Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 12/23/2021 at 1:37 PM, nasia11 said:

δεν ξέρω .....και στις 3 εμβρυομεταφορές ήταν κοντά στο 8 και τριζωνικό , εγώ κατάλαβα ότι ίσως λόγω εμμηνόπαυσης είναι ασθενές και δεν μπορέι να κρατήσει έμβρυα...δεν ξέρω ότι και να σκεφτώ δεν μου στέκει, αν ήταν έτσι καμία κοπέλα σε εμμηνόπαυση δεν θα τα κατάφερνε...κουράστηκα τόσο πολύ και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω, από το κέντρο μου είπαν ότι όλα γίναν σωστά κ θα κάνουμε τα ίδια την επόμενη φορά άρα μία από τα ίδια??Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? Καλή δύναμη στον αγώνα σου και καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου σε ότι κάνεις!

Σε ευχαριστώ πολύ !!ναι εννοείται θα τις ψάξω!!

Καλησπερα.Δεν προλαβα να διαβασω πολλα, θα το κανω ομως μολις βρω λιγο χρονο...αλλα καπου διαβασα οτι σου προτειναν τον Γουλη. Εγω λογω ολικης θυρεοειδεκτομης , πηγα στον Γουλη και η ρυθμιση ητανε τοσο ανεπιτυχης που την ημερα της χοριακης η tsh  ητανε 11 plus!!!Επισης ως προς το σακχαρο δεν εντοπισε το θεμα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

14 hours ago, MaryH said:

Mπραβο! Συγχαρητηρια , εισαι εγκυουλα! Ολα καλα να πανε απο δω κ περα ευχομαι, καλη εγκυμοσυνη κ ευτυχισμενα Χριστουγεννα, που θα ειναι σιγουρα!

Καντι, να χαιρεσαι τον πριγκηπα σου! Να τα εκατοστησει, να ειναι παντα χαρουμενος κ υγιης!

Ξανθουλα, τι κανεις? Τι κανουν τα μωρακια σου? Ποσο ειστε? Καλα Χριστουγεννα να εχετε!

Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα αγαπημενες μου! Πριν απο δυο χρονια τετοιες μερες πηρα το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο. Ενα θετικο τεστακι. Φετος ειναι τα δευτερα Χριστουγεννα που ειμαστε τρεις κ περιμενουμε τα μεσανυχτα τον Αη Βασιλη να μας φερει το δωρο. Κανουμε κ τη φωνη του, χοχοχο!

Ευχομαι σ ολα τα κοριτσια καλες κ ομορφες γιορτες με τους αγαπημενους σας. Αυτα τα Χριστουγεννα να φερουν πολλα πολλα μωρα! Στις εγκυουλες καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο τα μωρα τους και στις ηδη μανουλες να δωσουν στα παιδακια τους ενα ζεστο φιλι κ να περασουν ομορφα. Πανω απ ολα υγεια κ να προσεχετε τον εαυτο σας!

Καλησπερα! Χρονια πολλα κ καλα Χριστουγεννα! Στην επομενη ετ να επιμεινεις να μετρησεις προγεστερονη. Ειναι πολυ βασικη γιατι καθοριζει την υποδεκτικοτητα του ενδομητριου, ποτε δηλ ειναι ετοιμο να υποδεχτει το εμβρυο, κυριως σε τεχνητο κυκλο που παμε εμεις που δεν εχουμε περιοδο.. Τα εμβρυα σου ειναι μορφολογικα αριστα η πολυ καλα. Δεν ξερω βεβαια στο dna τους τι γινεται, αυτο το δειχνει μονο ο προεμφυτευτικος. Ξερω οτι ισως ειναι ανωφελο να ψαξετε τωρα το σπερμα σε κατατμηση, αλλα ειναι μια ευκολη εξεταση για να παρεις απαντησεις κ να μην προχωρησεις σε αλλες πιο κοστοβορες κ δυσκολες εξετασεις οπως τις βιοψιες το ερα κλπ η σε εμβρυομεταφορα που θα εχεις μεγαλη πιθανοτητα για αποτυχια. Δυστυχως πολλες φορες ευθυνεται κ το σπερμα για ολα αυτα

Την Τριτη θα γινουν 3 μηνων τα γλυκουλια! Εσενα η μπουμπου τωρα κοπελαρα ολοκληρη ε;; Καλες γιορτες να εχετε!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Την Τριτη θα γινουν 3 μηνων τα γλυκουλια! Εσενα η μπουμπου τωρα κοπελαρα ολοκληρη ε;; Καλες γιορτες να εχετε!!

Aγαπες μου!!! Μοιαζουν μεταξυ τους? Η μπουμπου εχει γινει κοριτσακι πλεον, ειναι χορευταρου κ παιζει ολη μερα

• Μου αρέσει 1

Χρόνια πολλά κορίτσια σε όλες, καλές γιορτές να έχετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και σύντομα να γίνουν πραγματικότητα όλα σας τα όνειρα!

Είχα καιρό να διαβάσω νέα σας και βλέπω πάλι ευχάριστα!!!

@anoulious γλυκιά μανούλα εύχομαι καλή ανάρρωση σε εσένα και τα καλύτερα στο μικρο αγοράκι σας, πάντα καλότυχο να είναι! Συγκινήθηκα πολύ με τα νέα!

@Blondie 2020 έχω χάσει τελείως το χρόνο, πότε γέννησες πότε έγιναν τριών μηνών τα αγγελούδια σου; Να τα χαίρεσαι, όλα τα καλά! Εσύ είσαι καλά; Τι φύλο είναι; 

@MaryH πόσο είναι τώρα η μπουμπού; Να τη χαίρεσαι τη κούκλα σου!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, MaryH said:

Aγαπες μου!!! Μοιαζουν μεταξυ τους? Η μπουμπου εχει γινει κοριτσακι πλεον, ειναι χορευταρου κ παιζει ολη μερα

Μοιαζουν στις εκφρασεις νομιζω! Αλλα αυτος εξω καρδια αυτη σνομπαρια! Μηπως τελικα τα κοριτσακια δεν ασχολουνται πολυ με τα πρωτα παιχνιδια; Αγαπη μου χορευταρου!!! Ποτε περασε ο καιρος!!!

1 hour ago, olpapa said:

Χρόνια πολλά κορίτσια σε όλες, καλές γιορτές να έχετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και σύντομα να γίνουν πραγματικότητα όλα σας τα όνειρα!

@anoulious γλυκιά μανούλα εύχομαι καλή ανάρρωση σε εσένα και τα καλύτερα στο μικρο αγοράκι σας, πάντα καλότυχο να είναι! Συγκινήθηκα πολύ με τα νέα!

@Blondie 2020 έχω χάσει τελείως το χρόνο, πότε γέννησες πότε έγιναν τριών μηνών τα αγγελούδια σου; Να τα χαίρεσαι, όλα τα καλά! Εσύ είσαι καλά; Τι φύλο είναι; 

Ελα ντε χαθηκαμε! Πρεπει να κανουμε γκρουπ εμεις οι παλιες τελικα!! Γεννησα κ εγω κ ακομα δεν το πιστευω! Αγορι κοριτσι κ κανω το σταυρο μου ακομα καθε μερα!! Εσεις τι κανετε;;

On 12/20/2021 at 9:37 PM, anoulious said:

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Ααααα τωρα το ειδα!! Να σας ζησει να ειναι γερος κ τυχερος κ να τον καμαρωνετε καθε μερα!! Ειδες που ερχεται αυτη η μερα για ολες.μας τελικα!!! Καλες γιορτες, οι καλυτερες!

• Μου αρέσει 1

18 minutes ago, Blondie 2020 said:

Μοιαζουν στις εκφρασεις νομιζω! Αλλα αυτος εξω καρδια αυτη σνομπαρια! Μηπως τελικα τα κοριτσακια δεν ασχολουνται πολυ με τα πρωτα παιχνιδια; Αγαπη μου χορευταρου!!! Ποτε περασε ο καιρος!!!

Ελα ντε χαθηκαμε! Πρεπει να κανουμε γκρουπ εμεις οι παλιες τελικα!! Γεννησα κ εγω κ ακομα δεν το πιστευω! Αγορι κοριτσι κ κανω το σταυρο μου ακομα καθε μερα!! Εσεις τι κανετε;;

Ααααα τωρα το ειδα!! Να σας ζησει να ειναι γερος κ τυχερος κ να τον καμαρωνετε καθε μερα!! Ειδες που ερχεται αυτη η μερα για ολες.μας τελικα!!! Καλες γιορτες, οι καλυτερες!

Γυναίκες δε τις κερδίζεις εύκολα με λίγα παιχνίδια, είμαστε επιλεκτικές χαχα :lol: να τα χαίρεσαι και τα δύο! Κι εγώ όπως το λες κάθε μέρα λέω κι όμως έχουμε παιδάκι! Καλά ειμαστε κ εμείς σε λίγες μέρες γίνεται 9 μηνών το αγοράκι μας! Αλλά με το νέο χρόνο γυρνάω κ στο γραφείο και θα τον αποχωριστώ :-(

1 hour ago, Blondie 2020 είπε:

Τι λες τωρα! Αγορι εξω καρδια? Μπραβο! Συνηθως τ αγορια ειναι λιγοτερο εξωστρεφη στα συναισθηματα, αλλα πιο ζωηρα. Το κοριτσι σου κ φυσικα θα παιζει πολυ με τα παιχνιδια.Οσο μεγαλωνει ακομη πιο πολυ.  Αλλα ειναι μικρο. Ποσο μηνων ειναι?

2 ώρες πρίν, olpapa είπε:

Κοριτσακι μου τι κανετε? Τι κανει ο πριγκηπας σου? Ο δικος σου απ οτι διαβαζω 9 μηνων. Μεγαλωσε πω πω! Η μπουμπου 16,5 μηνων

Καλησπέρα κορίτσια ξαι χρόνια πολλά ναι πήγα δυστυχώς δεν έχω πολύ καλά νέα στο ΡΕΑ σήμερα μου την βγάλανε 51 από 53 προχτές δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα μου κοπήκανε τα πόδια τώρα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Τι να πω ας ελπίσουμε ότι θ γίνει ένα θαύμα το μόνο ότι την χοριακη προχτές την έκανα βιοϊατρική ξαι σήμερα στο ΡΕΑ ο γιατρός λέει έχουν διάφορες τα εργαστήρια αλλα και πάλι η τιμή δεν είναι καλή για ετ στις 15 Δεκέμβρη. Ας ελπίσουμε να ανεβεί. Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και τριψήφιες χοριακες.

πρίν από 25 λεπτά , Georgia81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ξαι χρόνια πολλά ναι πήγα δυστυχώς δεν έχω πολύ καλά νέα στο ΡΕΑ σήμερα μου την βγάλανε 51 από 53 προχτές δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα μου κοπήκανε τα πόδια τώρα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Τι να πω ας ελπίσουμε ότι θ γίνει ένα θαύμα το μόνο ότι την χοριακη προχτές την έκανα βιοϊατρική ξαι σήμερα στο ΡΕΑ ο γιατρός λέει έχουν διάφορες τα εργαστήρια αλλα και πάλι η τιμή δεν είναι καλή για ετ στις 15 Δεκέμβρη. Ας ελπίσουμε να ανεβεί. Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και τριψήφιες χοριακες.

Ευχομαι να ανεβει πολυ συντομα κοριτσι μου! Αφου δεν,ειναι μηδεν μη χανεις την ελπιδα σου. Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Viv37 είπε:

Ευχομαι να ανεβει πολυ συντομα κοριτσι μου! Αφου δεν,ειναι μηδεν μη χανεις την ελπιδα σου. Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια μακάρι να ανεβεί. Καμία κοπέλα εδώ ανάλογη εμπειρία;; Εγώ λέω πάει δεν έχω καμία ελπίδα.

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, MaryH said:

Τι λες τωρα! Αγορι εξω καρδια? Μπραβο! Συνηθως τ αγορια ειναι λιγοτερο εξωστρεφη στα συναισθηματα, αλλα πιο ζωηρα. Το κοριτσι σου κ φυσικα θα παιζει πολυ με τα παιχνιδια.Οσο μεγαλωνει ακομη πιο πολυ.  Αλλα ειναι μικρο. Ποσο μηνων ειναι?

Κοριτσακι μου τι κανετε? Τι κανει ο πριγκηπας σου? Ο δικος σου απ οτι διαβαζω 9 μηνων. Μεγαλωσε πω πω! Η μπουμπου 16,5 μηνων

Αχ πώς περνάει ο καιρός ε! Σα χθες θυμάμαι τα νέα της δικής σου εγκυμοσύνης κ τώρα είναι κοτζαμ κορίτσαρος! Ο πρίγκηπας μας μεγαλώνει ναι και μας ξετρελαίνει!

3 minutes ago, Georgia81 said:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια μακάρι να ανεβεί. Καμία κοπέλα εδώ ανάλογη εμπειρία;; Εγώ λέω πάει δεν έχω καμία ελπίδα.

Σε πολύ καλή μου φίλη στην εγκυμοσύνη όλα πήγαιναν αργά στην αρχή, χαμηλή χοριακή, άργησε να φανεί ο σάκος η καρδιά κλπ τώρα είναι ένας αγόραρος 3 χρόνων. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ανέβει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Georgia81 είπε:

Μόλις διάβασα τα νέα σου...

Εύχομαι να ανέβει η χοριακή, πότε σου είπε ο γιατρος να ξαναπάς;

Σε καταλαβαίνω να σου κοπούν τα πόδια, και μένα θα μου κοβόντουσαν, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε πως πάει, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Σου στέλνω κι εγώ πολύ θετική ενέργεια!

Just now, Georgia81 είπε:

Δευτέρα θα πάω πάλι και βλέπουμε ότι είναι να γίνει θ γίνει ευχαριστώ παρά παρά πολύ για την στήριξη.

Δύσκολη η αναμονη ως την Δευτέρα αλλά θα περάσουν οι μέρες που θα πάει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...