Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου τα προβιοτικα τα περνουμε προληπτικά ας πούμε; Βοηθάνε γενικά η σας τα πρότεινε ο γιατρός; 

εμενα δεν μου τα προτεινε ο γιατρος, τα ξεκινησα γιατι γενικα βοηθανε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

8 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια...εκανα τεστ εγκυμοσυνης...και βγηκε θετικο!!! Δεν μπορω να σταματησω να κλαιω..ελπιζω να πανε ολα καλα με την χοριακη αυριο!!

Αληθεια λες τωρα; Δεν αντεξες να περιμενεις μεχρι αυριο ε; Καλα εκανες! Πολλα συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ευχομαι να το επιβεβαιωσει και η χοριακη σου και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , eleni 21 είπε:

Καλησπέρα.. διάβασα την περίπτωση σου και εγώ ξεκινώ με το Χριστ.. είμαι 42 με με ΠΩΑ ο γιατρός δεν πιστεύει για φυσικούς..μου είπε για δωρεά.. δεν ξέρω τι θα κάνω.θα δείξει.Παντως εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα και υπομονή ♥️

Kαλησπερα! Κι εγω στον γιατρο σου ημουν με δωρεα κ εχω την μπεμπα μου. Εισαι σε καλα χερια! Προχωρα τη δωρεα κ δεν θα το μετανιωσεις

4 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Αν δε σου κανει ο γιατρος μπορεις να φυγεις.

Δεν ειναι κακο να ρωτας, δεν ειναι ευκολη διαδικασια

Αν καπου εχεις αμφιβολιες μιλα

Εμενα το κεντρο μου πε οτι πηρε φρεσκα ωαρια,προσωπικα δεν το πιστευω

Ομως και κατεψυγμενα να ταν τη δουλεια τους την εκαναν

Συγχαρητηρια. Ελπιζω να πανε ολα καλα

Εγω δεν πληρωσα τπτ πριν

Πληρωσα την ημερα της εμβρυομεταφορας

Σου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσεις νωριτερα?

Και οικονομικα και ψυχολογικα

Εσυ πως εισαι?

Η μικρη?

Προκαταβολη???για ποιο λογο?

Καλα ειμαι, δουλευω πλεον και τρεχω! Η μικρη, ειναι ζωηρη κ τσαχπινα, εγινε 1,5 ετων τωρα.. Μια σταρ, μας εχει ξετρελανει ολους. Αφου λεμε, τετοιο ταλεντο που το χαν κρυμμενο στην καταψυξη , χαχαχα! Η μπεμπα σου τι κανει, ποσο ειναι?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 25 λεπτά , eleni 21 είπε:

Καλησπέρα.. διάβασα την περίπτωση σου και εγώ ξεκινώ με το Χριστ.. είμαι 42 με με ΠΩΑ ο γιατρός δεν πιστεύει για φυσικούς..μου είπε για δωρεά.. δεν ξέρω τι θα κάνω.θα δείξει.Παντως εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα και υπομονή ♥️

Καλησπέρα! Όταν λες ξεκινάς στον Χριστ, ξεκινάς με φυσικούς ή με δωρεά; Έχεις κάνει κάτι πιο πριν; Εννοώ κάποια εξωσωματική ή φυσικούς κάπου αλλού;

Η άποψη μου είναι ότι οι φυσικοί μπορούν να βοηθήσουν και έδωσαν τη λύση σε πολλές γυναίκες. Εμένα δεν με βοήθησαν και δυστυχώς μας κούρασαν πάρα πολύ (όπως είχε πει κ ο Χριστ). Από γνωστές μου βέβαια μαθαίνω ότι και σε άλλες γυναίκες έχει πει το ίδιο περί κούρασης, οπότε προφανώς είναι και η ειλικρινής του άποψη. 

Όσον αφορά στη δωρεά, για εμένα, όπως έγραψα, ήταν μια πάρα πολύ εύκολη απόφαση. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι μπορεί να προβληματίζει πολλά ζευγάρια, αλλά εμείς το αποφασίσαμε με χαρά και ανακούφιση. Εσένα σε προβληματίζει αυτή η επιλογή; 

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μετρήσεις τις δυνάμεις σου, ψυχικές και οικονομικές. Έτσι κι αλλιώς για να βρεθεί δοτρια θα χρειαστείτε ένα 6μηνο. Αν μπορείτε εν τω μεταξύ (οικονομικά και νομικά - δεν ξέρω) να κάνετε και κάνα δυο φυσικούς όσο περιμένετε θα ήταν ιδανικό. Κι αν πετύχουν, τέλεια! Αν δεν πετύχουν, θα ξέρεις ότι δοκίμασες τα πάντα. Εμένα τουλάχιστον αυτό με βοήθησε στην τελική μου απόφαση. 

Σ' ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!❤️ Θα τα λέμε!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 36 λεπτά , eleni 21 είπε:

Κι εγω εχω ΠΩΑ και οταν ρωτησα τπ γιατρο μου αν μπορω με καποιο ττοπο να βγαλω κανενα δικο μου ωαριο η απαντηση του ηταν: δεν υπαρχει καμια περιπτωση. Να σου πω την αληθεια καπωε ξελαφρωσα οταν το ειπε γιατι ειχα στο μυαλο μου οτι με ΠΩΑ ακο.α κι αν ειχα ωαρια δε θα ηταν σε καλη κατασταση και δε θα καταφερνα πολλα. Θα εχανα μονο χρονο κ χρημα. Οποτε ηρεμη τωρα πλεον ξεκιναω με δοτρια. Η γνωμη μου λοιπιν ειναι να προχωρησεις με δοτρια χωρια δευτερη σκεψη! Παλι δικο σου θα ειναι το μωρακι με λιγα δανεικα κυττατα :)

Νομιζω οτι ειμαι η μονη απο Θεσσαλονικη που παει σε αλλο γιατρο! Ολες δτον ιδιο πατε. Μηπως επρεπε να ερθω κ εγω εκει; Ουφ. Ολο αποφασεις πρεπει να παιρνουμε!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Viv37 είπε:

Αληθεια λες τωρα; Δεν αντεξες να περιμενεις μεχρι αυριο ε; Καλα εκανες! Πολλα συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ευχομαι να το επιβεβαιωσει και η χοριακη σου και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

Δεν αντεξα!!! Και τωρα ανυπομονω να ξημερωσει να παω για χοριακη... σ'ευχαριστω πολυ!!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Νομιζω οτι ειμαι η μονη απο Θεσσαλονικη που παει σε αλλο γιατρο! Ολες δτον ιδιο πατε. Μηπως επρεπε να ερθω κ εγω εκει; Ουφ. Ολο αποφασεις πρεπει να παιρνουμε!

Εγώ δεν είμαι στον Χριστ. 

Πιστεύω όμως ότι κ ο δικός σου γιατρός είναι από τους πιο αξιόλογους στη Θεσσαλονίκη. Όταν με το καλό ξεκινήσεις την προετοιμασία, ενημέρωνε μας. Θα ήθελα να μάθω την προσέγγισή του γιατί έχει φοβερές περγαμηνές!

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Kαλησπερα! Κι εγω στον γιατρο σου ημουν με δωρεα κ εχω την μπεμπα μου. Εισαι σε καλα χερια! Προχωρα τη δωρεα κ δεν θα το μετανιωσεις

Καλα ειμαι, δουλευω πλεον και τρεχω! Η μικρη, ειναι ζωηρη κ τσαχπινα, εγινε 1,5 ετων τωρα.. Μια σταρ, μας εχει ξετρελανει ολους. Αφου λεμε, τετοιο ταλεντο που το χαν κρυμμενο στην καταψυξη , χαχαχα! Η μπεμπα σου τι κανει, ποσο ειναι?

Ειναι περιπου 10 μηνων!

Και η δικια μου ταλεντο. Πολυ τσαχπινα!!

Εγω ψαχνω για δουλεια,δυσκολη περιοδος βεβαια αλλα δεν τα παραταω

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

@Neli83 ξυπνααααααααα λεμε...τραβα για χοριακη για να χοροπηδησουμε ολες μαζι εδω μεσα...καλη επιτυχία αγαπη....ειμαι σίγουρη οτιθα την έχεις. σε φιλω

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα σας. Είδα πως μιλάτε για κάποιον καλό γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω βέβαια αν επιτρέπεται να μάθω το όνομα του. Είμαι καινούρια στην ομάδα και θα ήθελα να ενημερώθω κι εγώ για δότη σπέρματος. Τώρα ξεκίνησα τις εξετάσεις και γενικά είμαι σε περίοδο που ψαχνομαι. Αν κάποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

@Neli83 ξυπνααααααααα λεμε...τραβα για χοριακη για να χοροπηδησουμε ολες μαζι εδω μεσα...καλη επιτυχία αγαπη....ειμαι σίγουρη οτιθα την έχεις. σε φιλω

Καλημερα!!! Πηγα πρωι πρωι αλλα τα αποτελεσματα θα βγουν μετα τις 18:00... γαμωτο...θα συντονιστουμε το απογευμα!!! Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

• Μου αρέσει 5

nzSsp2.png

πρίν από 55 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλημερα!!! Πηγα πρωι πρωι αλλα τα αποτελεσματα θα βγουν μετα τις 18:00... γαμωτο...θα συντονιστουμε το απογευμα!!! Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

καλημέρα !!καλά  αποτελέσματα μέσα απο την καρδιά μου! Δέκα ώρες  για να βγάλουν μια χοριακή; Μη χειρότερα. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Neli83 είπε:

Καλημέρα!!! Εύχομαι μια τεράστια χοριακη!! Άντε θα φάμε τα νύχια μας μέχρι να βγουν..και αυτά τα μικροβιολογικά έλεος με τον πόνο μας παίζουν!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Εύχομαι μια τεράστια χοριακη!! Άντε θα φάμε τα νύχια μας μέχρι να βγουν..και αυτά τα μικροβιολογικά έλεος με τον πόνο μας παίζουν!!

Καλημερα!!! Αντε να δουμε!! Ναι ειναι πολλες οι ωρες ρε γαμωτο..

πρίν από 23 λεπτά , Villi είπε:

καλημέρα !!καλά  αποτελέσματα μέσα απο την καρδιά μου! Δέκα ώρες  για να βγάλουν μια χοριακή; Μη χειρότερα. 

Δεκα ωρες....αστα να πανε.... σ'ευχαριστω πολυ!!

nzSsp2.png

21 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια...εκανα τεστ εγκυμοσυνης...και βγηκε θετικο!!! Δεν μπορω να σταματησω να κλαιω..ελπιζω να πανε ολα καλα με την χοριακη αυριο!!

Teleia mia teraastia xoriaki na exeis ki apo mena kai ena i polla bebe stin koilitsa!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...