Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Χρόνια πολλά, με υγεία ,ευτυχία και όλα όσα επιθυμείτε!!!

@anoulious κορίτσι μου, να σας ζήσει ο παίδαρος!!! Γερός και καλότυχος να είναι!!!

@Καντι να τα εκατοστήσει ο σπιρτούλης σας!!! Ευτυχισμένος και γερός πάντοτε!!!

Όλες οι κοπέλες με ένα τουλάχιστον μωράκι στην κοιλίτσα τους εύχομαι!!! Καλή χρονιά!!!

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 2

5 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ξαι χρόνια πολλά ναι πήγα δυστυχώς δεν έχω πολύ καλά νέα στο ΡΕΑ σήμερα μου την βγάλανε 51 από 53 προχτές δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα μου κοπήκανε τα πόδια τώρα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Τι να πω ας ελπίσουμε ότι θ γίνει ένα θαύμα το μόνο ότι την χοριακη προχτές την έκανα βιοϊατρική ξαι σήμερα στο ΡΕΑ ο γιατρός λέει έχουν διάφορες τα εργαστήρια αλλα και πάλι η τιμή δεν είναι καλή για ετ στις 15 Δεκέμβρη. Ας ελπίσουμε να ανεβεί. Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και τριψήφιες χοριακες.

Μόλις διάβασα τα νέα σου .λογικό να σου κοπούν τα πόδια. Κάνε κουράγιο και μείνε ψύχραιμη (τι λέω τώρα ε;). Μέσα από την καρδιά μου μέρα που είναι να πάμε όλα καλά και την Δευτέρα να έχει διπλασιαστεί.

12 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια μακάρι να ανεβεί. Καμία κοπέλα εδώ ανάλογη εμπειρία;; Εγώ λέω πάει δεν έχω καμία ελπίδα.

Καλημερα, το ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα μια μερα εμεινε. Να συνεχισεις τα φαρμακα σου κανονικα και να ελπιζεις! Μπορει να ειχαν πιασει και οι δυο βλαστοκυστες και να προχωραει η μια τωρα. Εκανες πολυ νωρις τη χοριακη! Σου ευχομαι τα καλυτερα!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες Καλά Χριστούγεννα με υγεία ! Όσες έχετε παιδάκια να περάσετε υπέροχα με τα παιδιά σας και όσες είστε στον αγωνα εύχομαι ο Χριστουλης που γεννήθηκε σήμερα να γεμίσει την αγκαλιά σας.

Ειλικρινά δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα νιώσω τόσο αγάπη για ένα πλασματακι.Σας εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί συντομα το όνειρο σας.

Καλημέρα κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι καλοτυχο και ευτυχισμενο και να έχετε καλά Χριστούγεννα με υγεία!!:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 hours ago, olpapa said:

Γυναίκες δε τις κερδίζεις εύκολα με λίγα παιχνίδια, είμαστε επιλεκτικές χαχα :lol: να τα χαίρεσαι και τα δύο! Κι εγώ όπως το λες κάθε μέρα λέω κι όμως έχουμε παιδάκι! Καλά ειμαστε κ εμείς σε λίγες μέρες γίνεται 9 μηνών το αγοράκι μας! Αλλά με το νέο χρόνο γυρνάω κ στο γραφείο και θα τον αποχωριστώ :-(

9 μηνων!! Ποτε περασε!! Αχ κ τωρα που θα πας δουλεια ποιος θα τον κραταει;

19 hours ago, MaryH said:

Τι λες τωρα! Αγορι εξω καρδια? Μπραβο! Συνηθως τ αγορια ειναι λιγοτερο εξωστρεφη στα συναισθηματα, αλλα πιο ζωηρα. Το κοριτσι σου κ φυσικα θα παιζει πολυ με τα παιχνιδια.Οσο μεγαλωνει ακομη πιο πολυ.  Αλλα ειναι μικρο. Ποσο μηνων ειναι?

Κοριτσακι μου τι κανετε? Τι κανει ο πριγκηπας σου? Ο δικος σου απ οτι διαβαζω 9 μηνων. Μεγαλωσε πω πω! Η μπουμπου 16,5 μηνων

Θα γινουν 3 την Τριτη! Αυτο εινσι το δυσκολο με τα διδυμακια, συγκρινεις κ αγχωνεσαι αν το ενα κανει κατι κ το αλλο οχι! Εσυ εχεις γυρισει στη δουλεια ε; 

On 20/12/2021 at 9:37 ΜΜ, anoulious είπε:

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Αχ βρε Αννούλα, να σου ζήσει και να ζήσετε και εσείς μαζί με τον μπέμπη σας ζωή χαρισάμενη...

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους σας, μακάρι να γεμίσουν όλες οι αγκαλιές που το λαχταρούν το συντομότερο δυνατόν.

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Θα γινουν 3 την Τριτη! Αυτο εινσι το δυσκολο με τα διδυμακια, συγκρινεις κ αγχωνεσαι αν το ενα κανει κατι κ το αλλο οχι! Εσυ εχεις γυρισει στη δουλεια ε; 

Ειναι μικρουλια ακομη. Θ αλλαξουν πολυ μεγαλωνοντας. Το καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο κ την προσωπικοτητα του, ασχετως αν μεγαλωνουν στο ιδιο σπιτι. Ναι απ το Σεπτεμβρη εχω ξεκινησει δουλεια

18 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες Καλά Χριστούγεννα με υγεία ! Όσες έχετε παιδάκια να περάσετε υπέροχα με τα παιδιά σας και όσες είστε στον αγωνα εύχομαι ο Χριστουλης που γεννήθηκε σήμερα να γεμίσει την αγκαλιά σας.

Ειλικρινά δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα νιώσω τόσο αγάπη για ένα πλασματακι.Σας εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί συντομα το όνειρο σας.

Και που εισαι ακομα Αννουλα μου. Καθε μερα κ μια εκπληξη. Αυτο το πλασματακι σου εκανε το μεγαλυετρο δωρο, σε εκανε μια ευτυχισμενη μανουλα:)

22 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ξαι χρόνια πολλά ναι πήγα δυστυχώς δεν έχω πολύ καλά νέα στο ΡΕΑ σήμερα μου την βγάλανε 51 από 53 προχτές δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα μου κοπήκανε τα πόδια τώρα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Τι να πω ας ελπίσουμε ότι θ γίνει ένα θαύμα το μόνο ότι την χοριακη προχτές την έκανα βιοϊατρική ξαι σήμερα στο ΡΕΑ ο γιατρός λέει έχουν διάφορες τα εργαστήρια αλλα και πάλι η τιμή δεν είναι καλή για ετ στις 15 Δεκέμβρη. Ας ελπίσουμε να ανεβεί. Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και τριψήφιες χοριακες.

Μηπως, οπως ανεφερε πιο πανω η φιλη μας, ηταν διδυμα κ προχωρησε το ενα. Ακομη μην προδικαζεις για κακο σεναριο. Μπορει ολα ν πανε καλα

17 ώρες πρίν, Ελισώ είπε:

Χρόνια πολλά, με υγεία ,ευτυχία και όλα όσα επιθυμείτε!!!

@anoulious κορίτσι μου, να σας ζήσει ο παίδαρος!!! Γερός και καλότυχος να είναι!!!

@Καντι να τα εκατοστήσει ο σπιρτούλης σας!!! Ευτυχισμένος και γερός πάντοτε!!!

Όλες οι κοπέλες με ένα τουλάχιστον μωράκι στην κοιλίτσα τους εύχομαι!!! Καλή χρονιά!!!

Ελισω τι κανει ο μονακριβος σου? Πως τα πατε?

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Ειναι μικρουλια ακομη. Θ αλλαξουν πολυ μεγαλωνοντας. Το καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο κ την προσωπικοτητα του, ασχετως αν μεγαλωνουν στο ιδιο σπιτι. Ναι απ το Σεπτεμβρη εχω ξεκινησει δουλεια

Και που εισαι ακομα Αννουλα μου. Καθε μερα κ μια εκπληξη. Αυτο το πλασματακι σου εκανε το μεγαλυετρο δωρο, σε εκανε μια ευτυχισμενη μανουλα:)

Μηπως, οπως ανεφερε πιο πανω η φιλη μας, ηταν διδυμα κ προχωρησε το ενα. Ακομη μην προδικαζεις για κακο σεναριο. Μπορει ολα ν πανε καλα

Ελισω τι κανει ο μονακριβος σου? Πως τα πατε?

Μαίρη μου, χρόνια πολλά,να μου φιλήσεις τη ζουζούνα σου.

Ο μικρούλης μου, μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα!!!Μας έχει πάρει το μυαλό!!!

Ευτυχία...μόνο αυτό...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ελισώ είπε:

Μαίρη μου, χρόνια πολλά,να μου φιλήσεις τη ζουζούνα σου.

Ο μικρούλης μου, μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα!!!Μας έχει πάρει το μυαλό!!!

Ευτυχία...μόνο αυτό...

Eλισω μου, χρονια πολλα κ ευτυχισμενα, που θα ειναι σιγουρα με το αστερακι σας αγκαλια! Και που εισαι ακομα, θα σας τρελανει κι αλλο. Οταν αρχισει να περπαταει, να παιζει, να μιλαει, να δινει φιλακια!

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα κοριτσια μου. Πώς είναι τα κέφια;; @Georgia81 έκανες κ σήμερα χοριακη;;

Τα νέα μου... Τετάρτη απόγευμα θα πάω Κούρτη για υπέρηχο. Λογικά θα μου πει και πόσες βλαστοκυστες έχω. Την Τετάρτη λοιπόν θα είμαι 17η μέρα με λευκά σικλακουρ. Υπάρχει περίπτωση να με βάλει για ετ άμεσα;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου. Πώς είναι τα κέφια;; @Georgia81 έκανες κ σήμερα χοριακη;;

Τα νέα μου... Τετάρτη απόγευμα θα πάω Κούρτη για υπέρηχο. Λογικά θα μου πει και πόσες βλαστοκυστες έχω. Την Τετάρτη λοιπόν θα είμαι 17η μέρα με λευκά σικλακουρ. Υπάρχει περίπτωση να με βάλει για ετ άμεσα;; 

Καλησπερα! Και χρόνια πολλα!! Επειδή κ εγώ παιρνω σικλακουρ για να μεταφέρω τον Ιανουάριο.. Αν κατάλαβα καλά πρωτα θα τα σταματήσω, να αδιάθετησω και στον "επόμενο" Κυκλο θα μεταφέρω.. Εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά.. 

48 minutes ago, Chrussa1982 said:

Χρύσα σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι? 17η? Δεν θυμάμαι αν τα ξεκίνησες όταν αδιαθετησες για αυτό ρωτάω.

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Εγω σημερα πηγα στο γιατρο,ενδομητριο 8,5 τριζωνικο αν καταλαβα καλα..4/1 παω για ετ που θα ειναι 19η μερα του κυκλου..οποτε αν κρινω απο εμενα και σ'εσενα αν ειναι ολα καλα γιατι οχι??αχ μακαρι....στο ευχομαι!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...