Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 13/11/2021 at 6:08 ΜΜ, Villi είπε:

Γεια σου @Xristina xristina, καλώς ήρθες. Έγω να σου πω πως το βίωσα εγω… πριν την εμβρυομεταφορα ειχα διάφορες σκέψεις περίπου σαν κι εσένα. Όταν όμως εκανα την ετ ημουν παρα πολυ χαρουμενη και δεν ειχα κανένα μα κανένα ενδοιασμό. Ηταν η πρώτη φορα μετα απο χρονια προσπαθειών με τα δικά μου ωαρια που επιτέλους ένιωθα αισιόδοξα, οτι πλέον οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου. Φαντάζομαι ότι αν είχα πετύχει κιόλας θα πετούσα στα σύννεφα.  Οποτε η δική μου συμβουλή ειναι να μην ακούς αυτά που σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι μόνο τη χαρά που θα νιώσεις. Πολυ πολυ καλή επιτυχία. 

Γειά σου και σένα κορίτσι μου, ώρες ώρες περνάνε διαφορά από το μυαλό μου, με την βοήθεια σας, όμως, τα προσπερνάω γρήγορα, ήθελα να ρωτήσω σε πόσο καιρό περίπου βρίσκουν την δοτρια, διότι εμένα μου είπαν περίπου τρεις μήνες, σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων, 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 16 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Γειά σου και σένα κορίτσι μου, ώρες ώρες περνάνε διαφορά από το μυαλό μου, με την βοήθεια σας, όμως, τα προσπερνάω γρήγορα, ήθελα να ρωτήσω σε πόσο καιρό περίπου βρίσκουν την δοτρια, διότι εμένα μου είπαν περίπου τρεις μήνες, σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων, 

Σε εμένα τόσο ήταν, τρεις μήνες. 

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δεν ξέρω γιατί μου έδωσε τέτοια δοσολογία. Εδώ καλά καλά δεν ξέρω τι σόι χάπια είναι αυτά. Μου είπε τελικά να πάω την Τετάρτη στις 8 να με δει.

Παρούσα!!! Καπνίστρια κ εγώ παναθεμα με!!! Εμένα ο Κουρ μου είπε ότι αν θέλω να καπνίζω ας καπνίζω για να μη φρικαρω εντελώς!! Αλλά μου είπε από την εμβρυομεταφορα κ μετά κομμένο!! Άλλωστε μου είπε ότι ζημιά είχε να μου κάνει στη γονιμότητα την έχει ήδη κάνει. Τώρα με θέλει χαλαρή. 

Υπέρηχος με περίοδο είναι όντως μια αηδιαστική στιγμή αλλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Εμένα πιο πολυ με αγχωνει μη λερωσω πολύ γιατί ειδικά πρώτες μέρες έχω τεράστια αιμορραγία.

αχ αυτο το πουλί μ ολο με περιοδο το έβλεπε  ο Κούρτης... αχχαχαχχαχαχ

• Χαχα 5

3 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Μα για να προστατευτεί η διαδικασία όπως λες πρέπει να αφήσουν όλα τα εμβρυακια μιας δοτριας να εξελιχθούν να φτάσουν να γίνουν βλαστοκυστες, να τους κάνουν προεμφυτευτικο,  να δουν το φύλο και να καταστρέψουν τα μισά και να μας δώσουν τα άλλα μισά... 

Δεν θα με χάλαγε να το κάνουν, ισα ίσα, αλλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο... όνειρο θερινής νυκτός... μην με παρεξηγείς... 

και εμμένω ότι νομικά δεν καλύπτονται να το κάνουν... αρα κανένα κέντρο δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο... 

Τον τύπο θα στον στείλω...

@Dreamer-b Στην δωρεά ανεξαρτητα με τον σν τα έμβρυα ειναι 3 ή 5 ημερών το μέγιστο όριο είναι 2. Αυτό λέει η σχετική απόφαση της ανεξάρτητης αρχής...

Αφ ενός δεν το ήξερα, αφαιτερου δεν περίμενα κατι καλυτερα απο αυτούς , στα 34 μου χρόνια μου έβαλαν 4.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Καντι είπε:

Αφ ενός δεν το ήξερα, αφαιτερου δεν περίμενα κατι καλυτερα απο αυτούς , στα 34 μου χρόνια μου έβαλαν 4.

Σοβαρά μιλάς?

Σε ποιο κέντρο έγινε αυτό??

Αυτά πρέπει να τα κατανομάζουμε!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Ευχαριστω για ολες τις συμβουλές athinaida m και μακαρι οπως λες να πανε ολα καλα αυτήν τη φορα . Θα ξερουμε 20 του μηνα.

πραγματικα τα νομικά θεματα δεν τα γνώριζα οπως αυτο οτι δεν επιτρέπετε να βαζουν τρια εμβρυα με δανεικά. Δεν ξερω καν τους νόμους σε αυτον τον τομέα για ελλαδα. Απλα επέλεξα εκει τις προσπαθειες μου γιατι το κοστος της ετ με δανεικά σε ευρωπαϊκές χώρες εκτως Ελλάδας φυσικα , φτανει το τετραπλάσιο 

Απο καθαρή περιέργεια ποσο πλήρωσες και ποσα έμβρυα σου εξασφάλισαν; Σε αυτούς εγω εκανα την πιο οικονομική μου προσπαθεια με δικά μου βεβαια 2.300, αλλα τι να το κανεις; Θελω να σου πω οτι εγω έμεινα εγκυος με την όγδοη προσπαθεια, γι αυτο να μην εγκαταληψεις το όνειρο. Να βρεις τι φταίει.

πρίν από 31 λεπτά , athinaida είπε:

Σοβαρά μιλάς?

Σε ποιο κέντρο έγινε αυτό??

Αυτά πρέπει να τα κατανομάζουμε!

Στο embio βεβαια οταν πηγα να παρω την έκθεση για να ξαναπάρω φαρμακα, ενώ ήμουν σε αλλο γιατρο  δυο έγραφαν οτι μου έβαλαν.

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

4 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Καλησπερα Athinaida μ. Δεν γνωριζω γιατι δεν επιτρέπεται; 
στις προηγούμενες φορες παντως μου έβαζαν παντα έως δυο. (Με δανεικά ).

ευχαριστω για την στήριξη και το ενδιαφέρον όλων τον κοριτσιών εδω μεσα. Πραγματικα μακαρι να ειχα μπει πριν καιρο.

γνωριζεις ποια κέντρα κανουν Skype meeting?

Μακαρι Μαίρη μου να ειμαι ηδη εγκύουλα. Σε ευχαριστω .

τι ειναι η κατάτμηση; Γνωριζεις; Ορμονικό ελεγχο εκανα παντα σε ολες τις προσπαθειες μου πειν ερθω Ελλαδα.

Η εξεταση λεγεται dfi sperm και ελεγχει για υπαρχουσες βλαβες στο dna του σπερματος που μπορει να ευθυνονται για αποτυχιες εμφυτευσης , παλινδρομες , αποβολες και εμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 

Για ορμονικο, εννοω ελεγχο της προγεστερονης κ των οιστρογονων πριν την εμβρυομεταφορα

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Είμαστε τόσες πολλές εδώ που μόνο μόνη σου δεν είσαι!!! Είναι η πρώτη μου φορά και εμένα. Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο για αναμονή μόνο ότι θα κάνουμε 2 δοκιμαστικούς κύκλους με έλεγχο ενδομητρίου και αν όλα πάνε καλά Ιανουάριο το πολύ Φεβρουάριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορα. Μου είπε ότι θα μου βρει κοπέλα να είναι ανοιχτόχρωμη έως ασπρουλιαρα όπως εγώ χαχαχαχα. Σε ποιο κέντρο είσαι αν επιτρέπεται? 

Κοριτσια επιτέλους αδιαθετησα χτες το απόγευμα. Ξεκίνησα σήμερα κιόλας σικλακουρ τα άσπρα μου είπε 3 το πρωί 3 το βράδυ και την Τρίτη να πάω να με δει. Ρε κορίτσια τι ακριβώς θα δει;; Καιε περίοδο κιόλας; Εντάξει όταν έκανα διέγερση ήθελε να δει ωοθηλακια αλλά τώρα?

Καλή μας επιτυχία!!!?

Στο fivi (Διαβαλκανικο). Εσυ σε ποιο; Με εχει πιασει μεγαλη αμυπομονησια γιατι νομοζω οτι περασαν αιωνες απο τοτε που μπηκα στη λιστα. Τι ειναι ο ελεγχος ενδομητριου; Κ εμενα μου εχουν κανει υπερηχο οταν ειχα περιοδο γιατι καποια πραγματα φαινονται μονο τοτε. Τωρα τι ακριβως ηταν θα σε γελασω γιατι περασαν χρονια. Παντως τα θυμαμαι γιατι ειχα παει αρων αρων την πρωτη μερα που μου ειχε ερθει...τον παλιο καλο καιρο  που ερχοταν μονη της lol

21 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Vivi m τα χαρακτηριστικά αν ζητήσεις θα στα πουν και αναλυτικα. Εγω ποτε δεν ζήτησα να μου πουν. Θελουμε απλα να αποκτήσουμε μωρακι και δεν ειχαμε ποτε καμια έννοια για τα χαρακτηριστικά. Εντελώς φιλικά το λεω και ειναι δικη μου εκτίμηση για το πως βλεπω τα πραγματα.

Στο κεντρο που παω, αν καποια κοπελα ζητησει να μαθει χαρακτηριστικά δίνουν τα άκρως απαραίτητα. Οτι αφορά την υγεια, καποια εμφανισιακά χαρακτηριστικά οπως χρωματα σε μαλλια κτλ και ηλικια.

φυσικα και να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες για το κεντρο που ειμαι αλλα προτιμώ pm.

Θα συμφωνήσω σ' αυτο. Κι εγώ οσο το σκεφτομαι τοσο δε θελω να ξερω! 

15 ώρες πρίν, Σία 1972 είπε:

Καλημέρα, εγώ δεν έχω πρόβλημα μένω έγκυος ,το έμβρυο έχει πρόβλημα , έμεινα έγκυος  με δανεικά ωάρια με την πρώτη , όμως μετά την αυχενικη διαφάνεια διαπιστώθηκε το μωρό με πολλά προβλήματα και αναγκάστηκα σε διακοπή κύησης ,για εμένα καλά είναι τα έμβρυα και με δανεικά να εξετάζονται για γενετικές ανωμαλίες ,το κακό με εμένα είναι που δεν άλλαξα αμέσως κέντρο και έχασα δύο χρόνια και τώρα πέρασε και η ηλικία μου ,αν ο γιατρός τα αφήνει όλα στην τύχη και στα στατιστικά πρέπει να φεύγεις !!! καλή επιτυχία σε όλες

Έλεγχο κυστικης ινωσης 99% έκανε ο αντρας σου και η δότρια; Εμας μας ειπαν οτι ειναι απαραιτητο. Στον αντρα μου βρηκαν 2 μεταλλαξεις οποτε τωρα θα προσεξουν η δοτρια να μην εχει τις ιδιες. Παλιοτερα και σε αλλα κεντρα εκαναν τετοιον ελεγχο αλλα 78%. Τωρα πρέπει 90%. Πάντως απ' οτο εχω καταλαβει ποτε δεν ειναι αργα αν το θελεις. 

Κοριτσια μου θελω να μου πειτε εμπειριες με κοπελες που ειχαν θετικο αποτελεσμα με εμβρυακια τριών ημερων (δανεικά ωαρια). 
Και αν είχατε καποια συμπτωματα. Εχω αυτη την φορα εχω κατι τσιμπηματάκια που κ που στην αριστερή ωοθηκη. Οταν ειχα μεινει εγκυος στην 5η προσπαθεια με δανεικά, ειχα ενα εμβρυακι βλαστοκύστη. Την 8η μερα μετα την εμβρυομεταφορα μου μύριζαν ασχημα καποια φαγητα που λάτρευα συν οτι ξυπνούσα με τάση για μετο. Κατα τα αλλα η διάθεση μου γταν σουπερ συν οτι ημουν δραστήρια δεν ένιωθα υπνηλία εκτως τις πρωινές ωρες.

πρίν από 38 λεπτά , Καντι είπε:

Απο καθαρή περιέργεια ποσο πλήρωσες και ποσα έμβρυα σου εξασφάλισαν; Σε αυτούς εγω εκανα την πιο οικονομική μου προσπαθεια με δικά μου βεβαια 2.300, αλλα τι να το κανεις; Θελω να σου πω οτι εγω έμεινα εγκυος με την όγδοη προσπαθεια, γι αυτο να μην εγκαταληψεις το όνειρο. Να βρεις τι φταίει.

Στο embio βεβαια οταν πηγα να παρω την έκθεση για να ξαναπάρω φαρμακα, ενώ ήμουν σε αλλο γιατρο  δυο έγραφαν οτι μου έβαλαν.

Κοριτσια μου γλυκά εγω πληρωσα διαφορετικα ποσα καθε φορα, συν κατι μικροεπεμβάσεις στα ενδιάμεσα οπως παρακέντηση κύστης. Αφαίρεση πολύποδα εις διπλούν . Συνολο και τις 7 φορες εχω φτασει κοντα τα 35,000 ευρω μαζι με τα φαρμακα.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

10 ώρες πρίν, Σία 1972 είπε:

Εγώ το μωρό πού είχα ήταν αγόρι ,από άλλες κοπέλες εδώ μέσα που διαβάζω έχουν κορίτσια ,δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο , απλά είναι θέμα τύχης να μήν υπάρχει κάποια αιμομιξία στο μέλλον , έτσι πιστεύω εγώ ,δεν ξέρω τη γίνετε ...αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις και ωάρια από το εξωτερικό νομίζω για να αποφύγεις κάτι στο μέλλον 

Εγώ το μωρό πού είχα ήταν αγόρι ,από άλλες κοπέλες εδώ μέσα που διαβάζω έχουν κορίτσια ,δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο , απλά είναι θέμα τύχης να μήν υπάρχει κάποια αιμομιξία στο μέλλον , έτσι πιστεύω εγώ ,δεν ξέρω τη γίνετε ...αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις και ωάρια από το εξωτερικό νομίζω για να αποφύγεις κάτι στο μέλλον 

Μπορείς και από το εξωτερικό; Εννοείς να πάμε στο εξωτερικό για τη διαδικασία ή να φέρουν εδώ τα ωάρια; Δεν το ήξερα!

10 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Ειχες αγορι.ξερεις αν η συγκεκριμενη δοτρια εδωσε και κοριτσι;

Εγω σου λεω το θεωρω απιθανο.το κεντρο την ειχε δρομολογησειεξαρχης για το συγκεκριμενο φυλο.ειμαστε 2000 γυναικες εδω μεσα αν ταφηναν ετσι χωρις να το ελενγχουν τοτε λυπαμαινππυωτο λεω αλλα τα παιδια μας θα ειχαν σοβαρο προβλημα.τα κεντρα ξερουν τι θα δωσει η καθεμια και το πιστευω αυτο αλλα θα ταν πιο σωστο να στο λενε οτι ξερεις γινεται αυτο.αλλα μπροστα στο χρημα…..η δοτρια που εδωσε αγορι το θεωρω απιθανο να δωσε κοριτσι σε αλλη….το πιστευω αυτο που λεω γιατι εχει λογικη.σαφηνουν να νομιζεις πτι ειναι φυσικη επιλογη το τι θα ναι το καθε εμβρυο μα ποστεψτε με δεν ειναι καθολου ετσι.κοροιδια….

Αυτο δεν ξερω αν γινεται ή οχι. Αυτο που μου ειπε εμενα ο γιατρος μου ειναι οτι υποτιθεται οτι η καθε δοτρια επιτρεπεται να δώσει συγκεκριμένες φορές αλλα κανενας δεν μπορει να το ελεγξει αυτο γιατι μπορει να παει σε άλλο κέντρο και να ξαναδώσει ωάρια ειδικά αν έχει αναγκη από τα χρήματα. Επομένως θεωρώ πως ακομα και αν γίνεται κάτι τέτοιο σε μια κλινική στην αλλη δε θα γίνει ή δε θα ελεγθει. Αρα π Θεος βοηθός για αιμομφξιες...

3 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Γεια σου! Καινουρια κι εγω! Εμενα αρχικα μου ειχαν πει 3 μηνες αλλα μετα μου ειπαν οτι λογω covid πηγαν πισω και οτι πρεπει να περιμενω 6-9 μήνες! Εχουν περάσει οι 5 από τοτε που μπηκα στη λίστα και ακομα περιμένω. Ελπιζω σύντομα να ξεκινησουμε. Μαλλον εξαρταται απο την καθε κλινικη

5 ώρες πρίν, Maximo είπε:
6 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Για να μπορεσει κανεις να δει το φύλο θα πρέπει να εξεταστούν οι βλαστοκυστεις με προγεννητικό έλεγχο... Είναι πολύ κοστοβόρα η διαδικασία για ένα κέντρο... συν ότι έτσι θα περιοριζόταν οι βλαστοκυστες που θα μας έδιναν... δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο, είναι ασύμφορο,  άσε που δεν επιτρέπεται νομικά η επιλογή φύλου,  παρα μονο για λόγους υγείας..

Το ενδεχόμενο της αιμομιξίας όπως λες με είχε απασχολήσει κι εμένα, όταν είχα αρχίσει να σκέφτομαι την δωρεά.  Αλλά, με την προϋπόθεση ότι η δοτρια δίνει έως 10 μωρα και μόνο, η πιθανότητα είναι σχεδόν ίδια με αυτή του γενικού πληθυσμού.  Αν σε ενδιαφέρει ο τύπος μπορώ να στον εξηγήσω με pm. 

Αρα το ερωτημα είναι, οι δότριες δίνουν έως 10 ωαρια μόνο (αυτό που λέει ο νόμος δηλαδη),  την στιγμή που δεν λειτουργεί ακόμη το μητρώο καταγραφής των δοτριών στην Ελλάδα?... Ουσιαστικά είναι θέμα φιλότιμου του ιατρού, ηθικής του κέντρου και ειλικρίνειας της δότριας κλπ...

αρα πρακτικά,  κάνεις τον σταυρό σου και προχωράς!!

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι γιατι ο γιατρος μου μου ειπε οτι αν η δότρια πάει σε άλλο κεντρο να δώσει κανενας δε θα την ελεγξει. Αν εχει αναγκη απο χρηματα δεν ξερω αν θα σκεφτεί οτι δεν ειναι σωστο να το ξανακανει...

5 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Καντι μου no problem.

Ειμαι σε αναμονη για χοριακη. Μακαρι να ειμαι εγκυουλα. Μου εβαλαν τρια εμβρυακια τριών ημερων. Με δανεικά ωαρια φυσικα.

Καλή σου επιτυχία! Ευχομαι να εισαι εγκυος και να δώσεις και σ' εμας λίγη χρυσόσκονη να τα καταφέρουμε κι εμεις :)))

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 hours ago, Maximo said:

Αν σκεφτεις πτι συνηθως σε μαγαλο ποσπστο σχεδον παντα τα εμνρυα απο δοτρια ειναι υγιη πως γινεται αυτο γιατι μη μου πειτε οτι δεν συμβαινουν και σε μικρες ηλικιες βλαβες στα εμβρυα.εγω επιμενω οτι το κανουν αλλιως δεν μπορω να εξηγησω την δικη μου περιπτωση με λογικη.οταν σου λεω ποτε δεν εδωσε διαφορετικο φυλο ποτε….περιμενω pmαλλωστε κανεις δεν μπορει νατους ελενηξει για το τι ακριβως κανουν ουυε να τους ξεμπροστιασει

@Maximo το φύλο καθορίζεται από το σπέρμα όχι από την γυναίμα. Υπάρχει περίπτωση ένας αντρας να έχει μόνο πχ αρσενικά σπερματοζωάρια. Σπάνιο αλλά συμβαίνει. 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Έφη1978 είπε:

@Maximo το φύλο καθορίζεται από το σπέρμα όχι από την γυναίμα. Υπάρχει περίπτωση ένας αντρας να έχει μόνο πχ αρσενικά σπερματοζωάρια. Σπάνιο αλλά συμβαίνει. 

Ενας αντρας εχει και χ και y σπερματοζωαρια ακομα και αν εχει περισσοτερες πιθανοτητες για y παντα μεσα σαυτες βασει φυσιολογιας του θα χει και x.δεν μπορω να το παραβλεψω οτι ηξερε η μαια και μου το πε (της ξεφυγε;;;)οτι θα χεις αυτο το φυλο και οταν την ρωτησα που το ξερεις μου τα μασαγε!

8 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μπορείς και από το εξωτερικό; Εννοείς να πάμε στο εξωτερικό για τη διαδικασία ή να φέρουν εδώ τα ωάρια; Δεν το ήξερα!

Αυτο δεν ξερω αν γινεται ή οχι. Αυτο που μου ειπε εμενα ο γιατρος μου ειναι οτι υποτιθεται οτι η καθε δοτρια επιτρεπεται να δώσει συγκεκριμένες φορές αλλα κανενας δεν μπορει να το ελεγξει αυτο γιατι μπορει να παει σε άλλο κέντρο και να ξαναδώσει ωάρια ειδικά αν έχει αναγκη από τα χρήματα. Επομένως θεωρώ πως ακομα και αν γίνεται κάτι τέτοιο σε μια κλινική στην αλλη δε θα γίνει ή δε θα ελεγθει. Αρα π Θεος βοηθός για αιμομφξιες...

Γεια σου! Καινουρια κι εγω! Εμενα αρχικα μου ειχαν πει 3 μηνες αλλα μετα μου ειπαν οτι λογω covid πηγαν πισω και οτι πρεπει να περιμενω 6-9 μήνες! Εχουν περάσει οι 5 από τοτε που μπηκα στη λίστα και ακομα περιμένω. Ελπιζω σύντομα να ξεκινησουμε. Μαλλον εξαρταται απο την καθε κλινικη

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι γιατι ο γιατρος μου μου ειπε οτι αν η δότρια πάει σε άλλο κεντρο να δώσει κανενας δε θα την ελεγξει. Αν εχει αναγκη απο χρηματα δεν ξερω αν θα σκεφτεί οτι δεν ειναι σωστο να το ξανακανει...

Καλή σου επιτυχία! Ευχομαι να εισαι εγκυος και να δώσεις και σ' εμας λίγη χρυσόσκονη να τα καταφέρουμε κι εμεις :)))

Καλώς την, να σε ρωτήσω σε ποια κλινική είσαι; διαβάζω πράγματα που δεν γν ριζω τελικά, και τα μαθαίνω από εσάς, 

On 13/11/2021 at 6:08 ΜΜ, Villi είπε:

Γεια σου @Xristina xristina, καλώς ήρθες. Έγω να σου πω πως το βίωσα εγω… πριν την εμβρυομεταφορα ειχα διάφορες σκέψεις περίπου σαν κι εσένα. Όταν όμως εκανα την ετ ημουν παρα πολυ χαρουμενη και δεν ειχα κανένα μα κανένα ενδοιασμό. Ηταν η πρώτη φορα μετα απο χρονια προσπαθειών με τα δικά μου ωαρια που επιτέλους ένιωθα αισιόδοξα, οτι πλέον οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου. Φαντάζομαι ότι αν είχα πετύχει κιόλας θα πετούσα στα σύννεφα.  Οποτε η δική μου συμβουλή ειναι να μην ακούς αυτά που σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι μόνο τη χαρά που θα νιώσεις. Πολυ πολυ καλή επιτυχία. 

Επειδή και γω δεν ξέρω που δίνω απαντήσεις, οποία κοπέλα, τα βλάπτει μπορεί να μου απαντήσει, με το εμβόλιο κορίτσια Τι έχετε κάνει, εσείς που προκειτε για εμβρυομεταφορα, 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...