Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Αυτο με το θεμα του φυλου ηταν που κι εμενα με ειχε απασχολησει. Αυτο που λες @Maximo δεν ισχυει, ρωτησα τη συμβολαιογραφο που εκανα τα χαρτια κ μου ειπε οτι νομικα τουλαχιστον δεν προβλεπεται κατι τετοιο.

Νομικα ναι δεν ισχυει.Αλλα τι γινεται νομοτυπα και τι απο ολους αυτους αστο!τι να πεις!

3 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

η δότρια που ηταν φιλη με την μαια σ κ πολυ  καλα κανανε κ την διωξανε..προτακουστο αυτο....ειδικα αν πας με δοτρια το καλητερο που εχεις να κανεις  ειναι να μην την δεις ποτε....ουτε εσυ αυτη ουτε αυτη εσενα..ετσι ειναι κ ο νόμος....κ επισης προτακουστο να σ πει η μαια σ ειναι γνωστή μ....να σ δειχνε κ φωτο μετα αν ηταν ετσι....

συνεχίζεις κ επιμένεις  κ δεν καταλαβαίνω το λογο αυτο με τα φυλο για τα παιδιά  της δωρεας....

εισαι με δωρεα??? εκανες???? γιατι σε απασχόληει τοσο αυτο το θεμα??? 

να μας το δωσει πισω...αχαχχαχαχα πλακα κανω φυσικανα ευθημησουμε κ λιγακι να περασει η ωρα...

για πες αγαπη  σε τι φαση εισαι εσυ τωρα??? 

Και ομως ηταν στο τσακ να μου δειξει παιρνοντας την με το καλο και εκανα εγω πισω!καιβφυσικα δεν ειδα!την προτιμξσε γιατι ειναι πολυ καλη και εχει δωσει εγκυμοσυνες!αυτο με το φυλο το αναφερω για να σας πω τι μου συνεβη οτι αυτη μου πε πτι θα κανω αυτο το φυλο(το οποιο δεν εχω μαθει),και ρωτωντας την αν αεχει δωσει πουε απο το αλλο τα μασαγε εσκυψε κεφαλι κτλ ε δεν θα χει δωσει και αηδιες!το αναφεεω και το λεω σαν γεγονπς να μην νομιζετε πτι ειναινολα οπως προβλεπονται!απλα η στγκεκριμεμη μαια ηταν χαζουλα και τα ξερασε!αλλα με αυτο τον τροππ σκεφτοντας το ολες σας θωρακιζονται για να μην υπαρξει αιμομοξια αλλοως θα γεμισουμε αλλαδερφα στην Ελλαδα!!!Δυστυχως ποτε κανεις τους δεν θα μας πει την αληθεια σε τιποτα απο πτι κανουν τα λεφτα και μην ερθεις στην αναγκη τους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Maximo είπε:

Νομικα ναι δεν ισχυει.Αλλα τι γινεται νομοτυπα και τι απο ολους αυτους αστο!τι να πεις!

Και ομως ηταν στο τσακ να μου δειξει παιρνοντας την με το καλο και εκανα εγω πισω!καιβφυσικα δεν ειδα!την προτιμξσε γιατι ειναι πολυ καλη και εχει δωσει εγκυμοσυνες!αυτο με το φυλο το αναφερω για να σας πω τι μου συνεβη οτι αυτη μου πε πτι θα κανω αυτο το φυλο(το οποιο δεν εχω μαθει),και ρωτωντας την αν αεχει δωσει πουε απο το αλλο τα μασαγε εσκυψε κεφαλι κτλ ε δεν θα χει δωσει και αηδιες!το αναφεεω και το λεω σαν γεγονπς να μην νομιζετε πτι ειναινολα οπως προβλεπονται!απλα η στγκεκριμεμη μαια ηταν χαζουλα και τα ξερασε!αλλα με αυτο τον τροππ σκεφτοντας το ολες σας θωρακιζονται για να μην υπαρξει αιμομοξια αλλοως θα γεμισουμε αλλαδερφα στην Ελλαδα!!!Δυστυχως ποτε κανεις τους δεν θα μας πει την αληθεια σε τιποτα απο πτι κανουν τα λεφτα και μην ερθεις στην αναγκη τους!

καλη μ απο αλλαδερφα στην Ελλάδα εχουμε μπολικα κ οχι μονο απο δωρεα ....απο παντού κ με όλες  τις πραξεις μπορείς να βρεις....δεν ξερω πως τι κ  γιατί έγινε κ σ πε ετσι μαία αλλα σίγουρα έπρεπε να φυγει αυτη τελικά κ οχι η δότρια....τι μαία ειναι αυτη που δίνει τέτοιες πληροφορίες....καταρχάς δεν την αφορα....τιποτα δεν προβλέπεται στον χωρο της εξωσωματικης ειτε με δωρεα ειτε οχι....

την" αλήθεια " προσωπικα θα μιλήσω για μενα δεν με ενδιαφέρει να την μαθω....δεν με νοιαζει πως κοινουνται τι κανουν κ τι ρανουν..εμενα με ενοιαζε να με γκαστρωσουν ..αφου το κανανε δεν με απασχολεί τιποτες αλλο.

υγ...να βγάλεις κ συ απ το μυαλό σ ολα αυτα τα περι αιμομιξιας κ προχώρα μπροστά...κοιτα το παιδακι σ κ μονο...ολα τα αλλα αστα πισω σ...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 48 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

καλη μ απο αλλαδερφα στην Ελλάδα εχουμε μπολικα κ οχι μονο απο δωρεα ....απο παντού κ με όλες  τις πραξεις μπορείς να βρεις....δεν ξερω πως τι κ  γιατί έγινε κ σ πε ετσι μαία αλλα σίγουρα έπρεπε να φυγει αυτη τελικά κ οχι η δότρια....τι μαία ειναι αυτη που δίνει τέτοιες πληροφορίες....καταρχάς δεν την αφορα....τιποτα δεν προβλέπεται στον χωρο της εξωσωματικης ειτε με δωρεα ειτε οχι....

την" αλήθεια " προσωπικα θα μιλήσω για μενα δεν με ενδιαφέρει να την μαθω....δεν με νοιαζει πως κοινουνται τι κανουν κ τι ρανουν..εμενα με ενοιαζε να με γκαστρωσουν ..αφου το κανανε δεν με απασχολεί τιποτες αλλο.

υγ...να βγάλεις κ συ απ το μυαλό σ ολα αυτα τα περι αιμομιξιας κ προχώρα μπροστά...κοιτα το παιδακι σ κ μονο...ολα τα αλλα αστα πισω σ...

Την μαια διωξανε οχι την δοτρια αυτη εδωσε για υελευταια φορα και τελος.ο καιενας το βλεπει οπως θελει την δουλεια του και τα θελω του να οακνοποιηθουν και ολα καλα.δεν ειμαι εναντιον την διαδικασιας απλα πειραχτηκα που μας αφησαν να ποστευουμε στην φυσικη επιλογη και αυτοι ειχαν προαποφασισει πριν απο μενα για ολα και το μαθαμε ξωφαλτσα!αυτο μεχει εξοργισει!

πρίν από 14 λεπτά , Maximo είπε:

Την μαια διωξανε οχι την δοτρια αυτη εδωσε για υελευταια φορα και τελος.ο καιενας το βλεπει οπως θελει την δουλεια του και τα θελω του να οακνοποιηθουν και ολα καλα.δεν ειμαι εναντιον την διαδικασιας απλα πειραχτηκα που μας αφησαν να ποστευουμε στην φυσικη επιλογη και αυτοι ειχαν προαποφασισει πριν απο μενα για ολα και το μαθαμε ξωφαλτσα!αυτο μεχει εξοργισει!

σ αχαχχαχαχα δεν το κατάλαβα πριν.  .καλα τις καναν....δυστηχως λαθοι κ παρατυπίες γίνονται παντα...

ομως αυτο παει εγινε τωρα ποια....συγκέντρωσου στο τωρα εσυ...

εχεις παιδι??? αν ναι να σ ζησει  να χει παντα υγεια...αν οχι σ εύχομαι να αποκτήσεις ενα χρυσο αυγο κ εσυ...

υγ....αλτσχαιμερ  εδω ετσι δεν θυμάμαι  αν εχεις παιδι...σορυ.

Γεια σας κοριτσια μου ηθελα να ρωτησω επειδη διαβασα εδω στο forum πολυ καλα σχόλια για τον Σφακ. σχετικα με τα δανεικά ωαρια. Μπορει οποια κοπελα εχει εμπειρία να μου πει ποσο φθάνει το κοστος;

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Γεια σας κοριτσια μου ηθελα να ρωτησω επειδη διαβασα εδω στο forum πολυ καλα σχόλια για τον Σφακ. σχετικα με τα δανεικά ωαρια. Μπορει οποια κοπελα εχει εμπειρία να μου πει ποσο φθάνει το κοστος;

Καλημερα. Εγω ειμαι με τον συγκεκριμενο γιατρο και τωρα ειμαι σε φαση να ξεκινησω με δωρεα. Συνεργαζεται με το ιακεντ για την δωρεα και το gene φυσικα. Εγω πηγα μονο στο πρωτο οπου το κοστος ειναι 5300  για ολη την διαδικασια.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Απ οτι βλεπω ανεβηκε το κασε περιπου 1000€..... Δεν θα το σχολιασω...

Οσο για τον σφακ, εχει επιτυχιες γτ παρακολουθει πολυ καλα το ενδομητριο σου. Απ οσο ξερω τη διεγερση της δοτριας δεν την παρακολουθει, απλα ενημερωνεται για την πορεια ωστε να κανονιζει κ τον δικο σου κυκλο. Εγω ισως να ημουν απο τις τυχερες κ πετυχα με την πρωτη, ενω ειχα θεμα με φλεγμονη, την οποια μου "θεραπευσε". Ειναι πολυ προσεκτικος γιατρος και οντως πολυ καλος.

Σου ευχομαι πολυ καλη επιτυχια!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Tsini είπε:

Οσο για τον σφακ, εχει επιτυχιες γτ παρακολουθει πολυ καλα το ενδομητριο σου. Απ οσο ξερω τη διεγερση της δοτριας δεν την παρακολουθει, απλα ενημερωνεται για την πορεια ωστε να κανονιζει κ τον δικο σου κυκλο. Εγω ισως να ημουν απο τις τυχερες κ πετυχα με την πρωτη, ενω ειχα θεμα με φλεγμονη, την οποια μου "θεραπευσε". Ειναι πολυ προσεκτικος γιατρος και οντως πολυ καλος.

Όντως είναι πολύ καλός γιατρός,

1 ώρα πρίν, Tsini είπε:

2 ώρες πρίν, KaterinaDimi είπε:

Καλημερα. Εγω ειμαι με τον συγκεκριμενο γιατρο και τωρα ειμαι σε φαση να ξεκινησω με δωρεα. Συνεργαζεται με το ιακεντ για την δωρεα και το gene φυσικα. Εγω πηγα μονο στο πρωτο οπου το κοστος ειναι 5300  για ολη την διαδικασια

5300,τοσο είναι το κόστος, δυστυχώς, σου ανέφεραν καθόλου για την επόμενη εάν χρειαστεί; πόσα χρήματα; 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Εάν κατάλαβα κι εγώ σωστά.. Ο παντός και ο Παράσχος κάνουν καλύτερη τιμή; η κατάλαβα λάθος; 

αα οχι οχι.. για τον κύριο Πάντο δε ξερω.. για το αλλο ονομα που ξερω.. μακαρι να πετυχει η κοπελα.. αλλα εγω δεν εμεινα ευχαριστημενη.. σιγουρα ειναι ο πιο "φτηνος" αλλα αυτό ισως εχεί διπλή ερμηνεία..  δε θα ηθελα να πω κατι ειδικα αφου εχουν αναφερθει και ονοματα πλήρως.. τα εχουμε πει πολλες φορες αρκετες κοπελες..

πρίν από 15 λεπτά , Malntalia είπε:

αα οχι οχι.. για τον κύριο Πάντο δε ξερω.. για το αλλο ονομα που ξερω.. μακαρι να πετυχει η κοπελα.. αλλα εγω δεν εμεινα ευχαριστημενη.. σιγουρα ειναι ο πιο "φτηνος" αλλα αυτό ισως εχεί διπλή ερμηνεία..  δε θα ηθελα να πω κατι ειδικα αφου εχουν αναφερθει και ονοματα πλήρως.. τα εχουμε πει πολλες φορες αρκετες κοπελες..

Εντάξει κορίτσι μ

4 hours ago, Tsini said:

Το ιδιο σκεφτηκα και εγω....Εγω δεν εχω γεννησει ακομη και ανεβασαν 1000 ευρω την τιμη;!!!! Τοσο πολυ στοιχιζει η αυξηση του ρευματος;!!! (πλακα κανω )Δεν μπορω να το δικαιολογησω

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...