Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, athinaida είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...

Εχθές πήγαμε στον γιατρό... και ακούσαμε 2 καρδούλες!!

Από την προηγουμενη φορά είχαμε δει δύο σάκους... αλλά τώρα τα ακούσαμε...

Κορίτσια πως χτύπαγαν οι καρδιές τους!!

Γρήγορα, δυνατά,  σίγουρα!!

Είναι σαν φασολάκια κι όμως έχουν τέτοια δύναμη, τέτοια θέληση για ζωή!!

Ασύλληπτο...

Ο θεός να δώσει να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος... προσεύχομαι συνεχώς...

Κορίτσια μην το βάζετε κάτω!! Μία τα καταφέρνει κι όλες φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο μας! Πέρνουμε σειρά!! Πιστέψτε το! 

Φιλιά πολλά!!

Συγχαρητήρια!!!! Όλα καλά θα πάνε,, μακάρι νε βρεθούμε σύντομα στην θέση σου!!!!!!!!! Στις ποσεσ προσπάθειες τα κατάφερες; 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, athinaida είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...

Ασύλληπτο...

Κορίτσια μην το βάζετε κάτω!! Μία τα καταφέρνει κι όλες φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο μας! Πέρνουμε σειρά!! Πιστέψτε το! 

Φιλιά πολλά!!

παναγια  μ 2 φασολακια έρχονται.....μπραβο αγάπη μ.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, athinaida είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...

Ασύλληπτο...

Φιλιά πολλά!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Φαντάζομαι η χαρά σου είναι μεγάλη και πως να μην είναι άλλωστε!! Μας χρειάζεται να μοιραζόμαστε τα όμορφα νέα για να περνούμε κουράγιο και εμείς οι υπόλοιπες!! Είμαι καθοδόν για Κουρ... 4η μέρα περιόδου να μου κάνει υπέρηχο. Ελπίζω να μου έχει νέα για τη συνέχεια.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 19 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Φαντάζομαι η χαρά σου είναι μεγάλη και πως να μην είναι άλλωστε!! Μας χρειάζεται να μοιραζόμαστε τα όμορφα νέα για να περνούμε κουράγιο και εμείς οι υπόλοιπες!! Είμαι καθοδόν για Κουρ... 4η μέρα περιόδου να μου κάνει υπέρηχο. Ελπίζω να μου έχει νέα για τη συνέχεια.

περιμένουμε τ νεα σ...τα φιλια μ πες τ..χι  χι

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Όντως είναι πολύ καλός γιατρός,

5300,τοσο είναι το κόστος, δυστυχώς, σου ανέφεραν καθόλου για την επόμενη εάν χρειαστεί; πόσα χρήματα; 

Καλησπέρα.. Επειδή και εγώ είμαι σε αυτή την διαδικασία σε αυτό το κέντρο 5300 για τα έμβρυα.. Και μετά την πρώτη εμβρυομεταφορα κάθε μία 1600...

Διαφημίσεις

On 16/11/2021 at 3:51 ΜΜ, Annaforyou είπε:

Μερικές από τις σκέψεις μου είναι οι εξής... Στο δικό μου μυαλό, μου φαίνεται πολύ άδικο, να έχω κατι που χρειάζεται κάποιος άλλος και εγώ δεν θα το δώσω. Για σας είναι κάτι τόσο πολύτιμο ενώ για μένα είναι απλώς μερικά κύτταρα.

Για να μπει μια γυναίκα σε τέτοια διαδικασία ώστε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί μέσω δωρεάς σημαίνει ότι το θέλει παααρα πολύ. Άρα αυτό το παιδί θα είναι σίγουρα ευτυχισμένο κ σε πολύ καλά χέρια. Δεν με πειράζει να υπάρχουν εκεί έξω τα παιδιά ΣΑΣ που έχουν δικό μου γενετικό υλικό. Γιατί δικά μας παιδιά δεν είναι. Το μόνο που θέλω είναι, να είναι ευτυχισμενο. Όχι κάτι παραπάνω που θα ευχηθώ για κάθε παιδάκι αυτού του κόσμου. 

Επίσης ένας λόγος (εγωιστικός) που το κάνω είναι γιατί όταν ξεκίνησα τη διαδικασία είχα επιλέξει να μην κάνω παιδιά στη ζωή μου, όμως  ήθελα να διαιωνισω το DNA μου. Συγγνώμη για αυτό αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σας. 

Οπότε μ αρεσει που εγώ βάζω το κύτταρο κ σεις τραβάτε όλο το ζόρι με τις ευθύνες και τα ξενύχτια χιχιχι (κάνω χιούμορ) μην παρεξηγηθεί!! 

Δεν ξέρουν σε ποιο κέντρο έδωσα. Τι θα κάνουν θα πάρουν όλα τα κέντρα και θα ρωτάνε;

Δεν μου απάντησες πως θα ελέγξουν το φύλο των δικών μου βιολογικών παιδιών. 

Κοίτα εάν θέλεις να πιστεύεις ότι στην δική σου περίπτωση το δικό σου κέντρο με την δική σου δότρια το έχουν κάνει. Πίστεψε το. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τόσες κοπέλες σου λένε στοιχεία που καταρρίπτουν την θεωρία σου και εσύ επιμένεις. Καλύτερα να μην είσαι τόσο απόλυτη. Στο λέω με πολλή αγάπη

Υπεροχο αυτο που ειπες! Κι εγώ αναρωτιομουν πώς νιώθουν οι κοπέλες που γίνονται δοτριες. Σ' ευχαριστουμε πολυ που σκέφτηκες να προσφέρεις κατι τοσο πολυτιμο σ εμας που το θελουμε τοσο πολυ :)))

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , VivianT είπε:

Καλησπέρα.. Επειδή και εγώ είμαι σε αυτή την διαδικασία σε αυτό το κέντρο 5300 για τα έμβρυα.. Και μετά την πρώτη εμβρυομεταφορα κάθε μία 1600...

Οπότε πάνω κάτω οι τιμές εκεί κυμαίνονται!!! Καλησπεραα

5 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου. Ενημερωτικά ηθελα να ξερω προς το παρων γιατι ειμαι σε αναμονη για χοριακη με δανεικά απο τον Παρασχο. Ηθελα να συγκρίνω καταστάσεις.

Οταν εννοεί Ηλεία ολη η διαδικασια μπορεις να μου πεις τι καλύπτετε σε αυτο το στάδιο;

ευχαριστω και παλι καλη μου

Ευχαριστω  Τσινί μου. Να εισαι καλα ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα. Πολλες πολλες θετικές εγκυμοσύνες 

Ο Παρασχ .. κανει καλυτερες τιμες αλλα τι να το κανω εχω φθάσει τα 30 χιλιά… και αποτελεσμα μηδεν . Συν οτι ερχομαι απο Αγγλία καθε φορα.

Γενικα το περιεργο τις κατάστασης μου ειναι οτι απο αρχες του 2019 ακομα και εν μεσω κορονοϊού , μεχρι και σημερα ειναι η Πέμπτη μου φορα με δανεικά. Καθε φορα που επαιρνα για να ξεκινησω την επομενη μου προσπαθεια ειχαν ηδη πολλες δότριες stand by. Σε καθε προσπαθεια μου εβαλαν διαφορετική δότρια. Μονο η δευτερη και η Τρίτη έδωσαν θετικο. Η δευτερη ηταν βιοχημική και η 4η παλινδρόμησε στην 7 η σχεδον εβδομαδα. Να τονίσω οτι το προβλημα δεν εχει βρεθει και η αιτιολογία ειναι δεν πέτυχαν γιατι ειμαι άτυχη. 

Περιεργο που σου εδιναν απο διαφορετικη δοτρια καθε φορα. Εμενα (στη Θεσσαόνιλη βεβαια) ο γοατρος μου μου ειπε 5800 για 8 ωάρια. Θα βαζει 2 ωάρια καθε φορά γιατι τοσα επιτρεπονται. Αν δεν πετυχει η πρωτη φορα για καθε επομενη αλλα 1200€.  Τα 30000 που εφτασες εσυ μου φαινονται εξωφρενικα! Γιατι να σου παρουν τοσα πολλα λεφτα! Και αν πετυχαινε χαλαλι! Τι να πω! Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη σου και να μας πεις καλα νεα συντομα

3 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...

Ασύλληπτο...

Φιλιά πολλά!!

Αχ τι υπεροχα!!!! Ποσο χαιρομαι να ακουω τετοια! Μου δινουν τεραστιο boost!!! Να σε ρωτήσω πόσες φορές προσπάθησες μέχρι να εχεις αποτελεσμα; Συγγνωμη αν το εχεις ξαναπει πιο πριν!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...

Ασύλληπτο...

Φιλιά πολλά!!

Χάρηκα παρα πολυ, θυμάμαι πριν καιρό είχες γράψει οτι θα ήθελες δίδυμα ..να τα λοιπόν. Μέσα απο την καρδιά μου να πανε ολα τέλεια και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Viv37 είπε:

Περιεργο που σου εδιναν απο διαφορετικη δοτρια καθε φορα. Εμενα (στη Θεσσαόνιλη βεβαια) ο γοατρος μου μου ειπε 5800 για 8 ωάρια. Θα βαζει 2 ωάρια καθε φορά γιατι τοσα επιτρεπονται. Αν δεν πετυχει η πρωτη φορα για τη δευτερη θα δωσω αλλα 400€ για το γιατρο. Τα 30000 που εφτασες εσυ μου φαινονται εξωφρενικα! Γιατι να σου παρουν τοσα πολλα λεφτα! Και αν πετυχαινε χαλαλι! Τι να πω! Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη σου και να μας πεις καλα νεα συντομα

Συγνώμη που ρωτάω αλλά κ εμένα η πρώτη φορά είναι.8 ωάρια θα σου δώσει σου είπε για βλαστοκυστες πόσες θα είναι? Εμένα (στην Αθήνα βέβαια) μου είπε ότι θα μου δώσει 8 με 10 ωάρια και από αυτά πιστεύει ότι θα έχουμε τουλάχιστον 4 βλαστοκυστες δηλαδή πρώτα ο Θεός είμαι καλυμμένη για 2 προσπάθειες.

Κορίτσια πάλι δε ρώτησα σε περίπτωση που φτου φτου μακρυά από εμάς δεν πετύχει η πρώτη πόσο θα με χρεώσει την δεύτερη. Στο δια ταύτα..μου είπε συνεχίζω 6 σικλακουρ ημερησίως και από Παρασκευή ξεκινάω το demerstil (κάπως έτσι). Ραντεβού σε μια βδομάδα όπου θα έχει περάσει ένα 15νθημερο και θα έχει μια εικόνα για το πώς είμαι. Τον ρώτησα γιατί μου δίνει τόσα πολλά χάπια κ μου βάζει κ επιπλέον τώρα και μου είπε λόγω παλινδρόμης κύησης που είχα στο παρελθόν.

Ταρζανιτσα μου θα του έδινα τα φιλιά σου αλλά ήταν λίγο στα στριμμένα του σήμερα χαχαχαχαχα. Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με χρεώσε για τον υπέρηχο. Είχα την εντύπωση ότι η παρακολούθηση πάει πακέτο στο ποσό που μου είπε .

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Συγνώμη που ρωτάω αλλά κ εμένα η πρώτη φορά είναι.8 ωάρια θα σου δώσει σου είπε για βλαστοκυστες πόσες θα είναι? Εμένα (στην Αθήνα βέβαια) μου είπε ότι θα μου δώσει 8 με 10 ωάρια και από αυτά πιστεύει ότι θα έχουμε τουλάχιστον 4 βλαστοκυστες δηλαδή πρώτα ο Θεός είμαι καλυμμένη για 2 προσπάθειες.

Κορίτσια πάλι δε ρώτησα σε περίπτωση που φτου φτου μακρυά από εμάς δεν πετύχει η πρώτη πόσο θα με χρεώσει την δεύτερη. Στο δια ταύτα..μου είπε συνεχίζω 6 σικλακουρ ημερησίως και από Παρασκευή ξεκινάω το demerstil (κάπως έτσι). Ραντεβού σε μια βδομάδα όπου θα έχει περάσει ένα 15νθημερο και θα έχει μια εικόνα για το πώς είμαι. Τον ρώτησα γιατί μου δίνει τόσα πολλά χάπια κ μου βάζει κ επιπλέον τώρα και μου είπε λόγω παλινδρόμης κύησης που είχα στο παρελθόν.

Ταρζανιτσα μου θα του έδινα τα φιλιά σου αλλά ήταν λίγο στα στριμμένα του σήμερα χαχαχαχαχα. Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με χρεώσε για τον υπέρηχο. Είχα την εντύπωση ότι η παρακολούθηση πάει πακέτο στο ποσό που μου είπε .

δεν πειράζει θα τον παρω ουτως η αλλιως εγω κατι τον θελω....ναι χρεώνει τον υπερηχο ετσι κ εγω πληρωνα.

πρίν από 18 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

δεν πειράζει θα τον παρω ουτως η αλλιως εγω κατι τον θελω....ναι χρεώνει τον υπερηχο ετσι κ εγω πληρωνα.

Για τα αυτοκόλλητα έχεις καθόλου ιδέα να με διαφωτίσεις?? 

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Για τα αυτοκόλλητα έχεις καθόλου ιδέα να με διαφωτίσεις?? 

ναι ναι  τα κολλας στην κοιλια σ γυρω απο τον αφαλο πιο δίπλα...κατω πανω εκει γυρω...πανευκολα ειναι.....την ιδια δουλειά  που κανουν κ τα σικλακουρ κανουν...τονους εβαζα εγω ....ειχα γεμίσει αχχαχαχα

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αντε τι ωραια!!! Μπηκες στην τελικη ευθεια!! Ανυπομονω κ εγω να αδιαθετησω..εμενα η δοτρια εδωσε 10 ωαρια,τα 8 ηταν ωριμα και τελικα εχω 6 βλαστοκυστες..ολα θα πανε τελεια!!!!

• Μου αρέσει 4

nzSsp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Neli83 είπε:

Αντε τι ωραια!!! Μπηκες στην τελικη ευθεια!! Ανυπομονω κ εγω να αδιαθετησω..εμενα η δοτρια εδωσε 10 ωαρια,τα 8 ηταν ωριμα και τελικα εχω 6 βλαστοκυστες..ολα θα πανε τελεια!!!!

Μπράβο αγάπη μου!!! 6 βλαστοκυστες είναι σούπερ!!! Εμένα ακόμα δεν μου έχει πει αν η δοτρια ξεκίνησε θα με ενημερώσει πότε θα δώσει ο αντρουλης σπέρμα και εγώ ετοιμάζω το χωράφι μου!!! Ποτέ αδισθετεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...