Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

20 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εγώ όπως τα περίμενα έπεσε πήγε 25 μια μέρα κράτησε η χαρά μου τι να πω χαμένα τα έχω. Θα προχωρήσω άμεσα και γώ σε μεταφορά στον επόμενο κύκλο αν είναι καλό το ενδομήτριο και λέω να πάμε σε αυτόν τον μακαρουνη να δει τον σύζυγο μήπως έχουμε θέμα με το σπερμα πάλι με τον κατακερματισμό. Τουλάχιστον πρώτη φορά κάτι εμφυτεύτηκε κρατάω λοιπόν το θετικό κομμάτι και πάμε για αλλά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλες κορίτσια μου και σας ευψαριστω για την συμπαράσταση. Θα τα καταφέρουμε ψηλά το κεφάλι . 

Κοριτσακι μ λυπάμαι πολύ ειλικρινά για αυτό! Να πας ναι φυσικά να δεις τι θα σας πουν. Και όπως είπες και εσύ ή μήτρα εμφύτευση που είναι κάτι παααρα πολύ καλό. Μακάρι η επόμενη να είναι η τυχερή σ κοριτσακι μ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Να είστε καλά κορίτσια με συγκινείτε αφάνταστα ειλικρινά το 22 θα είναι η χρόνια μας θα μετράμε 3 ψήφιες χοριακες από όλες μας. Εγώ να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια το καλύτερο στις έγκυες μια τελεια εγκυμοσύνη στις μανούλες να χαίρονται τα μωράκια τους και σε εμάς τις υπόλοιπες που είμαστε σε αναμονή να γεμίσουν οι αγκαλιές μας. Σας ευχαριστώ και πάλι να μαστε καλά να στηρίζουμε η μια την άλλη.

• Μου αρέσει 8

Κορίτσια μου καλησπέρα..ελπίζω να είσαστε όλες καλά και σε εορταστικό mood ..κορίτσια δεν είμαι καθόλου καλά. Είμαι να σκάσω...λοιπόν τα νέα μας. Οι βλαστοκυστες που έχω είναι 3. Από εννέα ωάρια. Ο γιατρός μου είπε ότι περίμενε τουλάχιστον 4 με 5. Απογοητεύτηκα πολύ. Πάμε τώρα στον υπέρηχο...17 μέρες σικλακουρ και έχω ωοθηλακιο 13 χιλιοστά.τραβαγε τα μαλλιά του ο γιατρός.το ενδομήτριο μάζεψε μίκρυνε. Μου έγραψε να κάνω οιστραδιόλη κ προγεστερόνη αύριο. Το απέδωσε στο άγχος . Εγώ πάλι το απέδωσα στο ότι είμαι γκαντεμοσαυρα. Δεν θέλει ούτε ο Θεός ούτε κανένας να γίνω μάνα τι το παλεύω...

Από αύριο ξεκινάω καφέ συκλακουρ και μιλάω με τον γιατρό 10 Ιανουαρίου. 

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα..ελπίζω να είσαστε όλες καλά και σε εορταστικό mood ..κορίτσια δεν είμαι καθόλου καλά. Είμαι να σκάσω...λοιπόν τα νέα μας. Οι βλαστοκυστες που έχω είναι 3. Από εννέα ωάρια. Ο γιατρός μου είπε ότι περίμενε τουλάχιστον 4 με 5. Απογοητεύτηκα πολύ. Πάμε τώρα στον υπέρηχο...17 μέρες σικλακουρ και έχω ωοθηλακιο 13 χιλιοστά.τραβαγε τα μαλλιά του ο γιατρός.το ενδομήτριο μάζεψε μίκρυνε. Μου έγραψε να κάνω οιστραδιόλη κ προγεστερόνη αύριο. Το απέδωσε στο άγχος . Εγώ πάλι το απέδωσα στο ότι είμαι γκαντεμοσαυρα. Δεν θέλει ούτε ο Θεός ούτε κανένας να γίνω μάνα τι το παλεύω...

Για σενα μπηκα..σε ειχα στο νου μου..οι βλαστοκυστες αυτες ειναι οι τυχερες σου..τα μωρακια σου. Οσο για το ενδομητριο,τον επομενο μηνα θα ειναι καλυτερο..καθε εμποδιο για καλο..θυμασαι εμενα που μου ηρθε περιοδος με τα λευκα σικκακουρ?? Ποσο γκαντεμω??κι ομως πηγα αυτη τη φορα κι ολα φαινονται πολυ καλα..δεν θα κολλησεις στον ενα μηνα...ουτε στους 2..  θα γινουν ολα οταν θα ειναι ιδανικες οι συνθηκες..ειναι λογικο να εισαι απογοητευμενη αλλα κοιτα να παρεις γρηγορα τα πανω σου..ολες θα γινουμε μανουλες...σε φιλω γλυκα και σε νιωθω...:x

• Μου αρέσει 3

nzSsp2.png

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Χρυσά μου καλησπέρα μην στενοχωριέσαι καθόλου κορίτσι μου αυτά είναι τα τυχερά σου έμβρυα 3 και καλά μια χαρά είναι καλύτερα να πας σε ετ τον Ιανουάριο με το νέο έτος. Να περάσεις τέλειες γιορτές με τον αντρουλη σου και να είσαι ξεκούραστη και καλοδιαθετη. Άντε μαζί θα πάμε να μας πάει και γούρι. Μάνα θα γίνεις και άμεσα κιόλας μην το σκέφτεσαι καθόλου. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

3 εχεις με αυτά θα πορευτείς. Δεν εχεις άλλη επιλογή. Ξεχνά το λοιπόν. Οσο για το ενδομήτριο συμβαίνει να μην είναι ιδανικό σε κάποιους κύκλους. Οκ και τι έγινε; Εχεις 3 έμβρυα. Μακαρι να τα είχα και εγω.

• Μου αρέσει 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Χρύσα μου, καλησπέρα κι από εμένα.

Συμφωνω και επαυξάνω  με ότι σου είπανε τα κορίτσια παραπάνω!

Καταλαβαίνω την στενοχώρια σου και την ανησυχία σου για τις τρεις βλαστοκύστες και καταλαβαίνω ότι θα ένιωθες πολύ πιο καλά να ήξερες ότι έχεις 4 ή 5....

Λογικό είναι, αλλά τίποτα δεν έχει προκαθοριστεί ακόμα! Και με τα 3 αυτά μια χαρα μανούλα μπορείς να γίνεις.

Όσο αναφορά το ενδομήτριο αυτά συμβαίνουν. Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, όλα καλά θα πάνε.

λίγο υπομονή και θα έρθει η καταλληλη στιγμή!

Να ξέρεις πάντως σε νιώθω, τραβάει πολύ η ιστορία αυτή για όλα τα ζευγάρια (για άλλα περισσότερο και για άλλα λιγότερο) και θέλει γερά νευρα...και πολύυυ υπομονή.

Ξεκουράσου σήμερα και αύριο θα είναι μια καινούρια μέρα!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες. Να που δύο λόγια από κοπέλες που παίρνουν το ίδιο ζόρι είναι βάλσαμο. Πιο πολύ έσκασα για τις βλαστοκυστες γιατί δεν νιώθω την απαραίτητη ασφάλεια που ήθελα. Βέβαια με τα δικά μου αυγά δεν υπήρχε περίπτωση να έχω και μάλιστα 3!! Κρατάω το θετικό λοιπόν ότι εκεί μέσα είναι τα μωράκια μου και με περιμένουν!!! Για το ωάριο που μεγάλωσε πιο πολύ ένιωσα έκπληξη πάρα θυμό. Λίγο το σοκ με πήρε και με σήκωσε αλλά μου έδωσε σοκολατάκι ο γιατρός και με καθησύχασε.

Βέβαια από την άλλη τώρα που σκέφτομαι πιο ψύχραιμα καλύτερα που δεν προχωρήσαμε τώρα γιατί όντως κορίτσια θα είχα τεράστιο θέμα με τη δουλειά και όλο αυτό θα μου προκαλούσε επιπλέον νευρικότητα. Οπότε ας έρθει με το καλό ή νέα χρονιά που για όλες μας εδώ θα είναι η χρονιά μας και βουρ για τα μωράκια μας.

Σας φιλώ όλες μια προς μια γιατί είσαστε μοναδικες

• Μου αρέσει 7

10 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες. Να που δύο λόγια από κοπέλες που παίρνουν το ίδιο ζόρι είναι βάλσαμο. Πιο πολύ έσκασα για τις βλαστοκυστες γιατί δεν νιώθω την απαραίτητη ασφάλεια που ήθελα. Βέβαια με τα δικά μου αυγά δεν υπήρχε περίπτωση να έχω και μάλιστα 3!! Κρατάω το θετικό λοιπόν ότι εκεί μέσα είναι τα μωράκια μου και με περιμένουν!!! Για το ωάριο που μεγάλωσε πιο πολύ ένιωσα έκπληξη πάρα θυμό. Λίγο το σοκ με πήρε και με σήκωσε αλλά μου έδωσε σοκολατάκι ο γιατρός και με καθησύχασε.

Βέβαια από την άλλη τώρα που σκέφτομαι πιο ψύχραιμα καλύτερα που δεν προχωρήσαμε τώρα γιατί όντως κορίτσια θα είχα τεράστιο θέμα με τη δουλειά και όλο αυτό θα μου προκαλούσε επιπλέον νευρικότητα. Οπότε ας έρθει με το καλό ή νέα χρονιά που για όλες μας εδώ θα είναι η χρονιά μας και βουρ για τα μωράκια μας.

Ο αριθμός των βλαστοκυστεων εξαρταται από πολλούς παράγοντες και είναι λαχείο... αυτό σου έλαχε τώρα και με αυτό θα πορευτεις.  Αυτό όμως δεν προδικαζει τίποτα!!

Να είσαι αισιόδοξη και προσηλωμενη στο στόχο σου !

Ο στόχος ειναι να φτιάξεις ενα τελειο ενδομήτριο για να φιλοξενήσει τα μωράκια σου!

Θέλει υπομονή!

Εγώ έκανα 6 δοκιμαστικους στον ίδιο γιατρό πριν προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορα... τα έχω ξαναπεί εδώ.... τα νεύρα μου ειχαν γίνει κρόσσια....

Μας πιάνει η ανυπομονησία από την συσσωρευμενη ταλαιπωρία όλων των προηγούμενων ετών, αλλά θέλει ψυχραιμία!

Τα επόμενα βήματα είναι τα σημαντικά! Γιαυτό χρειάζεται θετική διάθεση,  εμπιστοσυνη στον γιατρό και πίστη στο όνειρο! 

Όλα θα γίνουν, όταν πρέπει, για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Φιλιά πολλά!

• Μου αρέσει 4

10 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Χρύσα μου Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Σου γράφω και εγώ γιατί θέλω να σε εμψυχώσω. Όπως σου είπε και το άλλο κορίτσι μας η athinaida όλες πήγαμε στο Κούρτη με πολύ υψηλές προσδοκίες με καχυποψίες από τις αποτυχίες χρόνων από άλλους γιατρούς και κέντρα και με ανυπομονησία μεγάλη να πετύχουμε. Εγώ μαζί του ξεκίνησα Ιούλιο και έφτασα να κάνω εμβρυομεταφορά Μάρτιο αν κάτι σου λέει αυτό. Κάποια στιγμή ένιωσα ακριβώς το ίδιο με σένα και τα άφησα πάνω του όλα ώστε να γίνουν οι σωστές κινήσεις Και να πετύχω. Ο αριθμός των βλαστοκυστεων δεν λέει κάτι από μόνος του και εγώ λίγες είχα το θέμα είναι ότι χρειάζεσαι ένα και δυνατό έμβρυο για να γίνεις μάνα και πιστεύω αυτό θα το έχεις. Οποτε περνα όμορφα και χαλαρά τις γιορτές και δείξε πίστη στον εαυτό σου και στον οργανισμό σου και παρακάτω θα γίνει το θαύμα. Μάνα θα γίνεις αυτό να θυμάσαι!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα η διάθεση μου είναι αλλαγμένη και ανεβασμένη. Έχετε δίκιο σε όλα. Σε όλα όμως!!! Οι βλαστοκυστες μου είναι εκεί και με περιμένουν. Μήπως αν είχα περισσότερες η επιτυχία θα ήταν σίγουρη; Κανείς δεν ξέρει. Όσο ότι τι χτεσινό μου μοιρολόι ήταν από την ανυπομονησία και την ανασφάλεια και σε αυτό μέσα πέσατεμα όλες τι ίδιο νιώθουμε;; .πήγα και έκανα οιστραδιόλη και Προγεστερονη το πρωί τις ζήτησε ο Κουρ...

Σειρά τώρα έχουν οι αγκαλίτσες με τον άντρα μου η χαλάρωση και η ξεγνοιασιά γιατί πόσο ακόμα θα είμαστε 2;;

• Μου αρέσει 9

15 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Kοριτσακι μου, εχει εδω κοριτσια που με τρεις βλαστοκυστες, τα καταφεραν. Μην απογοητευεσαι. Φυσικα νιωθεις πιο ασφαλης με 5 γιατι σε περιπτωση γκαντεμιας εχεις καβα, αλλα εμεις θα παρουμε το θετικο σεναριο, και το πιο συχνο, που θελει την ετ με δωρεα να ειναι επιτυχης με την πρωτη. Σκεψου θετικα! Πολλα φιλια :wub:

πρίν από 28 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα η διάθεση μου είναι αλλαγμένη και ανεβασμένη. Έχετε δίκιο σε όλα. Σε όλα όμως!!! Οι βλαστοκυστες μου είναι εκεί και με περιμένουν. Μήπως αν είχα περισσότερες η επιτυχία θα ήταν σίγουρη; Κανείς δεν ξέρει. Όσο ότι τι χτεσινό μου μοιρολόι ήταν από την ανυπομονησία και την ανασφάλεια και σε αυτό μέσα πέσατεμα όλες τι ίδιο νιώθουμε;; .πήγα και έκανα οιστραδιόλη και Προγεστερονη το πρωί τις ζήτησε ο Κουρ...

Σειρά τώρα έχουν οι αγκαλίτσες με τον άντρα μου η χαλάρωση και η ξεγνοιασιά γιατί πόσο ακόμα θα είμαστε 2;;

Αυτο ξαναπες το. Με το μωρο , ξεχνα τις πολλες αγκαλιτσες με τον αντρουλη. Δεν θα προλαβαινετε, χαχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 1

@Chrussa1982 μου δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα και πιο εμψυχωτικά και αληθινά απ’όσα σου έγραψαν τα κορίτσια πιο πάνω. Χαίρομαι τόσο πολύ που σήμερα νιώθεις καλύτερα! Άφησε τη νέα χρονιά να μπει με φουλ ελπίδες και αισιοδοξία, γιατί είναι θέμα λίγου χρόνου μέχρι να φωλιάσει/ουν το/α μωράκι/α σας! Εμπιστεύσου τον γιατρό σου ώστε να φτιάξετε το πιο σούπερ ενδομήτριο για να τα υποδεχθείτε! Μαμά θα γίνεις, δεν υπάρχει περίπτωση!!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Α ξερω γιατι εγινε αυτο. Για να ξεκινησουμε μαζι και να μην ειμαι μονη εγω. Ηξερε ο Θεουλης οτι δεν ηθελα να ειμαι η μονη που καθυστερει λιγακι!Ευχαριστω που με περιμενεις εστω και αθελα σου :)

3 ειναι υπεραρκετα. Θα τα καταφερουμε. 

Ευχομαι καλες αγκαλιτσες τωρα για να μαζεψεις ενεργεια και να προχωρησουμε δυνατα!

Φιλια!!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Α ξερω γιατι εγινε αυτο. Για να ξεκινησουμε μαζι και να μην ειμαι μονη εγω. Ηξερε ο Θεουλης οτι δεν ηθελα να ειμαι η μονη που καθυστερει λιγακι!Ευχαριστω που με περιμενεις εστω και αθελα σου :)

3 ειναι υπεραρκετα. Θα τα καταφερουμε. 

Ευχομαι καλες αγκαλιτσες τωρα για να μαζεψεις ενεργεια και να προχωρησουμε δυνατα!

Φιλια!!!

Ε μα είπα και εγώ μόνη θα είμαι να γκρινιάζω και να ψάχνω συμπτώματα;; Καλέ όλες μαζί θα είμαστε κοίτα να δεις. 

Εν τω μεταξύ μου λέει χτες ο άντρας μου ε αφού έχουμε ωάριο μήπως να κάνουμε άλλη μια στοχευμένη προσπάθεια μπας και....αυτός ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας και καταλαβαίνεις όλο το βράδυ με ξετιναξε χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...