Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Malntalia είπε:

αα οχι οχι.. για τον κύριο Πάντο δε ξερω.. για το αλλο ονομα που ξερω.. μακαρι να πετυχει η κοπελα.. αλλα εγω δεν εμεινα ευχαριστημενη.. σιγουρα ειναι ο πιο "φτηνος" αλλα αυτό ισως εχεί διπλή ερμηνεία..  δε θα ηθελα να πω κατι ειδικα αφου εχουν αναφερθει και ονοματα πλήρως.. τα εχουμε πει πολλες φορες αρκετες κοπελες..

Εντάξει κορίτσι μ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

19 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Η δικη μου δουρια ηταν γνωστη της μαιας τηννοππια διωξανε δεν ξερω για ποιο λογο απο το κεντρο οππτε ναι ειμαι απολυτηωστο να το πιστευω.Το φυλο των δικων σου παιδιων δεν θα το ελενγξουν εκτος και αν ζητησεις προεμφυτευτικο για λογους που τους γνωριζεις εσυ.Αλλιως οπως και εγω ειχα φυσικη συλληψη και ενα παοδι 7 ετων εμαθα το φυλο του οταν εκανα την αυχενικη διαφανεια.Αυτο που αναφερεις με τα δικα σου παιδια δεν εχει καμια σχεση με το συμβαν που αναφερω(εξωσωματικη-δωρεα κτλ)εδω η εγκυμοσυνη θα προκυψει τεχνητα καιβοχι με φυσικο τροπο.Αρα δεν θα ελενξεις μεχρι να κανεις τους υπερηχοθς σου εκτος και αν για καποιο λογο χρειαστεις θποβοηθπυμενη αναπαραγωγη.Φιλικα.

Έστω ότι τα ελέγχουν. Και τα ωάρια που δίνω γίνονται όλα παιδιά θηλυκά. Και εγώ κάνω παιδια με τον άντρα μου. Και κάνουμε 3 αρσενικά. Τα δικά μου τα παιδιά με τα δικά σας, που σας έχω κάνει δωρεά,  δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν και να γίνει αιμομιξία; Αυτό σε ρώτησα. 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, KaterinaDimi είπε:

Καλημερα. Εγω ειμαι με τον συγκεκριμενο γιατρο και τωρα ειμαι σε φαση να ξεκινησω με δωρεα. Συνεργαζεται με το ιακεντ για την δωρεα και το gene φυσικα. Εγω πηγα μονο στο πρωτο οπου το κοστος ειναι 5300  για ολη την διαδικασια.

Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου. Ενημερωτικά ηθελα να ξερω προς το παρων γιατι ειμαι σε αναμονη για χοριακη με δανεικά απο τον Παρασχο. Ηθελα να συγκρίνω καταστάσεις.

Οταν εννοεί Ηλεία ολη η διαδικασια μπορεις να μου πεις τι καλύπτετε σε αυτο το στάδιο;

ευχαριστω και παλι καλη μου

6 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Απ οτι βλεπω ανεβηκε το κασε περιπου 1000€..... Δεν θα το σχολιασω...

Οσο για τον σφακ, εχει επιτυχιες γτ παρακολουθει πολυ καλα το ενδομητριο σου. Απ οσο ξερω τη διεγερση της δοτριας δεν την παρακολουθει, απλα ενημερωνεται για την πορεια ωστε να κανονιζει κ τον δικο σου κυκλο. Εγω ισως να ημουν απο τις τυχερες κ πετυχα με την πρωτη, ενω ειχα θεμα με φλεγμονη, την οποια μου "θεραπευσε". Ειναι πολυ προσεκτικος γιατρος και οντως πολυ καλος.

Σου ευχομαι πολυ καλη επιτυχια!

Ευχαριστω  Τσινί μου. Να εισαι καλα ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα. Πολλες πολλες θετικές εγκυμοσύνες 

3 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Κάνουν καλύτερη τιμή;;;; 

Ο Παρασχ .. κανει καλυτερες τιμες αλλα τι να το κανω εχω φθάσει τα 30 χιλιά… και αποτελεσμα μηδεν . Συν οτι ερχομαι απο Αγγλία καθε φορα.

Γενικα το περιεργο τις κατάστασης μου ειναι οτι απο αρχες του 2019 ακομα και εν μεσω κορονοϊού , μεχρι και σημερα ειναι η Πέμπτη μου φορα με δανεικά. Καθε φορα που επαιρνα για να ξεκινησω την επομενη μου προσπαθεια ειχαν ηδη πολλες δότριες stand by. Σε καθε προσπαθεια μου εβαλαν διαφορετική δότρια. Μονο η δευτερη και η Τρίτη έδωσαν θετικο. Η δευτερη ηταν βιοχημική και η 4η παλινδρόμησε στην 7 η σχεδον εβδομαδα. Να τονίσω οτι το προβλημα δεν εχει βρεθει και η αιτιολογία ειναι δεν πέτυχαν γιατι ειμαι άτυχη. 

Ο γιατρος μου στην Αγγλία επισης λεει οτι δεν ξερει τι φταιει γιατι ο ανθρωπος δεν ασχολείται με ivf ειναι απλα μαιευτήρας γυναικολόγος. Μου εχει κανει ολες τος εξετασεις και τα βλεπει ολα καθαρα.

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Όντως είναι πολύ καλός γιατρός,

5300,τοσο είναι το κόστος, δυστυχώς, σου ανέφεραν καθόλου για την επόμενη εάν χρειαστεί; πόσα χρήματα; 

Το ρωτησα και αυτο. Αν δεν πετυχει η πρωτη φορα και εχουν μενει βλαστοκυστες η επομενη εμβρυομεταφορα ειναι 1500. 

πρίν από 33 λεπτά , Maximo είπε:

Προφανως και θα ναι αδερφια!

Αυτό που προσπαθεί πολύ ευγενικά να σου πει η @Annaforyou είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξεις αν θα γίνει αιμομιξία ! Ξεκάθαρα !! Όπως δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις αν υιοθετήσεις ένα παιδί , ούτε ξερει η καθεμιά από μας αν ο άντρας της έχει κάποιο κρυφό παιδί κάπου ... αν σε φοβίζει τόσο πολύ αυτό το θέμα τότε να μην επιλέξεις τη δωρεά . Φιλικά στο λέω . Αλλιώς προχωράς με δωρεά και κάνεις το σταυρό σου , όπως κάνουν όλες . Ελπίζω να έκλεισε αυτό το θέμα γιατί μας κούρασε

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 49 λεπτά , Dreamer-b είπε:

Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου. Ενημερωτικά ηθελα να ξερω προς το παρων γιατι ειμαι σε αναμονη για χοριακη με δανεικά απο τον Παρασχο. Ηθελα να συγκρίνω καταστάσεις.

Οταν εννοεί Ηλεία ολη η διαδικασια μπορεις να μου πεις τι καλύπτετε σε αυτο το στάδιο;

Ευχαριστω  Τσινί μου. Να εισαι καλα ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα. Πολλες πολλες θετικές εγκυμοσύνες 

Ο Παρασχ .. κανει καλυτερες τιμες αλλα τι να το κανω εχω φθάσει τα 30 χιλιά… και αποτελεσμα μηδεν . Συν οτι ερχομαι απο Αγγλία καθε φορα.

Γενικα το περιεργο τις κατάστασης μου ειναι οτι απο αρχες του 2019 ακομα και εν μεσω κορονοϊού , μεχρι και σημερα ειναι η Πέμπτη μου φορα με δανεικά. Καθε φορα που επαιρνα για να ξεκινησω την επομενη μου προσπαθεια ειχαν ηδη πολλες δότριες stand by. Σε καθε προσπαθεια μου εβαλαν διαφορετική δότρια. Μονο η δευτερη και η Τρίτη έδωσαν θετικο. Η δευτερη ηταν βιοχημική και η 4η παλινδρόμησε στην 7 η σχεδον εβδομαδα. Να τονίσω οτι το προβλημα δεν εχει βρεθει και η αιτιολογία ειναι δεν πέτυχαν γιατι ειμαι άτυχη. 

Καταρχην θα σου ευχηθω ολοψυχα να πανε ολα καλα αυτη την φορα και να μην χρειαστεις τιποτα απο ολες αυτες τις πληροφοριες και να μας λες σε λιγο καιρο για αλλα πραγματα. Λοιπον το κοστος αυτο τα εχει ολα μεσα. Αναλυση σπερματος, 2  δειγματα σπερματος απο τον αντρα μου, αμοιβη γιατρου, αμοιβη δοτριας, μικρογονιμοποιηση, εμβρυομεταφορα και κρυοσυντηρηση. Αυτοι οπως μου ειπαν υποσχονται οτι δινουν 3-4 βλαστοκυστες κατα μεσο ορο. Εκει ρωτησα αν τελικα δωσει μονο μια βλαστοκυστη τι γινεται και δεν πηρα απαντησα. Επισης μου ειπαν οτι δινουν 10 ωριμα ωαρια. Εκει ρωτησα αν ειναι λιγοτερα και μου ειπε οτι αν ειναι κατω απο εναν αριθμο περιπου τα μισα, ακυρωνουν την δοτρια. Σε αυτο στην επομενη συναντηση θα ρωτησω παραπανω πραγματα. Αυτο που μου αρεσε ηταν οτι μου μιλησε για 10 ωριμα ωαριακαι οχι απλα για 10 ωαρια. Εχει διαφορα για μενα. Ελπιζω να σε βοηθησα αλλα ολοψυχα ευχομαι αχρηστα να σου ειναι

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Αυτο με το θεμα του φυλου ηταν που κι εμενα με ειχε απασχολησει. Αυτο που λες @Maximo δεν ισχυει, ρωτησα τη συμβολαιογραφο που εκανα τα χαρτια κ μου ειπε οτι νομικα τουλαχιστον δεν προβλεπεται κατι τετοιο.

Kι εγω αυτο με το φυλο, το ειχα ρωτησει στην εμβρυολογο πριν ξεκινησουμε. Λεω , θελουμε κοριτσι , μπορουμε να διαλεξουμε το φυλο? Μου λεει απαγορευεται απ το νομο. Ο,τι κατσει λοιπον

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, KaterinaDimi είπε:

Το ρωτησα και αυτο. Αν δεν πετυχει η πρωτη φορα και εχουν μενει βλαστοκυστες η επομενη εμβρυομεταφορα ειναι 1500. 

Σε ευχαριστώ για την ενημερωση, 

καλή επιτυχία, να εχεισ

πρίν από 58 λεπτά , thalasa είπε:

Αυτό που προσπαθεί πολύ ευγενικά να σου πει η @Annaforyou είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξεις αν θα γίνει αιμομιξία ! Ξεκάθαρα !! Όπως δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις αν υιοθετήσεις ένα παιδί , ούτε ξερει η καθεμιά από μας αν ο άντρας της έχει κάποιο κρυφό παιδί κάπου ... αν σε φοβίζει τόσο πολύ αυτό το θέμα τότε να μην επιλέξεις τη δωρεά . Φιλικά στο λέω . Αλλιώς προχωράς με δωρεά και κάνεις το σταυρό σου , όπως κάνουν όλες . Ελπίζω να έκλεισε αυτό το θέμα γιατί μας κουρασε

2 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Οκ μου ενισχύσες αυτο που πίστευα γι αυτούς. Ηταν η μονη κλινικη που ενώ μου πήραν 17 ωάρια βρέθηκα με 4 έμβρυα. Πάντα αναρωτιωμουν που πηγαν τα ωάρια μου. Μου ειπαν οτι μονο αυτα τα 4 γονιμοποιήθηκαν Φαντάσου την επόμενη προσπαθεια μου την εκανα στο δημόσιο γι αυτόν τον λόγο και απο τα 7 γονιμοποιήθηκαν τα 6 και ετσι πηγαν και ολες οι επόμενες διεγέρσεις μου.

ολοι έχουν αναμονη για δοτριες κι αυτοί έχουν σταντ μπάι;;;οκ

• Μπερδεμένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Καντι είπε:

Οκ μου ενισχύσες αυτο που πίστευα γι αυτούς. Ηταν η μονη κλινικη που ενώ μου πήραν 17 ωάρια βρέθηκα με 4 έμβρυα. Πάντα αναρωτιωμουν που πηγαν τα ωάρια μου. Μου ειπαν οτι μονο αυτα τα 4 γονιμοποιήθηκαν Φαντάσου την επόμενη προσπαθεια μου την εκανα στο δημόσιο γι αυτόν τον λόγο και απο τα 7 γονιμοποιήθηκαν τα 6 και ετσι πηγαν και ολες οι επόμενες διεγέρσεις μου.

ολοι έχουν αναμονη για δοτριες κι αυτοί έχουν σταντ μπάι;;;οκ

ολο και καλυτερα τα συμπερασματα που βγαζουμε για το κεντρο....καταπληκτικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...