Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Γτ λες ότι στους 3 πρέπει κανονικά;; 

Αγάπη μουυυ φτου φτου κοριτσακι μου με το καλό οοο!!! 

Χαχαχαχαχ τον καημενο μωρεεε

Εγώ έπαιρνα το vivomix κάψουλες από το στόμα. Και κάποια στιγμή τα κολπικά evobiolact αν το θυμάμαι καλα

Τα έπαιρνα όταν έπαιρνα αντιβίωση. Εσύ γτ τα παίρνεις; 

@Melinasp γιατί κ αυτός που πήρα τις βιταμίνες μου είπε 3 μήνες...κ ο ανδρολογία που πήγαμε αλλά κ όπου έχω διαβάσει τόσο λέει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

23 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια εμένα δεν μου είπε κάτι για πακέτο πχ των 2 των 4 κλπ..μου είπε ένα ποσό και ότι θα έχω γύρω στα 10 ωάρια κ από αυτά όσα γίνουν βλαστοκυστες είναι δικά μας. Ο πρώτος γιατρός μου είπε ότι θα μου έδινε 2 με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω. 

Να πω κ εγώ τα νέα μου. Πήγα για υπέρηχο, το ωάριο που μεγάλωσε είναι κυστικό 13χιλιοστα. Συνεχίζω τα καφέ σικλακουρ και κάνω και μια ovitrelle σήμερα (ευτυχώς την βρήκα ). Θα πάω σε μια βδομάδα να με δει. Αν δε φύγει το κυστικό δεν κόβω τα καφέ μου είπε. 

@Neli83 με γκαστρωσες αγάπη μου τι έγινε??? Να ανοίξω σαμπάνια??? Καλέ τώρα το είδα!!!! Παναγία μου χοριακαρα!!! Μπράβο κοριτσάρα μου τα κατάφερες!!! Απόλαυσε το πιο όμορφο ταξίδι που ξεκινάει για εσάς..το αξίζετε!!! Καλούς διπλασιασμους και με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!!! Λες να έχεις διδυμακια?? 

Ανοίγω σαμπάνια......φλοπ!!! (Ο φελλός)

@Chrussa1982 σε νιώθω με τα cyclacur τα παίρνω δύο μήνες σχεδον κ νιώθω ότι θα εκραγω...εγω τώρα είμαι παλι με καφέ για να δούμε εάν μεγάλωσε ένα ινομυωμα που είχα ...κουράγιο θα έρθει κ η σειρά μας!!!

@Neli83συγχαρητηρια κοριτσάκι μου!!τέλεια τα νέα σου μας έκανες ποδαρικο.σου εύχομαι μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη με όμορφα κ γερά μπεμπακια ....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Aria. είπε:

@Chrussa1982 σε νιώθω με τα cyclacur τα παίρνω δύο μήνες σχεδον κ νιώθω ότι θα εκραγω...εγω τώρα είμαι παλι με καφέ για να δούμε εάν μεγάλωσε ένα ινομυωμα που είχα ...κουράγιο θα έρθει κ η σειρά μας!!!

@Neli83συγχαρητηρια κοριτσάκι μου!!τέλεια τα νέα σου μας έκανες ποδαρικο.σου εύχομαι μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη με όμορφα κ γερά μπεμπακια ....

Να ρωτήσω κατι; Με τα καφε τα cyclacur έχεις καμία παρενέργεια ; 

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Να ρωτήσω κατι; Με τα καφε τα cyclacur έχεις καμία παρενέργεια ; 

Έχω πρηστεί απίστευτα και έχω βγάλει σπυράκια στην πλάτη που δεν είχα ποτέ μου...αλλά δ ξέρω εάν είναι από τα καφέ η τα λευκά ξεκάθαρα...είναι η δεύτερη φορά που παίρνω τα καφε

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Leila είπε:

Πως όμως το διαπραγματευτηκες στο κέντρο πιυ πηγες; Γιατί ακόμη και αν μου πουν  εμεις λειτουργούμε με διαφάνεια κ συνηθως έχουμε αυτόν τον αριθμό εμβρύων κλπ, μπορούν πάντα αργότερα να μου πουν αα τελικά δεν προχώρησαν τα έμβρυα. Κ το άσχημο είναι ότι αν ξεκινήσεις,  δεν μπορείς εύκολα να διακόψεις στη μέση τη διαδικασία σν δεις ότι δεν είναι ειλικρινείς 

Ισως σου φανει "χαζο" αλλα πρωτη φορα πηγα εχοντας στο νου μου οτι δεν σας εχω εγω αναγκη αλλα εσεις, δουλεψε και πηγα δυναμικα..

Κοιτα να δεις, εγω πηγα στα 34 μισο οντας απολυμενη απο τη δουλεια μου γιατι ελειπα συχνα,εχοντας ξοδεψει παρα πολλα λεφτα κι εχοντας χιλια δυο αλλα προβληματα, προσωπικα οπως ολες μας και κυριως εχοντας στο νου μου οτι ειμαι 34 μισο και αυριο μεθαυριο μπορει να μην εχω την ευκαιρια να κανω καν παιδι

Δεν ηταν ευκολη αποφαση να παω με δωρεα, τα κοριτσια εδω με βοηθησαν και δυο μικρα κοριτσακια απεναντι που οποτε βρισκω ευκαιρια χαζευω ακομη..

Και ειπα ΟΧΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ

Το πιστεψα κι εγινα

Αν σε βλεπουν "θυμα" θα σε εκμεταλλευονται,το βιωσα και το ξερω

Αν κατι λοιπον δε σου αρεσει,δωσε τους το εξ αρχης να το καταλαβουν

Εγω αυτο εκανα κι ακομα απορω πως το εκανα!!!!μη νομιζεις

• Μου αρέσει 5

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Έλα ρεεεε τι τέλειο νούμερο είναι αυτό;;; ; και μάντεψε εεε;;;;; διδυμακια είναι!!! Εμένα με 697 ήταν δύο!  Φτου φτου κοριτσακι μου δόξα τον Θεό όλα καλά!!!! 

Λες να ειναι 2??? Το θελω παρα πολυ!! Φιλια πολλα!!!

πρίν από 27 λεπτά , Aria. είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Γειά σας κορίτσια κι από εμένα!!! Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν  @Neli83 κι εύχομαι σύντομα όλες μας❤️ στην αναμονή κι εγώ για δεύτερη εμβρυομεταφορα τη Δευτέρα και προσπαθώ πολύ να μην το σκέφτομαι :blink::rolleyes:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

Γειά σας κορίτσια κι από εμένα!!! Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν  @Neli83 κι εύχομαι σύντομα όλες μας❤️ στην αναμονή κι εγώ για δεύτερη εμβρυομεταφορα τη Δευτέρα και προσπαθώ πολύ να μην το σκέφτομαι :blink::rolleyes:

Κοριτσι μου σ'ευχαριστω πολυ!!! Με το καλο την Δευτερα να πας να παρεις τα μωρακια σου!!!Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια!!! Ολα θα πανε καλα!!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Fili είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι! Όλα να πάνε τέλεια κι εύκολα!❤️

Δεύτερη φορά με δωρεά να φανταστώ; 

3 minutes ago, marina_86 said:

Καλή επιτυχία εύχομαι! Όλα να πάνε τέλεια κι εύκολα!❤️

Δεύτερη φορά με δωρεά να φανταστώ; 

Ναι ναι. Πρώτη προσπάθεια με δύο και τώρα ένα και τυχερό ελπίζω ❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Neli83 είπε:

Λες να ειναι 2??? Το θελω παρα πολυ!! Φιλια πολλα!!!

Εγώ ψηφίζω δύο! ❤️:D

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

Ναι ναι. Πρώτη προσπάθεια με δύο και τώρα ένα και τυχερό ελπίζω ❤️❤️

Τρίτο και τυχερό που λένε!!!:x Θα είναι, θα είναι. ❤️

Με τα δύο πρώτα τι έγινε; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Αντε να δουμε!!! Αυριο παω για επαναληπτικη χοριακη και μαντεψτε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα..Δευτερα απογευμα μετα τις 18:00... ελεος..θα σκασω αληθεια...

nzSsp2.png

9 minutes ago, marina_86 said:

Τρίτο και τυχερό που λένε!!!:x Θα είναι, θα είναι. ❤️

Με τα δύο πρώτα τι έγινε; 

Μία μέρα πριν τη χοριακη υποχώρησαν τα συμπτώματα και φυσικά χοριακη αρνητική. Μέχρι κ ο γιατρός δεν το πίστευε και μου είχε ζητήσει να κάνω κι αλλού χοριακη. 

3 minutes ago, Neli83 said:

Αντε να δουμε!!! Αυριο παω για επαναληπτικη χοριακη και μαντεψτε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα..Δευτερα απογευμα μετα τις 18:00... ελεος..θα σκασω αληθεια...

Ιιιιιιιι. Τόσο αργούν;; 

πρίν από 16 λεπτά , Fili είπε:

Με το καλοοοο.. 

πρίν από 5 λεπτά , Neli83 είπε:

Ρε συ παρακάλεσε τους να το βγάλουν νωρίτερα, δεν είναι και αστροφυσική … 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Fili είπε:

Αντε ωραια! Αφου εγινε το καλο ποδαρικο με τη @Neli83 θα παει τελεια καο η δικια σου εμβρυομεταφορα! Κρατα μας ενημερες:x

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...