Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Georgia81 είπε:

Δεν είχε καλή μορφολογία και δεν πάχαινε εγώ πήρα της lamberts πριν την ετ έπαιρνα δυο χάπια την μέρα 

Εμένα έχει καλή μορφολογία αλλά τσουρουτικο! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα ένα μαλακά γιατρό και με άφησε να αποβάλλω μόνη μου στη 12η εβδομάδα και ξρσκιστηκε η μήτρα μ και από τότε είναι μικρό. Τον προηγούμενο μήνα με prp ενδομητριου και 9 σικλακούρ το έφτασα πρώτη φορά 9! 

Εσένα πόσο ήταν; και με αυτά πόσο πηγε; 

Θα τα ψάξω να τα πάρω :)

L arginine hci 1000mg?

On 17/12/2021 at 9:39 ΜΜ, Georgia81 είπε:

Ε στην αρχή όχι τόσο καλά μετά συνήθισα δεν μου έκανε διαφορά, θα δείξει τι απέδωσε εκ του αποτελέσματος εντωμεταξύ έκανα ετ 15 του μήνα και μου λέει ο ντοκ πήγαινε 25 για τεστ πολλές μέρες δεν είναι;; Η μια βλαστοκύστη είχε κάνει και χατσινγκ ήτανε δλδ και πιο εξελιγμένη εγώ λέω να πάω 24 πιστεύω να δείξει 

Αυτο θα πει Χριστουγεννιατικο δωρο!!!! Τετοια μερα σιγουρα θα εχεις θετικα αποτελεσματα δεν μπορει!!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα ελπιζω να ειστε ολες καλα!Με δανεικα λοιπον ολα καλα μεχρι στογμης και αυχενικη.για τυχαιο λογο ασχετο για γυναικολογικο εκανα μια εξεταση afp(αλφα φετόπρωτεινη).αν ειναι χαμηλη τοτε εχεις παραπανω πιιανοτητες για down αν ειναι μεγαλυυερη βαση εβδομαδων τοτε θεματα νευρικου σωληνα(διχιδη ραχη)αυτα χοντρα χοντρα….εμενα μεγαλυτερη μου παν σε 2 βδομαδες να παω για υπερηχο γοα να ναι πιο εμφανη αν υπαρχει κατι…ηλικια δοτριας 21….το συμπερασμα μου η πρεπει να σαι τερμα γκαντεμο η ο ´ροεμφυτευτικος ειναι πανακεια στην εξωσωματικη….πρεπει να γινεται για να γλιτωνεις αυτο που μεχει ριξει εδω και μερες.στον υπερηχο ρουτινας δεν φαινεται κατι υποπτο…παντως…και αφου πηγα με δουρια 21 ετων γιατι πρεπει να κανω αμνιο αν χρειαστει …εδω ειναι που λες η γκαντεμια σε ολο το μεγαλειο….καλημερα ηθελα ετσι να το μοιραστω μιας καιβθα με νιωθατε στο τελος ξερετε τι σκεφτομαι ας πηγαινα με δικα μου…αφου τα ιδια θα κανω ακομα και τωρα που η δοτρια εχει τα μοσα μου χρονια

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 41 λεπτά , Maximo είπε:

Καλημερα ελπιζω να ειστε ολες καλα!Με δανεικα λοιπον ολα καλα μεχρι στογμης και αυχενικη.για τυχαιο λογο ασχετο για γυναικολογικο εκανα μια εξεταση afp(αλφα φετόπρωτεινη).αν ειναι χαμηλη τοτε εχεις παραπανω πιιανοτητες για down αν ειναι μεγαλυυερη βαση εβδομαδων τοτε θεματα νευρικου σωληνα(διχιδη ραχη)αυτα χοντρα χοντρα….εμενα μεγαλυτερη μου παν σε 2 βδομαδες να παω για υπερηχο γοα να ναι πιο εμφανη αν υπαρχει κατι…ηλικια δοτριας 21….το συμπερασμα μου η πρεπει να σαι τερμα γκαντεμο η ο ´ροεμφυτευτικος ειναι πανακεια στην εξωσωματικη….πρεπει να γινεται για να γλιτωνεις αυτο που μεχει ριξει εδω και μερες.στον υπερηχο ρουτινας δεν φαινεται κατι υποπτο…παντως…και αφου πηγα με δουρια 21 ετων γιατι πρεπει να κανω αμνιο αν χρειαστει …εδω ειναι που λες η γκαντεμια σε ολο το μεγαλειο….καλημερα ηθελα ετσι να το μοιραστω μιας καιβθα με νιωθατε στο τελος ξερετε τι σκεφτομαι ας πηγαινα με δικα μου…αφου τα ιδια θα κανω ακομα και τωρα που η δοτρια εχει τα μοσα μου χρονια

Καλημέρα ελπίζω να πάνε όλα καλα κ να έχεις μια ωραία εγκυμοσύνη .σκέψου θετικά και μην αγχώνεσαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Aria. είπε:

Καλημέρα ελπίζω να πάνε όλα καλα κ να έχεις μια ωραία εγκυμοσύνη .σκέψου θετικά και μην αγχώνεσαι.

Σευχαριστω δεν ξερω ποση αισιοδοξια να κρατησω…ευχαριστω για το κουραγιο σου να εχετε το νου σας ….γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο αυτο που αναφερω εχει να κανει με το γνωστο αλφα τεστ κατι που κανεις δεν μου προτεινε μιας και η αυχενικη ειναι αριστη.εμενα μου το ζητησε παθολογος το αλφα φετοπρωτεινη(πραγμα λαθος μοας και συην εγκυμοσυνη ανεβαινει σε φυσιολογικα πλαισια παντως),λπγω οτι τσιμπαγαν λιγο οι τρανασαμινασες(ατυπη χολοσταση -και ειμαι σε αγωγη με ουρσοφαλκ).σημειωτεον πτι το συκωτι το χουμε ξεψαχνισει τελειως εννοω τα παντα.αντε να δουμε…η δοτρια εχει ξαναδωσει εγκυμοσυνη φυσιολογικοταταη

8 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Αυτο θα πει Χριστουγεννιατικο δωρο!!!! Τετοια μερα σιγουρα θα εχεις θετικα αποτελεσματα δεν μπορει!!

Μακάρι να είναι αυτό το δώρο μου το καλύτερο της ζωής μου. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Kαλημερα! Ουτε σε μενα ουτε σε καποια αλλη που γνωριζω δεν προτειναν αυτη την εξεταση. Ειχα κανει την αυχενικη μου στον πιο κορυφαιο καθηγητη εμβρυομητρικης κ μου ζητησε μονο αυχενικη κ papp A. Mου ειχε πει αν ολα καλα δεν κανουμε κατι αλλο. Μηπως σε αγχωνουν χωρις λογο? Εφοσον η αυχενικη σου ειναι αριστη πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να προβληματιζεσαι. Ισως αυτη η εξεταση ανεβαζει λιγο τις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το εμβρυο εχει θεμα. Ολα καλα ευχομαι

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Kαλημερα! Ουτε σε μενα ουτε σε καποια αλλη που γνωριζω δεν προτειναν αυτη την εξεταση. Ειχα κανει την αυχενικη μου στον πιο κορυφαιο καθηγητη εμβρυομητρικης κ μου ζητησε μονο αυχενικη κ papp A. Mου ειχε πει αν ολα καλα δεν κανουμε κατι αλλο. Μηπως σε αγχωνουν χωρις λογο? Εφοσον η αυχενικη σου ειναι αριστη πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να προβληματιζεσαι. Ισως αυτη η εξεταση ανεβαζει λιγο τις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το εμβρυο εχει θεμα. Ολα καλα ευχομαι

Και μενα αυτος που εκανα αυχενικη μου το ιδιο μου πε καθηγητης και επειδη ειμαι γενικοτετα επιφυλακτικη εκανα και σε αλλον αυχενικη με τα οδια ακριβως αποτελεσματα! Ο γυναικολογος πουβπηγαινω το κοιταξε και αυτος μου λεει δεν βλεπω τιποτα …θα παω να κανω και τον θ´ερηχο που μου παν αν μοφωπουνε και μνιο θα την κνω και αυτη αλλα οτι με βασανιζει ενα αλλα …σας ευχαριστω για τα λογια σας ειστε υπεροχες

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Και μενα αυτος που εκανα αυχενικη μου το ιδιο μου πε καθηγητης και επειδη ειμαι γενικοτετα επιφυλακτικη εκανα και σε αλλον αυχενικη με τα οδια ακριβως αποτελεσματα! Ο γυναικολογος πουβπηγαινω το κοιταξε και αυτος μου λεει δεν βλεπω τιποτα …θα παω να κανω και τον θ´ερηχο που μου παν αν μοφωπουνε και μνιο θα την κνω και αυτη αλλα οτι με βασανιζει ενα αλλα… ναι ισχυει …σας ευχαριστω για τα λογια σας ειστε υπεροχες

Γνωμη μου είναι να πας να κάνεις τι εξετάσεις κ εγώ τότε στο γιο μου τις είχα κάνει όλες μέχρι τελευταία στιγμή.απλα όσο μπορείς μην αγχώνεσαι κ από τη στιγμή που έχεις μια καλή αυχενική ηρεμισε γιατί τα μωράκια μας νιώθουν κ αν εσύ δ είσαι καλά δ είναι κ το μωράκι σου.κανε το σταυρό σου κ η Παναγία να σε βοηθήσει μέρες που είναι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Aria. είπε:

Γνωμη μου είναι να πας να κάνεις τι εξετάσεις κ εγώ τότε στο γιο μου τις είχα κάνει όλες μέχρι τελευταία στιγμή.απλα όσο μπορείς μην αγχώνεσαι κ από τη στιγμή που έχεις μια καλή αυχενική ηρεμισε γιατί τα μωράκια μας νιώθουν κ αν εσύ δ είσαι καλά δ είναι κ το μωράκι σου.κανε το σταυρό σου κ η Παναγία να σε βοηθήσει μέρες που είναι...

Σευχαριστω ναι θα παω οτι μου πουνε θα το κανω σευχαριστω καλες γιορτες να χεις και να χετε

4 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Και μενα αυτος που εκανα αυχενικη μου το ιδιο μου πε καθηγητης και επειδη ειμαι γενικοτετα επιφυλακτικη εκανα και σε αλλον αυχενικη με τα οδια ακριβως αποτελεσματα! Ο γυναικολογος πουβπηγαινω το κοιταξε και αυτος μου λεει δεν βλεπω τιποτα …θα παω να κανω και τον θ´ερηχο που μου παν αν μοφωπουνε και μνιο θα την κνω και αυτη αλλα οτι με βασανιζει ενα αλλα …σας ευχαριστω για τα λογια σας ειστε υπεροχες

Eιδες? Συμφωνουν ολοι οι γιατροι. Κανε τις εξετασεις μονο κ μονο για να ησυχασεις, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Eιδες? Συμφωνουν ολοι οι γιατροι. Κανε τις εξετασεις μονο κ μονο για να ησυχασεις, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια!

Σευχαριστω γλυκια μου

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου τι κανετε; Να ρωτησω κατι; Μια φιλη μου εκανε ετ με δοτρια 35 χρονων. Δεν ειναι λιγο μεγαλη για δοτρια; Βεβαια απο τα 8 ωαρια πηραν 6 βλαστοκυστες οποτε φανταζομαι οτι ηταν καλα ωαρια,( αν και δεν ξερω το παιζει ρολο για να γινουν βλαστοκυστες) αλλα και παλι 35 μου φαινεται μεγαλη. Εσεις τι λετε; Πηγε στην ιδια κλινικη μ εμενα και σκεφτομαι αν μου πουν κ εμενα να παρω απο ιδιας ηλικιας κοπελα τι να κανω γιατι οπως σας ειπς η αναμπνη ειναι ατελειωτη...!

1 hour ago, Viv37 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε; Να ρωτησω κατι; Μια φιλη μου εκανε ετ με δοτρια 35 χρονων. Δεν ειναι λιγο μεγαλη για δοτρια; Βεβαια απο τα 8 ωαρια πηραν 6 βλαστοκυστες οποτε φανταζομαι οτι ηταν καλα ωαρια,( αν και δεν ξερω το παιζει ρολο για να γινουν βλαστοκυστες) αλλα και παλι 35 μου φαινεται μεγαλη. Εσεις τι λετε; Πηγε στην ιδια κλινικη μ εμενα και σκεφτομαι αν μου πουν κ εμενα να παρω απο ιδιας ηλικιας κοπελα τι να κανω γιατι οπως σας ειπς η αναμπνη ειναι ατελειωτη...!

Φίλη μου, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος 6 βλαστοκυστες είναι σούπερ!!! Βέβαια και εμένα μου φαίνεται μεγάλη για δοτρια αλλά ίσως να είναι δοκιμασμένη να έχει ξαναδώσει εγκυμοσύνη και για αυτό να την προτίμησαν. Την είχαν ενημερώσει για την ηλικία η την επέλεξε ο γιατρός; Μακάρι να τα καταφέρει η φίλη σου και μείνει εγκυουλα.

Εμείς κορίτσια μου αύριο θα πάμε στον γιατρό το βράδυ για υπέρηχο σήμερα είμαι 7η μέρα με σικλακουρ. Σήμερα ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την ωοληψια την χτεσινή. Ούτε πόσα ωάρια έδωσε ούτε τιποτα. Ελπίζω να μου τα πει αύριο από κοντά 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...