Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Rita1976 είπε:

Κάναμε ακριβώς τις ίδιες σκέψεις. Κ για να είμαι ειλικρινής ένιωσα κ άσχημα, ότι με τη στάση μου (δηλ. την πρόθεση μου να πληρώσω για τα ωάρια) ενθαρρύνω ίσως τη δημιουργία μιας ευρυτερης αγοράς που ενδεχομένως να έχει αρκετές παγίδες για τις δοτριες. 

Σε κάποια επίσκεψη μου στο κέντρο έτυχε να δω στο σαλόνι δυο κοπελίτσες γύρω στα 20 που προφανώς ήταν δοτριες. Από τη συζήτηση τους κατάλαβα ότι ήταν φοιτήτριες που πέρασαν Αθήνα κ ζοριζοντουσαν οικονομικα κ μια έλεγε ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά γιατί δεν είχε χρόνο για να διαβάζει. Οποτε νομίζω οι συνθήκες σήμερα παίζουν κ αυτές πολύ μεγάλο ρόλο. Τελοσπαντων, μεγάλη κ δύσκολη συζητήση αυτή κ υποθέτω ότι κ η καθεμία μας τα βλέπει διαφορετικά αυτά. 

Σ’ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!!

Ρίτα μου να μην νιώθεις άσχημα. 19 ετών είναι ενήλικη, ψηφίζει και έχει την πλήρη νομική ευθύνη του εαυτού της. Στην τελική αν ο νόμος δίνει γονεικά δικαιώματα και ευθύνες σε 16χρονες, τότε σίγουρα στα 19 μπορεί να πάρει αποφάσεις σχετικά με το σώμα της. 

Και γενικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναίκες που δίνουν τα ωάρια του για τα χρήματα το κάνουν. Εφόσον δεν πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό σε αυτή την "ανταλλαγή". Η δωρεά σπέρματος υπάρχει όσο υπάρχει η εξωσωματική αλλά δεν νομίζω ότι έγινε ποτέ τόσος λόγος για τα κίνητρα των δωρητών ή πώς αισθάνονται. Ή αν υπάρχουν παγίδες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και είναι ακριβώς το ίδιο (αν εξαιρέσουμε ότι η διαδικασία είναι πιο εύκολη). Φυσικά όλο αυτό έχει να κάνει με την πατριαρχική κοινωνία που αφενός αγιοποιεί τη μητρότητα αφετέρου υποβιβάζει την αξία της γυναίκας μόνο στην ιδιότητα της ως μητέρα. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα. 

Καλημέρα όμορφες! Παρασκευή σήμερα! 

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

15 minutes ago, alina80 said:

Ρίτα μου να μην νιώθεις άσχημα. 19 ετών είναι ενήλικη, ψηφίζει και έχει την πλήρη νομική ευθύνη του εαυτού της. Στην τελική αν ο νόμος δίνει γονεικά δικαιώματα και ευθύνες σε 16χρονες, τότε σίγουρα στα 19 μπορεί να πάρει αποφάσεις σχετικά με το σώμα της. 

Και γενικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναίκες που δίνουν τα ωάρια του για τα χρήματα το κάνουν. Εφόσον δεν πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό σε αυτή την "ανταλλαγή". Η δωρεά σπέρματος υπάρχει όσο υπάρχει η εξωσωματική αλλά δεν νομίζω ότι έγινε ποτέ τόσος λόγος για τα κίνητρα των δωρητών ή πώς αισθάνονται. Ή αν υπάρχουν παγίδες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και είναι ακριβώς το ίδιο (αν εξαιρέσουμε ότι η διαδικασία είναι πιο εύκολη). Φυσικά όλο αυτό έχει να κάνει με την πατριαρχική κοινωνία που αφενός αγιοποιεί τη μητρότητα αφετέρου υποβιβάζει την αξία της γυναίκας μόνο στην ιδιότητα της ως μητέρα. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα. 

Καλημέρα όμορφες! Παρασκευή σήμερα! 

Με κόλλησες τώρα... έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί ποτε από αυτή την πλευρα. 

Να έχετε όλες μια τέλεια μέρα!

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα Αμυγδαλίτσες μου! Σας αποκαλώ αμυγδαλίτσες γιατί είστε όμορφες και γενναίες και τρελούτσικες σαν τις αμυγδαλιές και εξηγούμαι:

Φεβρουάριος σημαίνει για μένα, ανθισμένη αμυγδαλιά και ανθισμένη αμυγδαλιά σημαίνει:

ομορφιά μέσα στον χειμώνα

τρελούτσικη … μα που πάει και ανθίζει με αυτόν τον καιρό;

γενναία γιατί αψηφά την παγωνιά

άσπρα λουλούδια σαν το χιόνι

ροζ λουλούδια σαν τα μαγουλάκια των μωρών

λουλούδια που θα γίνουν καρπός (σαν αυτόν στις κοιλίτσες σας/μας)

το πρώτο μήνυμα ότι έρχεται η άνοιξη που είναι ελπίδα, αναγέννηση, ζωή

αν ψάξεις και στο γκρίζο θα βρεις ομορφιά

η ζωή είναι εδώ την κουβαλάτε/με μέσα σας/μας

Σας φιλώ όλες … καλό Σ/Κ

ΥΓ1 οι ορμόνες μιλάνε μην δίνεται σημασία

ΥΓ2 Δάφνη, αγαπάμε υδροχόους

• Μου αρέσει 13

Καλημερούδια!

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Όντως η ιδέα της Γεωργίας είναι πολύ καλή αλλά δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω γιατί η γυναικολόγος μου με ξέρει 20 χρόνια και ξέρει όλους τους αγώνες μου για παιδί. Θα μου πεις γιατί δεν το λες τότε? Είναι οικογενειακή φίλη και φοβάμαι μη μαθευτεί κάτι σε φίλους των γονιών μου, μεγάλης ηλικίας. Οι δικοί μου ξέρουν και μάλιστα με πρότρεπαν σε αυτή τη λύση πριν καν το αποφασίσω εγώ η ίδια. Δε θέλανε να ταλαιπωρούμαι και να στενοχωριέμαι άλλο! Είμαι ανόητη που δεν το χω πει, ε? Πείτε την αλήθεια...

@inglaterra μου άρεσε πολύ αυτό με τη χελώνα και τη μητρότητα. Το είπα και θα το ξαναπώ : Η ζωή δεν είναι κουτάκια που τσεκάρουμε με μια συγκεκριμένη σειρά, πόσο βαρετά θα ήταν όλα έτσι. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, πότε άσχημες, πότε όμορφες και μέσα από όλα ανακαλύπτουμε τόσα νέα πράγματα, νέες δυνάμεις, ταλέντα,  νέες πτυχές του εαυτού μας και τον αγαπάμε και περισσότερο. Εγώ ως Υδροχόος λατρεμένη μου @angel23 έτσι λειτουργώ, χωρίς κουτάκια και συμβάσεις. Τις αμυγδαλιές τις λατρεύω από μικρή, τις έχω συνδυάσει με κάτι βόλτες με τη μαμά μου ως εκεί που τότε παιδάκι το θεωρούσα μακριά....Σε ευχαριστώ για την υπέροχη εικόνα, θα την έχω στο μυαλό μου!

Σας φιλώ πολύ, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 49 λεπτά , Daphne259 είπε:

Είναι οικογενειακή φίλη και φοβάμαι μη μαθευτεί κάτι σε φίλους των γονιών μου, μεγάλης ηλικίας. Οι δικοί μου ξέρουν και μάλιστα με πρότρεπαν σε αυτή τη λύση πριν καν το αποφασίσω εγώ η ίδια. Δε θέλανε να ταλαιπωρούμαι και να στενοχωριέμαι άλλο! Είμαι ανόητη που δεν το χω πει, ε? Πείτε την αλήθεια...

Κοριτσάκι μου γλυκό φυσικά και δεν είσαι ανόητη! Είναι απόλυτα αποδεκτές οι ανησυχίες σου. Να ξέρεις όμως ότι σε προστατεύει το ιατρικό απόρρητο -το οποίο έχει και νομική ισχύ και συνεπειες, δεν είναι να είχαμε να λέγαμε. Από εκεί και πέρα, αν πιστεύεις ότι μπορεί να συζητάει με τρίτους ιατρικά σου δεδομένα (όποια και αν είναι αυτά) ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να την αλλάξεις. Είμαι πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα προσωπικά. Άλλο η κοινωνική ζωή άλλο η επαγγελματική. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελέσματα εξετάσεων δεν επιτρέπεται να δίνονται σε άλλους παρά μόνο με εξουσιοδότηση. (Ναι είμαι ξυνή αλλά πιστεύω κάποια στιγμή πρέπει και στην Ελλάδα να αξιώνουμε να γίνονται σεβαστά τα βασικά μας δικαιώματα). 

ΥΓ. Λατρεύω και εγώ τις αμυγδαλιές!

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, eleni17 είπε:

Υπεροχο!

Πραγματικά καταπληκτικό ! 

21 ώρες πρίν, Dggs είπε:

Εγώ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει... Γτ από συμπτώματα δεν έχω τίποτα.. μόνο κάτι λίγα νεύρα χαχχαχ που ο σύζυγος μου τα τραβάει όλα.

Πόσο είσαι τωρα ? Πόσο εβδομάδων εννοώ .. 

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό φυσικά και δεν είσαι ανόητη! Είναι απόλυτα αποδεκτές οι ανησυχίες σου. Να ξέρεις όμως ότι σε προστατεύει το ιατρικό απόρρητο -το οποίο έχει και νομική ισχύ και συνεπειες, δεν είναι να είχαμε να λέγαμε. Από εκεί και πέρα, αν πιστεύεις ότι μπορεί να συζητάει με τρίτους ιατρικά σου δεδομένα (όποια και αν είναι αυτά) ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να την αλλάξεις. Είμαι πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα προσωπικά. Άλλο η κοινωνική ζωή άλλο η επαγγελματική. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελέσματα εξετάσεων δεν επιτρέπεται να δίνονται σε άλλους παρά μόνο με εξουσιοδότηση. (Ναι είμαι ξυνή αλλά πιστεύω κάποια στιγμή πρέπει και στην Ελλάδα να αξιώνουμε να γίνονται σεβαστά τα βασικά μας δικαιώματα). 

ΥΓ. Λατρεύω και εγώ τις αμυγδαλιές!

Δεν είσαι καθόλου ξυνή Αλίνα μου. Πολύ σωστά τα λες και πρέπει όλοι/όλες να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας και να μη διστάζουμε να γίνουμε δυσάρεστοι/ες όταν χρειάζεται.

Ξέχασα αλλά θυμήθηκα. @brave μου είχαμε κάποιο νέο από το κέντρο σου?  Ακόμα περιμένω εναγωνίως @zoel77!

• Μου αρέσει 3

Δάφνη με κάλυψε πλήρως η Αλίνα. Συμφωνώ απολύτως με ότι είμαι. Υποτίθεται ότι όλοι οι γιατροί υπόκεινται στο απόρρητο. Αν δεν το σεβαστεί, ε τότε δεν αξίζει να την έχεις γιατρό και επιπλέον εδώ κάθε μέρα μας ζητάνε να υπογράψουμε φόρμες για τα προσωπικά δεδομένα, με βάση όλα αυτά όποιος δεν σέβεται τη νομοθεσία θα πρέπει να έχει προβλήματα με το νόμο. Φιλιά σε όλες. Καλό Σ/Κ.

ΥΓ. άσε που οι υδροχόοι είναι και δυνατοί με τις νέες τεχνολογίες!

• Μου αρέσει 4

Καλησπέρα κορίτσια! Τι ωραία τα μηνύματα γράψατε σήμερα! 

Ρίτα καλά αποτελέσματα να έχεις.

Δαφνη συμφωνώ με τα κορίτσια για το ιατρικό απόρρητο. Μην ανησυχείς. Δεν θα πει κάτι.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

5 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Πραγματικά καταπληκτικό ! 

Πόσο είσαι τωρα ? Πόσο εβδομάδων εννοώ .. 

Δεν μπορέσαμε να το δούμε ακριβώς.. αλλά σύμφωνα με την τελευταία περίοδο και σύμφωνα με την ημέρα τής έμβρυο μεταφοράς και της βλαστοκυστης διανύω την 5 βδομάδα

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Daphne259 είπε:

Δεν είσαι καθόλου ξυνή Αλίνα μου. Πολύ σωστά τα λες και πρέπει όλοι/όλες να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας και να μη διστάζουμε να γίνουμε δυσάρεστοι/ες όταν χρειάζεται.

Ξέχασα αλλά θυμήθηκα. @brave μου είχαμε κάποιο νέο από το κέντρο σου?  Ακόμα περιμένω εναγωνίως @zoel77!

5 ώρες πρίν, Daphne259 είπε:

Δάφνη μου είπαν επανάληψη την Δευτέρα.  Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο προς το παρόν. Υπομονή και ελπίδα.  

Κορίτσια να έχετε όλες ένα υπέροχο ΣΚ

φιλιά 

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Πως ειστε;

Brave εύχομαι να.μας έχεις υπέροχα νέα αύριο! 

Νίνα πως πάει η κατάσταση του πεθερου σου; Εσύ αντέχεις; 

Καλημερούδια σε όλες.Brave μου εύχομαι και εγώ τα καλύτερα.Γεωργία μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.Αύριο είναι να κάνει πετ και θα πρεπει για μια εβδομαδα να μεινουμε μακρια του.Ωστόσο αύριο ο σύζυγος είναι να πάει σε έναν ογκολόγο ακόμη και από εκει και πέρα μαζί με την πετ,θα ξέρουμε σίγουρα τι πρέπει να γίνει.Εγώ έχω αποστασιοποιηθεί πλήρως και έχω βάλει και τον άντρα μου σε μια διαδικασία του εώς εδώ.Αν είναι να γίνουν χημιοθεραπείες,τους πας και φευγεις.Παρευρίσκεσαι στο χειρουργείο και εως εκει.Με κάποιο τρόπο πρεπει να αναλάβει και η γυναίκα του και η κόρη του κάτι.Ασε ότι δεν γίνεται και κάτι άλλο,γιατί ο άντρας μου έχει λείψει πολύ από την δουλειά του.Πήγαμε και κάναμε και την β΄επιπέδου και είδαμε τα ζουζουνάκια μας και ξετρελαθήκαμε.Εμένα με έχει πιάσει και ένα πράγμα (συγνώμη βρε κορίτσια,αλλά θα το πω),στάχτη και μπούρμπουλη όλοι σας,ας πεθάνουν ολοι,ας καεί ο κόσμος όλος,δεν υπάρχει περίπτωση για κάνεναν και τίποτα να ξαναστεναχωρηθώ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!Να μου φιλήσεις τους δυο μικρους κύριους!Φιλάκια πολλά σε όλες!   

• Μου αρέσει 9

2 ώρες πρίν, NINA78 είπε:

Καλημερούδια σε όλες.Brave μου εύχομαι και εγώ τα καλύτερα.Γεωργία μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.Αύριο είναι να κάνει πετ και θα πρεπει για μια εβδομαδα να μεινουμε μακρια του.Ωστόσο αύριο ο σύζυγος είναι να πάει σε έναν ογκολόγο ακόμη και από εκει και πέρα μαζί με την πετ,θα ξέρουμε σίγουρα τι πρέπει να γίνει.Εγώ έχω αποστασιοποιηθεί πλήρως και έχω βάλει και τον άντρα μου σε μια διαδικασία του εώς εδώ.Αν είναι να γίνουν χημιοθεραπείες,τους πας και φευγεις.Παρευρίσκεσαι στο χειρουργείο και εως εκει.Με κάποιο τρόπο πρεπει να αναλάβει και η γυναίκα του και η κόρη του κάτι.Ασε ότι δεν γίνεται και κάτι άλλο,γιατί ο άντρας μου έχει λείψει πολύ από την δουλειά του.Πήγαμε και κάναμε και την β΄επιπέδου και είδαμε τα ζουζουνάκια μας και ξετρελαθήκαμε.Εμένα με έχει πιάσει και ένα πράγμα (συγνώμη βρε κορίτσια,αλλά θα το πω),στάχτη και μπούρμπουλη όλοι σας,ας πεθάνουν ολοι,ας καεί ο κόσμος όλος,δεν υπάρχει περίπτωση για κάνεναν και τίποτα να ξαναστεναχωρηθώ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!Να μου φιλήσεις τους δυο μικρους κύριους!Φιλάκια πολλά σε όλες!   

Σωστή! 

Πώς ήταν στη β επιπέδου; Θα κάνω 26/2 (δεν το πιστεύω πως περνάει ο καιρός τελικά). 

Όμορφη Κυριακή να έχουμε!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ??? 

Εγώ είμαι λίγο κάπως... σήμερα το πρωι στην τουαλέτα είχα λίγο ροζ αίμα. πηρα τηλ το γιατρό , μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό και ότι ίσως είναι επειδή ο πλακούντας μεγαλώνει. 

Οπως καταλαβαίνετε όμως ... εχω φοβηθεί αρκετα. Περνάω πολλές ώρες ξάπλα... δεν κάνω τίποτα απο δουλειές ... Aυριο θα κάνω την 3η χοριακή και θα ξαναμιλήσω με το γιατρό για να δουμε τελικά πότε θα πάω για τον υπέρηχο. . Εκείνος βεβαια ήταν πολύ cool .. τι να πω... 

Θα τα ξαναπούμε , Σας φιλώ 

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Σωστή! 

Πώς ήταν στη β επιπέδου; Θα κάνω 26/2 (δεν το πιστεύω πως περνάει ο καιρός τελικά)

Όμορφη Κυριακή να έχουμε!

Πέρασε ο καιρός... αντε... είσαι στα μισά ... λίγο ακόμα σου έμεινε .. :cool:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...