Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω αν γίνεται η υστεροσκοπηση μαζί με την ωοληψια. Ισως να μπορείς. Το μικροβιωμα είναι επιπλέον περίπου στα 200€ και πάνω ανάλογα που το στέλνουν. Η δική μου υστεροσκοπηση ήταν διερευνητικό χειρουργείο δλδ θα κάναμε σκρατσινγκ ούτως ή άλλως και εγώ επέμενα πως θα βρουν συμφύσεις (τα βρήκαν χειρότερα) μου την έγραψαν διαγνωστική στην κλινική και έγινε επεμβατική. Αν του πεις να προχωρήσετε θα σου πει αναλυτικά κόστος και τι περιλαμβάνει γιατί κ εμένα στο γενικά κάπου στα 900€ μου είπε για το ΙΑΣΩ, τελικά βγήκε λίγο λιγότερο. Βιοψία αν δεν υπάρχουν ευρήματα δεν χρειάζεται να κάνεις εκτός αν εννοείς άλλα τεστ πχ ΝΙΚΑ που εκεί δεν κάνεις μικροβιωμα. Το ότι κάποιες κοπέλες κάναμε διάφορα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα κάνεις κ εσύ. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια λόγω κόστους δεν τα προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Αν δλδ δεν έχεις προηγούμενες αποβολές δεν έχουν λόγο να σε βάλουν χειρουργείο. Εγώ είχα εξωμήτρια κύηση, δεν ένιωθα οκ να μην κάνω υστεροσκοπηση. 

Κι εγώ έτσι νόμιζα τρία λεπτά υπόθεση αλλά ήταν διαγνωστική μόνο στα χαρτιά. Η επεμβατική υστεροσκοπηση είναι χειρουργείο και απαιτεί αναισθησία, νοσηλευτές, μαίες, χώρο κλπ. Μπορείς αν ο γιατρός σου το κάνει να κάνεις μια απλή διαγνωστική στο ιατρείο του στα 3 λεπτά. Κάποιοι το κάνουν. Ο δικός μου δεν το κάνει και μου είχε πει να μου βρει άλλον γιατρό αν θέλω. Δεν ήθελα γιατί ήμουν σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά, επέλεξα την επεμβατική ήθελα να κάνω και το σκρατσινγκ ακόμα κ αν όλα ήταν τέλεια. Ασε που δεν θα άντεχα τον πόνο με τίποτα έχω στενό κανάλι! 

Οχι δεν έχω ξανακάνει ετ και όπως πάω δεν ξέρω και πότε θα την κάνω γιατί μόνο εξετάσεις κάνω ακόμα 😂 
      Δεν μου έχουν δώσει αξιολόγηση από το κέντρο ακόμα για τα έμβρυα. Ξέρω πως είναι καλά, όχι άριστα. Και πως είναι ένα 5ης και ένα 6ης ημέρας.

Εντωμεταξύ κορίτσια εσείς που προσπαθείτε πρώτη φορά, οι εξετάσεις που κάνω και η διερεύνηση που κάνω πλέον είναι κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον γιατρό. Ο γιατρός μου ήθελε να έχουμε κάνει ήδη εμβρυομεταφορά αλλά εγώ διάλεξα να κάνω όλα αυτά που έκανα πριν πάω σε εμβρυομεταφορά. Είναι συνειδητή επιλογή όχι κάτι απαραίτητο. Οι περισσότερες κοπέλες στην πρώτη τους ετ δεν κάνουν υστεροσκοπηση και μικροβιωμα και μπορεί να έχουν επιτυχία. 

Expand  

Καλύτερα να τα κάνεις από τώρα παρά να έχεις αποτυχίες και να μπεις μετά σε αυτήν την διαδικασία !! Γιατί αν όντως κάτι υπάρχει το γνωρίζεις ήδη αν βέβαια δεν βρεθεί τίποτα έχεις φάει άδικα τόσο χρόνο αλλά εφόσον έχεις και μόνο δύο έμβρυα καλύτερα να έχεις τις καλύτερες συνθήκες ώστε να τους δώσεις περισσότερες πιθανότητες !! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

By the way, για όσες θυμάστε, πριν τρεις εβδομάδες ειχα κανει το endimetriome για να δω τι γίνεται απο μικρόβια γαλακτοβακιλους κλπ και πηρα εχθές το αποτέλεσμα ….. τραγικό..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 2/12/2021 at 1:13 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Δεν σου κρύβω πως κ εγώ διάβασα πόσες βαστοκυστες έχει η ραφαελιτσα για αυτό έτρεξα αμέσως χαχαχαχα!!!! Έμεινα με την χαρά!!! Τουλάχιστον δεν μου είπε 2 όπως ο πρωτος γιατρός. Δεν έχω πάρα να συμφωνήσω με όσα γράφεις. Μάλλον όλοι ακολουθούν κοινή γραμμή τι να πω..πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι θα τα καταφέρω (η αισιοδοξία της Πρωταράς).

Expand  

Η αισιοδοξία είναι επιθυμητή γιατί δημιουργεί θετική ψυχολογία!!!! Όλα καλά και με την ευχή της Παναγίας να τα καταφέρεις και να έχεις μόνο ευχάριστα να μοιραστείς μαζί μας! 

On 2/12/2021 at 1:28 ΜΜ, Villi είπε:

By the way, για όσες θυμάστε, πριν τρεις εβδομάδες ειχα κανει το endimetriome για να δω τι γίνεται απο μικρόβια γαλακτοβακιλους κλπ και πηρα εχθές το αποτέλεσμα ….. τραγικό..

Expand  

Μόνο αυτό έκανες ή και τα άλλα δύο τεστ? Γιατί τραγικό ? Είσαι πολύ χαμηλά σε ποσοστό σε γαλακτοβάκιλους?

On 2/12/2021 at 1:28 ΜΜ, Condios είπε:

Η αισιοδοξία είναι επιθυμητή γιατί δημιουργεί θετική ψυχολογία!!!! Όλα καλά και με την ευχή της Παναγίας να τα καταφέρεις και να έχεις μόνο ευχάριστα να μοιραστείς μαζί μας! 

Μόνο αυτό έκανες ή και τα άλλα δύο τεστ? Γιατί τραγικό ? Είσαι πολύ χαμηλά σε ποσοστό σε γαλακτοβάκιλους?

Expand  

Δεν ξερω τι εννοείς τα αλλα δυο.. αν εννοείς ΕΡΑ κλπ τα εχω κανει. Δεν ειμαι χαμηλά σε γαλακτοβακιλους, δεν εχω καθόλου …δεν ανιχνεύθηκαν 

On 2/12/2021 at 1:32 ΜΜ, Villi είπε:

Δεν ξερω τι εννοείς τα αλλα δυο.. αν εννοείς ΕΡΑ κλπ τα εχω κανει. Δεν ειμαι χαμηλά σε γαλακτοβακιλους, δεν εχω καθόλου …δεν ανιχνεύθηκαν 

Expand  

Ντοινγκκκκκκκκκκκκκκκκ,,,,,,σου ξαναζήτησε δείγμα? Είναι δυνατόν να μην έχουμε καθόλου γαλακτοβάκιλους? Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω! Μίλησες με το γιατρό ή περιμένεις οδηγίες συνέχειας τώρα? Το ΕΡΑ σου και το ALICE βγήκαν φυσιολογικά? Συγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις. Αλλά μου "κάνεις" πολύ στον τρόπο που γράφεις ,,,νομίζω σκεφτομαστε τα ίδια γενικά απ'τα λίγα που διέκρινα. Θα μου πεις αν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι και θα συμφωνήσω ,,,,, αλλά,,, αχ αχ αχ μωράκι μυρωδάτο και ζουμπουρλουδικο που σε εχουμε μπροστα μας σα να σε έχουμε ήδη στην αγκαλιά μας!!!!!!

• Μου αρέσει 1

On 2/12/2021 at 1:40 ΜΜ, Condios είπε:

Ντοινγκκκκκκκκκκκκκκκκ,,,,,,σου ξαναζήτησε δείγμα? Είναι δυνατόν να μην έχουμε καθόλου γαλακτοβάκιλους? Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω! Μίλησες με το γιατρό ή περιμένεις οδηγίες συνέχειας τώρα? Το ΕΡΑ σου και το ALICE βγήκαν φυσιολογικά? Συγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις. Αλλά μου "κάνεις" πολύ στον τρόπο που γράφεις ,,,νομίζω σκεφτομαστε τα ίδια γενικά απ'τα λίγα που διέκρινα. Θα μου πεις αν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι και θα συμφωνήσω ,,,,, αλλά,,, αχ αχ αχ μωράκι μυρωδάτο και ζουμπουρλουδικο που σε εχουμε μπροστα μας σα να σε έχουμε ήδη στην αγκαλιά μας!!!!!!

Expand  

Επαιρνες αντιβιωσεις? Δε θυμάμαι.. Δεν ανιχνευθηκαν?!? 

Διαφημίσεις

On 2/12/2021 at 1:42 ΜΜ, Malntalia είπε:

Επαιρνες αντιβιωσεις? Δε θυμάμαι.. Δεν ανιχνευθηκαν?!? 

Expand  

Απαντάς σε μενα και όχι στη @Villi ,,, αν πάλι ρωτάς εμένα δεν πήρα ποτέ αντιβιώσεις ! και τα ΕΡΑ, ΕΜΜΑ & ALICE εγώ προσωπικά θα τα κάνω το Γενάρη του '22 .

On 2/12/2021 at 1:54 ΜΜ, Villi είπε:

Ναι, είναι  δυνατόν να μην έχουμε γαλακτοβακιλους, αν διαβάσεις παλιότερα ποστ θα δεις οτι και αλλεσ κοπέλες πήραν αυτό το αποτέλεσμα.

Expand  

Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να μην έχουμε καθόλου γαλακτοβάκιλους. Υπάρχει καποιος ιατρικός λόγος που μπορεί αν συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μας? Και τωρα? Κολπικοί γαλακτοβάκιλοι για κανα 3μηνο? αυτή είναι η λύση!?? Νομίζω αγαπημένη μου πως παρόλο που με θεωρώ σχετικά παλιά,,,με αυτά που διαβάζω από εσάς τελικά αισθάνομαι γατάκι. 

On 2/12/2021 at 12:47 ΜΜ, Rafaelatarzan είπε:

πεθαινω μετην φραση οι παχιες αγελαδες...αχαχχαχαχχαχα εισαι θεα στο χω ξαναπεί...πως εισαι φιλη μ??? η κοιλιτσα θα εχει γινει μπαλονάκι ποια...να μ φιλησεις τον παιδαρο σ τον μαγκα 

Expand  

Hallo φιλεναδα!Το Σαββατο μπαινω στον 9!!Απιστευτο... Απιστευτες ταχυπαλμιες εδω και 1 μιση μηνα... Σημερα νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο...Εχω χεσ..απο το φοβο μου για τις εγκυες και τον κοβιντ, επειδη εχω και το υποκειμενο και εδω εχουμε φουλ κρουσματα... Η τελευταια κοπελα που πεθανε και την λενε τα μμε , ητανε ο μπαμπας της υπηρεσιακα γνωστος μου..Επαθα σοκ..

Απο κοιλια γαμ...δεν εχω μεγαλη..Αφου βγαλαμε φωτο με τον αντρα μου και εσφιγγα απο πισω την μπλουζα να φαινεται μεγαλη!!

Εσεις πως τα πατε;

• Μου αρέσει 2

On 2/12/2021 at 1:56 ΜΜ, Condios είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να μην έχουμε καθόλου γαλακτοβάκιλους. Υπάρχει καποιος ιατρικός λόγος που μπορεί αν συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μας? Και τωρα? Κολπικοί γαλακτοβάκιλοι για κανα 3μηνο? αυτή είναι η λύση!?? Νομίζω αγαπημένη μου πως παρόλο που με θεωρώ σχετικά παλιά,,,με αυτά που διαβάζω από εσάς τελικά αισθάνομαι γατάκι. 

Expand  

Κοιτα.. κι εγω παλιά ειμαι στο χώρο της εξωσωματικης, αλλα τελευταία παθαίνω το ένα εγκεφαλικό μετα το άλλο. Δεν ξερω ούτε ποιον να πιστέψω ούτε ποιον να εμπιστευτώ. Ο καθένας λέει τα δικά του και κάνει τα δικά του. Τώρα για τον ιατρικό λόγο μάλλον υπάρχει αλλά με στεναχωρεί πολύ να τα αναπαράγω, sorry. Κάποια κορίτσια εδώ μέσα με συμβούλεψαν για κάποια πράγματα και τις ευχαριστώ όλες γιαυτο. Το παρακάτω δεν ξέρω ακόμα …

On 2/12/2021 at 2:05 ΜΜ, anoulious είπε:

Hallo φιλεναδα!Το Σαββατο μπαινω στον 9!!Απιστευτο... Απιστευτες ταχυπαλμιες εδω και 1 μιση μηνα... Σημερα νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο...Εχω χεσ..απο το φοβο μου για τις εγκυες και τον κοβιντ, επειδη εχω και το υποκειμενο και εδω εχουμε φουλ κρουσματα... Η τελευταια κοπελα που πεθανε και την λενε τα μμε , ητανε ο μπαμπας της υπηρεσιακα γνωστος μου..Επαθα σοκ..

Απο κοιλια γαμ...δεν εχω μεγαλη..Αφου βγαλαμε φωτο με τον αντρα μου και εσφιγγα απο πισω την μπλουζα να φαινεται μεγαλη!!

Εσεις πως τα πατε;

Expand  

Υπηρεσιακά γνωστός σου; Σοκ. Κι έμενα είναι υπηρεσιακά γνωστός μου. Στο τέλος θα βγούμε ότι δουλεύουμε στην ίδια υπηρεσία :rolleyes: Δεν εμβολιάστηκες;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

On 2/12/2021 at 1:11 ΜΜ, Villi είπε:

Αχ @anoulious ποσο χαίρομαι που σκέφτεσαι ήδη το δεύτερο. Πάντως στο Ιακ… που πηγές εμένα μου είχαν πει ότι μπορείς να ζητήσεις εκ νέου την ίδια δότρια, συμβαίνει πολυ συχνά. Με το καλό το πρώτο και λύσεις υπάρχουν.

Expand  

Ειναι που ειμαι μικρη , δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου για το πρωτο και εχω και λιγα προβληματα υγειας!!!Σοκ θα παθουνε γνωστοι, αν πουμε κατι τετοιο.m Παντα μπορει βεβαια η δοτρια να εχει σταματησει....

Δεν σου κρύβω πως κ εγώ διάβασα πόσες βαστοκυστες έχει η ραφαελιτσα για αυτό έτρεξα αμέσως χαχαχαχα!!!! Έμεινα με την χαρά!!! Τουλάχιστον δεν μου είπε 2 όπως ο πρωτος γιατρός. Δεν έχω πάρα να συμφωνήσω με όσα γράφεις. Μάλλον όλοι ακολουθούν κοινή γραμμή τι να πω..πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι θα τα καταφέρω (η αισιοδοξία της Πρωταράς).

Expand  

Οι πιθανοτητες να τα καταφερεις με την πρωτη ειναι παρα πολλες.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

On 2/12/2021 at 2:05 ΜΜ, anoulious είπε:

Εσεις πως τα πατε;

Expand  

μην φοβασαι.. 6α προσέχεις κ ολα θα πανε καλα οπως παντα....9οςςςςς ουαουυυυυυ καλε ποτε πηγες.  πως περνάει ο καιρος παναγια  μ....εμεις καλα  ειμαστε...μιλαμε κ πεθαίνουμε στα γελια  ..ασε χαμο κανει...σ ευχομαι πολυ συντομα να ζησεις την ευτυχία που τοσα χρονια περιμένες....λιγο σ εμεινε στην ουρα εισαι....να προσεχεις αγαπη  μ...

Expand  

ναι ημουν απο τις τυχερες φιλη  μ....συν οτι κ το σπερμα τ αντρα μ ηταν συπερ....μαζι με εμενα αλλες τοσες πηρε κ το τουτουνι....μετα γιατι αλλαξε ο ντοκ δεν μπορω να ξερω .....τουλάχιστον εισαστε ευχαριστημενες  αυτο μετραει... 

On 2/12/2021 at 2:06 ΜΜ, Villi είπε:

Κοιτα.. κι εγω παλιά ειμαι στο χώρο της εξωσωματικης, αλλα τελευταία παθαίνω το ένα εγκεφαλικό μετα το άλλο. Δεν ξερω ούτε ποιον να πιστέψω ούτε ποιον να εμπιστευτώ. Ο καθένας λέει τα δικά του και κάνει τα δικά του. Τώρα για τον ιατρικό λόγο μάλλον υπάρχει αλλά με στεναχωρεί πολύ να τα αναπαράγω, sorry. Κάποια κορίτσια εδώ μέσα με συμβούλεψαν για κάποια πράγματα και τις ευχαριστώ όλες γιαυτο. Το παρακάτω δεν ξέρω ακόμα …

Υπηρεσιακά γνωστός σου; Σοκ. Κι έμενα είναι υπηρεσιακά γνωστός μου. Στο τέλος θα βγούμε ότι δουλεύουμε στην ίδια υπηρεσία :rolleyes: Δεν εμβολιάστηκες;

Expand  

Εγώ sorry που σε ρωτησα. Όλα καλά σου εύχομαι απο δω και στο εξής. 

• Ευχαριστώ 1

On 2/12/2021 at 2:28 ΜΜ, Villi είπε:

@Condios οχι ρε συ παρεξήγησες, δεν εννοώ οτι έχω κάποια πάθηση που δεν έχω γαλακτοβακιλους, μην αισθάνεσαι και άσχημα. 

Expand  

Δεν παρεξηγούμαι , μην το σκέφτεσαι καθόλου αυτό! Απλά καταλαβαίνω τη φραση "δε θέλω να τα αναπαράγω" απόλυτα. Μπήκα απλά εμβόλιμη στο cafe και λογικό να μη μπορώ να διαβάσω 1190 σελίδες,,,κάποια στιγμή ίσως συμβαδίσω. Με πολύ αγάπη τα λέω πάντως , να ξέρεις! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...