Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από Κούρτη . Τα νέα μας...η ωοληψια έγινε τελικά χτες το πρωί. Μέχρι στιγμης έχουμε 9 γονιμοποιημένα ωάρια. Ο γιατρός πιθανολογεί ότι θα έχουμε 5 βλαστοκυστες και ίσως παραπάνω. 9η μέρα με σικλακουρ ενδομήτριο 8. Μου είπε συνεχίζω τα λευκά σικλακουρ και αν όλα πάνε καλά και αφού θα έχουμε βλαστοκυστες να κάνουμε ετ αρχές Ιανουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι τρελαμενοι πες καλύτερα . Νιώθω ότι πλησιάζω κ εγώ...

Tελεια τα νεα σας! Εμεις ειχαμε οχτω γονιμοποιημενα κ ειχαμε εξι βλαστοκυστες οποτε  πιθανολογω οτι κ εσεις εκει θα ειστε.Μια χαρα! Αντε να κανετε ομορφα Χριστουγεννα κ μετα βουρ τα μπεμπακια!

18 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Να σας ζησει ο μπεμπης , γερος , καλοτυχος και καλη ανατροφη! Ηρθες κ εσυ στο club μας στις μανουλες ! Απο εδω κ περα μονο χαρες! Ο Αη Βασιλης εφερε το καλυτερο δωρο φετος! Μπραβο Αννουλα μου, το αξιζες και αξιζεις χιλιες χαρες!

8 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Άντε!Και εγώ θα του έλεγα τα κορίτσια μου είπανε να πάρω οπωσδήποτε..Ο φουκαρας μέχρι και τον ειδικό φακό έχει για λήψεις σε νεογέννητα και έπαιρνε προχθές οδηγίες από το φίλο του που ξέρει πιο πολλά. .

Εμενα ο δικος μου πηρε κ για μας φωτο απ την κλινικη  κ για τις γιαγιαδες -παπουδες! Ηταν τετοια η χαρα του στο μαιευτηριο που μοιραζε λεφτα:lol:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Αννουλα μου, γλυκιά μανούλα! Να σου ζήσει ο μικρούλης σας! Να είναι γέρος, καλόμοιρος και ευτυχισμένος! Ποση ευτυχία και ποση ευλογία να χωράει μια αγκαλιά;;;

Να είστε γέροι και δυνατοί με τον άντρα σου για να ζήσετε αυτήν την καινουρια πορεία που ξεκινάτε οι τρεις σας.

Είσαι ένα παράδειγμα θάρρους, δύναμης και ισχυρής θέλησης για όλες μας αλλά και προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης. Σου εύχομαι στην αυξημένη πλέον οικογένεια σας όλα τα καλά. Με πολλή αγάπη!

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από Κούρτη . Τα νέα μας...η ωοληψια έγινε τελικά χτες το πρωί. Μέχρι στιγμης έχουμε 9 γονιμοποιημένα ωάρια. Ο γιατρός πιθανολογεί ότι θα έχουμε 5 βλαστοκυστες και ίσως παραπάνω. 9η μέρα με σικλακουρ ενδομήτριο 8. Μου είπε συνεχίζω τα λευκά σικλακουρ και αν όλα πάνε καλά και αφού θα έχουμε βλαστοκυστες να κάνουμε ετ αρχές Ιανουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι τρελαμενοι πες καλύτερα . Νιώθω ότι πλησιάζω κ εγώ...

Τελεια τα νέα σου! Με το καλό εκεί μέσα να βρίσκονται τα μελλοντικά μωράκια σου!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

@anoulious να σου ζήσει κορίτσι μου. Το ποσό συγκινήθηκα δεν φαντάζεσαι. Έχεις τραβήξει τα πανδεινα. Να όμως που κρατώντας το θαυματακι σου αγκαλιά πόσο μακρυά θα είναι όλες αυτές οι αγωνίες αν θα τα καταφέρεις!!

@Aria. Μου ελπίζω αύριο να πάρεις κ εσύ καλά νέα για την εξέταση. Αν έχεις και καλό feeling τότε σίγουρα θα μας ανακοινώσεις όμορφα πράγματα. 

@koukouvagia και @Neli83 σας ευχαριστώ πολύ !!! Όταν μοιραζόμαστε τις χαρές μας και τις ανησυχίες μας όλα γίνονται πολύ καλύτερα!! Είχα μεγάλη αγωνία να μοιραστώ τα νέα μου με εσάς που όπως κ να το κάνουμε μας δένει η λαχτάρα να γίνουμε μανουλες. Έστω και με ξένα ωάρια. 

Άσε σου λέω έπαθα πλάκα. Είχα μάθει στο ένα κ μοναδικό αυγό μου και άκουσα 9 και αποσυντονιστηκα χαχαχαχα. Μου είπε θα με ενημερώσει προς το τέλος της εβδομάδας πόσα τελικά έγιναν βλαστοκυστες. 

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Και ο γιατρός ευχαριστημένος είναι. Βέβαια με ζαλησε πάλι μέ τα κιλά μου. Θέλει πάση θυσία να βάλω 2 με 3. Φάε γλυκά μου λέει...άντε να του πω ότι προσέχω. Είναι συνταγή γιατρού λέει χαχαχαχα.

Για τα γλυκα που λες, φαε, γιορτες ειναι, αλλα με μετρο. Απορυθμιζουν το ζαχαρο κ δεν το θελουμε πριν την ετ. Ο ντοκ μου ειχε προτεινει το ελαιολαδο που δινει θερμιδες κ δεν δημιουργει προβλημα. Βαζε λιγο παραπανω στη σαλατα κ τα φαγητα

19 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Με το καλό να φτάσουν όσες περισσότερες και με το καλυτερο οι πρωτες να ειναι και οι τυχερες που θα σε κανουν μανουλα!!!!!!!! 

Να σου ζησει γερό και τυχερό το μωράκι σου!!!! απολαυσε τις αγκαλιες του και τις μυρωδιες του!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Με συγκίνησες απίστευτα τώρα αγάπη μου να είστε καλά που αφιερώνετε έστω ξαι λίγη από την ώρα σας για να μου γράψετε , δεν αντέχω μέχρι το Σάββατο με τίποτα θα πάω την Πέμπτη για χοριακη και αν βγει μηδέν βγήκε την ξανακάνω και Σάββατο εύχομαι όλες γιορτές σε όλες σας και επιτυχίες 

Πως είσαι κοριτσακι μ; 

Να πας αν είναι να ηρεμήσεις να πας. Αλλά όπως σου είπα τα πονακια αυτά είναι κ για καλό εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες τα είχα. 

19 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μ τι ωραία νέα είναι αυτά!!! Φτου φτου γερά εμβρυακια!!! Με το καλό σε λίγες μέρες και τα 5ης μέρας! Τέλειο το ε δομητριο σου! Με πόσα άσπρα είσαι; 

19 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Να σου ζήσει το παιδάκι σου πάντα γερό και καλότυχο!!! Μπεμπεδοσκονη Χριστούγεννιατικη!!! <3

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!τα νέα μου τελικά όχι τόσο καλά.το dfi έδειξε 42% κατακερματισμό.μας έδωσε androferti για 2 μήνες κ βλέπουμε. @Condios εσύ που εχει κάνει διατριβή στο θέμα σπέρμα δώσε μου τα φώτα σου σε παρακαλώ γιατί έπεσα πολύ!!τόσο καιρό άκουγα μόνο για τα αυγά μου κ το είχα πάρει απόφαση.τωρα το σπέρμα μου είπε θα δούμε έτσι όπως είναι δ κάνουμε τπτ ήταν κάθετος 

• Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, MELINASP είπε:

Πως είσαι κοριτσακι μ; 

Να πας αν είναι να ηρεμήσεις να πας. Αλλά όπως σου είπα τα πονακια αυτά είναι κ για καλό εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες τα είχα. 

Μπράβο ρε κορίτσι μ τι ωραία νέα είναι αυτά!!! Φτου φτου γερά εμβρυακια!!! Με το καλό σε λίγες μέρες και τα 5ης μέρας! Τέλειο το ε δομητριο σου! Με πόσα άσπρα είσαι; 

Να σου ζήσει το παιδάκι σου πάντα γερό και καλότυχο!!! Μπεμπεδοσκονη Χριστούγεννιατικη!!! <3

πρίν από 38 λεπτά , Aria. είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!τα νέα μου τελικά όχι τόσο καλά.το dfi έδειξε 42% κατακερματισμό.μας έδωσε androferti για 2 μήνες κ βλέπουμε. @Condios εσύ που εχει κάνει διατριβή στο θέμα σπέρμα δώσε μου τα φώτα σου σε παρακαλώ γιατί έπεσα πολύ!!τόσο καιρό άκουγα μόνο για τα αυγά μου κ το είχα πάρει απόφαση.τωρα το σπέρμα μου είπε θα δούμε έτσι όπως είναι δ κάνουμε τπτ ήταν κάθετος 

καλησπέρα κορίτσι μου παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ μιας και είχαμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα εμένα είχε 32% βέβαια ο σύζυγός και μετά έπεσε στο 27% με τις βιταμίνες, δυστυχώς με αυτές τις τιμές κατακερματισμού καλό είναι να μην προχωρήσετε γιατί δεν προχωράνε τα έμβρυα βέβαια θα σε συμβούλευα να πάτε και σε ένα ουρολόγο, δεν βοηθάνε βέβαια ιδιαίτερα και αυτοί βιταμίνες δίνουν και οι περισσότεροι είναι άσχετοι. χτές μου έλεγε μια φίλη μου γιατρός οτι έχει πρόβλημα ο άντρας της κατακερματισμού και πήγε στον μακαρούνη και είδε μεγάλή διαφορά με την θεραπεία που έκανε, εμείς δεν έχουμε πάει σε αυτόν, αν αποτύχω όμως και τώρα να έχω εμφύτευση θα πάω,

Ελπίζω να βοήθησα

1 hour ago, MELINASP είπε:

Πως είσαι κοριτσακι μ; 

Εγώ κορίτσια ψυχολογία στο πάτωμα πρήστηκε και το στήθος, πόνοι περιόδου όλη μέραετοιμάζομαι να αδιαθετήσω μου φαίνεται, πήρα τον γιατρό ε λεει δεν έχει σημασία, εγώ που με ξέρω όμως ξέρω πώς δεν πήγε καλά το πήρα και λίγο απόφαση τώρα και κάνω τις δουλειές μου δούλεψα κανονικά σήμερα και ξεχάστηκα

19 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Αχ τι ωραια!!!Να σου ζησει το μωρακι σου! Γερο και τυχερο να ειναι ευχομαι και απο δω κσι περα να σας ερχονται ολα ομορφα στη ζωη σας! 

@anoulious να σου ζήσει κορίτσι μου το μωράκι σου με υγεία και χαρές μπράβο σου αγάπη μου το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Πως είσαι κοριτσακι μ; 

Είμαι με 6 άσπρα ημερησίως τα οποία και θα συνεχίσω μέχρι τις 27 του μήνα. Ανυπομονώ να μάθω πόσα θα προχωρήσουν 5η μέρα. 

1 hour ago, Aria. said:

Κι εμείς στον Μακαρ πήγαμε, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, ήταν πολύ διεξοδικός και μας κράτησε πολλή ώρα. 37% DFΙ έχουμε (με μια επιφύλαξη να βγήκε πιο υψηλό λόγω μεγάλης αποχής πριν το δείγμα). Πάντως με το που μάθαμε αυτό το νούμερο εμείς διακόψαμε φυσικούς/ωοληψίες μέχρι να βελτιωθεί. Βέβαια είμαστε νωρίς στην αγωγή ακόμα, σε κανένα μήνα θα κάνουμε επαναληπτικές εξετάσεις να δούμε αν και πόσο έπεσε. 

Δεν μας έδωσε πολυβιταμίνες, παρά μόνο Q10 και Βιτ Ε. Και συμβουλές για εκσπερμάτιση μέρα παρά μέρα.

2 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Για τα γλυκα που λες, φαε, γιορτες ειναι, αλλα με μετρο. Απορυθμιζουν το ζαχαρο κ δεν το θελουμε πριν την ετ. Ο ντοκ μου ειχε προτεινει το ελαιολαδο που δινει θερμιδες κ δεν δημιουργει προβλημα. Βαζε λιγο παραπανω στη σαλατα κ τα φαγητα

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ το ζάχαρο. Ωστόσο μου είπε να προσθέσω παραπάνω υδατάνθρακες στη διατροφή. Αυτό με το ελαιόλαδο δεν το είχα σκεφτεί!!! Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή 

1 hour ago, Aria. είπε:

Πολύ στεναχωρήθηκα ρε κορίτσι μου. Τουλάχιστον πάλι καλά να λες που δεν σας ξεκίνησε έτσι άρπα κόλα . Λιγάκι υπομονή ακόμα και όλα θα γίνουν. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα 

πρίν από 56 λεπτά , Georgia81 είπε:

καλησπέρα κορίτσι μου παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ μιας και είχαμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα εμένα είχε 32% βέβαια ο σύζυγός και μετά έπεσε στο 27% με τις βιταμίνες, δυστυχώς με αυτές τις τιμές κατακερματισμού καλό είναι να μην προχωρήσετε γιατί δεν προχωράνε τα έμβρυα βέβαια θα σε συμβούλευα να πάτε και σε ένα ουρολόγο, δεν βοηθάνε βέβαια ιδιαίτερα και αυτοί βιταμίνες δίνουν και οι περισσότεροι είναι άσχετοι. χτές μου έλεγε μια φίλη μου γιατρός οτι έχει πρόβλημα ο άντρας της κατακερματισμού και πήγε στον μακαρούνη και είδε μεγάλή διαφορά με την θεραπεία που έκανε, εμείς δεν έχουμε πάει σε αυτόν, αν αποτύχω όμως και τώρα να έχω εμφύτευση θα πάω,

Ελπίζω να βοήθησα

Εγώ κορίτσια ψυχολογία στο πάτωμα πρήστηκε και το στήθος, πόνοι περιόδου όλη μέραετοιμάζομαι να αδιαθετήσω μου φαίνεται, πήρα τον γιατρό ε λεει δεν έχει σημασία, εγώ που με ξέρω όμως ξέρω πώς δεν πήγε καλά το πήρα και λίγο απόφαση τώρα και κάνω τις δουλειές μου δούλεψα κανονικά σήμερα και ξεχάστηκα

@anoulious να σου ζήσει κορίτσι μου το μωράκι σου με υγεία και χαρές μπράβο σου αγάπη μου το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο

Κορίτσι μου αν είναι να βασανίζεται τόσο μήπως να πας να κάνεις αύριο μια χοριακη;; Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να βγει θετική και να κάνουμε ένα διαδικτυακό πάρτυ να το ευχαριστηθουμε!!! Μην πέφτεις ψυχολογικά.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Georgia81 είπε:

Ελπίζω να βοήθησα

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου .δεν ξέρω λίγο στεναχωρήθηκα γιατί ήμουν σίγουρη ότι το θέμα το είχα εγώ κ για αυτό πήγαμε στα δανεικά.τα σταματήσαμε όλα ναι .θα πάρω καφέ μέχρι Πρωτοχρονιά θα αδιαθετησω και θα πάρω ξανά λευκά σικλακουρ κ θα πάρω να με δει ο κουρτης. Βασικά τους ζήτησα την εξέταση μήπως πάω και σε ουρολόγο αλλά εγώ είμαι Πάτρα .μας έδωσε τα ανδροφερτιλ και πήρα κατευθείαν σε αυτόν που τα παράγει μου είπε ότι πρέπει να παίρνει δυο φακελάκια την ημέρα.δεν ξέρω κόπηκαν τα φτερά μου.απογοητευτηκα σήμερα πάρα πολύ...αυτός που λέτε εσείς που είναι Αθήνα ?

πρίν από 45 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ το ζάχαρο. Ωστόσο μου είπε να προσθέσω παραπάνω υδατάνθρακες στη διατροφή. Αυτό με το ελαιόλαδο δεν το είχα σκεφτεί!!! Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή 

Πολύ στεναχωρήθηκα ρε κορίτσι μου. Τουλάχιστον πάλι καλά να λες που δεν σας ξεκίνησε έτσι άρπα κόλα . Λιγάκι υπομονή ακόμα και όλα θα γίνουν. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα 

Κορίτσι μου αν είναι να βασανίζεται τόσο μήπως να πας να κάνεις αύριο μια χοριακη;; Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να βγει θετική και να κάνουμε ένα διαδικτυακό πάρτυ να το ευχαριστηθουμε!!! Μην πέφτεις ψυχολογικά.

Mια φιλη μου διατροφολογος, μου ειχε προτεινει στην εγκυμοσυνη να τρωω παραπανω πρωτεινη για να παχυνω, εφοσον βεβαια ειχα διαβητη κ απεφευγα τους πολλους υδατανθρακες. Οποτε κανε ενα συνδυασμο ολων αυτων

πρίν από 49 λεπτά , Aria. είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου .δεν ξέρω λίγο στεναχωρήθηκα γιατί ήμουν σίγουρη ότι το θέμα το είχα εγώ κ για αυτό πήγαμε στα δανεικά.τα σταματήσαμε όλα ναι .θα πάρω καφέ μέχρι Πρωτοχρονιά θα αδιαθετησω και θα πάρω ξανά λευκά σικλακουρ κ θα πάρω να με δει ο κουρτης. Βασικά τους ζήτησα την εξέταση μήπως πάω και σε ουρολόγο αλλά εγώ είμαι Πάτρα .μας έδωσε τα ανδροφερτιλ και πήρα κατευθείαν σε αυτόν που τα παράγει μου είπε ότι πρέπει να παίρνει δυο φακελάκια την ημέρα.δεν ξέρω κόπηκαν τα φτερά μου.απογοητευτηκα σήμερα πάρα πολύ...αυτός που λέτε εσείς που είναι Αθήνα ?

Ναι Αθήνα τα androfertil είναι τα τα καλύτερα πάντως εμένα με αυτά του είχε πέσει αρκετά σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά εμείς είμαστε στο όριο , καλύτερα που ξέρεις μην το συζητάς κανε λίγο υπομονή για να πας με τις καλύτερες προϋποθέσεις 

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Θα πάω στην Πέμπτη μέχρι το Σάββατο δεν περιμένω με τίποτα και ότι γίνει σας ευχαριστώ παρά πολύ για την υποστήριξη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , Aria. είπε:

Κριμα βρε κοριτσακι μου! Το ωαρια σου το ξερεις οτι δεν ειναι καλα ή το υπεθεσαν απλως; Μηπως με αυτα τα δεδομενα θα μπορουσες και με δικα σου και να παρετε σπερμα απο δορητη σε περιπτωση που τα βρειτε σκουρα με το σπερμα; Σε ουρολογο να πατε οπωσδηποτε! Δικη τους αρμοδιοτητα ειναι αυτη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Viv37 είπε:

Κριμα βρε κοριτσακι μου! Το ωαρια σου το ξερεις οτι δεν ειναι καλα ή το υπεθεσαν απλως; Μηπως με αυτα τα δεδομενα θα μπορουσες και με δικα σου και να παρετε σπερμα απο δορητη σε περιπτωση που τα βρειτε σκουρα με το σπερμα; Σε ουρολογο να πατε οπωσδηποτε! Δικη τους αρμοδιοτητα ειναι αυτη!

Εγώ έχω ήδη ένα παιδάκι με φυσική σύλληψη.αλλα μετά έχω 5 αποβολές κ όλοι υπέθεταν ότι φταίνε τα αυγά μου.αυτο θα πάρει τα ανδροφερτιλ κ θα δούμε.δ ξέρω για δικά μου γιατί είμαι 42 κ έχω κάνει δύο αποτυχημένες εξωσωματικες οπότε τα είχαμε αποκλείσει κ λέμε οκ με δανεικά κ θα πετύχουμε.τι να πω σήμερα έχω φρικαρει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...