Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, eleni 21 είπε:

Χαχαχαα και εγώ ήμουν έτοιμη να του πω ..τι να σκεφτώ ρε γιατρε μου άντε πάμε αλλά λέω..κρατησου λίγο.. μάλλον αύριο θα τον πάρω να τον πω..ξεκινααααα.... στον χριστοφ...δη Θεσσαλονίκη είμαι.. κορίτσια περίπου τι ποσό να περιμένω;;;;

Eleni21, καλησπέρα.είμαι καινούρια στο καφέ. Διαβασα κοπέλα μου ότι είσαι στον χριστοφ.... η. Επειδή κ γω ήμουνα σε αυτό το κέντρο (με τον Ανεσ... η,) σκεφτόμουνα να ρωτήσω ξανά για δωρεα ωαριων ή  για έμβρυα. Ξέρεις εάν υπάρχει αναμονή ή ποιο είναι το κόστος; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Eleni21, καλησπέρα.είμαι καινούρια στο καφέ. Διαβασα κοπέλα μου ότι είσαι στον χριστοφ.... η. Επειδή κ γω ήμουνα σε αυτό το κέντρο (με τον Ανεσ... η,) σκεφτόμουνα να ρωτήσω ξανά για δωρεα ωαριων ή  για έμβρυα. Ξέρεις εάν υπάρχει αναμονή ή ποιο είναι το κόστος; 

Καλησπέρα Ναντιν .. όχι δεν ξέρω αλλά αύριο πιθανόν που θα μιλήσω με το γιατρό μου θα σε ενημερώσω μόλις έχω νεα..

πρίν από 6 λεπτά , eleni 21 είπε:

Καλησπέρα Ναντιν .. όχι δεν ξέρω αλλά αύριο πιθανόν που θα μιλήσω με το γιατρό μου θα σε ενημερώσω μόλις έχω νεα..

Σε ευχαριστώ πολύ @eleni21...εαν μάθεις, θα ήθελα να με ενημερώσεις σε παρακαλώ. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν ήσουνα σε αυτό το κέντρο με αυτόν το γιατρο κ με τα δικά σου ωαρια; επίσης μπορείς στο ίδιο κέντρο να αλλάξεις γιατρό; γιατί σκέφτομαι εάν καταλήξω ξανα εκεί, να πάω στο χριστοφ...δη. Συγγνώμη εάν σε έπρηξα... 

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια!

Καλά το καταλαβατε, για να μην έχω μπει ως τωρα, τα καταφεραμε και πήγαμε!!! Συγγνώμη για την καθηστέρηση αλλά ήταν όλο μια τρέλα!

Γυρίσαμε στις 3 η ωρα και πριν λίγο τελειώσαμε το φαι!

Το τι περάσαμε για να φτασουμε δεν μπορω να σας το περιγράψω! Άπό τις πιο μεγαλες σουρεαλ περιπετειες της ζωης μου! Και έχω ζησει αρκετες μην νομίζετε χαχα

Φάση πρώτη, πάμε να παρουμε το αμαξι μας., και δεν παίρνει μπρος, απο μπαταρία! Ευτυχώς που ειμασταν σε κεντρικο σημειο και ειχαν καθαρισει τους πολυ κεντρικους δρομους. Παίρνουμε ταξί, μας πάει ως το φαρο ψυχικου, περπαταμε σχεδον μια ωρα μεσα στα χιονια, βρισκουμε τον καλο μας τον γιατρο μεσα στα χιονια και με πολυ ζορι και αλυσιδες καταφεραμε να φτασουμε στο Μητέρα! (παρεπιπτόντως στο νεο τμημα εξωσωματικης του Υγεία)

Η κηφισιας ηταν καθαρισμενη αλλα όλοι οι αλλοι δρομοι...

Θέλω να τονίσω ότι ο γιατρός μας, φερθηκε κάτι παραπάνω απο ανθρώπινα! Πραγματικά μας συγκινησε πολύ με το ποσο προσπάθησε να γίνει σήμερα η μεταφορά. Μονο που δεν τρακαρε για χαρη μας!

Μακάρι να μπήκαν για να μεινουν τα εμβρυακια μετα απο τοσα. Κι αν παλι οχι, θα την θυμαμαι παντα σαν μια όμορφη, χιονισμενη μέρα!

Ευχαριστώ κ σας για το  μεγαλο ενδιαφέρον σας! Σίγουρα όλη αυτη η θετικη ενεργεια βοηθησε να πραγματοποιηθει η ετ!

Χοριακή στις 3/02

Επιτελους ευχαριστα νεα! Μπραβο σου κοριτσακι μου!! Εννοειται οτι μετα απο αυτη τη μαγικη περιπετεια θα προκυψει μια μαγικη εγκυμοσύνη!!! Χαϊδευε κοιλιτσα τωρα και κατσε να χουχουλιασεις στη ζεστουλα του σπιτιου! Ανυπομονω να ερθει η μερα της χοριακης σου!

2 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

Κορίτσια μου ήρθα και εγώ πλέον επίσημα στην παρέα σας .. σήμερα μίλησα με τον γιατρό μου καθώς ξεκίνησα έναν τροποποιημένο κύκλο με ενέσεις για δικά μου ωάρια... αλλά δυστυχώς τον σταματήσαμε γιατί λόγω υπερήχου Κ αιματολογικων μου είπε ότι δεν έχει νόημα...και να πάμε για δωρεά... ερώτηση..στην δωρεά μπορείς να περάσεις από επιτροπή η όχι;;;;

Τι επιτροπη ειναι αυτη;; Εγω παω κατευθειαν με δοτρια και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο! 

Ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι στην τιμη συμπεριλαμβάνονται και τα εξοδα της δοτριας για τη διαδικασια.

2 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

Χαχαχαα και εγώ ήμουν έτοιμη να του πω ..τι να σκεφτώ ρε γιατρε μου άντε πάμε αλλά λέω..κρατησου λίγο.. μάλλον αύριο θα τον πάρω να τον πω..ξεκινααααα.... στον χριστοφ...δη Θεσσαλονίκη είμαι.. κορίτσια περίπου τι ποσό να περιμένω;;;;

Εμενα μου ειπαν 5800 για 8 ωάρια. Ολα συμπεριλαμβανονται μεσα. Τωρα απο αυτα ποσα θα γινουν βλαστοκυστες δε γνωριζω.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 29 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @eleni21...εαν μάθεις, θα ήθελα να με ενημερώσεις σε παρακαλώ. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν ήσουνα σε αυτό το κέντρο με αυτόν το γιατρο κ με τα δικά σου ωαρια; επίσης μπορείς στο ίδιο κέντρο να αλλάξεις γιατρό; γιατί σκέφτομαι εάν καταλήξω ξανα εκεί, να πάω στο χριστοφ...δη. Συγγνώμη εάν σε έπρηξα... 

Δεν με επριξες.. κοίτα εγώ έκανα μια προσπάθεια με δικά μου σε τροποποιημένο κύκλο και μόλις είδαμε ότι δεν πάει καλά το σταματήσαμε αμέσως αφού είδε υπερηχο και αιματολογικές ο γιατρός μου Κ το εκτίμησα αυτό διότι μπορούσε να επιμένει και για άλλες προσπάθειες οι οποίες σαφώς θα ήταν άνευ αποτελέσματος..η να επέμενε για οωληψια διότι έχουμε δεί πολλά στο βωμό του χρήματος..ηταν ξεκάθαρος στο τι μπορεί να γίνει Κ τι όχι.. θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός γνώμη μου...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ναντιν40 είπε:

Καλώς σας βρήκα!!! Είναι οκ ο θυρεοειδής μου, έκανα κ υστεροσκοπηση μια χαρά που πε ο γιατρός στο κέντρο που ήμουνα.μου χε πει απλά δεν ήταν τυχερά. Δεν με κάλυψε σαν απάντηση αυτό βέβαια. Έκανα κ κάποιες αιματολογικες(όχι αρκετές λόγω λάθος επιλογής αιματολογου). Δεν έδειξαν κάτι. Απλά   απόγοητευτηκα κ γω κ ο σύζυγος.κ είπα να προσπαθήσω μια τελευταία φορά είτε με ωαρια δότριας είτε με  έμβρυα.κ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω...;;; δώστε κανενα χέρι βοηθειας!! ¡!! Please!!! 

Τα κοριτσια εδω μιλανε για ενα κεντρο που ειδοκευεται σε αποβολες. Μηπως να πας κι εκει να δεις τι συμβαινει; Εγω δεν ξερω πολλα γι αυτο αλλα αν διαβασεις προηγουμενες συζητησεις θα τα βρεις. Θα σου πουν και τα κοριτσια που γνωριζουν περισσοτερα. Το "δεν ηταν τυχερα" ουτε εμενα θα με καλυπτε!

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Επιτελους ευχαριστα νεα! Μπραβο σου κοριτσακι μου!! Εννοειται οτι μετα απο αυτη τη μαγικη περιπετεια θα προκυψει μια μαγικη εγκυμοσύνη!!! Χαϊδευε κοιλιτσα τωρα και κατσε να χουχουλιασεις στη ζεστουλα του σπιτιου! Ανυπομονω να ερθει η μερα της χοριακης σου!

Τι επιτροπη ειναι αυτη;; Εγω παω κατευθειαν με δοτρια και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο! 

Ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι στην τιμη συμπεριλαμβάνονται και τα εξοδα της δοτριας για τη διαδικασια.

Εμενα μου ειπαν 5800 για 8 ωάρια. Ολα συμπεριλαμβανονται μεσα. Τωρα απο αυτα ποσα θα γινουν βλαστοκυστες δε γνωριζω.

Viv37 δεν μιλήσαμε ακόμα για το θέμα της δωρεάς αναλυτικά με το γιατρό οπότε ... πάντως όταν μιλήσω μαζί του αναλυτικά θα σας ενημερωσω

πρίν από 9 λεπτά , eleni 21 είπε:

Δεν με επριξες.. κοίτα εγώ έκανα μια προσπάθεια με δικά μου σε τροποποιημένο κύκλο και μόλις είδαμε ότι δεν πάει καλά το σταματήσαμε αμέσως αφού είδε υπερηχο και αιματολογικές ο γιατρός μου Κ το εκτίμησα αυτό διότι μπορούσε να επιμένει και για άλλες προσπάθειες οι οποίες σαφώς θα ήταν άνευ αποτελέσματος..η να επέμενε για οωληψια διότι έχουμε δεί πολλά στο βωμό του χρήματος..ηταν ξεκάθαρος στο τι μπορεί να γίνει Κ τι όχι.. θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός γνώμη μου...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εγώ εκεί με τον άλλο γιατρό έκανα 3 προσπάθειες με  6 αριστε ς βλαστοκυστες με μηδενική χοριακη κ η απάντηση του ητΝ πάντα :δεν ήταν τα τυχερά!! Οπότε σκέφτηκα να αλλάξω ή κέντρο ή γιατρό. Όπως κ να χει σε ευχαριστώ κ πάλι!!!! 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 7 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εγώ εκεί με τον άλλο γιατρό έκανα 3 προσπάθειες με  6 αριστε ς βλαστοκυστες με μηδενική χοριακη κ η απάντηση του ητΝ πάντα :δεν ήταν τα τυχερά!! Οπότε σκέφτηκα να αλλάξω ή κέντρο ή γιατρό. Όπως κ να χει σε ευχαριστώ κ πάλι!!!! 

Απαράδεκτο.. άκου εκεί δεν ήταν τα τυχερά.. πόσο κόπο ψυχολογία Κ χρήμα θέλει να μαζέψεις και σου λέει δεν ήταν τα τυχερά;;;; μακάρι όταν είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα να τους λέγαμε...δεν σε πληρώνω... γιατί δεν ήταν το τυχερό σου

• Χαχα 7

3 ώρες πρίν, Marianthi Vol είπε:

Καλησπέρα! Με τέτοιες καιρικές συνθήκες πάντα σκέφτομαι και όσες είμαστε μακριά από την Αθήνα .... Να σας ρωτήσω... Γιατί είδα για τον Κούρτη που γράφετε.. Τώρα Αθήνα με ποιο κέντρο συνεργάζεται; 

Τώρα είναι κυρίως στο Ιασώ αλλά πηγαίνει και στο μητέρα κάποιες φορές.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@chitaneta τι όμορφη μέρα ! Σουρεαλιστική το λιγότερο. Άντε με το καλό τώρα. Κλώτσημα που λένε και τα κορίτσι και οοοοοομμμμμμμμμμ
αχ γλυκιά μας @Neli83 στέλνε μπεμπεδοσκονηηηηηηηη 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , eleni 21 είπε:

Απαράδεκτο.. άκου εκεί δεν ήταν τα τυχερά.. πόσο κόπο ψυχολογία Κ χρήμα θέλει να μαζέψεις και σου λέει δεν ήταν τα τυχερά;;;; μακάρι όταν είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα να τους λέγαμε...δεν σε πληρώνω... γιατί δεν ήταν το τυχερό σου

Άστα να πάνε, πολύ κόπος.. Στεγνωσα κ ψυχολογικά κ οικονομικα.. Με 4 ωοληψιες κ 3 εμβρυομεταφορες κ πάντα  η απάντηση: δεν ήταν τα τυχερά. Απλά τωρα μάζεψα δυνάμεις κ είπα άντε να δούμε με '' ξενα'' τι θα γίνει; για το δικό σου γιατρό κ γω άκουσα καλά λόγια. Γι αυτό κ  σε ρωτησα. Άσχετα εάν είναι στο ίδιο κέντρο.... 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

@Ναντιν40 όντως απαράδεκτη απάντηση. Κι άντε να το πεις μια φορά δεν ήταν τα τυχερά.όχι τρεις…. Πάντως για τον Άνεσι….εχω ακούσει πολύ καλά λόγια .και για το κέντρο γενικά. Κι εγω εκεί σκεφτόμουν να πάω απλά ο γυναικολόγος μου συνεργαζόταν με το fivi όποτε είπα να μείνω σ αυτόν 

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

@Ναντιν40 όντως απαράδεκτη απάντηση. Κι άντε να το πεις μια φορά δεν ήταν τα τυχερά.όχι τρεις…. Πάντως για τον Άνεσι….εχω ακούσει πολύ καλά λόγια .και για το κέντρο γενικά. Κι εγω εκεί σκεφτόμουν να πάω απλά ο γυναικολόγος μου συνεργαζόταν με το fivi όποτε είπα να μείνω σ αυτόν 

@Fili@fili κ γω άκουσα μετέπειτα οτι είναι καλός. Εγώ πηγα για το κέντρο κ δεν διάλεξα τον γιατρό. Απλά κάθε φορά η απάντηση του ήταν αυτή. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω με δωρεα ωαριων κ σκέφτηκα να ξαναμιλήσω μαζί τους μετά από 5 μήνες αποχής από όλα. Εσύ στο fivi πας με '' ξενα''? Ξερεις μήπως ποιο είναι το κόστος; 

@Ναντιν40 ναι με δανεικά. Το είχαν εξαρχής αποκλείσει για δικά μου μια και εχω ΠΩΑ από τα 36 μου περίπου.. περίπου 6000 ήταν μέχρι την πρώτη ετ . Τώρα πλήρωσα το κέντρο για την ετ 500€ και ο γιατρός μου ζήτησε 300€ Φίλη βέβαια που έκανε στο δικό σου κέντρο μου είπε για μικρότερο ποσό . Κάνε μια έρευνα. Δες και ποιος σου ταιριάζει κι αποφασίζεις . Κι ότι θέλεις εννοείται ρωτας

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...