Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Κορίτσια μου να μαι πάλι! Με πήραν πίσω! Μου είπαν ότι η δική μας περίπτωση είναι λίγο δύσκολη γιατί ο άντρας μου έχε μετάλλαξη κυστικής και πρέπει να βρεθεί μια δότρια που δε θα έχει αλλά ότι έχει έρθει η σειρά μου. Βέβαια μετά μου πέταξε ένα : "Μην ανησυχείτε στο επόμενο 3μηνο θα εξυπηρετηθείτε σίγουρα" !!! Κούφανε! Άλλο ένα 3μηνο?? Της είπα ότι γνωρίζω περιπτώσεις που περίμεναν 2 μήνες μόνο και μου είπε ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν έχουν μεταλλάξεις. Αυτές είναι που μας πάνε πίσω αλλά ότι τώρα είναι η σειρά μου. Οπότε γλυκά μου κοριτσάκια η δότριά μου δεν έρχεται απλά από άλλον πλανήτη. Έρχεται και από άλλο ηλιακό σύστημα. Αλλά έρχεται!!! χαχαχαχαχα

Τουλάχιστον τώρα έχεις μια εξήγηση. Δεν μπορούσαν τόσο καιρό να το πουν; Όπως τα λες, έρχεται. Και καλά εκανες και πήρες, κι εγω έτσι νιώθω με τους γιατρούς, μην ενοχληθούν μην εκνευριστούν, επειδή τους έχουμε ανάγκη, αλλα δεν ειναι σωστό να σκεφτόμαστε έτσι. Πολυ καλα εκανες και πήρες..

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 25 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

@VILLI σ ευχαριστώ πολύ!! Ήμουνα στο κεντρο αυτό αλλά με τον Αν.... δη. Γι αυτό λέω για τον Χρισ....ηδη.θελω να αλλάξω γιατί δεν με κάλυπτε όλες τις φορές που έκανα Προσπάθεια.Πήρα προσφορές σήμερα... Τώρα θέλω να πάρω απο ass.... Ance Nat.... re. Εσύ σε ποιο είσαι εάν επιτρέπετε; κ με τι κόστος εάν μπορείς να μου πεις; ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! 

Καλησπερα! Αν εχω καταλαβει καλα Θεσ/κη εισαι ετσι? Εφοσον εισαι σε αναζητηση θα σου προτεινα το newlife με τον γιατρο δοβα..δεν χανεις τιποτα να κλεισεις ενα ραντεβου..εγω μονο τα καλυτερα εχω να πω..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 45 λεπτά , Viv37 είπε:

Κορίτσια πήρα στο fivi με το δικό μου όνομα αυτή τη φορά και τους είπα ότι θα ήθελα μια πληροφόρηση και ότι πήρα κατευθείαν αυτούς και όχι το γιατρό μου γιατί αυτοί επιλέγουν τις δότριες. Γενικά ήμουν πολύ ευγενική για να μη με κράξουν στο γιατρό. Τέλος πάντων μου είπαν ότι τώρα δεν απαντάνε οι εμβρυολόγοι και ότι θα με πάρουν αργότερα ή αύριο. Ελπίζω να με πάρουν και να έχουν καλά νέα και να μη μου την πει ο γιατρός που χώνω τη μύτη μου. Τώρα θα μου πείτε είμαι χαζή που το σκέφτομαι έτσι αλλά έχω την αίσθηση ότι αν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα με το γιατρό δε θα πετύχει η μεταφορά. Το ξέρω ότι λέω χαζομάρες αλλά δεν ξέρω πώς να το αποβάλλω αυτό.

Επιτέλους!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

Χώνει τη μύτη της λέει! Καλέ, πού χώνεις τη μύτη σου; Σε μια υπόθεση που αφορά κυρίως εσένα και την οποία την χρυσοπληρωνεις οικονομικά και ψυχολογικά; Θα αποτρελαθώ!!! Χαχαχα

Και στην τελική πες στον γιατρό, αν σου πει κάτι, γιατρέ μου κουράστηκα να περιμένω τόσους μήνες και ανησυχώ γιατί άλλες γνωστές μου έχουν ήδη βρει κτλ. Βρες κ πες κάτι εκεί. Βάλε κ λίγο τα οικονομικά πέτα και κάτι για το ψυχολογικό, μπουρδουκλωσέ τον λίγο κ μια χαρά!

Να δούμε τώρα αν θα σε πάρουν τηλέφωνο. Αν δεν σε πάρουν, να ξαναπάρεις! Πάμε δυναμικά!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Κορίτσια μου να μαι πάλι! Με πήραν πίσω! Μου είπαν ότι η δική μας περίπτωση είναι λίγο δύσκολη γιατί ο άντρας μου έχε μετάλλαξη κυστικής και πρέπει να βρεθεί μια δότρια που δε θα έχει αλλά ότι έχει έρθει η σειρά μου. Βέβαια μετά μου πέταξε ένα : "Μην ανησυχείτε στο επόμενο 3μηνο θα εξυπηρετηθείτε σίγουρα" !!! Κούφανε! Άλλο ένα 3μηνο?? Της είπα ότι γνωρίζω περιπτώσεις που περίμεναν 2 μήνες μόνο και μου είπε ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν έχουν μεταλλάξεις. Αυτές είναι που μας πάνε πίσω αλλά ότι τώρα είναι η σειρά μου. Οπότε γλυκά μου κοριτσάκια η δότριά μου δεν έρχεται απλά από άλλον πλανήτη. Έρχεται και από άλλο ηλιακό σύστημα. Αλλά έρχεται!!! χαχαχαχαχα

Αντε επιτελους ξυπνησαν!! Τουλαχιστον εχεις μια ενημερωση..εφυγε η αβεβαιοτητα και ξερεις οτι θα πρεπει να περιμενεις 3 μηνες ακομα το πολυ...ευχομαι να βρεθει νωριτερα βεβαια!!

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλέ τώρα είδα την εξέλιξη! Το έπιασαν το υπονοούμενο... Τέλεια!!! Εγώ πιστεύω ότι θα βρεθεί ως δια μαγείας σε κάνα μήνα τώρα που υπενθυμισες την παρουσία σου! ❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλέ τώρα είδα την εξέλιξη! Το έπιασαν το υπονοούμενο... Τέλεια!!! Εγώ πιστεύω ότι θα βρεθεί ως δια μαγείας σε κάνα μήνα τώρα που υπενθυμισες την παρουσία σου! ❤️

Κι εγω …

• Μου αρέσει 2

Πάντως εγώ κορίτσια μετά από απανωτές σφαλιάρες, το έχω ξεπεράσει αυτό με τους γιατρούς. Και ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό είναι γιατί δεν με κάλυπτε στις απαντήσεις που μου έδινε. Εγώ βέβαια εκεί... επιμονή και πρήξιμο. Αλλά αν δεν με καλύπτει, δεν με ακούει και δεν μου εξηγεί, ε, δεν νιώθω κ εμπιστοσύνη. Θα μου πείτε εσύ θα προτείνεις στο γιατρό τι θα κάνει; Θα πω ναι, φυσικά! Γιατί μετά από τόσες εξετάσεις κ μετά από τόσες διαδικασίες ξέρω πλέον πολύ καλά το πώς δουλεύει το σώμα μου. Και επαληθεύομαι γιατί όλα αυτά που έλεγα ξανά και ξανά τον τελευταίο χρόνο και με έβγαζε υπερβολική τώρα ο καινούργιος γιατρός τα βλέπει από μόνος του και τον προβληματίζουν μάλιστα!

Δεν λέω ότι τώρα θα έχω επιτυχία. Και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα φτάσει για μένα η στιγμή να σας πω "κορίτσια τα καταφέραμε", ωστόσο τώρα νιώθω ότι κάτι γίνεται και ότι πριν ήταν έτσι κι αλλιώς καταδικασμένο. 

Αυτά. Την έκανα πάλι την κατάθεση ψυχής! Χαχαχα

• Μου αρέσει 13

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Πάντως εγώ κορίτσια μετά από απανωτές σφαλιάρες, το έχω ξεπεράσει αυτό με τους γιατρούς. Και ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό είναι γιατί δεν με κάλυπτε στις απαντήσεις που μου έδινε. Εγώ βέβαια εκεί... επιμονή και πρήξιμο. Αλλά αν δεν με καλύπτει, δεν με ακούει και δεν μου εξηγεί, ε, δεν νιώθω κ εμπιστοσύνη. Θα μου πείτε εσύ θα προτείνεις στο γιατρό τι θα κάνει; Θα πω ναι, φυσικά! Γιατί μετά από τόσες εξετάσεις κ μετά από τόσες διαδικασίες ξέρω πλέον πολύ καλά το πώς δουλεύει το σώμα μου. Και επαληθεύομαι γιατί όλα αυτά που έλεγα ξανά και ξανά τον τελευταίο χρόνο και με έβγαζε υπερβολική τώρα ο καινούργιος γιατρός τα βλέπει από μόνος του και τον προβληματίζουν μάλιστα!

Δεν λέω ότι τώρα θα έχω επιτυχία. Και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα φτάσει για μένα η στιγμή να σας πω "κορίτσια τα καταφέραμε", ωστόσο τώρα νιώθω ότι κάτι γίνεται και ότι πριν ήταν έτσι κι αλλιώς καταδικασμένο. 

Μωρέ έτσι πρέπει..όχι να αμφισβητούμε τους γιατρούς αλλά να προτείνουμε να ρωτάμε και να περνούμε ξεκάθαρες απαντήσεις. Εγώ είδες είμαι κλάσ.....μπανιέρα αλλά θα μου άρεσε να είμαι πιο δυναμική.

Μη λες ότι δεν θα τα καταφέρεις..εδώ έρχεται επιτέλους η πολυπόθητη δοτρια της φίλης μας!!! Εμείς δηλαδή τι είμαστε κ δεν θα τα καταφέρουμε??

• Μου αρέσει 3

πρίν από 48 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και πολύ καλά έκανες και πήρες τηλ. Έχει περάσει τόσος καιρός πλέον..οφείλουν μια απάντηση αν βρήκαν τι κοπέλα βρήκαν κλπ..θεωρώ απαράδεκτο που σε ξεπεταξσν έτσι τηλεφωνικά. Δεν κατάλαβα όμως οι εμβρυολογικο θα ξέρουν αν βρέθηκε δοτρια? Όσο για τα ενοχικά συναισθήματα έτσι είμαι κ εγώ..φαντάσου ότι δεν ξέρω τι είδους βλαστοκυστες έχω. Φοβάμαι να πάρω στο κέντρο να ρωτήσω μη πουν στον γιατρό ότι χώνω την μύτη μου. Νιώθω σαν ταπεινό χαμομηλακι που κάνω ότι μου λένε...έγραψα κ πιο πάνω ότι θέλω να ρωτήσω τον γιατρό γιατί με έχει ένα μήνα με τα καφέ χαπακια. αλλά φοβάμαι μη νευριάσει..φαντάσου τον ρώτησα την Παρασκευή αν χάνω τον κύκλο κ είπε όχι. Αλλά είμαι μια βδομάδα με περίοδο. Πότε θα πάρω τα λευκά για 5 μέρες μόνο??

Ουφ ...ελπίζω πάντως εσύ να έχεις όντως καλά νέα αύριο. Κ αν δε σε πάρουν τηλ να ξαναπάρεις εσύ .μπορεί χτύπα ξύλο να συμβεί κάτι και να χρειαστείς τα χρήματα που έχεις στην άκρη για την δωρεά .να έχεις τουλάχιστον μία ιδεα

Πάλι καλά σου απάντησαν τουλάχιστον..αλλά πώς είναι τόσο σίγουροι ότι θα βρεθεί στο τρίμηνο?? Αλήθεια φτάνει ένα τρίμηνο να προσγειωθεί η δοτρια από το υπερπέραν που μας έρχεται??

χαχαχαχαχα έλα ντε? Φτάνει? Τι να πω η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Σε λίγο θα μετοικήσουμε εμείς στον Άρη. Αν δεν έρθει θα πάω εγώ να τη βρω μου φαίνεται!

Αυτό ρώτησα κι εγώ και είπε ότι μαξιμουμ είναι το τριμηνο και ότι το ξέρουν γιατί υπάρχει ροή.Πάνε κοπέλες. Και είμαι η επόμενη στη λίστα. Οπότε όταν έρθει μια κοπέλα χωρίς μετάλλαξη υποτίθεται ότι θα είναι για μένα. Αντε να δούμε.

Εσύ για τα καφέ σίγουρα πρέπει να ρωτήσεις αφού σε απασχολεί τόσο. Μια βδομάδα με περίοδο δεν παλεύεται! Είναι αντρας και όσες γνώσεις και να έχει δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς πώς νιώθεις. Βέβαια αν σου πει ότι έτσι πρέπει να γίνει θα κάνεις κ εσύ υπομονή και θα προσέχεις να μην ερεθιστείς από τις πολλές σερβιέτες. Τι τραβάμε.....

πρίν από 35 λεπτά , Neli83 είπε:

Αντε επιτελους ξυπνησαν!! Τουλαχιστον εχεις μια ενημερωση..εφυγε η αβεβαιοτητα και ξερεις οτι θα πρεπει να περιμενεις 3 μηνες ακομα το πολυ...ευχομαι να βρεθει νωριτερα βεβαια!!

Μακάρι! Πάντως λιγάκι ηρέμησα. Έφυγε η αβεβαιότητα. Άλλο να τους περιμένεις κάθε μέρα να χτυπήσει το τηλέφωνο να σου πουν έφτασε άλλο να ξέρεις ότι θα περιμένεις λίγο ακόμα και να μην ανησυχεις. Τωρα αναμονή και υπομονή

πρίν από 21 λεπτά , marina_86 είπε:

Και πολύ καλά κάνεις. Εγώ είμαι εντελώς χέ@#$α σε κάτι τέτοια. Πάω με τσαμπουκά και όταν μπαίνω μέσα καταπίνω τη γλώσσα μου χαχαχα.

Θα φτάσει σίγουρα η στιγμή που θα πεις τα κατάφερα γιατί πριν δεν είχες εμάς! Τώρα είναι αλλιώς. Όλη μέρα παραγωγή μπεμπεδόσκονης και θετική ενέργεια στέλνουμε. Μπρίκια κολλάμε? Όπου να ναι φτάνει και η δικιά σου η σειρά και η δικιά μου και όλων μας

• Μου αρέσει 4

@marina_86 αχ ρε κορίτσι..πόσο σε καταλαβαίνω. Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι ακριβώς. Τουλάχιστον άλλαξες γιατρό, κι εγώ έτσι ένιωθα στον προηγούμενο, ότι η κατάσταση ηταν αδιέξοδη. Ο γιατρός σου καποτε μου το είχε πει κι εμένα οτι σέβεται πολυ τη γνώμη της γυναίκας για το σώμα της. Νομίζω οτι η απογοήτευση δεν σε αφήνει να νιώσεις αισιόδοξα, αλλα να σου πω κατι; Πιστεύω οτι καμία γυναίκα που έφαγε πολλές σφαλιάρες δεν πίστευε οτι θα έρθει και γιαυτην η επιτυχία, όμως εδώ μέσα το έχουμε δει να συμβαίνει συνέχεια. Keep the faith❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Πωπω ποσά έχασα,,,!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήρες τηλέφωνο . @Viv37 άντε που ξέρεις μπορεί τώρα ξαφνικά τσουπ να σκάσει μύτη το κορίτσι σου! Θα συμφωνήσω με προλαλήσαντες ότι τώρα που κινητοποιήθηκες θα έρθει γρήγορα. Θα έρθει θα στη φέρουν όλα αυτά…

Ρε κορίτσια τι κακό αυτό με τις ενοχές και τους φόβους; Όλοι μας το έχουμε λίγο πολύ . Προσωπικά μετά από πολλλλλλλλυυυυυυυ ψυχοθεραπεία και δυστυχώς αρκετή «συναναστροφή» (σικ) με γιατρούς κ νοσοκομεία με μπαμπάκα μου με τους γιατρούς το εχω ξεπεράσει εντελώς. Είναι η δουλειά τους την οποία σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα και μέσα στα καθήκοντα τους είναι κ η πλήρης ενημέρωση μας. Πάντα. Για όλα.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μωρέ έτσι πρέπει..όχι να αμφισβητούμε τους γιατρούς αλλά να προτείνουμε να ρωτάμε και να περνούμε ξεκάθαρες απαντήσεις. Εγώ είδες είμαι κλάσ.....μπανιέρα αλλά θα μου άρεσε να είμαι πιο δυναμική.

Μη λες ότι δεν θα τα καταφέρεις..εδώ έρχεται επιτέλους η πολυπόθητη δοτρια της φίλης μας!!! Εμείς δηλαδή τι είμαστε κ δεν θα τα καταφέρουμε??

Μετά τη @Viv37 θα πω και σε εσένα: πάρε τηλέφωνο και πες στον γιατρό, γιατρέ μου καλέ έχω λίγο χάσει το μέτρημα. Πες μια μπαρούφα τύπου δεν τα πάω καλά και στα μαθηματικά, γέλα και λίγο και μετά ριχτο και πες: γιατρέ, όταν ετοιμαζόμαστε για εμβρυομεταφορά τα λευκά δεν τα ξεκινάμε 2η μέρα; Γιατί εγώ είμαι 5η και παίρνω ακόμα καφέ. Ή τα έχω μπερδέψει στο μυαλό μου; Θα κάνω αυτόν τον μήνα εμβρυομεταφορά ή τον άλλον; 

Εγώ τέτοια κάνω κ θα πέσει σύρμα στη Θεσσαλονίκη και δεν θα με αναλαμβάνει κανείς! Χαχαχαχαχα Κρύψτε λόγια!!!...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

@marina_86  ιιιιιιιιι πιπέρι στο στόμα . Θα έρθει και για σένα και για όλες μας. Γιατί το θελουμε πολύ, το προσπαθούμε και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κάθε στιγμή . Άσε που με τόση θετική ενέργεια που στέλνουμε συνέχεια η μια στην άλλη ε δεν μπορεί! Ε σύμπαν αγαπημένο; Χιχιχ

6 minutes ago, marina_86 said:

Μετά τη @Viv37 θα πω και σε εσένα: πάρε τηλέφωνο και πες στον γιατρό, γιατρέ μου καλέ έχω λίγο χάσει το μέτρημα. Πες μια μπαρούφα τύπου δεν τα πάω καλά και στα μαθηματικά, γέλα και λίγο και μετά ριχτο και πες: γιατρέ, όταν ετοιμαζόμαστε για εμβρυομεταφορά τα λευκά δεν τα ξεκινάμε 2η μέρα; Γιατί εγώ είμαι 5η και παίρνω ακόμα καφέ. Ή τα έχω μπερδέψει στο μυαλό μου; Θα κάνω αυτόν τον μήνα εμβρυομεταφορά ή τον άλλον; 

Εγώ τέτοια κάνω κ θα πέσει σύρμα στη Θεσσαλονίκη και δεν θα με αναλαμβάνει κανείς! Χαχαχαχαχα Κρύψτε λόγια!!!...

Αχαχχαχαχαχ ε δε σε μπορωωω

@Chrussa1982 πραγματικά κορίτσι μου στο τέλος θα το πούμε όλες μαζί.. όχι αλλά καφεεεεε. Το αγάπη,νέο σου χρωμα θα γίνει στο τελος

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

@marina_86 αχ ρε κορίτσι..πόσο σε καταλαβαίνω. Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι ακριβώς. Τουλάχιστον άλλαξες γιατρό, κι εγώ έτσι ένιωθα στον προηγούμενο, ότι η κατάσταση ηταν αδιέξοδη. Ο γιατρός σου καποτε μου το είχε πει κι εμένα οτι σέβεται πολυ τη γνώμη της γυναίκας για το σώμα της. Νομίζω οτι η απογοήτευση δεν σε αφήνει να νιώσεις αισιόδοξα, αλλα να σου πω κατι; Πιστεύω οτι καμία γυναίκα που έφαγε πολλές σφαλιάρες δεν πίστευε οτι θα έρθει και γιαυτην η επιτυχία, όμως εδώ μέσα το έχουμε δει να συμβαίνει συνέχεια. Keep the faith❤️

@Villi μου το ξέρω ότι με καταλαβαίνεις... Και θα στο ξαναπώ γιατί το πιστεύω: στην περίπτωσή σου έφταιγαν τα έμβρυα! Άκουσε με... Τώρα θα πάρεις τις τέλειες βλαστοκυστες, έχεις κανει τους ελέγχους σου, είσαι και στον γκουρού και όλα θα πάνε τέλεια! Μαζί θα σφίξουμε τα δόντια και θα πάρουμε θάρρος η μία από την άλλη και θα βουτήξουμε. Και αν -αν λέω- ξαναφαμε τα μούτρα μας, θα συναντηθούμε στο κέντρο για τσίπουρα! Έχω να σου προτείνω φοβερά μαγαζάκια!❤️ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

@Villi μου το ξέρω ότι με καταλαβαίνεις... Και θα στο ξαναπώ γιατί το πιστεύω: στην περίπτωσή σου έφταιγαν τα έμβρυα! Άκουσε με... Τώρα θα πάρεις τις τέλειες βλαστοκυστες, έχεις κανει τους ελέγχους σου, είσαι και στον γκουρού και όλα θα πάνε τέλεια! Μαζί θα σφίξουμε τα δόντια και θα πάρουμε θάρρος η μία από την άλλη και θα βουτήξουμε. Και αν -αν λέω- ξαναφαμε τα μούτρα μας, θα συναντηθούμε στο κέντρο για τσίπουρα! Έχω να σου προτείνω φοβερά μαγαζάκια!❤️ 

❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...