Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

34 minutes ago, Chrussa1982 said:

Ε μα είπα και εγώ μόνη θα είμαι να γκρινιάζω και να ψάχνω συμπτώματα;; Καλέ όλες μαζί θα είμαστε κοίτα να δεις. 

Εν τω μεταξύ μου λέει χτες ο άντρας μου ε αφού έχουμε ωάριο μήπως να κάνουμε άλλη μια στοχευμένη προσπάθεια μπας και....αυτός ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας και καταλαβαίνεις όλο το βράδυ με ξετιναξε χαχαχαχα.

Και πολύ καλά κάνατε! Πού ξέρεις, μπορεί αυτό το ωάριο να είναι το καλό;;! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ε μα είπα και εγώ μόνη θα είμαι να γκρινιάζω και να ψάχνω συμπτώματα;; Καλέ όλες μαζί θα είμαστε κοίτα να δεις. 

Εν τω μεταξύ μου λέει χτες ο άντρας μου ε αφού έχουμε ωάριο μήπως να κάνουμε άλλη μια στοχευμένη προσπάθεια μπας και....αυτός ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας και καταλαβαίνεις όλο το βράδυ με ξετιναξε χαχαχαχα.

Χαχαχαχαχα! Καλα εκανε! Φανταζεσαι; 

Σημερα το απογευμα εκανα την πρωτη μου prolutex..ειχα πεθανει απο τα αγχος..δεν εχω ξανακανει ποτε..την εκανα,λεω στον αντρα μου ενταξει παιχνιδακι ηταν και δεν πονεσα καθολου!!! Και μετα απο λιγο αρχισε να ποναει πολυ..ποναει τοσο πολυ αυτο το φαρμακο?? 

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλε τι στοχευμενη προσπαθεια, χαχαχαχαχ! Πλακα εχει ο αντρας σου. Αγκαλιτσες ηθελε. Οι αντρες παντα το μυαλο εκει, χαχαχαχ!

πρίν από 57 λεπτά , Neli83 είπε:

Σημερα το απογευμα εκανα την πρωτη μου prolutex..ειχα πεθανει απο τα αγχος..δεν εχω ξανακανει ποτε..την εκανα,λεω στον αντρα μου ενταξει παιχνιδακι ηταν και δεν πονεσα καθολου!!! Και μετα απο λιγο αρχισε να ποναει πολυ..ποναει τοσο πολυ αυτο το φαρμακο?? 

Καλή αρχή!!! Εμένα δεν με πονούσε η prolutex μη σου πω ήταν η αγαπημένη μου χαχαχαχα!!! Ούτε όταν έκανα την ένεση αλλά ούτε και μετά από λίγο .οι αντιπηκτικες με πέθαιναν όμως.

Βρε από το άγχος μήπως νομίζεις ότι πονάς;;

πρίν από 51 λεπτά , MaryH είπε:

Καλε τι στοχευμενη προσπαθεια, χαχαχαχαχ! Πλακα εχει ο αντρας σου. Αγκαλιτσες ηθελε. Οι αντρες παντα το μυαλο εκει, χαχαχαχ!

Μα πάντα εκεί...μη σου πω μονίμως εκεί...εμ τα θελα και τα έπαθα!!! Πίπινι παντρεύτηκα δεν έπαιρνα κανέναν πιο σιτεμενο να με αφήνει και λίγο ήσυχη χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Chrussa1982 είπε:

Καλή αρχή!!! Εμένα δεν με πονούσε η prolutex μη σου πω ήταν η αγαπημένη μου χαχαχαχα!!! Ούτε όταν έκανα την ένεση αλλά ούτε και μετά από λίγο .οι αντιπηκτικες με πέθαιναν όμως.

Βρε από το άγχος μήπως νομίζεις ότι πονάς;;

Χαχαχα!!! Οχι ποναω αληθεια!! Δεν με πονεσε απο την αρχη,μετα απο κανα 20 λεπτο..και τωρα που εχουν περασει σχεδον 2 ωρες ποναω οταν παω να σηκωθω απο τον καναπε ή αν σκυψω να βαλω παπουτσια..λες να μην την εκανα σωστα?? Τι να πω..

nzSsp2.png

Καλησπέρα και καλη χρονια να εχουμε ολοι!

Σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο καθως αποφασισαμε να παμε με δανεικα ωαρια εξαιτιας προβληματος με καρυοτυπο δικο μου. Εχω μια ισοζυγυσμενη μεταθεση του 5 και 9 χρωμοσωματος το οποιο κανει σχεδον αδυνατη τη συλληψη με δικα μου ωαρια. Αν και κανω ωορηξια κανονικα, εκανα ενα φυσικο και πηραμε ενα ωριμο που εδωσε ενα grade 1 τριων ημερων , δεν εγινε εμφυτευση γιατι καθως φαινεται ηταν χρωμοσωμικα ανωμαλο. Τα αποτελεσματα του καρυοτυπου βγηκαν την προηγουμενη της χοριακης και φυσικα με διελυσαν. Την ιδια μεταθεση εχει και η αδερφη μου και επειδη ακριβως το ηξερα καναμε την εξεταση γιατι δεν ειναι ο καρυοτυπος στις must εξετασεις στην εξωσωματικη. Δεδομενης της ηλικιας μου,, ειμαι 44 δεν εχει νοημα να κανω διεγερσεις και να παιρνω ωαρια που να δινουν προβληματικα εμβρυα οποτε δεν μου ηταν καθολου δυσκολο να αποφασισω τα δανεικα μα καθολου και ευτυχως ουτε και του αντρα μου του ηταν δυσκολο να το δεχθει. Εκανα εχθες μια υστεροσκοπηση και ολα ειναι καλα, ορμονικο προφιλ τελειο (εχω AMH 1,0- τι να την κανεις ομως με την χρωμοσωμικη ανωμαλια και ασ ειναι για την ηλικια μου καλη, FSH 4,5 ,  θυρεοειδης νορμαλ ) και περιμενω μετα τις γιορτες ο γιατρος μου να μιλησει με το κεντρο για δοτρια. Θα το εκτιμουσα απεριοριστα αν μπορουσε καποια κοπελα να με κατευθυνει στο πως να κινηθω και τι να προσεξω. Ο γιατρος μου συνεργαζεται με το Life και το το Μητερα. 

Σας ευχαριστω και ευχομαι σε ολες να βιωσουμε αυτο που ποθουμε αυτη τη χρονια!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Neli83 είπε:

Χαχαχα!!! Οχι ποναω αληθεια!! Δεν με πονεσε απο την αρχη,μετα απο κανα 20 λεπτο..και τωρα που εχουν περασει σχεδον 2 ωρες ποναω οταν παω να σηκωθω απο τον καναπε ή αν σκυψω να βαλω παπουτσια..λες να μην την εκανα σωστα?? Τι να πω..

Μια χαρά καλέ την έκανες..έχω ακούσει ότι κάποιες πονάνε και μάλιστα κάνουν και μελανιές. Όλα καλά μην το σκέφτεσαι καθόλου!! Αν δε κάνω λάθος 4 του μήνα δεν έχεις ετ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , dreamy είπε:

Σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο καθως αποφασισαμε να παμε με δανεικα ωαρια εξαιτιας προβληματος με καρυοτυπο δικο μου. Εχω μια ισοζυγυσμενη μεταθεση του 5 και 9 χρωμοσωματος το οποιο κανει σχεδον αδυνατη τη συλληψη με δικα μου ωαρια. Αν και κανω ωορηξια κανονικα, εκανα ενα φυσικο και πηραμε ενα ωριμο που εδωσε ενα grade 1 τριων ημερων , δεν εγινε εμφυτευση γιατι καθως φαινεται ηταν χρωμοσωμικα ανωμαλο. Τα αποτελεσματα του καρυοτυπου βγηκαν την προηγουμενη της χοριακης και φυσικα με διελυσαν. Την ιδια μεταθεση εχει και η αδερφη μου και επειδη ακριβως το ηξερα καναμε την εξεταση γιατι δεν ειναι ο καρυοτυπος στις must εξετασεις στην εξωσωματικη. Δεδομενης της ηλικιας μου,, ειμαι 44 δεν εχει νοημα να κανω διεγερσεις και να παιρνω ωαρια που να δινουν προβληματικα εμβρυα οποτε δεν μου ηταν καθολου δυσκολο να αποφασισω τα δανεικα μα καθολου και ευτυχως ουτε και του αντρα μου του ηταν δυσκολο να το δεχθει. Εκανα εχθες μια υστεροσκοπηση και ολα ειναι καλα, ορμονικο προφιλ τελειο (εχω AMH 1,0- τι να την κανεις ομως με την χρωμοσωμικη ανωμαλια και ασ ειναι για την ηλικια μου καλη, FSH 4,5 ,  θυρεοειδης νορμαλ ) και περιμενω μετα τις γιορτες ο γιατρος μου να μιλησει με το κεντρο για δοτρια. Θα το εκτιμουσα απεριοριστα αν μπορουσε καποια κοπελα να με κατευθυνει στο πως να κινηθω και τι να προσεξω. Ο γιατρος μου συνεργαζεται με το Life και το το Μητερα. 

Καλως ηρθες στην παρεα μας!! Συμβουλες δεν εχω να σου δωσω γιατι ειμαι πρωταρα και οτι λεει ο γιατρος κανω..θα σου ευχηθω καλη επιτυχια και οτι τα κοριτσια εδω ειναι η καλυτερη παρεα που βρεις!! 

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μια χαρά καλέ την έκανες..έχω ακούσει ότι κάποιες πονάνε και μάλιστα κάνουν και μελανιές. Όλα καλά μην το σκέφτεσαι καθόλου!! Αν δε κάνω λάθος 4 του μήνα δεν έχεις ετ; 

Ναι στις 4!! Ποναω κ εχει πρηστει λιγο.. δεν πειραζει ομως..μακαρι να πανε ολα καλα και ας γινω και στρουμφακι απο τις μελανιες!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 24 λεπτά , dreamy είπε:

Καλώς την!!! Καταρχήν να σου πω ότι πήρες την σωστή απόφαση!! Το ορμονικό προφίλ σου είναι αξιοζήλευτο πάντως!! Την εξέταση του καρυότυπου εγώ προσωπικά δεν την έχω κάνει έχω κάνει όμως 2 προσπάθεια που έδωσε 1 έμβρυο ακριβώς όπως το δικό σου 3 ημερών. Δεν το σκέφτηκα κ πολύ πριν καταλήξω στη δωρεά. Σίγουρα εδώ θα σου απαντήσουν κορίτσια ποιο έμπειρα ωστόσο θα σου πρότεινα να διαπραγματευτείς όσο μπορείς το πόσες βλαστοκυστες θα πάρεις με τα χρήματα που σου ζήτησε. Καλού κακού ξεσκονιστε και το σπέρμα παίζει μεγάλο ρόλο (αν δεν το έχετε ήδη τσεκαρει). Και φυσικα δες αν μπορείς να ζητήσεις από τον γιατρό σου συγκεκριμένα πράγματα για την δοτρια. Αν δηλαδή θέλεις μικρή σε ηλικία η κάποια που έχει ξαναδώσει εγκυμοσύνη. Από την φτωχή μου εμπειρία θα σου πω ότι προσωπικά ζήτησα μικρή σε ηλικια και όντως η κοπέλα είναι 24. Δεν έμαθα όμως κάτι παραπάνω και δεν θέλω κιόλας 

Αν θέλεις πες μας ποιος είναι ο γιατρός σου.

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!

πρίν από 4 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας!! Συμβουλες δεν εχω να σου δωσω γιατι ειμαι πρωταρα και οτι λεει ο γιατρος κανω..θα σου ευχηθω καλη επιτυχια και οτι τα κοριτσια εδω ειναι η καλυτερη παρεα που βρεις!! 

Ναι στις 4!! Ποναω κ εχει πρηστει λιγο.. δεν πειραζει ομως..μακαρι να πανε ολα καλα και ας γινω και στρουμφακι απο τις μελανιες!

Μετράω αντίστροφα κ εγώ μαζί σου μη νομίζεις ότι δεν έχω στο μυαλό μου κάθε μία από εσάς. Άντε πρώτη και καλύτερη θα κάνεις ποδαρικο και θα παίρναμε μαζί τις μέρες της αναμονής.

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλώς την!!! Καταρχήν να σου πω ότι πήρες την σωστή απόφαση!! Το ορμονικό προφίλ σου είναι αξιοζήλευτο πάντως!! Την εξέταση του καρυότυπου εγώ προσωπικά δεν την έχω κάνει έχω κάνει όμως 2 προσπάθεια που έδωσε 1 έμβρυο ακριβώς όπως το δικό σου 3 ημερών. Δεν το σκέφτηκα κ πολύ πριν καταλήξω στη δωρεά. Σίγουρα εδώ θα σου απαντήσουν κορίτσια ποιο έμπειρα ωστόσο θα σου πρότεινα να διαπραγματευτείς όσο μπορείς το πόσες βλαστοκυστες θα πάρεις με τα χρήματα που σου ζήτησε. Καλού κακού ξεσκονιστε και το σπέρμα παίζει μεγάλο ρόλο (αν δεν το έχετε ήδη τσεκαρει). Και φυσικα δες αν μπορείς να ζητήσεις από τον γιατρό σου συγκεκριμένα πράγματα για την δοτρια. Αν δηλαδή θέλεις μικρή σε ηλικία η κάποια που έχει ξαναδώσει εγκυμοσύνη. Από την φτωχή μου εμπειρία θα σου πω ότι προσωπικά ζήτησα μικρή σε ηλικια και όντως η κοπέλα είναι 24. Δεν έμαθα όμως κάτι παραπάνω και δεν θέλω κιόλας 

Αν θέλεις πες μας ποιος είναι ο γιατρός σου.

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!

Μετράω αντίστροφα κ εγώ μαζί σου μη νομίζεις ότι δεν έχω στο μυαλό μου κάθε μία από εσάς. Άντε πρώτη και καλύτερη θα κάνεις ποδαρικο και θα παίρναμε μαζί τις μέρες της αναμονής.

Αχ Nelli83 μακαρι πραγματι να πανε ολα καλα! Το ορμονικο προφιλ μου πραγματι ειναι αυτο που εκανε και το γιατρο μου να παμε για ενα φυσικο πριν τον καρυοτυπο ( φανταστηκε οπως και ο γενετιστης της αδερφης μου πως η μεταθεδη θα ηταν de novo μιας και ειμαστε 3 αδερφια και η μαμα μας δεν ειχε ιστορικο παλλινδρομων ή αποβολων...αλλα καναμε λαθος το εχει ο μπαμπας και το πηραμε και οι δυο κορες με πανομοιοτυπο καρυοτυπο). Ηθελε ακομα και να δοκιμασουμε και ενα με φαρμακα μιας και σε αυτη τη περιπτωση θελουμε πολλα εμβρυα και προεμφυτευτικο συο καθενα ξεχωριστα! Αλλα ειλικρινα θεωρω πως δεν εχει νοημα να ταλαιπωρησω το σωμα μου με αμφιβολο αποτελεσμα! Η αδερφη μου σε τρεις διεγερσεις στα 41-με 36 ωαρια 33 εμβρυα ειχε μονο 2 χρωμοσωμικα ενταξει και εχει ενα κοριτσακι 9 μηνων σημερα .Το σπερμα ειναι πολυ καλο αλλα θα κανουμε dfi για κατακερματισμο. Με κιρσοκοιλη 3ου βαθμου, εχει πολυ καλο σπερμοδιαγραμμα και γονιμοποιησε χωρις icsi ευκολα. 

σε οτι αφορα τη δοτρια πραγματικα δε ξερω τι θα ειναι καλυτερο η ηλικια ή να εχει δωσει εγκυμοσυνη! Φανταζομαι οπως και εσυ θα προτιμουσα τη νεαρη ηλικια για την αποφυγη χρωμοσωμικων ανωμαλιων. 
Ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος, εγω τουλαχιστον νιωθω ασφαλεις μαζι του. Δε ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα θα συο στειλω σε πμ. Εχω μεγαλη αγωνια και ανυπομονησια!

πρίν από 46 λεπτά , dreamy είπε:

Αχ Nelli83 μακαρι πραγματι να πανε ολα καλα! Το ορμονικο προφιλ μου πραγματι ειναι αυτο που εκανε και το γιατρο μου να παμε για ενα φυσικο πριν τον καρυοτυπο ( φανταστηκε οπως και ο γενετιστης της αδερφης μου πως η μεταθεδη θα ηταν de novo μιας και ειμαστε 3 αδερφια και η μαμα μας δεν ειχε ιστορικο παλλινδρομων ή αποβολων...αλλα καναμε λαθος το εχει ο μπαμπας και το πηραμε και οι δυο κορες με πανομοιοτυπο καρυοτυπο). Ηθελε ακομα και να δοκιμασουμε και ενα με φαρμακα μιας και σε αυτη τη περιπτωση θελουμε πολλα εμβρυα και προεμφυτευτικο συο καθενα ξεχωριστα! Αλλα ειλικρινα θεωρω πως δεν εχει νοημα να ταλαιπωρησω το σωμα μου με αμφιβολο αποτελεσμα! Η αδερφη μου σε τρεις διεγερσεις στα 41-με 36 ωαρια 33 εμβρυα ειχε μονο 2 χρωμοσωμικα ενταξει και εχει ενα κοριτσακι 9 μηνων σημερα .Το σπερμα ειναι πολυ καλο αλλα θα κανουμε dfi για κατακερματισμο. Με κιρσοκοιλη 3ου βαθμου, εχει πολυ καλο σπερμοδιαγραμμα και γονιμοποιησε χωρις icsi ευκολα. 

σε οτι αφορα τη δοτρια πραγματικα δε ξερω τι θα ειναι καλυτερο η ηλικια ή να εχει δωσει εγκυμοσυνη! Φανταζομαι οπως και εσυ θα προτιμουσα τη νεαρη ηλικια για την αποφυγη χρωμοσωμικων ανωμαλιων. 
Ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος, εγω τουλαχιστον νιωθω ασφαλεις μαζι του. Δε ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα θα συο στειλω σε πμ. Εχω μεγαλη αγωνια και ανυπομονησια!

Σε νιώθω καλή μου. Εγώ μέχρι να μου πει ο γιατρός ότι βρέθηκε δοτρια καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα χαχαχαχα. Εδώ  όμως βρήκα την καλύτερη παρέα. Θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός. Και πολύ σύντομα θα μας πεις κ εσύ ότι βρέθηκε η δοτρια σου. στάθηκα τυχερή και σε 2 μήνες βρέθηκε η δική μου. Τώρα περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω εκ νέου προετοιμασία ενδομητρίου. 

Το να νιώθεις ασφάλεια και άνεση με τον γιατρό σου είναι το μισό βήμα μέχρι την επιτυχία για εμένα. Και ο δικός μου είναι πολύ καλός με πάει βήμα βήμα και νιώθω σιγουριά μεγάλη.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Τα πάντα είναι δυνατά 

Αρκεί να έχουμε πίστη 

Γιατί όχι 

Εχεις δικιο! Δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο

4 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Αν σε απασχολει κανε μια ερωτησουλα στο γιατρο. Τον πληρωνεις καλα για να ειναι εκει οποτσ τον χρειαζεσαι! Αλλα γενικα βλεπω οτι η καθεμια εχει διαφορετικα συμπτωματα με τις ενεσεις. Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια ακομα αλλα μια φιλη μου εγινε οντως πρισμενο στρουμφακι και απ οτι φαινεται μετα απο τια 2 πρωτες χοριακες εχει διδυμακια! 

3 ώρες πρίν, dreamy είπε:

Καλως την! Εγω θα σε συμβουλευα να ρωτησεις οπωσδηποτε αν στι πακετο σου δινουν συγκεκριμενο αριθμο ωαρίων ή βλαστοκυστων και να ρωτησεις τι γινεται με τα χρηματα σε περιπτωση που κανενα ωαριο δε φτασει σε επιπεδο βλαστοκυστης. Επισης να ρωτησεις την αναμονη γιατι εμενα αρχικα μου ειχαν πει 3 μηνες και στην πορεια εγιναν 6-9 μηνες λογω κορωνοιου. Τωρα ειμαι στους 7 μηνες αναμονης και ακομα περιμενω. Μαλλον απο τον Αρη ερχεται η δοτρια μου. 

Καλη επιτυχια!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...