Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από Κούρτη . Τα νέα μας...η ωοληψια έγινε τελικά χτες το πρωί. Μέχρι στιγμης έχουμε 9 γονιμοποιημένα ωάρια. Ο γιατρός πιθανολογεί ότι θα έχουμε 5 βλαστοκυστες και ίσως παραπάνω. 9η μέρα με σικλακουρ ενδομήτριο 8. Μου είπε συνεχίζω τα λευκά σικλακουρ και αν όλα πάνε καλά και αφού θα έχουμε βλαστοκυστες να κάνουμε ετ αρχές Ιανουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι τρελαμενοι πες καλύτερα . Νιώθω ότι πλησιάζω κ εγώ...

Τέλεια νέα! Μπράβο!!!! Έχω προαίσθημα καλό για εσένα!!!!

1 hour ago, anoulious είπε:

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές.Γεννηθηκε 2460 και τώρα είναι 2350.Στην αρχή ήτανε παρα πολύ οριακό το σακχαρακι του 30 μόνο αλλά ο μικρός φαίνεται κάτι πήρε και από τη μαμά του .Ανέβηκε μέσα στη νύχτα και την επόμενη μέρα ήτανε μια χαρά.Εγω και λόγω σακχάρου μου είπανε δεν έχω καθόλου γάλα (δυστυχώς παίζει και σ αυτό ρόλο .Αργεί συνήθως πιο πολύ να κατέβει..)Σήμερα εβγαλα κάτι σταγόνες. .Αλλά ο μικρός και τόσο μικρός ανοίγει διάπλατα το στοματακι του και ψαχνει τη θηλη..Δεν με θεωρούσα αξία να καταφέρω κάτι τόσο σημαντικό.Ητανε καθαρά θέμα Θεού..

Εγώ σηκώθηκα από την πρώτη ημέρα.Μπορει να ακουστεί καπως,αλλά δε θεωρώ τον πόνο θέμα σοβαρό.Καθε βραδυ και εδώ βάζω τις κρέμες μου κλπ.Ειμαι η μόνη που είμαι συνέχεια στο διάδρομο..

Να σου ζήσει! And the dream came true!!!!!!

Από εδώ κ πέρα μόνο χαρές και άπειρες αγκαλιές με τον νέο σου έρωτα. Γέρος να είναι ευχομαι από καρδιάς! 

Καλη ανάρρωση !

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Αχ τι ωραια!!!Να σου ζησει το μωρακι σου! Γερο και τυχερο να ειναι ευχομαι και απο δω κσι περα να σας ερχονται ολα ομορφα στη ζωη σας! 

2 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Κοριτσάκι μου γλυκό!!! Αχ πόσο συγκινήθηκα βρε Αννούλα μου!! Συγχαρητήρια γλυκιά μανούλα και εσύ!!:wub: Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Να τον χαίρεσαι το πρίγκιπα σου!!:wub: Καλοφωτιστος, υγιής και ευτυχισμένος να είναι πάντα στη ζωή του!! Και εσείς να έχετε την υγεία σας να τον καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!! Καλή ανάρρωση να έχεις Άννα μου και σύντομα να επιστρέψετε σπιτάκι σας οικογενειακώς!! 

Υ.Γ. Ποτέ δεν ήσουν χαμένη υπόθεση, καμία μας δεν είναι χαμένη υπόθεση, όλες θα τα καταφέρουμε με τον έναν ή άλλον τρόπο, αργά ή γρήγορα και πλέον είσαι τρανό παράδειγμα!!:wub:

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από Κούρτη . Τα νέα μας...η ωοληψια έγινε τελικά χτες το πρωί. Μέχρι στιγμης έχουμε 9 γονιμοποιημένα ωάρια. Ο γιατρός πιθανολογεί ότι θα έχουμε 5 βλαστοκυστες και ίσως παραπάνω. 9η μέρα με σικλακουρ ενδομήτριο 8. Μου είπε συνεχίζω τα λευκά σικλακουρ και αν όλα πάνε καλά και αφού θα έχουμε βλαστοκυστες να κάνουμε ετ αρχές Ιανουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι τρελαμενοι πες καλύτερα . Νιώθω ότι πλησιάζω κ εγώ...

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Σούπερ τα νούμερα των γονιμοποιημένων ωαρίων που έχεις!! Εύχομαι ποιοτικές βλαστοκυστουλες να είναι όλες τους που θα σου χαρίσουν το παιδάκι/α σας!! Τέλειο και το ενδομήτριο!! Έφυγες για έμβρυομεταφορά λοιπόν!! Με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν κοριτσάκι μου!! 

• Μου αρέσει 6

OiAXp2.pngbfhkp3.png

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά από εδώ και πέρα!

2 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Μεγάλες στιγμές αυτές που ζείτε, μετά από τόσες αγωνίες και ταλαιπώριες, άντεξες και δίκαια τα κατάφερες!

Αν δεν αξίζει σε σένα να γίνεις μαμα σε ποια ν' αξιζεί!

Να το χαιρεστε και σας εύχομαι σύντομα να γυρίσετε στο σπιτάκι σας! Πρώτα Χριστούγεννα με το μπεμπάκι!!!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.πολυ χαιρομαι για σενα.ν χαιρεσαι το αγγελουδακι σου γερο και καλοτυχο να ειναι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Να σας ζήσει ο μικρούλης, γέρος και τυχερός να είναι σε όλη του τη ζωή. Respect για την υπομονή και τη θέληση σου.  Κάνατε πολύ μεγάλο αγώνα και σας αξίζει απο εδώ και πέρα μόνο να χαίρεστε. Με το καλό στο σπίτι σας να περάσετε υπέροχα ,διαφορετικά Χριστούγεννα. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Αφού εδώ στο μαιευτήριο έχουνε πακέτο 7φωτο 50 ευρώ(δεν μπορείς λιγότερες να πάρεις)και "μαλώνω "με τον άντρα μου που τσιγγουνευεται το 50αρικο

Θα συμφωνήσω με τον άνδρα σου! Με τέτοιες συσκευές που εχουμε και βγαζουμε συνεχεια και καλές  φωτο, δώστε καπου αλλου το 50ευρω

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

4 hours ago, Καντι said:

Θα συμφωνήσω με τον άνδρα σου! Με τέτοιες συσκευές που εχουμε και βγαζουμε συνεχεια και καλές  φωτο, δώστε καπου αλλου το 50ευρω

Άντε!Και εγώ θα του έλεγα τα κορίτσια μου είπανε να πάρω οπωσδήποτε..Ο φουκαρας μέχρι και τον ειδικό φακό έχει για λήψεις σε νεογέννητα και έπαιρνε προχθές οδηγίες από το φίλο του που ξέρει πιο πολλά. .

• Χαχα 4

10 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές.Γεννηθηκε 2460 και τώρα είναι 2350.Στην αρχή ήτανε παρα πολύ οριακό το σακχαρακι του 30 μόνο αλλά ο μικρός φαίνεται κάτι πήρε και από τη μαμά του .Ανέβηκε μέσα στη νύχτα και την επόμενη μέρα ήτανε μια χαρά.Εγω και λόγω σακχάρου μου είπανε δεν έχω καθόλου γάλα (δυστυχώς παίζει και σ αυτό ρόλο .Αργεί συνήθως πιο πολύ να κατέβει..)Σήμερα εβγαλα κάτι σταγόνες. .Αλλά ο μικρός και τόσο μικρός ανοίγει διάπλατα το στοματακι του και ψαχνει τη θηλη..Δεν με θεωρούσα αξία να καταφέρω κάτι τόσο σημαντικό.Ητανε καθαρά θέμα Θεού..

Εγώ σηκώθηκα από την πρώτη ημέρα.Μπορει να ακουστεί καπως,αλλά δε θεωρώ τον πόνο θέμα σοβαρό.Καθε βραδυ και εδώ βάζω τις κρέμες μου κλπ.Ειμαι η μόνη που είμαι συνέχεια στο διάδρομο..

Κορίτσι μου γλυκό , σε ξέρω καλά εγώ , είσαι άξια να καταφερεις τα πάντα , ακόμα και ένα δεύτερο μωράκι :) . Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής σου ήρθε !! Είμαι πολύ συγκινημένη , πάντα πίστευα ότι θα τα καταφερεις στο τέλος . Καλή ανάρρωση , με το καλό να πάρετε στο σπίτι σας το μικρό θαυματάκι σας !!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Άντε!Και εγώ θα του έλεγα τα κορίτσια μου είπανε να πάρω οπωσδήποτε..Ο φουκαρας μέχρι και τον ειδικό φακό έχει για λήψεις σε νεογέννητα και έπαιρνε προχθές οδηγίες από το φίλο του που ξέρει πιο πολλά. .

Αντικειμενικά τωρα το βρεφος ποσο ιδιαιατερες λήψεις μπορει να εχει μεσα στο μαιευτήριο ;;;

Αυτο που εννοούσα ειναι να τον βγάζετε σχεδόν καθημερινα φωτογραφίες και εννοειται μια αναμνηστική καθε μήνα. Εμεις  καθε μήνα σβήναμε κεράκι.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Συγχαρητήρια Αννούλα !!!!!! Μπράβο! Με συγκίνησες πάρα πολύ! Να σου ζήσει ο μπέμπης σου.να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά. καλότυχος και ευτυχισμένος και

εσείς εκεί δίπλα να τον καμαρώνετε! Αχ βρε Άννα πόση ελπίδα δίνεις σε όλα τα κορίτσια ! Σε νιώθω με όλο μου το είναι. Ζήσε το δικό σου θαύμα των Χριστουγέννων και από

δω και πέρα κάθε μέρα θα κάνει κάτι καινούριο που θα κάνει τη μέρα συ μαγική! Να σου ζήσει

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, thalasa said:

Κορίτσι μου γλυκό , σε ξέρω καλά εγώ , είσαι άξια να καταφερεις τα πάντα , ακόμα και ένα δεύτερο μωράκι :) . Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής σου ήρθε !! Είμαι πολύ συγκινημένη , πάντα πίστευα ότι θα τα καταφερεις στο τέλος . Καλή ανάρρωση , με το καλό να πάρετε στο σπίτι σας το μικρό θαυματάκι σας !!

Κορίτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.Δεν ξέρεις πως θέλω να πετύχεις.Και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και εσύ...Όλα θα πάνε όπως τα ονειρευεσαι

1 hour ago, Καντι said:

Αντικειμενικά τωρα το βρεφος ποσο ιδιαιατερες λήψεις μπορει να εχει μεσα στο μαιευτήριο ;;;

Αυτο που εννοούσα ειναι να τον βγάζετε σχεδόν καθημερινα φωτογραφίες και εννοειται μια αναμνηστική καθε μήνα. Εμεις  καθε μήνα σβήναμε κεράκι.

Αναμνηστική του μήνα!!Τι ωραία ιδέα!!

• Μου αρέσει 1

16 hours ago, anoulious said:

Ωωω!!!! Να σας ζήσει!!! Να απολαμβάνετε κάθε μέρα απο δω και πέρα ο ένας τον άλλο! 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Να σας ζήσει!!! Από εδώ κ πέρα μονο χαρές! Το παράδειγμα σου είναι ότι όλα γίνονται όταν υπάρχει θέληση κ υγεία!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Να σας ζήσει!!! Μόνο χαρές!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...