πάρω λευκά? Αν δεν κάνω λάθος η ετ σε τεχνητό κύκλο γίνεται 21η μέρα σωστά?? 

Ε ρε τι τραβάμε...έχουμε ένα σωρό δουλειές κορίτσια μου. Να στείλουμε θετική ενέργεια σε όλες τις κλωσσες μας, να στρώσουμε το κόκκινο χαλί στην σούπερ σταρ δοτρια της φίλης μας που επιτέλους θα μας κάνει την τιμή να εμφανιστεί , να ετοιμάσουμε διαδικτυακό πάρτυ με τις χοριακες που περιμένουμε, να γκρινιαξουμε και λίγο με την γκαντεμια που μας δέρνει τις υπόλοιπες και έτσι όμορφα και ωραία η παρέα μας θα δυναμώνει και καμιά στο τέλος δεν θα μείνει μόνη εδώ. Δηλαδή τι να μείνω τελευταία να τα γράφω και να απαντάω μόνη μου??

Η ετ σε τεχνητο κυκλο μπορει να γινει απο τη 16η ως και την 26η,,,,,αναλογα την καθε γυναικα και οργανισμο και πρωτοκολλο γιατρού. Επίσης υπαρχουν τουλαχιστον 3 τεχνητοι κυκλοι προετοιμασιας για ετ. Τί ψάχνεις??????? Ξέρει ο γιατρός. Αν γράψουμε μια ταμπελα και βγουμε στο κεντρο της πολης μας η καθεμια "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΟΤΡΙΑ ΩΑΡΙΩΝ , 20 -25 ΕΤΩΝ, ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ 1000€ " θα μαζεψουμε και για τα κεντρα να ξερετε. Ασε που θα βλεπουμε και χαρακτηριστικα και υψος και προσωπο και μαλλια και όλα. Εγώ είπα στη μαια μου,,,,και Ρωσιδα να ειναι και γαλανοματα να ειναι και 2 μετρα ποδαρι να εχει και σπαστα να μιλαει ,,,, ντιπ δε με ενοχλει,,,, μοντελο θα το κανω , γερο να βγει και ας πινει και βοτκα ! αχαχαχαχαχα ,,,,Ε ΜΑ ΠΙΑ!!!!!! Καμια μονη ,,, ποτε μονη! Μακαρι να υπηρχε ενα θετικο προδιεγραμμενο ευτυχες τελος για ολες και να το ξεραμε απ'την αρχη,,,αλλα χωρις όλα αυτα που συμβαινουν πως θα εδενε το γλυκό "Μελλοντικες μανουλες με δανεικα 2022-2023"??? 

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 3

15 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@chitanetaς!❤️

@Ναντιν40

Πολύ πολύ καλή επιτυχία και σύντομα να έρθει το μωράκι σας!!! Το αξίζεις όχι απλά με το παραπάνω... αλλά με το παραπάνω του παραπάνω!

ΥΓ. Ποια κεντρα στη Θεσσαλονίκη θεωρούνται τα πιο καλά και τα πιο "σεβαστικα" για τις δοτριες; Γιατί για εμένα ο σεβασμός προς αυτές σε όλα τα επίπεδα είναι πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής. 

Αν θυμάμαι καλά λένε για το Έλενα και για μια γιατρό την Τσεκούρα... Αν θυμαμαι καλα. Γιατί το μυαλό μου παίζει πολλά παιχνίδι τελευταία! Χαχαχα Ωστόσο κάνει έναν παρόμοιο αιματολογικό έλεγχο με τη Λευκού στη Θεσσαλονίκη. Αν βολεύει καλύτερα τη @Ναντιν40 λόγω πόλης.

Λοιπόν, όταν και αν φτάσει ποτέ η ώρα της δικής μου εμβρυομεταφοράς θα σου στείλω την ημερομηνία της χοριακης να μου πεις κι εμένα κάτι! Χαχαχα 

Θυμάμαι στη @Neli83 έλεγες για τον αριθμό 13! Τώρα για την @chitaneta! Θα το καθιερώσουμε πιστεύω... "Τι έχει να πει η @Condios για τη δική σας ημερομηνία χοριακης;" 

Είσαι φοβερή!❤️

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Με το καλό και εσύ και όλες σας!!! Λοιπόν εγώ έχω εμπειρία από δύο κέντρα στην Θεσσαλονίκη. Στο fivi όταν πήγα μου φάνηκε εξαιρετική η συμπεριφορά τους παααρα πολύ καλές όλες οι κοπέλες που δούλευαν, μου έδωσαν προσωπικά τηλέφωνα να επικοινωνήσω για ότι χρειαστώ, όλα τέλεια! Κάνω την πρώτη ωοληψια, όλα μια χαρά σούπερ! Στις 10 μέρες με πήραν τηλ εαν ενδιαφέρομαι να ξανά δώσω. Λέω εντάξει. Πάω και μου ανακοινώνουν ότι θα κάνω ένα άλλο πρωτόκολλο με περισσότερες ενέσεις. Όταν ρώτησα γιατί, μου είπαν είναι καλύτερα. Κάνω το μακρύ, καταταλαιπωρήθηκα, 35 μέρες ενέσεις κ όχι μια τη μέρα. Στον υπέρηχο είχα 23 -24 ωαρια. (Όχι όλα ιδανικά  μερικά ήταν μικρά.) Κάνουμε την δεύτερη ωοληψια λοιπόν κ έχω αφορητους πόνους στην ωοθήκη, πάω για υπέρηχο κ είχε πρηστεί είχε φτάσει 6 εκατοστά. Ενέσεις πάλι να επανέλθει, με αποτέλεσμα να πονάω για κάνα χρόνο στην περίοδο μου. Συμπέρασμα να τα βρασω τα γλυκολογα και τις ευγένειες αν είναι να με εκμεταλλεύονται! Εκεί είπα δεν ξαναδινω. Μετά μπαίνω εδώ διαβάζω όλες εσάς κ δεν μου πάει η καρδιά... Έτσι άλλαξα κέντρο και πήγα στο ass..natur.... Επίσης και εκεί παρα πολύ ευγενικοί όλοι, προσωπικά τηλέφωνα για ότι χρειαστώ μόνο το μικρό πρωτόκολλο κ ας μην πάει εξαιρετικά. Συν το ότι μου είπαν ότι θα μου κάνουν μια δωρεάν ωοληψια και τα ωάρια θα μου τα καταψυξουν για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Ναι αλλά το Τ4 πχ δεν είναι χάπι να πεις φάρμακο ουσία που την χρειαζόμαστε είναι αλλά εάν δεν έχει επιρεαστει η tsh σου τότε γτ σε αγχώνει; ο υπέρηχος είναι καλός; 

Τώρα κατάλαβα ότι έχεις κάνει δωρεά. 

Κορίτσι μου να σε έχει ο θεός καλά!!!! Κοπέλες σαν και σένα μας κάνουν εμάς το μεγαλύτερο δώρο!!! 

Κορίτσι μ λυπάμαι πολύ σου ευχομ; ι όμως κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα! Δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ κ εγώ πρωτάρα εδω

Μπράβο οοο με το καλό να γραπωθουν καλά τα έμβρυα κια σου και να δούμε μια τεράστια χοριακή! 

Καλέ τι μέρα αυτή;;;; χίλια μπράβο στον γιατρό σου πραγματικά τρομερός!!! 

Εμάς είναι τυχερός και το απόστημα έσκασε μόνο του παίρνει την αντιβίωση προς το παρόν και μας είπαν μετά από δέκα μέρες μαγνητικη να δούμε αν έχει συριγγιο αν έχει κάνει εννοείται θα το κοιτάξω από το να γλιτώσει το νιστερι! 

Δεν έχεις συλλάβει ποτέ; μήπως να δεις το τεστ που λένε τα κορίτσια εδώ για το παράθυρο εμφύτευσης; 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ναι είμαι η δότρια της παρέας! Δεν γράφω συχνά  αλλά σας διαβάζω καθημερινα πάνω από έναν χρόνο τώρα....!! Αγωνιώ και γω μαζί σας, αγχώνομαι, χαίρομαι, συγκινούμαι...! Είστε η καθημερινή μου παρέα!! Εύχομαι σε όλες σας να πετύχετε και να είστε ευτυχισμένες σε ότι κάνετε!! 

• Μου αρέσει 9

2 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

@VILLI σ ευχαριστώ πολύ!! Ήμουνα στο κεντρο αυτό αλλά με τον Αν.... δη. Γι αυτό λέω για τον Χρισ....ηδη.θελω να αλλάξω γιατί δεν με κάλυπτε όλες τις φορές που έκανα Προσπάθεια.Πήρα προσφορές σήμερα... Τώρα θέλω να πάρω απο ass.... Ance Nat.... re. Εσύ σε ποιο είσαι εάν επιτρέπετε; κ με τι κόστος εάν μπορείς να μου πεις; ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! 

Με ενδιαφέρει πολύ να μου πεις και εμένα προσφορές... εγώ περιμένω να με πάρει ο χριστ..ιδης να πούμε για τιμές

πρίν από 12 λεπτά , Annaforyou είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Με το καλό και εσύ και όλες σας!!! Λοιπόν εγώ έχω εμπειρία από δύο κέντρα στην Θεσσαλονίκη. Στο fivi όταν πήγα μου φάνηκε εξαιρετική η συμπεριφορά τους παααρα πολύ καλές όλες οι κοπέλες που δούλευαν, μου έδωσαν προσωπικά τηλέφωνα να επικοινωνήσω για ότι χρειαστώ, όλα τέλεια! Κάνω την πρώτη ωοληψια, όλα μια χαρά σούπερ! Στις 10 μέρες με πήραν τηλ εαν ενδιαφέρομαι να ξανά δώσω. Λέω εντάξει. Πάω και μου ανακοινώνουν ότι θα κάνω ένα άλλο πρωτόκολλο με περισσότερες ενέσεις. Όταν ρώτησα γιατί, μου είπαν είναι καλύτερα. Κάνω το μακρύ, καταταλαιπωρήθηκα, 35 μέρες ενέσεις κ όχι μια τη μέρα. Στον υπέρηχο είχα 23 -24 ωαρια. (Όχι όλα ιδανικά  μερικά ήταν μικρά.) Κάνουμε την δεύτερη ωοληψια λοιπόν κ έχω αφορητους πόνους στην ωοθήκη, πάω για υπέρηχο κ είχε πρηστεί είχε φτάσει 6 εκατοστά. Ενέσεις πάλι να επανέλθει, με αποτέλεσμα να πονάω για κάνα χρόνο στην περίοδο μου. Συμπέρασμα να τα βρασω τα γλυκολογα και τις ευγένειες αν είναι να με εκμεταλλεύονται! Εκεί είπα δεν ξαναδινω. Μετά μπαίνω εδώ διαβάζω όλες εσάς κ δεν μου πάει η καρδιά... Έτσι άλλαξα κέντρο και πήγα στο ass..natur.... Επίσης και εκεί παρα πολύ ευγενικοί όλοι, προσωπικά τηλέφωνα για ότι χρειαστώ μόνο το μικρό πρωτόκολλο κ ας μην πάει εξαιρετικά. Συν το ότι μου είπαν ότι θα μου κάνουν μια δωρεάν ωοληψια και τα ωάρια θα μου τα καταψυξουν για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ναι είμαι η δότρια της παρέας! Δεν γράφω συχνά  αλλά σας διαβάζω καθημερινα πάνω από έναν χρόνο τώρα....!! Αγωνιώ και γω μαζί σας, αγχώνομαι, χαίρομαι, συγκινούμαι...! Είστε η καθημερινή μου παρέα!! Εύχομαι σε όλες σας να πετύχετε και να είστε ευτυχισμένες σε ότι κάνετε!! 

Μπράβο για το λειτουργημά σου. και ευχαριστούμε απο καρδιάς για τη δωρεά σου. Εννοείται πως σε ξέσκισαν στις ορμόνες και έπαθες υπερδιέγερση στο 1ο κέντρο που αναφέρεις και χαίρομαι που στο 2ο ήταν όλα πιο ανθρώπινα,,,,και πολύ καλά έκανες και τα κατέψυξες και για σένα. Γνώμη μου , να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου γυναικολόγο για τις δωρεές και το πόσα μαξιμουμ ωάρια μπορείς να δώσεις και ως πότε. Επειδή εμείς γεννιόμαστε με συγκεκριμένο αριθμό ωαρίων καλό ειναι να προνοείς και για την υγεία σου πάνω απ'όλα. Δόξα το Θεό , οι γυναίκες παραμένουμε υπεράριθμες , οπότε πάντα θα υπάρχουν νέες δότριες για όλες μας. Και πάλι σε ευχαριστουμε πολύ !!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Condios είπε:

Και εγώ παρουσα για 31!!! Θέλω προβλεψη!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, Neli83 είπε:

Γλυκια μου φιλεναδα!!! Κλωσσημα και φαγητο!! Ετσι περνανε οι μερες μου!! Την Παρασκευη εχω γιατρο να δουμε αν προχωραμε καλα!

Σούπερ προχωράτε! Θα είναι Μυρμιδόνες τα διδυμάκια που λέει και ο Τσακατσούκας στο Survivor ,,,, χαχαχαχ,,,,εμείς οι Θεσσαλοί παιδί μου,,,,Βυσσινί θύελλα σούζα το αλογάκι παμε,,,αχαχαχα!!!!!! Πολύ κρύο όμως ρε κορίτσια,,,,σήμερα ξεκίνησα για δουλειά με -5 στις 9,30. 

πρίν από 3 λεπτά , Malntalia είπε:

Να με λέτε Αση,,,αχαχαχα,,,,εσύ θα κάνεις το καλύτερο φινάλε του μήνα, να πέφτει θετική αυλαία Ιανουαρίου για να παίρνουμε δύναμη οι υπολοιπες ,,,,, όλα υπέροχα θα πάνε,,,εδώ μέσα η θετική ενέργεια και μπεμπεδόσκονη είναι άφθονη. Εγώ κορίτσια και λιβάνιζα συνεχώς όταν ήμουν σε καθισιο στις ετ και συνεχίζω και το κάνω και τουλάχιστον μια φορά κάθε Παρασκευή,,,,με ηρεμεί τόσο πολύ η ευωδία του και με συγκινεί ταυτόχρονα. Άσε που είμαι κλαψιάρα πλέον με το παραμικρό που θα διαβάσω και θα συγκινηθώ...αλλά το ευχαριστιέμαι,,,,γιατί αφήνομαι και πιστεύω και εμπιστεύομαι πως άλλη ανώτερη δύναμη μου επιφυλάσσει την εκπληξη της ζωής μου. Οπότε,,,αναμονή γλυκιά μαζί με εσάς,,,όχι τίποτα αλλο,,,,να τραβάτε εσείς μπροστά,,,να έχουμε μείς να ρωτάμε μετά και να μας συμβουλευετε! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 22 λεπτά , Annaforyou είπε:

Δεν το έγραψα πριν αλλά να ξέρεις οτι το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει αυτό που νιώθω και εγώ και ολες οι κοπέλες εδώ μέσα. Ένας άγγελος είσαι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Malntalia είπε:

Α ωραία έτσι να έχουμε να περιμένουμε ευχάριστα!!! Νομίζω έχεις γράψει και δίπλα ότι περιμένεις χοριακη?? Για πρόβλεψη ας απάντησει η Πυθία της παρεουλας μας χαχαχα 

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Σούπερ προχωράτε! Θα είναι Μυρμιδόνες τα διδυμάκια που λέει και ο Τσακατσούκας στο Survivor ,,,, χαχαχαχ,,,,εμείς οι Θεσσαλοί παιδί μου,,,,Βυσσινί θύελλα σούζα το αλογάκι παμε,,,αχαχαχα!!!!!! Πολύ κρύο όμως ρε κορίτσια,,,,σήμερα ξεκίνησα για δουλειά με -5 στις 9,30. 

Να με λέτε Αση,,,αχαχαχα,,,,εσύ θα κάνεις το καλύτερο φινάλε του μήνα, να πέφτει θετική αυλαία Ιανουαρίου για να παίρνουμε δύναμη οι υπολοιπες ,,,,, όλα υπέροχα θα πάνε,,,εδώ μέσα η θετική ενέργεια και μπεμπεδόσκονη είναι άφθονη. Εγώ κορίτσια και λιβάνιζα συνεχώς όταν ήμουν σε καθισιο στις ετ και συνεχίζω και το κάνω και τουλάχιστον μια φορά κάθε Παρασκευή,,,,με ηρεμεί τόσο πολύ η ευωδία του και με συγκινεί ταυτόχρονα. Άσε που είμαι κλαψιάρα πλέον με το παραμικρό που θα διαβάσω και θα συγκινηθώ...αλλά το ευχαριστιέμαι,,,,γιατί αφήνομαι και πιστεύω και εμπιστεύομαι πως άλλη ανώτερη δύναμη μου επιφυλάσσει την εκπληξη της ζωής μου. Οπότε,,,αναμονή γλυκιά μαζί με εσάς,,,όχι τίποτα αλλο,,,,να τραβάτε εσείς μπροστά,,,να έχουμε μείς να ρωτάμε μετά και να μας συμβουλευετε! 

Εγώ κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω στην Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντου στο μαναστήρι στην Αθήνα. Λένε ότι κάνει θαύματα. Έχει πάει καμιά σας?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...