Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Georgia81 είπε:

Με δανεικά η πρώτη με δικά μου έχω κάνει 6 ετ, η μια δεν πιάνεται πές ήτανε ένα χάλια έμβρυο πές 5 και ποτέ δεν έιχα θετικό

Μα με δανεικά εχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες. Μην προδικαζεις . Τα συμπτώματα που εχεις είναι υπαρκτά και σε θετική έκβαση. Τα είχα και εγω όταν ήμουν έγκυος τα παλιά τα χρόνια ΧΑΧαχαχχαχα 

κι εγω έχω 4 με δικά μου με μέτρια έμβρυα κάθε φορά. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 55 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μα με δανεικά εχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες. Μην προδικαζεις . Τα συμπτώματα που εχεις είναι υπαρκτά και σε θετική έκβαση. Τα είχα και εγω όταν ήμουν έγκυος τα παλιά τα χρόνια ΧΑΧαχαχχαχα 

κι εγω έχω 4 με δικά μου με μέτρια έμβρυα κάθε φορά. 

Είχες πόνους περιόδου και κανένα άλλο σύμπτωμα;; Τι να πω μακάρι αλλά έχω απογοητευτεί πλήρως κάθε φορά τα ίδια και μέτα παίρνω μηδέν. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως 

πρίν από 20 λεπτά , Georgia81 είπε:

Είχες πόνους περιόδου και κανένα άλλο σύμπτωμα;; Τι να πω μακάρι αλλά έχω απογοητευτεί πλήρως κάθε φορά τα ίδια και μέτα παίρνω μηδέν. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως 

Πόνους περιόδου ναι συνεχώς. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια @chrussa1982 μην αγχώνεσαι ο γιατρός θα σου πει οταν θα έχει τις βλαστοκύστες εμένα έτσι έκανε, εγώ κορίτσια ξύπνησα σήμερα με τα κλασσικά συμπτώματα περιόδου που έχω πάντα μετά τις 5 μέρες από την ετ πάλι τζίφος η υπόθεση, με έχει πιάσει απελπισία δηλαδή αμα δεν έχω έστω μια εμφύτευση δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Κορίτσι μου μην απελπίζεσαι και μην προδικάζεις τίποτα. Μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα εύκολα μας ξεγελούν είναι και τα φάρμακα βλεπεις

On 19/12/2021 at 9:04 ΠΜ, Maximo είπε:

Καλημερα ελπιζω να ειστε ολες καλα!Με δανεικα λοιπον ολα καλα μεχρι στογμης και αυχενικη.για τυχαιο λογο ασχετο για γυναικολογικο εκανα μια εξεταση afp(αλφα φετόπρωτεινη).αν ειναι χαμηλη τοτε εχεις παραπανω πιιανοτητες για down αν ειναι μεγαλυυερη βαση εβδομαδων τοτε θεματα νευρικου σωληνα(διχιδη ραχη)αυτα χοντρα χοντρα….εμενα μεγαλυτερη μου παν σε 2 βδομαδες να παω για υπερηχο γοα να ναι πιο εμφανη αν υπαρχει κατι…ηλικια δοτριας 21….το συμπερασμα μου η πρεπει να σαι τερμα γκαντεμο η ο ´ροεμφυτευτικος ειναι πανακεια στην εξωσωματικη….πρεπει να γινεται για να γλιτωνεις αυτο που μεχει ριξει εδω και μερες.στον υπερηχο ρουτινας δεν φαινεται κατι υποπτο…παντως…και αφου πηγα με δουρια 21 ετων γιατι πρεπει να κανω αμνιο αν χρειαστει …εδω ειναι που λες η γκαντεμια σε ολο το μεγαλειο….καλημερα ηθελα ετσι να το μοιραστω μιας καιβθα με νιωθατε στο τελος ξερετε τι σκεφτομαι ας πηγαινα με δικα μου…αφου τα ιδια θα κανω ακομα και τωρα που η δοτρια εχει τα μοσα μου χρονια

Κοριτσακι μ με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι. Εγώ πιστεύω ότι αφού έκανες δύο φορές την αυχενική και οι δύο σ διοαν καλά να μην αγχώνεσαι. Γιατί επιρεαζει το μωράκι σ χωρίς λόγο. 

Το ίδιο είχε βγει και στη κουμπάρα μου και τρέχαμε αλλά δόξα τον Θεό όλα καλα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Αν σου πω οτι κι εγω αγχωθηκα για σενα και περιμενω να ακουσω τι θα γινει τι θα μου πεις; χαχαχαχαχα! Μου φαινεται οτι αν μια απο μας τα καταφερει θα τα καταφερουμε ολες! Αντε να ακουσουμε ευχαριστα συντομα!!!!!!!!!!

Σήμερα είμαι με τα μυαλά στα κάγκελα. Νόμιζα ότι θα είχα ενημέρωση κάθε 3 και λίγο για ωάρια γονιμοποιήσεις κλπ. Ευτυχώς με βοήθησαν τα κορίτσια να καταλάβω ότι δεν λένε και πολλά. 

Ετσι νιώθω κ εγώ. Χαίρομαι με τη χαρά σας και λυπάμαι με τις απογοητεύσεις. Νιώθω πάντως ότι κάθε μία νίκη μέσα σε αυτή την ομάδα είναι νίκη για όλες μας!! Άντε κορίτσια μου λίγο ακόμα μας έμεινε...τι νέο έτος είναι πολύ κοντά..

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Από χτες με τρώει το χέρι μου να του τηλεφωνήσω. Αλλά αφού έχουμε ραντεβού σήμερα θα κάνω λίγη υπομονή (να δω πως θα τα καταφέρω) και θα μάθω το απόγευμα. 

Κοριτσακι μ χαρά στο κουράγιο σου! Όλα καλά θα πάμε με το καλό σήμερα να μάθεις τα πιο ωραία νέα!!! 

Καλημέρα κορίτσια @chrussa1982 μην αγχώνεσαι ο γιατρός θα σου πει οταν θα έχει τις βλαστοκύστες εμένα έτσι έκανε, εγώ κορίτσια ξύπνησα σήμερα με τα κλασσικά συμπτώματα περιόδου που έχω πάντα μετά τις 5 μέρες από την ετ πάλι τζίφος η υπόθεση, με έχει πιάσει απελπισία δηλαδή αμα δεν έχω έστω μια εμφύτευση δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Κοριτσακι μου μην απελπίζεσαι γτ τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης τις πρώτες εβδομάδες είναι σχεδόν ίδια με όταν περιμένουμε περιοδο

Μην απελπίζεσαι κοριτσακι μ σε καταλαβαίνω αλλά όσο δεν έχεις περίοδο ευχόμαστε στο καλύτερο!!! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Γεωργία μου, πρσπάθησε να μην το προδικάζεις. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά κάνε λίγο υπομονή να φτάσει η μέρα της χοριακής!

Είναι η πρώτη σου φορά με ωάρια δότριας και αυτό κάνει τη διαφορά. Όσο για τα πονάκια περιόδου κι εγώ που δεν είχα, πάλι 0 πήρα στις χοριακές... Δεν υπάρχουν τελικά ενδείξεις εγγυημένες πριν την χοριακή!

Περιμένουμε όλες με ανυπομονεσία την μέρα της χοριακής σου και ευχόμαστε να ακούσουμε τα καλά Χριστουγεννιάτικα νέα!

• Μου αρέσει 1

Με συγκίνησες απίστευτα τώρα αγάπη μου να είστε καλά που αφιερώνετε έστω ξαι λίγη από την ώρα σας για να μου γράψετε , δεν αντέχω μέχρι το Σάββατο με τίποτα θα πάω την Πέμπτη για χοριακη και αν βγει μηδέν βγήκε την ξανακάνω και Σάββατο εύχομαι όλες γιορτές σε όλες σας και επιτυχίες 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Georgia81 είπε:

Με συγκίνησες απίστευτα τώρα αγάπη μου να είστε καλά που αφιερώνετε έστω ξαι λίγη από την ώρα σας για να μου γράψετε , δεν αντέχω μέχρι το Σάββατο με τίποτα θα πάω την Πέμπτη για χοριακη και αν βγει μηδέν βγήκε την ξανακάνω και Σάββατο εύχομαι όλες γιορτές σε όλες σας και επιτυχίες 

Εννοείται οτι θα αφιερώσουμε χρόνο, γι αυτό είμαστε εδώ!

Ναι, καντο έτσι αμα θες, ή μήπως Παρασκευή;

Όπως και να έχει περιμένουμε νέα σου!

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Κοριτσακι μ με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι. Εγώ πιστεύω ότι αφού έκανες δύο φορές την αυχενική και οι δύο σ διοαν καλά να μην αγχώνεσαι. Γιατί επιρεαζει το μωράκι σ χωρίς λόγο. 

Το ίδιο είχε βγει και στη κουμπάρα μου και τρέχαμε αλλά δόξα τον Θεό όλα καλα

Σευχαριστω για τις ευχες σου σου χω στειλει μηνυμα

Τοση θετικη ενεργεια που σου στελνουμε δεν μπορει να παει χαμενη! Επιδης ποια κανει χοροακη τα χριστουγεννα χωρις θετικο αποτελεσμα; Αφου θα ειναι Χριστουγεννα!!! Εγω ευχομαι με ολη μου την καρδια να μη δεις μηδεν αυτη τη φορα :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...