Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Hello!

@Dggs τί όμορφα ο υπέρηχος, ε?? Για τα συμπτώματα σωστά είπε η Αλίνα, είναι νωρίς. Εγώ το Σάββατο μπαίνω στην 10η και δεν έχω απολύτως τίποτα!

@palmoira τα είπες υπέροχα. Πραγματικά υπέροχα! Μόνο εμείς γνωρίζουμε τι έχουμε τραβήξει και πως φτάσαμε εδώ, τα συναισθήματά μας.

@dimitra19 ωραιότατο νουμεράκι, συγχαρητήρια!!!

@brave περιμένουμε να μας πεις τι σου είπαν από το κέντρο!!!!!!! Ελπίζω σε μία εκπληκτική ανατροπή!!

@angel23  Αγγελάκι μου εγώ είμαι υδροχοάκι για αυτό το είπα, αμάν! Και εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μια παρέα εδώ και να λέμε όλες για τα μωρά μας κι όχι μόνο. Ουδέποτε θα πήγαινα σε άλλο γκρουπ και ειδικά τύπου ''Μανούλες......2019 '', δεν είναι καθόλου του στυλ μου. Σε φιλώ τρελά!

Κόρες που έχετε κάνει ήδη αυχενική, ερώτηση : Γνωρίζω ότι γίνονται μετρήσεις και συγκεντρώνονται στοιχεία για να βγει ένα ποσοστό. Οταν σας δίνει την αναφορά γράφει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία ή μόνο το ποσοστό (1/....)?  Ρωτάω γιατί δυο γιατροί περιμένουν την αυχενική μου (γυναικολόγος + αιματολόγος) στους οποίους δεν έχω πει λεπτομέρειες.  Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 45 λεπτά , Daphne259 είπε:

Hello!

@Dggs τί όμορφα ο υπέρηχος, ε?? Για τα συμπτώματα σωστά είπε η Αλίνα, είναι νωρίς. Εγώ το Σάββατο μπαίνω στην 10η και δεν έχω απολύτως τίποτα!

@palmoira τα είπες υπέροχα. Πραγματικά υπέροχα! Μόνο εμείς γνωρίζουμε τι έχουμε τραβήξει και πως φτάσαμε εδώ, τα συναισθήματά μας.

@dimitra19 ωραιότατο νουμεράκι, συγχαρητήρια!!!

@brave περιμένουμε να μας πεις τι σου είπαν από το κέντρο!!!!!!! Ελπίζω σε μία εκπληκτική ανατροπή!!

@angel23  Αγγελάκι μου εγώ είμαι υδροχοάκι για αυτό το είπα, αμάν! Και εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μια παρέα εδώ και να λέμε όλες για τα μωρά μας κι όχι μόνο. Ουδέποτε θα πήγαινα σε άλλο γκρουπ και ειδικά τύπου ''Μανούλες......2019 '', δεν είναι καθόλου του στυλ μου. Σε φιλώ τρελά!

Κόρες που έχετε κάνει ήδη αυχενική, ερώτηση : Γνωρίζω ότι γίνονται μετρήσεις και συγκεντρώνονται στοιχεία για να βγει ένα ποσοστό. Οταν σας δίνει την αναφορά γράφει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία ή μόνο το ποσοστό (1/....)?  Ρωτάω γιατί δυο γιατροί περιμένουν την αυχενική μου (γυναικολόγος + αιματολόγος) στους οποίους δεν έχω πει λεπτομέρειες.  Ευχαριστώ!

Εννοείς δεν έχεις πει για τη δωρεά? Στα αποτελέσματα παντως της αυχενικης φαίνεται η ηλικία της δοτριας και με βάση αυτή γ Αίνου ν οι πιθανότητες. 

preg.png

4 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Καλησπέρα σε όλες ... εκανα χθες την 2η χοριακή και απο 91 πήγε 220 ! Καλό δεν είναι ; :)

Την Δευτερα θα κάνω την 3η χοριακή και την Τεταρτη πάω για τον 1ο υπέρηχο . Ελπίζω να πάνε όλα καλά !!!! 

Σας φιλώ .. 

Μονο καλό;;!!! Τέλειο είναι! Μπράβο Δήμητρα! Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! 

3 ώρες πρίν, Dggs είπε:

Μπράβο Δήμητρα... Μια χαρά είναι η χοριακη σου... Και εμείς κορίτσια μου σήμερα πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο... Είδαμε σάκο και όταν ο γιατρός έκανε υπερζοομ μου έδειξε μια μικροσκοπική βουλιτσα και μου λέει "νατο αυτό είναι το εμβρυακι μας" χαχχαχαχαχχα. Σε 15 μέρες θα πάμε πάλι για να ακούσουμε και καρδούλα... Μεγάλη συγκίνηση.

Ευγε Dggs! Θα ξετρελαθείς την επόμενη φορά! Με το καλό! 

Brave εγώ πιστεύω πως αφού ανεβαίνει η τιμή, πηγαίνει καλά. Σε άλλο θέμα που συμμετείχα υπήρχε μια αντίστοιχη περίπτωση και πήγε πολύ καλά. Ελπίζω να σου έχουν ευχάριστα νέα και από το κέντρο. 

Δαφνη, προσωπικά δεν θυμάμαι τέτοιες λεπτομερειες. Αλλά μπορείς να πεις όταν θα γίνει η αυχενική πως τα ωαρια αυτά τα είχες καταψυξει και να δώσεις την ηλικία της δοτριας. Έτσι με είχε συμβουλέψει ο γυναικολόγος μου όταν πήγα για αυχενική. Δεν κατάλαβα ποτε τον λόγο για τον οποίο μου το ζήτησε, αλλά το έπραξα.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Εννοείς δεν έχεις πει για τη δωρεά? Στα αποτελέσματα παντως της αυχενικης φαίνεται η ηλικία της δοτριας και με βάση αυτή γ Αίνου ν οι πιθανότητες. 

Αυτό εννοώ, ναι. Η κοπέλα από το κέντρο μου είπε αν θέλω να μην το πω στην γυναικολόγο κι έτσι έκανα.  Δηλαδή παίρνεις λεπτομερώς όλες τις μετρήσεις? Το 1/κάτι δεν είναι αυτό που έχει σημασία?

Γεωργία μου, ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση. Δε με πειράζει ο γιατρός της αυχενικής, εκεί θα πω την αλήθεια.  Δεν την έχω πει σε γυναικολόγο + αιματολόγο.

Οι άλλες τι εμπειρίες είχατε?

• Μου αρέσει 1

Μπράβο palmoira! Μες το μυαλό μου ήσουν! Κι εγω έτσι σκέφτηκα. Πως αφού βοηθηκα πρέπει κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ.

Δάφνη μπορείς να πεις ακριβώς το ίδιο σε όλους και έτσι να μην ανησυχείς περαιτέρω γιατί απλώς θα αναφερθεί μια ηλικία, ούτε δοτρια ούτε τίποτε άλλο. 

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Daphne259 είπε:

Αυτό εννοώ, ναι. Η κοπέλα από το κέντρο μου είπε αν θέλω να μην το πω στην γυναικολόγο κι έτσι έκανα.  Δηλαδή παίρνεις λεπτομερώς όλες τις μετρήσεις? Το 1/κάτι δεν είναι αυτό που έχει σημασία?

Γεωργία μου, ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση. Δε με πειράζει ο γιατρός της αυχενικής, εκεί θα πω την αλήθεια.  Δεν την έχω πει σε γυναικολόγο + αιματολόγο.

Νομίζω ότι το κόλπο της Γεωργίας είναι μια λύση εάν δεν θέλεις να πεις κάτι στους γιατρούς. Εμεις απλά δεν δείξαμε τα αποτελέσματα της αυχενικης σε φίλους και συγγενείς αλλά στους γιατρούς είχαμε πει την αλήθεια. Δεν ξέρω εάν είσαι σε κάποια μικρή πόλη και φοβάσαι ότι μπορεί να συζητηθεί. Τα ποσοστά 1/κάτι βγαίνουν σε συνδυασμό, μετρήσεις,αιματολογικές και βέβαια ηλικία της μητέρας,δηλαδή ηλικία των ωαριων. 

• Μου αρέσει 3

preg.png

Δάφνη μου η λύση της Γεωργίας είναι η καλύτερη εφόσον δεν θέλεις να το πεις. Γιατί έτσι θα έχουν και οι γιατροί σου τη σωστή πληροφόρηση. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη γιατί δεν θέλεις ούτε ο γυναικολόγος σου να ξέρει; 

• Μου αρέσει 2

3 hours ago, Daphne259 said:

Εγώ την έκανα χθες την αυχενική. Στα χαρτιά γράφει για κάθε έμβρυο μέγεθος, παλμούς, κ την εικόνα του εγκεφάλου, κάτω κ πάνω άκρων, ομφάλιου λώρου κτλ. 

Μετα έχει τρία ξεχωριστά πινακακια, το ένα από αυτά είναι η ηλικία της μητέρας (δοτριας) κ από αυτά τα τρία βγαίνει ο αριθμός. Δηλ. δεν είναι φάτσα κάρτα η ηλικία, αλλά βλέπεις πχ. ότι η κουκκίδα στον πίνακα σε μένα ήταν στα 19 αντί στα 42. 

Αυτο που είπε η Georgia όμως είναι φανταστική λύση κ σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Rita1976 είπε:

Εγώ την έκανα χθες την αυχενική. Στα χαρτιά γράφει για κάθε έμβρυο μέγεθος, παλμούς, κ την εικόνα του εγκεφάλου, κάτω κ πάνω άκρων, ομφάλιου λώρου κτλ. 

Μετα έχει τρία ξεχωριστά πινακακια, το ένα από αυτά είναι η ηλικία της μητέρας (δοτριας) κ από αυτά τα τρία βγαίνει ο αριθμός. Δηλ. δεν είναι φάτσα κάρτα η ηλικία, αλλά βλέπεις πχ. ότι η κουκκίδα στον πίνακα σε μένα ήταν στα 19 αντί στα 42. 

Αυτο που είπε η Georgia όμως είναι φανταστική λύση κ σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. 

Η δοτρια σου ηταν 19 ετων??? Μωρο!!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Rita1976 είπε:

Ναι κ γω είχα ψιλοσοκαριστει όταν μου το είπαν...

Αναρωτιεμαι τι μπορει να εκανε ενα τοσο νεο κοριτσι να μπει σε αυτη την διαδικασια και επισης αν επρεπε νομικα να επιτρεπεται ..,.απλες σκεψεις κανω..

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!! Με το καλο ολα!!!

3 minutes ago, eleni17 said:

Αναρωτιεμαι τι μπορει να εκανε ενα τοσο νεο κοριτσι να μπει σε αυτη την διαδικασια και επισης αν επρεπε νομικα να επιτρεπεται ..,.απλες σκεψεις κανω..

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!! Με το καλο ολα!!!

Κάναμε ακριβώς τις ίδιες σκέψεις. Κ για να είμαι ειλικρινής ένιωσα κ άσχημα, ότι με τη στάση μου (δηλ. την πρόθεση μου να πληρώσω για τα ωάρια) ενθαρρύνω ίσως τη δημιουργία μιας ευρυτερης αγοράς που ενδεχομένως να έχει αρκετές παγίδες για τις δοτριες. 

Σε κάποια επίσκεψη μου στο κέντρο έτυχε να δω στο σαλόνι δυο κοπελίτσες γύρω στα 20 που προφανώς ήταν δοτριες. Από τη συζήτηση τους κατάλαβα ότι ήταν φοιτήτριες που πέρασαν Αθήνα κ ζοριζοντουσαν οικονομικα κ μια έλεγε ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά γιατί δεν είχε χρόνο για να διαβάζει. Οποτε νομίζω οι συνθήκες σήμερα παίζουν κ αυτές πολύ μεγάλο ρόλο. Τελοσπαντων, μεγάλη κ δύσκολη συζητήση αυτή κ υποθέτω ότι κ η καθεμία μας τα βλέπει διαφορετικά αυτά. 

Σ’ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!!

Χαιρετώ την ομάδα, τα κορίτσια που γνωριζόμαστε εδώ και λίγους μήνες όπως και εκείνα που μπήκαν πρόσφατα στην παρέα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την καθεμιά από μας! :)

Σήμερα λοιπόν πέτυχα κάπου στο διαδίκτυο μια φωτογραφία. Ήταν μια μαμά χελώνα 140 ετών με το 5 ημερών χελωνάκι της. Και από κάτω μία πρόταση που αποδίδεται στην Dorothy Canfield Fisher, αμερικανίδα ρεφορμίστρια και ακτιβίστρια με δράση σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών, τη φυλετική ισότητα και τη δια βίου εκπαίδευση.

"Μητέρα είναι ρήμα. Είναι κάτι που κάνεις, όχι απλά αυτό που είσαι"

Mε άγγιξε τόσο η φωτογραφία όσο και οι δυό αυτές προτάσεις και αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας. Για όλες τις γυναίκες που νιωθουν ότι άργησαν στο ραντεβού με τη μητρότητα  αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν. Θα μου πειτε ε όχι και 140 ετών και θα έχετε δίκιο. Η φύση όμως είναι φύση. :)

• Μου αρέσει 13

πρίν από 6 λεπτά , inglaterra είπε:

Χαιρετώ την ομάδα, τα κορίτσια που γνωριζόμαστε εδώ και λίγους μήνες όπως και εκείνα που μπήκαν πρόσφατα στην παρέα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την καθεμιά από μας! :)

Σήμερα λοιπόν πέτυχα κάπου στο διαδίκτυο μια φωτογραφία. Ήταν μια μαμά χελώνα 140 ετών με το 5 ημερών χελωνάκι της. Και από κάτω μία πρόταση που αποδίδεται στην Dorothy Canfield Fisher, αμερικανίδα ρεφορμίστρια και ακτιβίστρια με δράση σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών, τη φυλετική ισότητα και τη διαρκή εκπαίδευση.

"Μητέρα είναι ρήμα. Είναι κάτι που κάνεις, όχι απλά αυτό που είσαι"

Mε άγγιξε τόσο η φωτογραφία όσο και οι δυό αυτές προτάσεις και αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας. Για όλες τις γυναίκες που νιωθουν ότι άργησαν στο ραντεβού με τη μητρότητα  αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν. Θα μου πειτε ε όχι και 140 ετών και θα έχετε δίκιο. Η φύση όμως είναι φύση. :)

Υπεροχο!

12 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Καλησπέρα σε όλες ... εκανα χθες την 2η χοριακή και απο 91 πήγε 220 ! Καλό δεν είναι ; :)

Την Δευτερα θα κάνω την 3η χοριακή και την Τεταρτη πάω για τον 1ο υπέρηχο . Ελπίζω να πάνε όλα καλά !!!! 

Σας φιλώ .. 

Μπράβο Δήμητρα,με το καλό!Σούπερ είναι η χωριακή σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...