Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, nasia11 είπε:

δεν ξέρω .....και στις 3 εμβρυομεταφορές ήταν κοντά στο 8 και τριζωνικό , εγώ κατάλαβα ότι ίσως λόγω εμμηνόπαυσης είναι ασθενές και δεν μπορέι να κρατήσει έμβρυα...δεν ξέρω ότι και να σκεφτώ δεν μου στέκει, αν ήταν έτσι καμία κοπέλα σε εμμηνόπαυση δεν θα τα κατάφερνε...κουράστηκα τόσο πολύ και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω, από το κέντρο μου είπαν ότι όλα γίναν σωστά κ θα κάνουμε τα ίδια την επόμενη φορά άρα μία από τα ίδια??Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? Καλή δύναμη στον αγώνα σου και καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου σε ότι κάνεις!

Σε ευχαριστώ πολύ !!ναι εννοείται θα τις ψάξω!!

Kοπελα μου, αυτο με την εμμηνοπαυση δεν ισχυει. Εγω με εμμηνοπαυση ειχα τρεις φορες εμφυτευση. Ψαξτε για πιθανη λοιμωξη, κανε βιοψια ενδομητριου. Σιγουρα ενδοκρινολογο αναπαραγωγης, και ξεσκονιστε το σπερμα για πιθανη ψηλη κατατμηση. Επισης καθε φορα  στις ετ, προσεξτε κ ελεγξτε τις ορμονες σου να ειναι οκ, οιστρογονα και κυριως προγεστερονη. Κανε κι ενα ερα τεστ καλου κακου. σε μια αποτυχια φταιει η κακη τυχη , οταν ομως γινονται τρεις υπαρχει σιγουρα αιτια. Ευχοαμι στα τελευταια σου εμβρυα να ειναι εκιε το τυχερο μωρακι σου. 

Αληθεια σε ποιον ντοκ εισαι?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Όχι είναι διαφορετικό ο Νικας . Αλλα κ αυτο ειναι παρόμοια εξεταση. 

Ααα οκ δεν το ήξερα. Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Όχι για μένα γενικά το έχω απορία το έχω διαβάσει πολύ εδώ. Πχ η κοπέλα που μας έγραψε πριν είχε δύο μηδενικές και μια βιοχημικη. Η βιοχημικη δεν δείχνει ότι το παράθυρο εμφύτευση είναι οκ; δλδ πήγε να συλλάβει 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, nasia11 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, σας διαβάζω κάθε μέρα αν και έχω πολύ καιρό να σας γράψω. Είμαι σε απόγνωση και θα ήθελα τη βοήθειά σας. 3 εμβρυομεταφορές με δανεικά , οι 2 πρώτες μηδέν και η τρίτη βιοχημική. Εχω ψάξει τα πάντα ,πηγαίνω στην γνωστή αιματολόγο και τώρα στην τελευταία προσπάθεια έκανα και υστεροσκόπηση που βγήκε καθαρή. Είμαι 37 ξεκίνησα στα 34 με πρόωρη εμμηνόπαυση. Μου είπαν ότι δεν είναι δεκτικό το ενδομήτριο ,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έχω άλλα 2 τελευταία έμβρυα...λεφτά για άλλη δότρια ούτε για πλάκα εννοείται. Σκέφτομαι μόνο για ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, με παρακολουθεί ήδη ενδοκρινολόγος γιατί έχω θυροειδή ο οποίος βέβαια είναι ρυθμισμένος. Μου είπαν για τον κ. Γουλή γιατί είμαι θεσσαλονίκη. Κάθε γνώμη και βοήθεια ευπρόσδεκτη!! Τα έμβρυα μου είπαν οτι είναι άριστα....υποτίθεται ξεκινήσαμε με τρελά ποσοστά επιτυχίας και 3 χρόνια μετά είμαι πάλι στο μηδέν. 

Νασια μου κ εγω εχω θυροειδη και ο γιατρος ειπε οτι ευθυνεται για αποβολες. Ακομα και αν ειναι ρυθμισμενος τα παιζει λιγο με ολες τις ορμονες και ισως αυτο να ειναι το θεμα σου. Εγω παω στον Πουλακο (ενδοκρινολογος) στη Θεσσαλονικη αν και ειναι δυσκολο να κλεισεις ραντεβου εκει. Εγω να φανταστεις κλεισω Αυγουστο για τα Χριστουγεννα. Αλλα ειναι εξαιρετικος γιατρος και θυμαται τα παντα ο ατιμος! Το σπερμα το κοιταξατε; Οπως εμαθα σε αυτο το φορουμ ειναι πολυ πιθανο να φταιει αυτο. 

Ταλαιπωρηθηκες κ εσυ. Ελπιζω να βρεις την ακρη κοριτσι μου και να αποκτησεις μωρακι επιτελους.

1 hour ago, Georgia81 είπε:

Κορίτσια μου θα τρελαθώ!!!!!!!!!! θετική 53 είναι έκανα ετ στις 15 του μήνα είναι πολύ καλή λέει ο Κούρτης, μου είπε να ξαναπάω δευτέρα, εγώ θα πάω όμως και Σάββατο λέω.

Ειδες που νομιζες οτι θα ειναι μηδεν; !!!! Μοραβο σου υπεροχα νεα! Αντε και το Σαββατο ακομα καλυτερα! Πολυ χαρηκα! Ειπαμε ειναι το Χριστουγεννιατικο δωρο σου!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Georgia81 είπε:

Κορίτσια μου θα τρελαθώ!!!!!!!!!! θετική 53 είναι έκανα ετ στις 15 του μήνα είναι πολύ καλή λέει ο Κούρτης, μου είπε να ξαναπάω δευτέρα, εγώ θα πάω όμως και Σάββατο λέω.

Μπράβοοοο!

Πολύ χαίρομαι!

Είδες τελικά, όλα καλά θα πάνε! Έμεινες έγκυος!

Χριστουγεννιάτικο δωράκι!

5 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλησπέρα,,,,σε νιωθω τοσο πολυ σε ολα όσα λες,,,,και ευχομαι πραγματικα οι 2 υπολοιπες βλαστοκυστες να κρυβουν το μωρακι σας. Αυτο που λεει η @linaa,,,ετοιμάζομαι εγώ να κάνω την τριπλετα,,,ΕΡΑ (δείχνει το παράθυρο εμφύτευσης και αν βγει μετατοπισμενο  χρειαζομαστε περισσοτερη ή λιγοτερη προγεστερονη πριν την ετ,,,,θα σου πω μονο το εξης που δε γνωριζα,,,,"η μετατόπιση του παραθύρου εμφύτευσης είναι αρκετά σπάνια αλλά όταν έχουμε αποτυχίες με δανεικά ανεβαίνει δραματικά", το ΕΜΜΑ (μικροβιωμα ενδομητριου) και το ALICE (μικροβιωμα μητρας) μέσες άκρες ένα 850€ κοστιζει,,,και γινεται είτε σε φυσικό κύκλο είτε σε ψευδόκυκλο με όλα τα χαπια και το δείγμα παίρνεται τη μέρα που θα έκανες ετ (ταχα μου ταχα μου)

Υποθετω το ΕΜΜΑ και το ALICE,,,,αν κανω λαθος συγχωρεστε με. 1000 ονομασιες και αυτα πια.

α να γεια σου!!!!!!!!!!! 

Το ΕΡΑ, ΕΜΜΑ, ΑLICE στο κάνει ο εξωσωματικός σου ή στο κάνουν αλλού;

πρίν από 31 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπράβοοοο!

Πολύ χαίρομαι!

Είδες τελικά, όλα καλά θα πάνε! Έμεινες έγκυος!

Χριστουγεννιάτικο δωράκι!

Το ΕΡΑ, ΕΜΜΑ, ΑLICE στο κάνει ο εξωσωματικός σου ή στο κάνουν αλλού;

Η τιμή πως σας φαίνεται κορίτσια;; Τελικά βοήθησε η arvekap @chitaneta σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα η επόμενη η τυχερή σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Georgia81 είπε:

Η τιμή πως σας φαίνεται κορίτσια;; Τελικά βοήθησε η arvekap @chitaneta σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα η επόμενη η τυχερή σου 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Χάρηκα με τα νέα σου πολύ!

Έγω δεν μπορώ να σου πω πολλά για τις τιμές, δν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ, μια χαρά μου φαίνεται αν σκεφτούμε κιόλας ότι πήγες δυο μέρες πριν!

Εδώ κορίτσια με την δική σου χοριακή στην κανόνική μέρα και προχώρησαν κανονικά!

1 hour ago, Georgia81 είπε:

Για 7 μερες μετα την μεταφορά ειναι τελεια!!! Καλούς διπλασιασμους!!!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Καντι είπε:

Για 7 μερες μετα την μεταφορά ειναι τελεια!!! Καλούς διπλασιασμους!!!

Μακάρι ρε κορίτσια μακάρι τι να πω χαμένα τα έχω ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά σας ευχαριστώ πραγματικά πήρα πολύ κουραγιο από εσάς ο θεός να σας έχει καλά μέρες που είναι.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Georgia81 είπε:

Μακάρι ρε κορίτσια μακάρι τι να πω χαμένα τα έχω ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά σας ευχαριστώ πραγματικά πήρα πολύ κουραγιο από εσάς ο θεός να σας έχει καλά μέρες που είναι.

Ολα θα πανε καλα!! Συγχαρητηρια κοπελα μου!!! Ειναι το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο!!!!

nzSsp2.png

3 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Τι όμορφο χριστουγεννιάτικο δωράκι!!! Είναι καλή η τιμή σου την έκανες κ νωρίτερα μην το ξεχνάς!!! 

Άλλη μια εγκυμοσύνη στην παρεούλα μας!! Έτσι να φύγει ο χρόνος με όμορφα νέα!! 

Κορίτσια....είμαι να σκάσω... Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ ο Κούρτης να μου πει την πορεία των ωαρίων..λογικά σήμερα δεν θα ξέραμε πόσες βλαστοκυστες έχω;; Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το όλο θέμα. Μου είπε να πάρω 27 του μήνα την Στεφανία μέχρι τότε θα παίρνω λευκά σικλακουρ. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...