Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Τι όμορφο χριστουγεννιάτικο δωράκι!!! Είναι καλή η τιμή σου την έκανες κ νωρίτερα μην το ξεχνάς!!! 

Άλλη μια εγκυμοσύνη στην παρεούλα μας!! Έτσι να φύγει ο χρόνος με όμορφα νέα!! 

Κορίτσια....είμαι να σκάσω... Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ ο Κούρτης να μου πει την πορεία των ωαρίων..λογικά σήμερα δεν θα ξέραμε πόσες βλαστοκυστες έχω;; Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το όλο θέμα. Μου είπε να πάρω 27 του μήνα την Στεφανία μέχρι τότε θα παίρνω λευκά σικλακουρ. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου άντε σύντομα και εσυ εύχομαι! Και εμένα δεν με είχε ενημερώσει καθόλου πάντως κατά την διάρκεια και δεν ρώτησα κιόλας και μετά μου λέει ξαφνικά έχουμε 6 βλαστοκυστες είχα πάει για υπέρηχο επειδή έκανα arvekap. Αν έχεις αγωνία όμως και αγχώνεσαι να τον πάρεις τηλ. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά είναι πολύ προσεκτικός και τίμιος και ενδιαφέρεται για όλες μας .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Τι όμορφο χριστουγεννιάτικο δωράκι!!! Είναι καλή η τιμή σου την έκανες κ νωρίτερα μην το ξεχνάς!!! 

Κορίτσια....είμαι να σκάσω... Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ ο Κούρτης να μου πει την πορεία των ωαρίων..λογικά σήμερα δεν θα ξέραμε πόσες βλαστοκυστες έχω;; Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το όλο θέμα. Μου είπε να πάρω 27 του μήνα την Στεφανία μέχρι τότε θα παίρνω λευκά σικλακουρ. 

Μαλλον θελει να κανει γιορτες χωρις τηλεφωνα! No new = good news οπως λενε και οι αμερικανοι :)

Κοριτσια να ρωτησω κατι; Αν μια ετ δεν πιασει (φτου φτου φτου μακρια απο μας) σε ποσο καιρο μπορουμε να ξαναπροσπαθησουμε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Μαλλον θελει να κανει γιορτες χωρις τηλεφωνα! No new = good news οπως λενε και οι αμερικανοι :)

Κοριτσια να ρωτησω κατι; Αν μια ετ δεν πιασει (φτου φτου φτου μακρια απο μας) σε ποσο καιρο μπορουμε να ξαναπροσπαθησουμε;

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Και στοκ επόμενο κύκλο νομίζω εμένα η κουμπαρά μου έτσι έμεινε έκανε δυο συνέχομενους μήνες και την δεύτερη έμεινε, ρωτά ξαι τον γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Κορίτσια μου θα τρελαθώ!!!!!!!!!! θετική 53 είναι έκανα ετ στις 15 του μήνα είναι πολύ καλή λέει ο Κούρτης, μου είπε να ξαναπάω δευτέρα, εγώ θα πάω όμως και Σάββατο λέω.

Αγάπη μου γλυκιά φτου φτου τέλεια είσαι Παναγία μ γερό να ναι!!! Είσαι έγκυος κοριτσακι μου!!!! Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!!! Σούπερ είσαι!!!!! :):):):)

10 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κοριτσακι να τον πάρεις τηλ αμέσως να σ πει δεν θα κάτσεις να σκασεις από την αγωνία σ μέχρι τις 27

9 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου άντε σύντομα και εσυ εύχομαι! Και εμένα δεν με είχε ενημερώσει καθόλου πάντως κατά την διάρκεια και δεν ρώτησα κιόλας και μετά μου λέει ξαφνικά έχουμε 6 βλαστοκυστες είχα πάει για υπέρηχο επειδή έκανα arvekap. Αν έχεις αγωνία όμως και αγχώνεσαι να τον πάρεις τηλ. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά είναι πολύ προσεκτικός και τίμιος και ενδιαφέρεται για όλες μας .

Η τιμή της χοριακης σου είναι αψογηηηη σκέψου ότι θα πήγαινες Σάββατο και θα ήταν διπλάσια!!! Πάρα πολύ καλά για τη μέρα σ!!! 

8 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Νομίζω με. Την επόμενη περίοδο αλλά ρώτα τον γιατρό για σίγουρα 

14 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Κορίτσια μου θα τρελαθώ!!!!!!!!!! θετική 53 είναι έκανα ετ στις 15 του μήνα είναι πολύ καλή λέει ο Κούρτης, μου είπε να ξαναπάω δευτέρα, εγώ θα πάω όμως και Σάββατο λέω.

Georgia!!!είδες ??? Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου τα κατάφερες!!!μπράβο σου !!!να χαλαρώσεις κ να πας την Δευτέρα όπως σου λέει ο γιατρός, χάιδεψε την κοιλίτσα σου κ μιλά στο σπορακι σου σε ακούει να ξέρεις.φιλια πολλά καλες γιορτές 

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου μέλλουσες μανουλες !!!! Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!!! Να περάσουμε όμορφα και ζεστά με τους αγαπημένους μας. Του χρόνου τέτοια μέρα θα χαζεύουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα μωράκι αγκαλίτσα. 

• Μου αρέσει 10

Κοριτσια σας ευχομαι σε ολες οσες ειστε σε προσπαθεια η αναμονη να εχετε τα πιο ομορφα Χριστουγεννα κ του χρονου τετοια μερα να εχετε αγκαλια το η τα μωρακια σας! Να μην το βαλετε ποτε κατω γιατι το θαυμα γινεται για ολες!

Στις παλιες του γκρουπ, σας ευχομαι καλες γιορτες, να χαιρεστε τα παιδακια σας και να εχετε ο,οοοοτι επιθυμειτε!

Φιλακια πολλα απο εμενα και τα διδυμακια μου!! 

• Μου αρέσει 10

πρίν από 12 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Κοριτσια σας ευχομαι σε ολες οσες ειστε σε προσπαθεια η αναμονη να εχετε τα πιο ομορφα Χριστουγεννα κ του χρονου τετοια μερα να εχετε αγκαλια το η τα μωρακια σας! Να μην το βαλετε ποτε κατω γιατι το θαυμα γινεται για ολες!

Στις παλιες του γκρουπ, σας ευχομαι καλες γιορτες, να χαιρεστε τα παιδακια σας και να εχετε ο,οοοοτι επιθυμειτε!

Καλά Χριστούγεννα και μια υπέροχη χρονιά για σένα και τα διδυμάκια σου!!Μακάρι να μας άαφηναν να βάλουμε φωτογραφίες εδώ να τα βλέπαμε κιόλας!

Κούκλες μου θέλω να ευχηθώ σε όλες να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα και η Νέα Χρονιά να είναι μαγική και μας φέρει αυτό που ονειρευόμαστε όλες. Θέλω να σας ευχαριστήσω και που είστε εδώ και με βοηθάτε και με κάνετε να νιώθω τόσο πολύ καλύτερα με το να μοιραζόμαστε όλα τα ζόρια μας και τις χαρές μας. Από τότε που σας ανακάλυψα πραγματικά ηρέμησα και το απολαμβάνω και το χρειάζομαι τόσο πολύ που αν δε μπω μια μέρα στο φόρουμ μου έρχεται να σκάσω!! Στις χαρές μας λοιπόν και σε όσες καταφέρατε να αποκτήσετε μωράκια να σας ζήσουν να τους δώσετε γλυκά φιλάκια από όλες εμάς.

Σας αγαπώ όλες και σας στέλνω τεράστιες αγκαλιές!!!!

• Μου αρέσει 7

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα και χρόνια πολλά!!Σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!!Έχω κρατήσει ήδη σημειώσεις για τις εξετάσεις που μου είπατε και θα τις συζητήσω με τον γυναικολόγο μου , ο οποίος δεν είναι εξωσωματικός είναι όμως πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος , η γνώμη του μετράει για μένα. Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω σε αυτό το μήνυμα γιατί θα μπερδευτώ αν απαντήσω στην καθεμιά σας ξεχωριστά, συγγνώμη! Καταρχάς είμαι σε κέντρο θεσσαλονίκη, νομίζω δεν επιτρέπεται να πω όνομα, όχι όμως εκεί που ήταν η MaryH. Τα έμβρυα υπάρχουν ήδη οπότε τον παράγοντα σπέρμα τον ξεχνάμε, όταν ξεκινήσαμε είχαμε κάνει 3 φορές σπερμοδιάγραμμα και μας είπαν ότι είναι καλό και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Εχω συλλάβει και 2 φορές φυσιολογικά μία παλλίνδομη μία βιοχημική πριν ξαφνικά μια μέρα μου κοπεί τελείως η περίοδος. Είχαμε ψάξει τα πάντα σε αυτές τις αποβολές και δεν βρέθηκε τίποτα, προφανώς ήταν κακά τα ωάρια γιατί ήταν τα τελευταία.  Στραφήκαμε στα δανεικά γιατί απλά μια μέρα μπήκα στην εμμηνόπαυση και δεν υπήρχε τίποτα. Πήραμε 8 βλαστοκύστες ,οι 5 ήταν ΑΑ και οι υπόλοιπες ΑΒ, δεν μέτρησα ποτέ προγεστερόνη σε εμβρυομεταφορά παρά μόνο θυροειδή. Τα λεφτά εξαντλήθηκαν πια και με την τελευταία προσπάθεια και η κούραση είναι τεράστια. Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ θερμά όλες που νοιάζεστε τόσο , σας θαυμάζω απεριόριστα που παλεύετε και δεν το βάζετε κάτω. Εγω δεν ξέρω αν έχω άλλο κουράγιο. Καλά Χριστούγεννα σε όλες!!Με τελειόμηνες εγκυμοσύνες στα κορίτσια μας που τα κατάφεραν και καλή επιτυχία σε αυτές που ακόμα προσπαθούν!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου μέλλουσες μανουλες !!!! Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!!! Να περάσουμε όμορφα και ζεστά με τους αγαπημένους μας. Του χρόνου τέτοια μέρα θα χαζεύουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα μωράκι αγκαλίτσα. 

Καλημέρα κορίτσι μ χρόνια πολλά τι όμορφα τα λόγια σ αμήν όλα καλά να πάνε στις εγκύουλες μας και στις υπόλοιπες πρώτα ο Θεός στην προσπάθεια μας να τα καταφέρουμε!!! 

2 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Καλά Χριστούγεννα κορίτσι μ να χαίρεσαι τα διδυμακια σου!!! 

21 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Mπραβο! Συγχαρητηρια , εισαι εγκυουλα! Ολα καλα να πανε απο δω κ περα ευχομαι, καλη εγκυμοσυνη κ ευτυχισμενα Χριστουγεννα, που θα ειναι σιγουρα!

18 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Για 7 μερες μετα την μεταφορά ειναι τελεια!!! Καλούς διπλασιασμους!!!

Καντι, να χαιρεσαι τον πριγκηπα σου! Να τα εκατοστησει, να ειναι παντα χαρουμενος κ υγιης!

5 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Ξανθουλα, τι κανεις? Τι κανουν τα μωρακια σου? Ποσο ειστε? Καλα Χριστουγεννα να εχετε!

Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα αγαπημενες μου! Πριν απο δυο χρονια τετοιες μερες πηρα το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο. Ενα θετικο τεστακι. Φετος ειναι τα δευτερα Χριστουγεννα που ειμαστε τρεις κ περιμενουμε τα μεσανυχτα τον Αη Βασιλη να μας φερει το δωρο. Κανουμε κ τη φωνη του, χοχοχο!

Ευχομαι σ ολα τα κοριτσια καλες κ ομορφες γιορτες με τους αγαπημενους σας. Αυτα τα Χριστουγεννα να φερουν πολλα πολλα μωρα! Στις εγκυουλες καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο τα μωρα τους και στις ηδη μανουλες να δωσουν στα παιδακια τους ενα ζεστο φιλι κ να περασουν ομορφα. Πανω απ ολα υγεια κ να προσεχετε τον εαυτο σας!

4 ώρες πρίν, nasia11 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα και χρόνια πολλά!!Σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!!Έχω κρατήσει ήδη σημειώσεις για τις εξετάσεις που μου είπατε και θα τις συζητήσω με τον γυναικολόγο μου , ο οποίος δεν είναι εξωσωματικός είναι όμως πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος , η γνώμη του μετράει για μένα. Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω σε αυτό το μήνυμα γιατί θα μπερδευτώ αν απαντήσω στην καθεμιά σας ξεχωριστά, συγγνώμη! Καταρχάς είμαι σε κέντρο θεσσαλονίκη, νομίζω δεν επιτρέπεται να πω όνομα, όχι όμως εκεί που ήταν η MaryH. Τα έμβρυα υπάρχουν ήδη οπότε τον παράγοντα σπέρμα τον ξεχνάμε, όταν ξεκινήσαμε είχαμε κάνει 3 φορές σπερμοδιάγραμμα και μας είπαν ότι είναι καλό και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Εχω συλλάβει και 2 φορές φυσιολογικά μία παλλίνδομη μία βιοχημική πριν ξαφνικά μια μέρα μου κοπεί τελείως η περίοδος. Είχαμε ψάξει τα πάντα σε αυτές τις αποβολές και δεν βρέθηκε τίποτα, προφανώς ήταν κακά τα ωάρια γιατί ήταν τα τελευταία.  Στραφήκαμε στα δανεικά γιατί απλά μια μέρα μπήκα στην εμμηνόπαυση και δεν υπήρχε τίποτα. Πήραμε 8 βλαστοκύστες ,οι 5 ήταν ΑΑ και οι υπόλοιπες ΑΒ, δεν μέτρησα ποτέ προγεστερόνη σε εμβρυομεταφορά παρά μόνο θυροειδή. Τα λεφτά εξαντλήθηκαν πια και με την τελευταία προσπάθεια και η κούραση είναι τεράστια. Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ θερμά όλες που νοιάζεστε τόσο , σας θαυμάζω απεριόριστα που παλεύετε και δεν το βάζετε κάτω. Εγω δεν ξέρω αν έχω άλλο κουράγιο. Καλά Χριστούγεννα σε όλες!!Με τελειόμηνες εγκυμοσύνες στα κορίτσια μας που τα κατάφεραν και καλή επιτυχία σε αυτές που ακόμα προσπαθούν!

Καλησπερα! Χρονια πολλα κ καλα Χριστουγεννα! Στην επομενη ετ να επιμεινεις να μετρησεις προγεστερονη. Ειναι πολυ βασικη γιατι καθοριζει την υποδεκτικοτητα του ενδομητριου, ποτε δηλ ειναι ετοιμο να υποδεχτει το εμβρυο, κυριως σε τεχνητο κυκλο που παμε εμεις που δεν εχουμε περιοδο.. Τα εμβρυα σου ειναι μορφολογικα αριστα η πολυ καλα. Δεν ξερω βεβαια στο dna τους τι γινεται, αυτο το δειχνει μονο ο προεμφυτευτικος. Ξερω οτι ισως ειναι ανωφελο να ψαξετε τωρα το σπερμα σε κατατμηση, αλλα ειναι μια ευκολη εξεταση για να παρεις απαντησεις κ να μην προχωρησεις σε αλλες πιο κοστοβορες κ δυσκολες εξετασεις οπως τις βιοψιες το ερα κλπ η σε εμβρυομεταφορα που θα εχεις μεγαλη πιθανοτητα για αποτυχια. Δυστυχως πολλες φορες ευθυνεται κ το σπερμα για ολα αυτα

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια!

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

Kαι σύντομα με ένα μωράκι στην αγκαλιά σας!!! (ή δύο!)

Θέλω να κάνω μια ερώτηση, λιγο άσχετη με το τόπικ...

Μήπως ξέρετε κάποιον καλό μαστολογο στο Ελενα ή σε κάποιο άλλο δημοσιο νοσοκ; Κυριως για ψηλάφιση και υπερηχο.

Θα παω, αν όλα πανε καλα, τον Ιανουάριο για ετ και έλεγα να κοιταγόμουνα πριν...

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια!

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

Kαι σύντομα με ένα μωράκι στην αγκαλιά σας!!! (ή δύο!)

Θέλω να κάνω μια ερώτηση, λιγο άσχετη με το τόπικ...

Μήπως ξέρετε κάποιον καλό μαστολογο στο Ελενα ή σε κάποιο άλλο δημοσιο νοσοκ; Κυριως για ψηλάφιση και υπερηχο.

Θα παω, αν όλα πανε καλα, τον Ιανουάριο για ετ και έλεγα να κοιταγόμουνα πριν...

Καλησπέρα κορίτσι μου και χρινια πολλά! Να πας καλά λες όλες μας πρέπει. 

Εγώ έχω μια πολύ καλή στην Αθήνα στο παλαιό Φάληρο. Αλλά είναι ιδιωτικη. Είναι κ στο ιασω. Εγώ πάω στο χρόνια τώρα γτ έχω δύο κιστες. 

• Ευχαριστώ 1

On 23/12/2021 at 6:28 ΜΜ, Georgia81 είπε:

Συγχαρητήρια λουλούδι μου,,,,καλώς να έρθει το δώρο της ζωής σας!!!!!! Απόλαυσε γιορτές τώρα!!!!! 

On 23/12/2021 at 8:19 ΜΜ, chitaneta είπε:

Μπράβοοοο!

Πολύ χαίρομαι!

Είδες τελικά, όλα καλά θα πάνε! Έμεινες έγκυος!

Χριστουγεννιάτικο δωράκι!

Το ΕΡΑ, ΕΜΜΑ, ΑLICE στο κάνει ο εξωσωματικός σου ή στο κάνουν αλλού;

Ο εξωσωματικος μου ναι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...