Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

@Maximo δεν γίνεται να ισχύει αυτό που λες. Σου μιλώ από προσωπική εμπειρία. Είμαι δότρια και έχω αλλάξει 2 κέντρα. Στο δεύτερο κέντρο που πήγα είπα από μόνη μου ότι έχω ξαναδώσει και πόσες φορές. Κάτι που άνετα θα μπορούσα να κρύψω. Πιστεύεις δηλαδή ότι το ένα κέντρο πήρε το άλλο και τους ρώτησε τι φύλο έδωσα;; Επίσης εάν εγώ αύριο μεθαύριο να κάνω δικά μου παιδιά με τον άντρα μου πως θα ελέγξουν το φύλο;

Κάποια κοπέλα ρώτησε για τις εξετάσεις που κάνουν σε μας τις δοτριες. Ναι μας καρατσεκαρουν τα πάντα! Φύλλο κ φτερό! Μιας φίλης μου, που οι εξετάσεις της εδειξαν προδιάθεση για καρυότυπο, την απέρριψαν.

Όσον αφορά τις αιμομιξίες, μπορείτε να πείτε στο παιδι σας ότι πχ ο πατέρας του στα νιάτα του ήταν δορητης σπέρματος και με τον άνθρωπο που θ επιλέξει να κάνει  παιδιά καλού καλού ας κάνουν ένα τεστ DNA πριν προχωρήσουν.

Κοπέλα μου γεια σου κι από μένα!!συγνώμη που πετάγομαι έτσι στη συζήτηση σας απλά παρακολουθώ γενικά πολλά θέματα εδώ κι έπεσα πάνω στη συζήτηση για την δωρεά ωαρίων..Καταρχάς μπράβο σου που κανείς τόσες γυναίκες ευτυχισμένες και απολαμβάνουν εξαιτίας σου την μητρότητα.Δευτερον είχα πάντα μια απορία και τώρα που έπεσα πάνω σε σένα σου ζητάω χίλια συγνώμη για αυτό που θα σε ρωτήσω αλλά πραγματικά είναι μια ερώτηση που θέλω να τη κάνω χρόνια..πως αισθάνεσαι που είσαι δοτρια;;έχει περάσει απ' το μυαλό σου δηλαδή ότι υπάρχουν εκεί έξω παιδιά από τα δικά σου ωάρια που ίσως δεν συναντήσεις ποτέ;;είναι λίγο δύσκολη απόφαση νομίζω..δεν ξέρω εγώ έτσι το σκέφτομαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

@Maximo δεν γίνεται να ισχύει αυτό που λες. Σου μιλώ από προσωπική εμπειρία. Είμαι δότρια και έχω αλλάξει 2 κέντρα. Στο δεύτερο κέντρο που πήγα είπα από μόνη μου ότι έχω ξαναδώσει και πόσες φορές. Κάτι που άνετα θα μπορούσα να κρύψω. Πιστεύεις δηλαδή ότι το ένα κέντρο πήρε το άλλο και τους ρώτησε τι φύλο έδωσα;; Επίσης εάν εγώ αύριο μεθαύριο να κάνω δικά μου παιδιά με τον άντρα μου πως θα ελέγξουν το φύλο;

Κάποια κοπέλα ρώτησε για τις εξετάσεις που κάνουν σε μας τις δοτριες. Ναι μας καρατσεκαρουν τα πάντα! Φύλλο κ φτερό! Μιας φίλης μου, που οι εξετάσεις της εδειξαν προδιάθεση για καρυότυπο, την απέρριψαν.

Όσον αφορά τις αιμομιξίες, μπορείτε να πείτε στο παιδι σας ότι πχ ο πατέρας του στα νιάτα του ήταν δορητης σπέρματος και με τον άνθρωπο που θ επιλέξει να κάνει  παιδιά καλού καλού ας κάνουν ένα τεστ DNA πριν προχωρήσουν.

Γιατι οχι και να μην το κανουν που υπαρχει το εμποδιο;Εσυ ξερεις τι εδωσες σε φυλο καθε φορα ;

1 hour ago, Maximo είπε:

Γιατι οχι και να μην το κανουν που υπαρχει το εμποδιο;Εσυ ξερεις τι εδωσες σε φυλο καθε φορα ;

Δεν ξέρω καν αν έχω δώσει εγκυμοσύνη. Από τη στιγμή που δίνουμε τα ωάρια δεν μαθαίνουμε τίποτα. 

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Gaia1978 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εύχομαι ολόψυχα στην καθεμία ξεχωριστά να πραγματοποιήσει το όνειρό της και σε όσες ήδη έχουν πετύχει, να χαίρονται τα παιδάκια τους με υγεία! Είμαι 43 στα 44, με μια αποτυχημένη ετ κ μια παλινδρομη στη 10η εβδομάδα (με δικά μου ωάρια). Ετοιμάζομαι για δωρεά κ ρωτώ όποια θέλει να μου απαντήσει εδώ ή με π.μ. Πλην του Σφ. που είναι άριστος, αλλα απ' ο,τι κατάλαβα δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη δωρεά, κ του Κουρτ. ποιους άλλους θα προτείνατε να επισκεφθώ στην Αθήνα? Είμαι πολύ μπερδεμένη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή..

Καλησπερα!! Καλως ηρθες στην παρεα μας!! Δεν ξερω να σε βοηθησω με γιατρους στην Αθηνα,θα σε βοηθησουν τα κοριτσια...να κανεις οσα ραντεβου χρειαστει ωσπου να νιωσεις εμπιστοσυνη και ευχομαι να πανε ολα τελεια!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

4 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Θεσσαλονίκη ε;; ευχομε το συντομότερο γρηγορότερο, και όλα να πάνε τελειααααα, και θα πανε

Σ' ευχαριστώ πάρα πολυ!!

12 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Επειδή και γω δεν ξέρω που δίνω απαντήσεις, οποία κοπέλα, τα βλάπτει μπορεί να μου απαντήσει, με το εμβόλιο κορίτσια Τι έχετε κάνει, εσείς που προκειτε για εμβρυομεταφορα, 

Ο γιατρος μου μου ειπε να το κανω οπωσδηποτε. Το ιδιο ειπαν και σε αλλες 2 φιλες μου που θα κανουν ivf οι δικοι τους γιατροι. Οποτε το εκανα. Το Δεκεμρβη θα κανω και 3 δοση

Διαφημίσεις

1 hour ago, Annaforyou είπε:

Δεν ξέρω καν αν έχω δώσει εγκυμοσύνη. Από τη στιγμή που δίνουμε τα ωάρια δεν μαθαίνουμε τίποτα. 

Δεν σας επιτρεπεται να ρωτησετε;τελοσπαντων αν διαβασεις αυτο που γραφω θα δεις οτι εχει νια λογικη περα για περα.σου ευχομαι τα καλυτερα

1 hour ago, Annaforyou είπε:

Αυτοι απο την αλλη εγω το ποστευω οτι επικοινωνουν

6 ώρες πρίν, Gaia1978 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εύχομαι ολόψυχα στην καθεμία ξεχωριστά να πραγματοποιήσει το όνειρό της και σε όσες ήδη έχουν πετύχει, να χαίρονται τα παιδάκια τους με υγεία! Είμαι 43 στα 44, με μια αποτυχημένη ετ κ μια παλινδρομη στη 10η εβδομάδα (με δικά μου ωάρια). Ετοιμάζομαι για δωρεά κ ρωτώ όποια θέλει να μου απαντήσει εδώ ή με π.μ. Πλην του Σφ. που είναι άριστος, αλλα απ' ο,τι κατάλαβα δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη δωρεά, κ του Κουρτ. ποιους άλλους θα προτείνατε να επισκεφθώ στην Αθήνα? Είμαι πολύ μπερδεμένη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή..

Θα σου πρότεινα τον Διακουμάκο στο Ιασω,  γράψε fertility experts θα σου βγάλει τα στοιχεία του. 

Με κράτησε πάνω από μια  ώρα για πρώτη επίσκεψη. Έχει μια τρομερή ομάδα θα το δεις στο  site,  η συντονίστρια του είναι εξαιρετική επαγγελματίας.  Δεν προχωρησα μαζί τους, αλλά αν έφευγα από τον γιατρό μου  (Κούρτη) εκει θα πήγαινα. 

Επίσης θα σου πρότεινα τον Μπομπότη που ήταν πολύ ειλικρινής και δεν χαϊδεύει αυτιά με τεράστια ποσοστά επιτυχίας. Ενημερωμένος, ήρεμος σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Και αν δεν έχεις πρόβλημα χρημάτων, να πας και στον Αθανασίου ο οποίος ειναι ο πιο ακριβός που εχω επισκεπτει,  έχει όμως ένα μικρό και οργανωμένο κέντρο, εχει πολυ καλούς συνεργάτες αιματολογους , εμβρυομητρικους που σε βλέπουν εκεί και όλη την πληροφορία την είναι συγκεντρωμενη στα χέρια του Αθανασίου. Το αρνητικό είναι το κοστος και το ότι δίνει ελάχιστες βλαστοκυστες 1 ή 2 το πολύ, αλλά σου εμπνέει την εμπιστοσύνη ότι ξέρει τι κάνει κι ότι μαζί του θα τα καταφέρεις. Αν μπορείς να ανταποκριθείς οικονομικά, θα μείνεις ικανοποιημένη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως,  ρώτα, ψάξε και δες 3-4 γιατρούς πριν καταλήξεις....

Α! Κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό,  δεν ξέρω που μένεις, αλλά καλό είναι ο γιατρός σου να μην είναι μακρυά,  θα είναι πολύ κουραστικό και κοστοβόρο να κάνεις ταξίδια κάθε τρεις και λίγο για παρακολούθηση κύκλου....

..

• Μου αρέσει 1

On 14/10/2021 at 3:12 ΜΜ, athinaida είπε:

Καλημέρα κι από εμένα!

Σας διαβάζω κατά καιρούς, είμαι στην αναμονή μετά από την πρώτη μου εμβρυομεταφορα με ωαρια δοτριας. 

Είπα να γράψω μιας κι έχω λίγο χρόνο για να βοηθήσω νέες κοπέλες που μπαίνουν τώρα στη διερεύνηση της δωρεάς. 

Οσο προσπαθούσα με τα δικά μου ωαρια ημουν στο γενεσις... τωρα πια στα 45, μετά από ένα μεγάλο ταξίδι,  αποδεχτήκαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε δωρεά.

Οι προβληματισμοι μέσα μου δεν έχουν πάψει, αλλά είπαμε ότι θα προχωρήσουμε και ότι θα τα παλέψουμε όλα στην πορεία.

Είδαμε συνολικά 5 γιατρούς πριν καταλήξουμε στο γιατρό μας,  τον Κουρτη.

1) Βασιλοπουλος, διευθυντής Ιασω

Ηταν ο πρώτος που απευθύνθηκαμε για να ρωτήσουμε μήπως μπορούσαμε να ενταχθουμε στο προγραμμα μεταφοράς μητρικής ατράκτου.  Μας είπε ότι είχε κλείσει από πλευράς συμμετοχών, και μας προτεινε την κλασσική δωρεά ωαριων. Μου φάνηκε απόμακρος, αλλά ήταν τουλάχιστον απόλυτα ευθύς. Μου είπε μόνος του ότι τα ωαρια μιας δοτριας μοιράζονται κάθε φορά σε δύο ληπτριες με κόστος 5.000 για την κάθε μία. 

Δεν μπορουσε να εγγυηθεί για ποσες βλαστοκυστες θα προκύψουν, περιμενουμε να πάρουμε γύρω στα 8-9 ωάρια και ότι προκύψει ανάλογα και την κατάσταση του σπέρματος. 

Επεμεινα και ρώτησα αν θα μπορούσα να έχω ολα τα ωαρια της δοτριας μόνο για εμένα και μου είπε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει αλλά το κόστος ανέβαινε στα 8.500€.

2) Διακουμακος,  ιασω

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου,  πολύ επεξηγηματικος και προσιτος κι αυτός και η βοηθός του. Η πρώτη επίσκεψη κράτησε πάνω από 1 ώρα!  Αν ποτέ πάω στο Ιασω,  με αυτόν τον γιατρό θα παω. Μου είπαν κι αυτοί ότι τα ωαρια μοιράζονται σε δύο ληπτριες κι ότι ο χρόνος αναμονής είναι 3 περιπου μήνες ανάλογα και με τις απαιτήσεις μας. Το κόστος ίδιο, 5.000.

3) Αθανασίου

Σαν γιατρός σου εμπνέει κύρος και σιγουριά.  Το κέντρο του είναι μικρό κι οργανωμένο. Πολύ λιγότερος κόσμος,  σε σχέση με το γενεσις, η μέρα με την νύχτα....  Έχει ένα πολυ καλό team γιατρών με τους οποίους συνεργάζεται π.χ. Αναγνώστου αιματολογος, Στρατάκης εμβρυομητρικος, κλπ και τους οποίους τους βλέπεις εκεί αν χρειαστεί. Έτσι το ιστορικο είναι όλο συγκεντρωμενο στο κέντρο και ο Αθανασίου γνωρίζει τα πάντα. 

Για την δωρεά μας είπε ότι οι δοτριες είναι Ελληνίδες φοιτήτριες(!). Τις παρακολουθούν εκεί. Απέφυγε να απαντήσει αν τα ωαρια μοιράζονται.  Εγγυάται για 1(!!) βλαστοκυστη,  ισως 2... 

Το κόστος ανέρχεται σε 5.000€ εκτός των φαρμάκων. Μου είπε ότι είτε θα πρέπει να περάσω ξανά επιτροπή και να πάρω τα φάρμακα, σαν να έκανα εγώ διέγερση  και να τους τα πάω,  είτε θα πρέπει να τα πληρώσουμε επιπλέον,  συν 1000€ επιπλέον δηλαδή.

Τον ρώτησα τι θα γίνει αν δεν τα καταφέρουμε με την μία βλαστοκυστη που μας δίνουν, μου είπε ότι θα έχουμε ελέγξει τα πάντα και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρω αλλά, αν δεν, θα ξαναπροσπάθησουμε με μια καλύτερη τιμή την επόμενη φορά...

4) Μπομπότης, Βιοδημιουργια 

Μισ συνάδελφος έκανε διδυμακια με την πρωτη προσπάθεια με δωρεά στα 50 της μαζί του.

Πολύ ειλικρινής γιατρός.  Εμπνέει σιγουριά.  Δεν χαϊδεύει αυτιά με τεράστια ποσοστά επιτυχίας.  Συνεργάζεται με το Μητέρα για τις δοτριες και τις εμβρυομεταφορες.

Εμμένει σε εμβρυομετοφορα με φρέσκιες βλσστοκυστες. Σε αυτό ήταν απολυτος. Θα έπρεπε να συγχρονίσουμε τον κύκλο μου με της δοτριας ώστε να κάνω εμβρυομεταφορα με φρέσκιες βλαστοκυστες. Θεωρεί ότι οι πιθανότητες μειώνονται σημαντικά με τις κατεψυγμένες. Το κόστος ανέρχεται σε 5.000 και εμμέσως μου είπε ότι από το Μητέρα τα μοιράζουν τα ωάρια... υπολόγιζε ότι θα πάρω γύρω στα 9- 10 ωαρια κι από εκεί ότι προκύψει σε βλσστοκυστες. Αναμονή 3-4 μήνες. 

Ήταν ο μόνος που μου έδωσε την εναλλακτική των κατεψυγμένων ωαριων από την Ισπανία αν ήθελα να αποφύγω τις δοτριες και το θολο τοπίο εδώ. Με 9 κατεψυγμένα ωαρια που έρχονται αεροπορικώς απευθείας στο Μητέρα σε ειδική συσκευασία, θα μπορούσαμε να έχουμε 1-2 βλαστοκυστες με κόστος γύρω στις 6.000€.

Μου φάνηκε πολύ τίμιος. Αυτός θα ήταν η επιλογή μου μετά τον Κουρτη.

5) Κουρτης 

Τον άφησα τελευταίο, είχα διαβάσει αρκετά εδώ, οπότε ήξερα πάνω κάτω σε τι κινείται. Με βοήθησε πολύ και η @Ydroxoos76 που τον είχε γιατρό.

Αρχικα ο γιατρος με παρακίνησε να κανουμε και μια προσπάθεια με δικά μου ωάρια.  Δεν το δέχτηκα,  είχα μια παλινδρομη από φυσική σύλληψη το Πάσχα λόγω τρισωμιας, οπότε μέσα μου το είχα κλείσει αυτό το κεφάλαιο.

Τον ρώτησα αν μοιράζει τα ωάρια, μου είπε πως όχι, εκτός πια αν η δοτρια κανει πάρα πολλά που είναι σπάνιο. Του είπα ότι χρειάζομαι τουλάχιστον 4 βλαστοκυστες για δύο προσπάθειες.  Δεν μου το εγγυήθηκε, ήταν όμως αισιόδοξος ότι θα έχω,  μπορεί και περισσότερες... το κόστος είναι συνολικά 4.800.  

Τελικά καταφέραμε και φτιάξαμε 7 βλσστοκυστες! Φτου, φτου,  γέλαγα κι έκλαιγα μαζί όταν μου το ανακοίνωσε...

Ξεκίνησα μαζί του με παρακολούθηση κύκλου από τον Μάιο... η δοτρια βρέθηκε σχετικά σύντομα,  και οι βλαστοκυστες είναι έτοιμες από τον Ιούλη. Κάναμε εμβρυομεταφορα τώρα.

Δεν μπορώ να πω ότι με έψαξε φοβερά,  ισως βέβαια γιατί είχα έναν πολύ καλό φάκελο πριν φτάσω σε αυτόν, οπότε τα είδε όλα και καλύφθηκε.

Έως τώρα παρακολουθούσε το ενδομητριο μου, που δεν παχαίνει ικανοποιητικα.  Σε αυτούς τους μήνες έχει δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς στην αγωγή μου. Το ενδομητριο, εχει τρεις στιβαδες όπως πρέπει,  αλλά δεν γίνεται πολυ παχύ,  αυτή τη φορά έφτασε γύρω 7,5mm και ο γιατρός είπε, προχωράμε! Πιστεύει πολύ στην δυναμική των εμβρύων. Την Κυριακή θα πάω για β-χοριακη. Ο θεός να βάλει το χέρι του. 

Μου αρέσει η απλοτητα και η αμεσότητα του Κουρτη. Είναι λίγο γιουχου... δεν έχει το τουπέ του μεγαλογιατρου όπως ο Βασιλόπουλος, ο Αθανασίου,  ο Παντός κλπ. 

Επειδή είμαι control freak, είμαι γεμάτη ερωτήσεις κάθε φορά, αλλά οκ, μου απαντά με υπομονή και με χιούμορ όταν το παρακάνω. Η μαια του, η Στεφανία,  είναι εξαιρετική και πολύ φιλότιμη, 24/7 ανταποκρινεται σε ότι κι αν την ρωτήσω...

Μου έχει κάνει εντύπωση η βεβαιότητα του ότι "παιδί θα κάνεις,  το θέμα είναι να το κάνεις γρήγορα, να μην ταλαιπωρηθεις κι εσύ κι εγώ!" Όταν του λέω " γιατρέ, μακάρι....",  ενοχλείται λίγο κι αστειεύεται,  "δεν με πιστεύεις??? Καλά..."

Ευχομαι κι ελπίζω να έκανα την σωστή επιλογή.  Ότι θέλει ο θεός...

Συγνώμη για το τεράστιο post.  Θελω να βοηθήσω όμως κορίτσια που μπαίνουν τώρα σε αυτή τη διαδικασία και ψάχνονται,  όπως ψαχνόμουν κι εγώ...

Να βοηθήσω όπως κι εγώ βοηθήθηκα....

Να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν...

Στην αγορά θα ακούσετε τρελά πράγματα! Γιαυτό ρωτήστε και ξαναρωτήστε για ότι δεν σας κάθεται καλά... μην ντρέπεστε!

Για ότι χρειαστείτε, εδώ είμαι...

Τώρα συγγνώμη που επαναφέρω το ποστ , έπεσα τυχαία επάνω του και δεν μπόρεσα να κρατηθώ να σχολιάσω .. επειδή όταν έκανα κι εγώ έρευνα αγοράς στα κέντρα της Αθήνας είχα ακουσει για τον Αθανασίου και σκέφτηκα να τον δω ... ευτυχώς που δεν πηγα και ευχαριστούμε για το κατατοπιστικοτατο ποστ σου. Μα είναι δυνατόν να ζητάει 6000€ (5000€ +1000 φάρμακα ) για 1(!!!!!!) βλαστοκύστη !!!;; Έχουν ξεφύγει τελείως όλοι . 1000€ για φάρμακα όταν οι άλλοι ζητάνε 400€-500€ ;;; Έχω ακουσει κι εγώ διάφορα αλλά αυτό με ξεπερνάει . Και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός θα ακούμε και χειρότερα , που δεν τα ακούγαμε παλιά . Αυτοί καλε νομίζουν ότι γεννάμε λεφτά . 

πρίν από 28 λεπτά , thalasa είπε:

Τώρα συγγνώμη που επαναφέρω το ποστ , έπεσα τυχαία επάνω του και δεν μπόρεσα να κρατηθώ να σχολιάσω .. επειδή όταν έκανα κι εγώ έρευνα αγοράς στα κέντρα της Αθήνας είχα ακουσει για τον Αθανασίου και σκέφτηκα να τον δω ... ευτυχώς που δεν πηγα και ευχαριστούμε για το κατατοπιστικοτατο ποστ σου. Μα είναι δυνατόν να ζητάει 6000€ (5000€ +1000 φάρμακα ) για 1(!!!!!!) βλαστοκύστη !!!;; Έχουν ξεφύγει τελείως όλοι . Και 1000€ για φάρμακα όταν οι άλλοι ζητάνε 400€-500€ ;;; Έχω ακουσει κι εγώ διάφορα αλλά αυτό με ξεπερνάει . Και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός θα ακούμε και χειρότερα , που δεν τα ακούγαμε παλιά . Αυτοί καλε νομίζουν ότι γεννάμε λεφτά . 

Δεν ξέρω , μπορεί να είναι αποτελεσματικός , αυτό θα το αποδείξει η ιστορία βεβαια . Αλλά πραγματικά απορώ , ειδικά όταν υπάρχουν γιατροί όπως ο δικος σου πχ , που δίνουν με λιγότερα χρήματα και 7 βλαστοκυστες , και 5, και 4. Και έχουν και αποτέλεσμα ρε φίλε . Δηλαδη του Αθαν... η 1 βλαστοκύστη τι έχει ; Την χρυσή την κόλλα ;; Ήμαρτον Παναγία μου , πολύ συγχύστηκα . 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Κοροτσια καλημέρα,, επειδή ούτε ξέρω ούτε έχω καταλάβει, τι εννοείτε οταν Γράφεται (φύλλο κάθε φορά) 

6 ώρες πρίν, thalasa είπε:

Τώρα συγγνώμη που επαναφέρω το ποστ , έπεσα τυχαία επάνω του και δεν μπόρεσα να κρατηθώ να σχολιάσω .. επειδή όταν έκανα κι εγώ έρευνα αγοράς στα κέντρα της Αθήνας είχα ακουσει για τον Αθανασίου και σκέφτηκα να τον δω ... ευτυχώς που δεν πηγα και ευχαριστούμε για το κατατοπιστικοτατο ποστ σου. Μα είναι δυνατόν να ζητάει 6000€ (5000€ +1000 φάρμακα ) για 1(!!!!!!) βλαστοκύστη !!!;; Έχουν ξεφύγει τελείως όλοι . 1000€ για φάρμακα όταν οι άλλοι ζητάνε 400€-500€ ;;; Έχω ακουσει κι εγώ διάφορα αλλά αυτό με ξεπερνάει . Και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός θα ακούμε και χειρότερα , που δεν τα ακούγαμε παλιά . Αυτοί καλε νομίζουν ότι γεννάμε λεφτά . 

Δεν ξέρω , μπορεί να είναι αποτελεσματικός , αυτό θα το αποδείξει η ιστορία βεβαια . Αλλά πραγματικά απορώ , ειδικά όταν υπάρχουν γιατροί όπως ο δικος σου πχ , που δίνουν με λιγότερα χρήματα και 7 βλαστοκυστες , και 5, και 4. Και έχουν και αποτέλεσμα ρε φίλε . Δηλαδη του Αθαν... η 1 βλαστοκύστη τι έχει ; Την χρυσή την κόλλα ;; Ήμαρτον Παναγία μου , πολύ συγχύστηκα . 

Καλημέρα! Κι εγώ αναρωτιόμουν "μα καλά τι λέει? Είναι δυνατόν?" 

Προφανώς εκεί που οι άλλοι τα μοιράζουν σε δύο, αυτός τα μοιράζει σε παραπάνω λήπτριες... 

Θυμάμαι ότι μου ειχε ζητήσει να κάνουμε συμπληρωματικά και μια σειρά από εξετάσεις πριν προχωρήσουμε. Για τον καλό μου ήθελε να κανει εξέταση για οξειδωτικό στρες στο σπέρμα και κάτι ακόμα πολύ εξειδικευμένο (δεν μιλάμε για κατάτμηση dfi ή κάτι τέτοιο, αυτά τα είχαμε κάνει ηδη...)

Μου έδωσε την εντύπωση ότι προχωρά σε εμβρυομεταφορά μόνο αν ειναι απόλυτα σίγουρος ότι όλα είναι ελεγμένα κι όλα είναι οκ.

Παρόλα αυτά η 1 βλαστοκυστη ... είναι 1 βλαστοκυστη... 

Τελικά, ευτυχώς δεν μείναμε εκεί... 

Διαφημίσεις

1 hour ago, athinaida είπε:

Προφανώς εκεί που οι άλλοι τα μοιράζουν σε δύο, αυτός τα μοιράζει σε παραπάνω λήπτριες... 

Θυμάμαι ότι μου ειχε ζητήσει να κάνουμε συμπληρωματικά και μια σειρά από εξετάσεις πριν προχωρήσουμε. Για τον καλό μου ήθελε να κανει εξέταση για οξειδωτικό στρες στο σπέρμα και κάτι ακόμα πολύ εξειδικευμένο (δεν μιλάμε για κατάτμηση dfi ή κάτι τέτοιο, αυτά τα είχαμε κάνει ηδη...)

Μου έδωσε την εντύπωση ότι προχωρά σε εμβρυομεταφορά μόνο αν ειναι απόλυτα σίγουρος ότι όλα είναι ελεγμένα κι όλα είναι οκ.

Κορίτσια κακά τα ψέματα όσο καλός και κορυφαίος να είναι ένας γιατρός δεν παύει να δίνει μια βλαστοκυστη. Εμένα αν δε μου ταίριαζε ο Κουρ...ήταν η επόμενη επιλογή μου. Είπαμε είναι ακριβή η δωρεά αυτό δεν σημαίνει ότι μας τρέχουν τα ευρώ από παντού. Ειδικά αν οικονομικά είμαστε χάλια. Γνώμη μου πάντα.

Καλημέρα μας!!!!

• Μου αρέσει 1

καλημερα κορες με τα χρυσά αυγα...πως μ εισται??? παρακολουθώ κατι μερες που λετε για το φυλο τ μωρο...απ οτι γνωρίσω ουτε η ληπτρια αλλα ουτε κ η δότρια δεν ξέρει κ δεν νομιζω να μαθουμε κ ποτε....

γιαυτό  λοιπον αφηστε πισω τις αιμομιξιες κτλ κτλ κ προχωρηστε στο όνειρο  σας..

υγ.φιλικα κ με πολύ  αγάπη...

• Μου αρέσει 4

12 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

Κοπέλα μου γεια σου κι από μένα!!συγνώμη που πετάγομαι έτσι στη συζήτηση σας απλά παρακολουθώ γενικά πολλά θέματα εδώ κι έπεσα πάνω στη συζήτηση για την δωρεά ωαρίων..Καταρχάς μπράβο σου που κανείς τόσες γυναίκες ευτυχισμένες και απολαμβάνουν εξαιτίας σου την μητρότητα.Δευτερον είχα πάντα μια απορία και τώρα που έπεσα πάνω σε σένα σου ζητάω χίλια συγνώμη για αυτό που θα σε ρωτήσω αλλά πραγματικά είναι μια ερώτηση που θέλω να τη κάνω χρόνια..πως αισθάνεσαι που είσαι δοτρια;;έχει περάσει απ' το μυαλό σου δηλαδή ότι υπάρχουν εκεί έξω παιδιά από τα δικά σου ωάρια που ίσως δεν συναντήσεις ποτέ;;είναι λίγο δύσκολη απόφαση νομίζω..δεν ξέρω εγώ έτσι το σκέφτομαι..

Να μην το σκέφτεσαι έτσι, η κοπέλα αυτή βοηθάει πολλές γυναίκες να γίνουν μητέρες, και όπως λένε και άλλες κοπέλες και συμφωνώ μαζί τους, κύτταρο δίνει, δεν δίνει παιδί,!!! 

2 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Ίσως Ν είναι και εμπόριο, ολααα

• Μου αρέσει 2

Το φύλο του παιδιού αποτι ξέρω καθορίζεται από το πατρικό παράγοντα. Οπότε καμιά δότρια και κανένα κέντρο δεν μπορεί να ξέρει των προτέρων τι φύλο θα δώσουν Η ένωση του ωαρίου με το σπερματοζωάριο...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα κορες με τα χρυσά αυγα...πως μ εισται??? παρακολουθώ κατι μερες που λετε για το φυλο τ μωρο...απ οτι γνωρίσω ουτε η ληπτρια αλλα ουτε κ η δότρια δεν ξέρει κ δεν νομιζω να μαθουμε κ ποτε....

γιαυτό  λοιπον αφηστε πισω τις αιμομιξιες κτλ κτλ κ προχωρηστε στο όνειρο  σας..

υγ.φιλικα κ με πολύ  αγάπη...

Κοριτσαρα μου καλή, 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...