Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Ειναι περιπου 10 μηνων!

Και η δικια μου ταλεντο. Πολυ τσαχπινα!!

Εγω ψαχνω για δουλεια,δυσκολη περιοδος βεβαια αλλα δεν τα παραταω

Δουλεια πανω στο αντικειμενο σου? Γιατι κ τα ιδιαιτερα ειναι μια λυση κ εχουν κ ελαστικο ωραριο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, StrongWoman είπε:

Teleia mia teraastia xoriaki na exeis ki apo mena kai ena i polla bebe stin koilitsa!!!

Σ'ευχαριστω πολυ!!! Κ σ'εσενα ευχομαι οτι επιθυμεις και γρηγορα μια γεματη αγκαλια!!! 

Δεν περναει η ωρα λεμε...

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Neli83 είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ!!! Κ σ'εσενα ευχομαι οτι επιθυμεις και γρηγορα μια γεματη αγκαλια!!! 

Δεν περναει η ωρα λεμε...

Seuxaristw poly. Ola kala tha pane . Egw to prwto mou apotelesma to pira mia mera meta asta me rithmous xelwnas   

Καλημέρα! Πρωτη φορά με ξένα ωάρια μετά από δυο αποτυχημένες με δικά μου κ γονιμοποιήθηκαν μόνο τρία τα οποια κ μεταφέραμε χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Με προβληματίζει που δεν υπήρξε απόθεμα για μια επόμενη προσπάθεια. Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου αν ξαναπροσπαθήσω.  Ποιες είναι οι εμπειριες σας; 

πρίν από 27 λεπτά , StrongWoman είπε:

Seuxaristw poly. Ola kala tha pane . Egw to prwto mou apotelesma to pira mia mera meta asta me rithmous xelwnas   

Αα..τοσο πολυ?? Ελεος! Εγω μενω επαρχια κ δεν εχω πολλες επιλογες..αλλιως θα πηγαινα κ σε αλλο!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Leila είπε:

Καλημέρα! Πρωτη φορά με ξένα ωάρια μετά από δυο αποτυχημένες με δικά μου κ γονιμοποιήθηκαν μόνο τρία τα οποια κ μεταφέραμε χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Με προβληματίζει που δεν υπήρξε απόθεμα για μια επόμενη προσπάθεια. Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου αν ξαναπροσπαθήσω.  Ποιες είναι οι εμπειριες σας; 

Εσείς είστε στη Θεσσαλονίκη; 

21 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα .

Κάποιες με ξέρετε κι άλλες όχι . 

Τον Οκτώβριο είχα ξαναγραψει εδώ οπου ήθελα πληροφορίες περί υιοθεσίας και όσες ξέρατε με βοηθήσατε πολύ. 

Θέλω πάλι βοήθεια από όσες γνωρίζουν . 

Παρένθετη Μητρότητα !!

Γενικά το τι ισχύει τα ξέρω ...

Θέλω να μου πείτε αν γωριζετε είτε γραφείο , είτε κλινική που να τα αναλαμβάνουν όλα  είτε σε Ελλάδα είτε σε Ευρώπη. 

Θέλω όμως έγκυρες πληροφορίες!  

Έχω βρει κάποια μέσω google κι έχω ζητήσει ήδη πληροφορίες αλλά αν ξέρετε κάτι παραπάνω με συγκεκριμένα στοιχεία είτε γιατί το ψαξατε οι ίδιες είτε γιατί το έκανε κάποια γνωστή σας παρακαλώ στείλτε μου μνμ . 

Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες σας !! 

Ναι σε θυμάμαι... Υπάρχει μία ομάδα στο facebook που λέγεται παρένθετη μητέρα- έγκυος και νόμιμη υιοθεσία. Εκεί ίσως μπορέσουν να σε κατατοπίσουν και να σε βοηθήσουν πολλές κοπέλες έχουν βρει παρένθετη από εκεί.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , Leila είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας....να σε ρωτησω εβαλες 3 εμβρυα με δωρεα??? απ οσο ξερω απαγορεύεται δεν βαζουν.. παρα μονο ενα η 2 μονο....το οτι δεν υπηρξε αποθεμα παιζει ρολο κ το σπερμα τ αντρα μας...ποσα πηρατε στο συνολο??? κ σε πιον γιατρό εισαι....λυπαμαι ( αν κ δεν μ αρεσει αυτη η λεξη) για το αποτέλεσμα σ....ομως μην τ8 βαζεις κατω...ο θεος εχει για ολες μας....πες μας λιγο το ιστορικό σ...τα φιλια  μ

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Δουλεια πανω στο αντικειμενο σου? Γιατι κ τα ιδιαιτερα ειναι μια λυση κ εχουν κ ελαστικο ωραριο

Οχι,λογω του ιου φοβαμαι

Πανω σε αυτο που δουλευα πριν απολυθω

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας....να σε ρωτησω εβαλες 3 εμβρυα με δωρεα??? απ οσο ξερω απαγορεύεται δεν βαζουν.. παρα μονο ενα η 2 μονο....το οτι δεν υπηρξε αποθεμα παιζει ρολο κ το σπερμα τ αντρα μας...ποσα πηρατε στο συνολο??? κ σε πιον γιατρό εισαι....λυπαμαι ( αν κ δεν μ αρεσει αυτη η λεξη) για το αποτέλεσμα σ....ομως μην τ8 βαζεις κατω...ο θεος εχει για ολες μας....πες μας λιγο το ιστορικό σ...τα φιλια  μ

Ναι τρία. Δεν το ήξερα ότι δεν επιτρέπεται…. Το σπερμα δεν μας είπαν ότι έχει κάποιο πρόβλημα, το αντίθετο μας έλεγαν ότι όλα πανε πολύ καλά. Εχω μια κόρη έξι μιση ετών με φυσική σύλληψη. Κανουμε προσπάθειες τα τελευταία τέσσερα  περίπου χρόνια και λογω ηλικίας (47 τώρα) και μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες με δικά μου  καταφύγαμε στη δωρεά. Έχω αλλάξει μια φορά γιατρό μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια με δικά μου. Αναρωτιέμαι αν είναι σύνηθες να μην υπάρχουν έμβρυακια για μια επόμενη προσπάθεια… 

1 hour ago, Leila είπε:

Καλώς μας ήρθες!!! Λυπάμαι πολύ για την αποτυχία..και εγώ 3 βλαστοκυστες έχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι κ οι τυχερουλες μου από 9 γονιμοποιημένα τόσα προχώρησαν. 

Να ξαναπροσπαθήσει κορίτσι μου. Μην το βάλεις κάτω. Αν αντέχεις οικονομικά και ψυχολογικά προχωρά!!! 

Ο γιατρός σου ποιος είναι?? Μεταφέρατε κ τα 3 μαζί? 

Τώρα είδα ότι τα βάλατε κ τα 3 μαζί...

1 hour ago, Leila είπε:

Καλησπέρα Leila, σε ποιο κεντρο εκανες την προσπάθεια ; Ο γιατρός σου; Το κόστος για τα τρία έμβρυα; Ηταν βλαστοκυστες; Αν θελεις δώσε λίγα περισσότερα στοιχεία ..

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλώς μας ήρθες!!! Λυπάμαι πολύ για την αποτυχία..και εγώ 3 βλαστοκυστες έχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι κ οι τυχερουλες μου από 9 γονιμοποιημένα τόσα προχώρησαν. 

Να ξαναπροσπαθήσει κορίτσι μου. Μην το βάλεις κάτω. Αν αντέχεις οικονομικά και ψυχολογικά προχωρά!!! 

Ο γιατρός σου ποιος είναι?? Μεταφέρατε κ τα 3 μαζί? 

Ναι μεταφέραμε κ τα τρία, οχι βλαστοκυστες έμβρυα δυο-τριών ημερών. Δεν μου είπαν ποσα γονιμοποιήθηκαν απλα ότι μόνο τρία προχωρησαν 

πρίν από 3 λεπτά , Villi είπε:

Καλησπέρα Leila, σε ποιο κεντρο εκανες την προσπάθεια ; Ο γιατρός σου; Το κόστος για τα τρία έμβρυα; Ηταν βλαστοκυστες; Αν θελεις δώσε λίγα περισσότερα στοιχεία ..

3.500 φιλική τιμή λόγω κοινών γνωριμιών 

• Μπερδεμένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...