Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Τι ωραίες ευχές κορίτσια! Να είστε καλά!

Καλή χρονιά να έχουμε, να είμαστε καλά με υγεία, δημιουργικότητα, χαρά και ελπίδα!!!

Και πάντα δυνατές με στόχο το όνειρο :wub:

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Καλή χρονιά και ευλογημένη  με υγεία και χαρές! Να γεμίσουν οι σελίδες του φόρουμ μας με πολλά πολλά μωρά.Οσες ειστε στην προσπάθεια να νιώσετε την συγκίνηση που νιώθω εγώ σήμερα.

• Μου αρέσει 14

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή χρονια και από μένα! Εύχομαι όλες οι υπεροχες ευχές που γράψατε παραπάνω να πραγματοποιηθούν και φέτος να ειναο στ' αλήθεια μαγική χρονιά για όλες μας.

Σας αγαπω! 

• Μου αρέσει 9

πρίν από 51 λεπτά , anoulious είπε:

Καλή χρονιά και ευλογημένη  με υγεία και χαρές! Να γεμίσουν οι σελίδες του φόρουμ μας με πολλά πολλά μωρά.Οσες ειστε στην προσπάθεια να νιώσετε την συγκίνηση που νιώθω εγώ σήμερα.

Αγαπη μ σε ευχήθηκα για τον μπεμπαρο σ?  οχι νομιζω??? αχου δεν θυμαμαι να ξες....αν δεν το εκανα ζητω συγνώμη κ σ ευχομαι χιλιες ευχες  για τ8ν μονάκριβο σ...να τον καμαρωνεις παντα κ να χει υγεια...να σ ζησει φιλη  μ....το αξιζες...δωστου πολλα πολλα φιλια κ δαγκα το κωλι τ απο μενα...

• Μου αρέσει 2

On 29/12/2021 at 10:05 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες. Να που δύο λόγια από κοπέλες που παίρνουν το ίδιο ζόρι είναι βάλσαμο. Πιο πολύ έσκασα για τις βλαστοκυστες γιατί δεν νιώθω την απαραίτητη ασφάλεια που ήθελα. Βέβαια με τα δικά μου αυγά δεν υπήρχε περίπτωση να έχω και μάλιστα 3!! Κρατάω το θετικό λοιπόν ότι εκεί μέσα είναι τα μωράκια μου και με περιμένουν!!! Για το ωάριο που μεγάλωσε πιο πολύ ένιωσα έκπληξη πάρα θυμό. Λίγο το σοκ με πήρε και με σήκωσε αλλά μου έδωσε σοκολατάκι ο γιατρός και με καθησύχασε.

Βέβαια από την άλλη τώρα που σκέφτομαι πιο ψύχραιμα καλύτερα που δεν προχωρήσαμε τώρα γιατί όντως κορίτσια θα είχα τεράστιο θέμα με τη δουλειά και όλο αυτό θα μου προκαλούσε επιπλέον νευρικότητα. Οπότε ας έρθει με το καλό ή νέα χρονιά που για όλες μας εδώ θα είναι η χρονιά μας και βουρ για τα μωράκια μας.

Σας φιλώ όλες μια προς μια γιατί είσαστε μοναδικες

Crussa χρόνια πολλά καλή χρονιά!!!μπήκα να διαβάσω τα νέα σου τα οποία δεν είναι άσχημα να ξέρεις!!!3 εμβρυακια είναι τέλεια ...όσο για το ενδομήτριο δεν ήθελε ακόμα βρε παιδί μου..το άγχος παίζει μεγάλο ρόλο κ σου το λέω εγώ που είχα αγχωθει για εσένα χωρίς καν να σε ξέρω...κάθε μήνα μετρούσα fsh και ήταν στο θεό...ένα μήνα θα έλειπε ο άντρας μου κ δ θα κάναμε καμια εξέταση είχα βγάλει από το μυαλό μου την εξωσωματική εκείνο το μήνα.παω για υπέρηχο άνω κ κάτω κοιλίας κ μου βρίσκουν ωάριο στην δεξιά μου ωοθήκη η οποία δεν έδινε ποτέ!!!πρώτο σοκ ...πάω για να δω κ την fsh έτσι για πλάκα...ήταν πιο χαμηλή πεθαίνεις..ο άντρας μου ήταν στο Αιγαίο...όπως καταλαβαίνεις γελούσα από τα νεύρα μου η τρελή...θέλω να σου πω ότι εκείνο το μήνα που δ ειχα άγχος καθόλου ήταν το σώμα μου έτοιμο...

Χαλάρωσε κ απόλαυσε την κάθε σου στιγμή...όλα θα έρθουν στην ώρα τους

Διαφημίσεις

36 minutes ago, Rafaelatarzan said:

Αγαπη μ σε ευχήθηκα για τον μπεμπαρο σ?  οχι νομιζω??? αχου δεν θυμαμαι να ξες....αν δεν το εκανα ζητω συγνώμη κ σ ευχομαι χιλιες ευχες  για τ8ν μονάκριβο σ...να τον καμαρωνεις παντα κ να χει υγεια...να σ ζησει φιλη  μ....το αξιζες...δωστου πολλα πολλα φιλια κ δαγκα το κωλι τ απο μενα...

Ευχαριστώ πολύ Ραφαελιτσα μου για τις ευχές .Καλή χρονια να εχουμε ολοι.Και εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου .Τελικά τα κατάφερα στο τέλος μεχρι και εγώ ...Είχες πολύ δίκιο που ήσουν πάντα αισιόδοξη. Ποση αγάπη βρήκα εδώ μέσα...

• Μου αρέσει 2

On 31/12/2021 at 1:50 ΜΜ, νικηαντωνια81 είπε:

@KoraliaP συγχαρητηρια! 12η μέρα και τρίτης μέρας έμβρυα είναι σίγουρη ότι έχει να κάνει με γερό-γερά έμβρυα. Χαίρομαι πολύ για το πρωτοχρονιάτικο αυτό δώρο. Να πάνε όλα Κατ ευχήν 

Σε ευχαριστώ πολύ @νικηαντωνια81. Φαίνεται πως προχωράει καλά. Σήμερα 3 μέρες πήγε στο 522 :)

Καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια του φόρουμ. Εύχομαι ποτέ να μην ξεχνάμε να ζούμε και να απολαμβάνουμε τις ομορφιές της ζωής παράλληλα με τον αγώνα προσπάθειας παιδιού. Υγεία υγεία υγεία και αγάπη γύρω μας!

• Μου αρέσει 7

4 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @νικηαντωνια81. Φαίνεται πως προχωράει καλά. Σήμερα 3 μέρες πήγε στο 522 :)

Καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια του φόρουμ. Εύχομαι ποτέ να μην ξεχνάμε να ζούμε και να απολαμβάνουμε τις ομορφιές της ζωής παράλληλα με τον αγώνα προσπάθειας παιδιού. Υγεία υγεία υγεία και αγάπη γύρω μας!

Η Παναγία μαζί μας! Περιμένουμε και την επόμενη χοριακη!

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 1/1/2022 at 10:21 ΜΜ, Aria. είπε:

Crussa χρόνια πολλά καλή χρονιά!!!μπήκα να διαβάσω τα νέα σου τα οποία δεν είναι άσχημα να ξέρεις!!!3 εμβρυακια είναι τέλεια ...όσο για το ενδομήτριο δεν ήθελε ακόμα βρε παιδί μου..το άγχος παίζει μεγάλο ρόλο κ σου το λέω εγώ που είχα αγχωθει για εσένα χωρίς καν να σε ξέρω...κάθε μήνα μετρούσα fsh και ήταν στο θεό...ένα μήνα θα έλειπε ο άντρας μου κ δ θα κάναμε καμια εξέταση είχα βγάλει από το μυαλό μου την εξωσωματική εκείνο το μήνα.παω για υπέρηχο άνω κ κάτω κοιλίας κ μου βρίσκουν ωάριο στην δεξιά μου ωοθήκη η οποία δεν έδινε ποτέ!!!πρώτο σοκ ...πάω για να δω κ την fsh έτσι για πλάκα...ήταν πιο χαμηλή πεθαίνεις..ο άντρας μου ήταν στο Αιγαίο...όπως καταλαβαίνεις γελούσα από τα νεύρα μου η τρελή...θέλω να σου πω ότι εκείνο το μήνα που δ ειχα άγχος καθόλου ήταν το σώμα μου έτοιμο...

Χαλάρωσε κ απόλαυσε την κάθε σου στιγμή...όλα θα έρθουν στην ώρα τους

Να ρωτήσω κατι χαζο; Αυτο το ωάριο που ειχαν βρει σ' εσενα οπως και αυτο που βρηκαν στη @Chryssa1982 γιατι δεν τα πηραν να τα γονιμοποιησουν και να προσπαθησουν με αυτα την εξωδωματικη; 

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Να ρωτήσω κατι χαζο; Αυτο το ωάριο που ειχαν βρει σ' εσενα οπως και αυτο που βρηκαν στη @Chryssa1982 γιατι δεν τα πηραν να τα γονιμοποιησουν και να προσπαθησουν με αυτα την εξωδωματικη; 

Γιατί εγώ έκανα τις εξωσωματικες σε δημόσιο νοσοκομείο κ δεν υπήρχε δυνατότητα κατάψυξης...κ έλειπε κ ο άντρας μου λόγω δουλειάς οπότε πήγε ...

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλημέρα!!! Καθόλου χαζή ερώτηση. Ειχα πει στον γιατρό από όταν ξεκινήσαμε ότι δεν θέλω να προσπαθήσω καθόλου με δικό μου υλικό. Οπότε ίσως θεώρησε ότι θα ήμουν αρνητική σε μια ωοληψια και καλά έκανε. Άσε που δεν υπάρχει σάλιο κ η ωοληψια με την προσπάθεια γονιμοποίησης έχουν το κόστος τους. 

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα κορίτσια μου!! Περάσατε καλά;; 

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Καθόλου χαζή ερώτηση. Ειχα πει στον γιατρό από όταν ξεκινήσαμε ότι δεν θέλω να προσπαθήσω καθόλου με δικό μου υλικό. Οπότε ίσως θεώρησε ότι θα ήμουν αρνητική σε μια ωοληψια και καλά έκανε. Άσε που δεν υπάρχει σάλιο κ η ωοληψια με την προσπάθεια γονιμοποίησης έχουν το κόστος τους. 

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα κορίτσια μου!! Περάσατε καλά;; 

ααα κατάλαβα. Κι εγώ το ίδιο έχω αποφασίσει αλλά αναρωτιόμουν αν γίνεται. ςγώ πέρασα πολύ ωραία στις γιορτές αλλά εντελώς οικογενειακά. Με τόσα κρούσματα φοβηθήκαμε λίγο και είπαμε να μη βγαίνουμε πολύ. Πώς γίναμε έτσι πάλι?! Λέτε τώρα που βγάζουν όλο νέα μέτρα να καθυστερήσει κι άλλο να βρεθεί δότρια για μένα? Αν και αποφάσισα ότι δε θα αγχωθώ άλλο γι' αυτό και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να μην το σκέφτομαι μέχρι να με πάρουν τηλ. Δύσκολο βέβαια τις πρώτε 3 μέρες του χρόνου απέτυχα γιατί το σκεφτόμουν όλη μέρα, αλλά θα δούμε πώς θα τα πάω από δω και πέρα χαχαχα.

14 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Γιατί εγώ έκανα τις εξωσωματικες σε δημόσιο νοσοκομείο κ δεν υπήρχε δυνατότητα κατάψυξης...κ έλειπε κ ο άντρας μου λόγω δουλειάς οπότε πήγε ...

Αλήθεια? Δεν το ήξερα ότι στο δημόσιο δεν κάνουν κατάψυξη!

πρίν από 4 λεπτά , Viv37 είπε:

ααα κατάλαβα. Κι εγώ το ίδιο έχω αποφασίσει αλλά αναρωτιόμουν αν γίνεται. ςγώ πέρασα πολύ ωραία στις γιορτές αλλά εντελώς οικογενειακά. Με τόσα κρούσματα φοβηθήκαμε λίγο και είπαμε να μη βγαίνουμε πολύ. Πώς γίναμε έτσι πάλι?! Λέτε τώρα που βγάζουν όλο νέα μέτρα να καθυστερήσει κι άλλο να βρεθεί δότρια για μένα? Αν και αποφάσισα ότι δε θα αγχωθώ άλλο γι' αυτό και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να μην το σκέφτομαι μέχρι να με πάρουν τηλ. Δύσκολο βέβαια τις πρώτε 3 μέρες του χρόνου απέτυχα γιατί το σκεφτόμουν όλη μέρα, αλλά θα δούμε πώς θα τα πάω από δω και πέρα χαχαχα.

Αλήθεια? Δεν το ήξερα ότι στο δημόσιο δεν κάνουν κατάψυξη!

Καλή μου Φίλη και εμείς οικογενειακά με τα σελφ τεστ ανά χείρας και τη μάσκα απαραιτήτως!! Σήμερα το απόγευμα έχω και την τρίτη δόση εμβολίου.  Ουφ άντε να δούμε 

Εγώ σε νιώθω και σε καταλαβαίνω. Δύσκολα να ξεφύγει το μυαλό. Ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένεις για πολύ και όλα να σου πάνε τέλεια. 

Ούτε εγώ ήξερα ότι δεν έχει κατάψυξη το δημόσιο. Κ αν μια κοπέλα βγάλει πχ 5 και γονιμοποιηθούν κιόλας τι γίνεται??

On 1/1/2022 at 10:45 ΜΜ, anoulious είπε:

Ευχαριστώ πολύ Ραφαελιτσα μου για τις ευχές .Καλή χρονια να εχουμε ολοι.Και εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου .Τελικά τα κατάφερα στο τέλος μεχρι και εγώ ...Είχες πολύ δίκιο που ήσουν πάντα αισιόδοξη. Ποση αγάπη βρήκα εδώ μέσα...

Καλη χρονια, να χαιρεσαι το αγορι σου, να σου ζησει, γερο και ευλογημενο. Δεν ξερω αν σου εχει μεινει καθολου μυαλο....εγω ακομα το ψαχνω..ζησε κοριτσι μου το θαυμα και συντομα για ολες και ολους .....

... και τωρα καλα ξενυχτια αλλα και αγκαλιτσες...εμεις αρχισαμε φαγητο και εχει πολυ πλακα ...φιλια πολλα

2 ώρες πρίν, maroullaki είπε:

Καλη χρονια, να χαιρεσαι το αγορι σου, να σου ζησει, γερο και ευλογημενο. Δεν ξερω αν σου εχει μεινει καθολου μυαλο....εγω ακομα το ψαχνω..ζησε κοριτσι μου το θαυμα και συντομα για ολες και ολους .....

... και τωρα καλα ξενυχτια αλλα και αγκαλιτσες...εμεις αρχισαμε φαγητο και εχει πολυ πλακα ...φιλια πολλα

που να δειςνα τρωνε μονα τους τι πλακα θα εχει...ετοιμάσου να σκουπιζεις 500 φορες την μερα φιλη μ...ααχχαχαχαχχαχ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...