Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από Κούρτη . Τα νέα μας...η ωοληψια έγινε τελικά χτες το πρωί. Μέχρι στιγμης έχουμε 9 γονιμοποιημένα ωάρια. Ο γιατρός πιθανολογεί ότι θα έχουμε 5 βλαστοκυστες και ίσως παραπάνω. 9η μέρα με σικλακουρ ενδομήτριο 8. Μου είπε συνεχίζω τα λευκά σικλακουρ και αν όλα πάνε καλά και αφού θα έχουμε βλαστοκυστες να κάνουμε ετ αρχές Ιανουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι τρελαμενοι πες καλύτερα . Νιώθω ότι πλησιάζω κ εγώ...

Έλα βρε chrussa και σε περιμένουμε όλη μέρα!!!τέλεια τα νέα σου άντε με το καλό!!!δ σου κρύβω ότι είχα άγχος να δω το θα σου πει...με το καλό κορίτσι μου ο νέος χρόνος να σας χαρίσει τα όνειρα σας!!!

Georgia μην αγχώνεσαι σίγουρα θα μας πεις τις μονάδες της θετικής σου χοριακης!!!πίστεψε στο θαύμα των Χριστουγέννων .

Εγώ αύριο θα πάω Κούρτη να με δει κ να μου πει τα αποτελέσματα από το dfi μας...κατά ένα περίεργο τρόπο έχω θετικό προαίσθημα ...μακάρι να βγει αληθινό...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 23 λεπτά , anoulious είπε:

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Ελα βρε Αννούλα μου α σου ζήσει ο παίδαρος!!! Καλοτυχος να ειναι και να τον καμαρώνετε!!! 

Για πες ποσο γεννήθηκε, ειναι ολα καλα; Εσυ πως αισθάνεσαι;

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 24 λεπτά , anoulious είπε:

Κορίτσια  μου γλυκά καλησπέρα!Ήρθε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσω και εγώ ότι έχω αγκαλιά το θαύμα μου.Το Σάββατο 37και 1 γέννησα το παιδάκι μου!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατάφερα και έκανα εγώ κάτι τόσο σημαντικό .

Θα ήθελα μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με στήριξανε σε όλο αυτό. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου σταθήκατε ,μου δώσατε κουράγιο,συμβουλές  τόσα χρόνια χωρίς να με γνωρίζετε καθόλου 

Θέλω και ελπίζω όσες δίνετε αυτόν τον αγώνα να δείτε το δικό μου παράδειγμα και να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.Εγω ήμουν υπόθεση χαμένη.Καπου στο τέλος σας περιμένει κάτι που δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Να σας ζήσει!!!γερο κ καλότυχο να είναι!!!να είστε καλά να το καμαρωσετε!!!❤️

Με ποιον γιατρό ήσουν?μακάρι η ευχή σου να πραγματοποιηθεί για όλες τις κοπέλες που θέλουμε τόσο πολύ ένα παιδακι

πρίν από 29 λεπτά , anoulious είπε:

Κορίτσι μου να σας ζήσει ο μπεμπακος,  γερός και καλότυχος,  να τον χαίρεστε και με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας 

Ο Θεός ποτέ δεν ξεχνα,  και σου έδωσε το θαύμα σου ! Έτσι να έρθει και για όλα τα κορίτσια,  όπως το λες 

• Μου αρέσει 1

30 minutes ago, Καντι said:

Ελα βρε Αννούλα μου α σου ζήσει ο παίδαρος!!! Καλοτυχος να ειναι και να τον καμαρώνετε!!! 

Για πες ποσο γεννήθηκε, ειναι ολα καλα; Εσυ πως αισθάνεσαι;

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές.Γεννηθηκε 2460 και τώρα είναι 2350.Στην αρχή ήτανε παρα πολύ οριακό το σακχαρακι του 30 μόνο αλλά ο μικρός φαίνεται κάτι πήρε και από τη μαμά του .Ανέβηκε μέσα στη νύχτα και την επόμενη μέρα ήτανε μια χαρά.Εγω και λόγω σακχάρου μου είπανε δεν έχω καθόλου γάλα (δυστυχώς παίζει και σ αυτό ρόλο .Αργεί συνήθως πιο πολύ να κατέβει..)Σήμερα εβγαλα κάτι σταγόνες. .Αλλά ο μικρός και τόσο μικρός ανοίγει διάπλατα το στοματακι του και ψαχνει τη θηλη..Δεν με θεωρούσα αξία να καταφέρω κάτι τόσο σημαντικό.Ητανε καθαρά θέμα Θεού..

Εγώ σηκώθηκα από την πρώτη ημέρα.Μπορει να ακουστεί καπως,αλλά δε θεωρώ τον πόνο θέμα σοβαρό.Καθε βραδυ και εδώ βάζω τις κρέμες μου κλπ.Ειμαι η μόνη που είμαι συνέχεια στο διάδρομο..

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

44 minutes ago, anoulious said:

Μα τι υπέροχα νέα είναι αυτά! Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι στην αγκαλιά σας! Πόσο συγκινήθηκα! Πραγματική ευλογία. :wub:

52 minutes ago, Chrussa1982 said:

Κορίτσια μου γύρισα από Κούρτη . Τα νέα μας...η ωοληψια έγινε τελικά χτες το πρωί. Μέχρι στιγμης έχουμε 9 γονιμοποιημένα ωάρια. Ο γιατρός πιθανολογεί ότι θα έχουμε 5 βλαστοκυστες και ίσως παραπάνω. 9η μέρα με σικλακουρ ενδομήτριο 8. Μου είπε συνεχίζω τα λευκά σικλακουρ και αν όλα πάνε καλά και αφού θα έχουμε βλαστοκυστες να κάνουμε ετ αρχές Ιανουαρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι τρελαμενοι πες καλύτερα . Νιώθω ότι πλησιάζω κ εγώ...

Πλησιάζεις καρδούλα μου σίγουρα! Στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια στα εμβρυάκια  σας να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες όσο πιο πολλά γίνεται!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , anoulious είπε:

Να σου ζησει το μωρακι σου μανουλα!!!εχω διαβασει ολες τις σελιδες του θεματος και ξερω την ιστορια σου! Ηρθε η στιγμη να ζησεις οσα εχεις ονειρευτει και εμεις να γεμιζουμε ελπιδα οτι θα τα καταφερουμε!! 

πρίν από 54 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τι υπεροχα νεα!!! Ηρθε η ωρα λοιπον!!!! Ανυπομονω κ εγω μαζι σου!! 

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 29 λεπτά , anoulious είπε:

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές.Γεννηθηκε 2460 και τώρα είναι 2350.Στην αρχή ήτανε παρα πολύ οριακό το σακχαρακι του 30 μόνο αλλά ο μικρός φαίνεται κάτι πήρε και από τη μαμά του .Ανέβηκε μέσα στη νύχτα και την επόμενη μέρα ήτανε μια χαρά.Εγω και λόγω σακχάρου μου είπανε δεν έχω καθόλου γάλα (δυστυχώς παίζει και σ αυτό ρόλο .Αργεί συνήθως πιο πολύ να κατέβει..)Σήμερα εβγαλα κάτι σταγόνες. .Αλλά ο μικρός και τόσο μικρός ανοίγει διάπλατα το στοματακι του και ψαχνει τη θηλη..Δεν με θεωρούσα αξία να καταφέρω κάτι τόσο σημαντικό.Ητανε καθαρά θέμα Θεού..

Εγώ σηκώθηκα από την πρώτη ημέρα.Μπορει να ακουστεί καπως,αλλά δε θεωρώ τον πόνο θέμα σοβαρό.Καθε βραδυ και εδώ βάζω τις κρέμες μου κλπ.Ειμαι η μόνη που είμαι συνέχεια στο διάδρομο..

Ειναι απολαυστικά οταν ειναι τοσο μικρούλια και τα εχεις αγκαλίτσα!!! Ο δικος μας γεννήθηκε 2.640 και 2.400 τον πήραμε σπίτι. Απλα δεν το πιστεύεις! Αυτο με το γάλα και το σάκχαρο δεν το ήξερα, παντως το δικο μου κατέβηκε στις 45 μερες μεχρι τότε εκανα έξι αντλήσεις την μερα κια τον έβαζα στο στήθος και δεν έλεγε να έρθει. Με αυτο το βάρος μην φοβηθείς να δώσεις ξένο σημασία εχει να πάρει τα πάνω του ο μικρός και θα τους βρείτε τους ρυθμούς και στον θηλασμό αν θελήσεις.

Τωρα οσον αφορα τον πονο κι εγω δεν πονούσα τοσο ώστε να ειμαι καθηλωμένη αλλα πέρα απο θεμα οργανισμού ειναι θεμα γιατρου και ποσο ισχυρά παυσίπονα χορηγεί. Εχω δει τρεις φίλες μου σε άθλια κατάσταση μετα απο καισαρική.

εισαι μανούλα κορίτσι μου!!! Φοβερό δεν ειναι;;; Του χρόνου τέτοια εποχή θα σε φωνάζει και μαμά!

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Viv37 είπε:

Τοση θετικη ενεργεια που σου στελνουμε δεν μπορει να παει χαμενη! Επιδης ποια κανει χοροακη τα χριστουγεννα χωρις θετικο αποτελεσμα; Αφου θα ειναι Χριστουγεννα!!! Εγω ευχομαι με ολη μου την καρδια να μη δεις μηδεν αυτη τη φορα :)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να περάσετε τέλεια Χριστούγεννα με αγάπη 

• Μου αρέσει 1

21 minutes ago, Καντι said:

Ειναι απολαυστικά οταν ειναι τοσο μικρούλια και τα εχεις αγκαλίτσα!!! Ο δικος μας γεννήθηκε 2.640 και 2.400 τον πήραμε σπίτι. Απλα δεν το πιστεύεις! Αυτο με το γάλα και το σάκχαρο δεν το ήξερα, παντως το δικο μου κατέβηκε στις 45 μερες μεχρι τότε εκανα έξι αντλήσεις την μερα κια τον έβαζα στο στήθος και δεν έλεγε να έρθει. Με αυτο το βάρος μην φοβηθείς να δώσεις ξένο σημασία εχει να πάρει τα πάνω του ο μικρός και θα τους βρείτε τους ρυθμούς και στον θηλασμό αν θελήσεις.

Τωρα οσον αφορα τον πονο κι εγω δεν πονούσα τοσο ώστε να ειμαι καθηλωμένη αλλα πέρα απο θεμα οργανισμού ειναι θεμα γιατρου και ποσο ισχυρά παυσίπονα χορηγεί. Εχω δει τρεις φίλες μου σε άθλια κατάσταση μετα απο καισαρική.

εισαι μανούλα κορίτσι μου!!! Φοβερό δεν ειναι;;; Του χρόνου τέτοια εποχή θα σε φωνάζει και μαμά!

Μαμά για φαντάσου!

Και εγώ πονάω και κάποιες στιγμές αρκετα,αλλά  σφίγγω τα δόντια.Την ημέρα του τοκετού που σηκώθηκα μου κόπηκε η ανάσα από τον πόνο.  Αλλά η αγκαλίτσα όπως λες είναι άλλο πραγμα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , anoulious είπε:

Μαμά για φαντάσου!

Και εγώ πονάω και κάποιες στιγμές αρκετα,αλλά  σφίγγω τα δόντια.Την ημέρα του τοκετού που σηκώθηκα μου κόπηκε η ανάσα από τον πόνο.  Αλλά η αγκαλίτσα όπως λες είναι άλλο πραγμα

Βγάλτε άπειρες φωτογραφίες θα μεγαλώνει θεαματικά καθε μερα και θα απορείς ποτε ηταν μια σταλιτσα.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

22 minutes ago, Καντι said:

Βγάλτε άπειρες φωτογραφίες θα μεγαλώνει θεαματικά καθε μερα και θα απορείς ποτε ηταν μια σταλιτσα.

Αφού εδώ στο μαιευτήριο έχουνε πακέτο 7φωτο 50 ευρώ(δεν μπορείς λιγότερες να πάρεις)και "μαλώνω "με τον άντρα μου που τσιγγουνευεται το 50αρικο

• Χαχα 2

πρίν από 26 λεπτά , anoulious είπε:

Μαμά για φαντάσου!

Να σου ζήσει Αννουλα μου, έχεις το θαύματακι σου αγκαλιά! Καλή ανατροφή και καλή ανάρρωση!!! Μα τι ευχάριστα νέα έχουμε! 

@Chrussa1982 με το καλο να πάρετε πολλές πολλές βλαστοκυστες, η επιλογή σου για τα χρυσά αυγά ήταν η πιο σωστή και σε λίγες μέρες θα υποδεχτείς τα εμβρυακια σου!!! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Τελεια νεα!!!! Και πολλες βλαστοκυστες και καλο ενδομητριο! Μπραβο!!!!!

• Μου αρέσει 1

@anoulious να σου ζήσει κορίτσι μου. Το ποσό συγκινήθηκα δεν φαντάζεσαι. Έχεις τραβήξει τα πανδεινα. Να όμως που κρατώντας το θαυματακι σου αγκαλιά πόσο μακρυά θα είναι όλες αυτές οι αγωνίες αν θα τα καταφέρεις!!

@Aria. Μου ελπίζω αύριο να πάρεις κ εσύ καλά νέα για την εξέταση. Αν έχεις και καλό feeling τότε σίγουρα θα μας ανακοινώσεις όμορφα πράγματα. 

@koukouvagia και @Neli83 σας ευχαριστώ πολύ !!! Όταν μοιραζόμαστε τις χαρές μας και τις ανησυχίες μας όλα γίνονται πολύ καλύτερα!! Είχα μεγάλη αγωνία να μοιραστώ τα νέα μου με εσάς που όπως κ να το κάνουμε μας δένει η λαχτάρα να γίνουμε μανουλες. Έστω και με ξένα ωάρια. 

πρίν από 20 λεπτά , Viv37 είπε:

Τελεια νεα!!!! Και πολλες βλαστοκυστες και καλο ενδομητριο! Μπραβο!!!!!

Άσε σου λέω έπαθα πλάκα. Είχα μάθει στο ένα κ μοναδικό αυγό μου και άκουσα 9 και αποσυντονιστηκα χαχαχαχα. Μου είπε θα με ενημερώσει προς το τέλος της εβδομάδας πόσα τελικά έγιναν βλαστοκυστες. 

πρίν από 24 λεπτά , silvy22 είπε:

Να σου ζήσει Αννουλα μου, έχεις το θαύματακι σου αγκαλιά! Καλή ανατροφή και καλή ανάρρωση!!! Μα τι ευχάριστα νέα έχουμε! 

@Chrussa1982 με το καλο να πάρετε πολλές πολλές βλαστοκυστες, η επιλογή σου για τα χρυσά αυγά ήταν η πιο σωστή και σε λίγες μέρες θα υποδεχτείς τα εμβρυακια σου!!! 

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Και ο γιατρός ευχαριστημένος είναι. Βέβαια με ζαλησε πάλι μέ τα κιλά μου. Θέλει πάση θυσία να βάλω 2 με 3. Φάε γλυκά μου λέει...άντε να του πω ότι προσέχω. Είναι συνταγή γιατρού λέει χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...