Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Εκανα εμβρυομεταφορα στις 8/11 με τρια εμβρυακια και περιμενουμε το πολυπόθητο αποτελεσμα. 
η γνωμη σας; Η αληθεια ειναι οτι η ψυχολογία μου δεν ειναι και η καλυτερη. Δεν ξερω πια τι φταιει. Να σημειωθεί εχω κανει ολες τις υπάρχουσες εξετασεις και εγω και ο σύζυγος.

Συγγνώμη,  κατάλαβα καλά με δωρεά είσαι τώρα? Και σου έβαλαν τρία εμβρυακια? Αυτό δεν επιτρέπεται νομικά...

Σε κάθε περίπτωση καλή σου επιτυχία! 

Κι αν παρ'ελπιδα, το αποτελεσμα δεν είναι θετικό, άλλαξε γιατρό!! Δες κι άλλους...

μπορείς και μέσω τηλεδιάσκεψης (αν θυμάμαι καλά έρχεσαι από εξωτερικό), όλοι τώρα κάνουν zoom skype ... συμβουλέψου κι άλλους γιατρούς οπωσδήποτε!!

Κι εσύ @Σία 1972, μην το βάζεις κάτω, μίλησε και με άλλους γιατρούς!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 16 λεπτά , athinaida είπε:

Συγγνώμη,  κατάλαβα καλά με δωρεά είσαι τώρα? Και σου έβαλαν τρία εμβρυακια? Αυτό δεν επιτρέπεται νομικά...

Κι αν παρ'ελπιδα, το αποτελεσμα δεν είναι θετικό, άλλαξε γιατρό!! Δες κι άλλους...

μπορείς και μέσω τηλεδιάσκεψης (αν θυμάμαι καλά έρχεσαι από εξωτερικό), όλοι τώρα κάνουν zoom skype ... συμβουλέψου κι άλλους γιατρούς οπωσδήποτε!!

Γιατι δεν θα έβαλαν βλαστοκυστες. Στεναχωρέθηκα ομως γι αυτο που εγραψα τωρα κατάλαβα οτι η κοπελα ειναι σε αναμονη. Μακάρι να πετύχει τοσο που εχει ταλαιπωρηθεί.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δεν ξέρω γιατί μου έδωσε τέτοια δοσολογία. Εδώ καλά καλά δεν ξέρω τι σόι χάπια είναι αυτά. Μου είπε τελικά να πάω την Τετάρτη στις 8 να με δει.

Παρούσα!!! Καπνίστρια κ εγώ παναθεμα με!!! Εμένα ο Κουρ μου είπε ότι αν θέλω να καπνίζω ας καπνίζω για να μη φρικαρω εντελώς!! Αλλά μου είπε από την εμβρυομεταφορα κ μετά κομμένο!! Άλλωστε μου είπε ότι ζημιά είχε να μου κάνει στη γονιμότητα την έχει ήδη κάνει. Τώρα με θέλει χαλαρή. 

Υπέρηχος με περίοδο είναι όντως μια αηδιαστική στιγμή αλλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Εμένα πιο πολυ με αγχωνει μη λερωσω πολύ γιατί ειδικά πρώτες μέρες έχω τεράστια αιμορραγία.

Aν το ενδομητριο σου δεν παχαινει ικανοποιητικα, χρειαζεται μεγαλυτερη δοση.Αν εισαι οκ και με τρια γινεται τουρμπο. Κανε μια ερωτηση στο γιατρο σου αυριο πανω σ αυτο. Πιθανον εχει τους λογους του

1 ώρα πρίν, Dreamer-b είπε:

Ολες τις εξετασεις μου για μητρα και σάλπιγγες καθώς επισης καρυοτυπο αιματολόγο τα εχω κανει στο γιατρο μου εδω στην Αγγλία καθώς επισης και ο αντρας μου. Ευτυχως οι εξετασεις μας ειναι ολες καλες.Στο συγκεκριμενο κεντρο πηγαινα μονο επειδη ειχα συνάδελφο που ειχε επιτυχημένη εγκυμοσυνη με δυδιμακια απο την πρωτη προσπαθεια. 
Αληθεια μπορείτε να μου πειτε εμπειριες σας βρε κοριτσια ; Γιατι εχει συμβεί και σε αλλες κοπελες με τον ιδιο γιατρο τόση ταλαιπωρία;

Μπορει ηδη να εισαι εγκυουλα. Αν ομως κατι δεν παει καλα δειτε για κατατμηση. Επισης μπορειτε να μεταφερετε σε φυσικο κυκλο. Σημαντικος και ο ορμονικος ελεγχος πριν τοποθετηθουν τα εμβρυα

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, athinaida είπε:

Για να μπορεσει κανεις να δει το φύλο θα πρέπει να εξεταστούν οι βλαστοκυστεις με προγεννητικό έλεγχο... Είναι πολύ κοστοβόρα η διαδικασία για ένα κέντρο... συν ότι έτσι θα περιοριζόταν οι βλαστοκυστες που θα μας έδιναν... δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο, είναι ασύμφορο,  άσε που δεν επιτρέπεται νομικά η επιλογή φύλου,  παρα μονο για λόγους υγείας..

Το ενδεχόμενο της αιμομιξίας όπως λες με είχε απασχολήσει κι εμένα, όταν είχα αρχίσει να σκέφτομαι την δωρεά.  Αλλά, με την προϋπόθεση ότι η δοτρια δίνει έως 10 μωρα και μόνο, η πιθανότητα είναι σχεδόν ίδια με αυτή του γενικού πληθυσμού.  Αν σε ενδιαφέρει ο τύπος μπορώ να στον εξηγήσω με pm. 

Αρα το ερωτημα είναι, οι δότριες δίνουν έως 10 ωαρια μόνο (αυτό που λέει ο νόμος δηλαδη),  την στιγμή που δεν λειτουργεί ακόμη το μητρώο καταγραφής των δοτριών στην Ελλάδα?... Ουσιαστικά είναι θέμα φιλότιμου του ιατρού, ηθικής του κέντρου και ειλικρίνειας της δότριας κλπ...

αρα πρακτικά,  κάνεις τον σταυρό σου και προχωράς!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , athinaida είπε:

Καλησπερα Athinaida μ. Δεν γνωριζω γιατι δεν επιτρέπεται; 
στις προηγούμενες φορες παντως μου έβαζαν παντα έως δυο. (Με δανεικά ).

ευχαριστω για την στήριξη και το ενδιαφέρον όλων τον κοριτσιών εδω μεσα. Πραγματικα μακαρι να ειχα μπει πριν καιρο.

γνωριζεις ποια κέντρα κανουν Skype meeting?

πρίν από 33 λεπτά , MaryH είπε:

Aν το ενδομητριο σου δεν παχαινει ικανοποιητικα, χρειαζεται μεγαλυτερη δοση.Αν εισαι οκ και με τρια γινεται τουρμπο. Κανε μια ερωτηση στο γιατρο σου αυριο πανω σ αυτο. Πιθανον εχει τους λογους του

Μπορει ηδη να εισαι εγκυουλα. Αν ομως κατι δεν παει καλα δειτε για κατατμηση. Επισης μπορειτε να μεταφερετε σε φυσικο κυκλο. Σημαντικος και ο ορμονικος ελεγχος πριν τοποθετηθουν τα εμβρυα

Μακαρι Μαίρη μου να ειμαι ηδη εγκύουλα. Σε ευχαριστω .

τι ειναι η κατάτμηση; Γνωριζεις; Ορμονικό ελεγχο εκανα παντα σε ολες τις προσπαθειες μου πειν ερθω Ελλαδα.

Διαφημίσεις

1 hour ago, athinaida είπε:

Για να μπορεσει κανεις να δει το φύλο θα πρέπει να εξεταστούν οι βλαστοκυστεις με προγεννητικό έλεγχο... Είναι πολύ κοστοβόρα η διαδικασία για ένα κέντρο... συν ότι έτσι θα περιοριζόταν οι βλαστοκυστες που θα μας έδιναν... δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο, είναι ασύμφορο,  άσε που δεν επιτρέπεται νομικά η επιλογή φύλου,  παρα μονο για λόγους υγείας..

Το ενδεχόμενο της αιμομιξίας όπως λες με είχε απασχολήσει κι εμένα, όταν είχα αρχίσει να σκέφτομαι την δωρεά.  Αλλά, με την προϋπόθεση ότι η δοτρια δίνει έως 10 μωρα και μόνο, η πιθανότητα είναι σχεδόν ίδια με αυτή του γενικού πληθυσμού.  Αν σε ενδιαφέρει ο τύπος μπορώ να στον εξηγήσω με pm. 

Αρα το ερωτημα είναι, οι δότριες δίνουν έως 10 ωαρια μόνο (αυτό που λέει ο νόμος δηλαδη),  την στιγμή που δεν λειτουργεί ακόμη το μητρώο καταγραφής των δοτριών στην Ελλάδα?... Ουσιαστικά είναι θέμα φιλότιμου του ιατρού, ηθικής του κέντρου και ειλικρίνειας της δότριας κλπ...

αρα πρακτικά,  κάνεις τον σταυρό σου και προχωράς!!

Δεν γινεται επιλογη προστατευουν την ολη διαδικασια και εποσης γιαυτους δεν ειναι κοστοβορο να ελενγξουν για μας ειναι αν επιθυμουμε να το κανουμε.πως γινεται η δικια μου να χει δωσει μονο ενα φυλο δεν θα πω ποιο και κανενα απο το αλλο τους ρωτησα και μου παν.ετυχε ε δεν το ποστευω αυτο καθολου!ετσι κανενα απο τα παιδια αυτης της δουριας δεν υπαρχει περιπτωση να ερθουν στην κατασταση της αιμομοξιας αφου θα ναι ολα του οδιου γυλου!σκεφτειτε το!ναι στελε pm

πρίν από 44 λεπτά , Καντι είπε:

Γιατι δεν θα έβαλαν βλαστοκυστες. Στεναχωρέθηκα ομως γι αυτο που εγραψα τωρα κατάλαβα οτι η κοπελα ειναι σε αναμονη. Μακάρι να πετύχει τοσο που εχει ταλαιπωρηθεί.

Καντι μου no problem.

Ειμαι σε αναμονη για χοριακη. Μακαρι να ειμαι εγκυουλα. Μου εβαλαν τρια εμβρυακια τριών ημερων. Με δανεικά ωαρια φυσικα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Maximo είπε:

Ολα οσα λες ναι ειναι σωστα αλλα εδω δεν γινεται επιλογη φυλου ουσιαστικα προστατευουν την οληβδιαδικασια επιλεγοντας πποα θα κνει το ενα γυλονππια το αλλο.Αυτο δεν ειναι επιλογη απλα δεν στονλενε ευσι προστατευεται και η κπονωνια με «αδερφια»ππυωθα προλυψουν.έιμενω γοατι στην δικοα μπυβπεριπτωση ξ δοτρια δεν εχει δωσει κανενα κοριτσι μα μονο αγορια-δεν ξερω τι εχω -και αυτο που λεω τουσψρωτησα και μου απαντησαν ετυχε δηλαδη τοσα ωαρια ολα το οδιο φυλο;!ε δεν μπορω να το ποσυεψω ναι στειλε μου pm θα με ενδιαφερε.απλα το ποστευω ακραδαντα οτι μας δουλευουν….γιαυτους δεν ειναι τιποτα ναψτο εξετασουν για μας που τυχον θα θελησουμε να κανουμε βιοψια ειναι ακριβο!

Μα για να προστατευτεί η διαδικασία όπως λες πρέπει να αφήσουν όλα τα εμβρυακια μιας δοτριας να εξελιχθούν να φτάσουν να γίνουν βλαστοκυστες, να τους κάνουν προεμφυτευτικο,  να δουν το φύλο και να καταστρέψουν τα μισά και να μας δώσουν τα άλλα μισά... 

Δεν θα με χάλαγε να το κάνουν, ισα ίσα, αλλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο... όνειρο θερινής νυκτός... μην με παρεξηγείς... 

και εμμένω ότι νομικά δεν καλύπτονται να το κάνουν... αρα κανένα κέντρο δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο... 

Τον τύπο θα στον στείλω...

πρίν από 49 λεπτά , Καντι είπε:

@Dreamer-b Στην δωρεά ανεξαρτητα με τον σν τα έμβρυα ειναι 3 ή 5 ημερών το μέγιστο όριο είναι 2. Αυτό λέει η σχετική απόφαση της ανεξάρτητης αρχής...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Dreamer-b είπε:

γνωριζεις ποια κέντρα κανουν Skype meeting?.

τι ειναι η κατάτμηση; Γνωριζεις; 

Καταρχήν φύγε από την λογική του απευθύνομαι σε  κέντρο,  θα σου πρότεινα να απευθύνεσαι απευθείας σε γιατρούς που σε ενδιαφέρουν. Στο ιατρείο τους να τους βρίσκεις.... Όλοι οι γιατροί κάνουν Skype, έπαιξε πολύ κατά την διάρκεια της καραντίνας, το έχουν μάθει, ένα τηλέφωνο στην γραμματεία του γιατρού και έκλεισες το ραντεβού. Στέλνεις και τις εξετάσεις σου πιο πριν μέσω mail για να έχει την πλήρη εικόνα όταν σου μιλάει...

Καταληξε σε 3-4 γιατρούς και κλείσε ραντεβού...

Αχρείαστες όλες αυτές οι πληροφορίες να είναι εύχομαι και  να μας πεις ευχάριστα νέα σύντομα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δεν ξέρω γιατί μου έδωσε τέτοια δοσολογία. Εδώ καλά καλά δεν ξέρω τι σόι χάπια είναι αυτά. Μου είπε τελικά να πάω την Τετάρτη στις 8 να με δει.

Παρούσα!!! Καπνίστρια κ εγώ παναθεμα με!!! Εμένα ο Κουρ μου είπε ότι αν θέλω να καπνίζω ας καπνίζω για να μη φρικαρω εντελώς!! Αλλά μου είπε από την εμβρυομεταφορα κ μετά κομμένο!! Άλλωστε μου είπε ότι ζημιά είχε να μου κάνει στη γονιμότητα την έχει ήδη κάνει. Τώρα με θέλει χαλαρή. 

Υπέρηχος με περίοδο είναι όντως μια αηδιαστική στιγμή αλλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Εμένα πιο πολυ με αγχωνει μη λερωσω πολύ γιατί ειδικά πρώτες μέρες έχω τεράστια αιμορραγία.

Μις ανησυχεί αυτό οι γιατροί έχουν συνηθίσει να βλέπουν τα πάντα...

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω με τη σειρά μου κάτι. σε ποιες περιπτώσεις μας βάζουν έμβρυα 3ων ημερών; Νόμιζα ότι μόνο με βλαστοκυστες προχωράμε στη δωρεά 

Είναι θέμα γιατρού... οι πιο πολλοί πάντως με βλαστοκύστεις προχωρούν... ελάχιστοι βάζουν 3 ημερών... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 56 λεπτά , athinaida είπε:

Μα για να προστατευτεί η διαδικασία όπως λες πρέπει να αφήσουν όλα τα εμβρυακια μιας δοτριας να εξελιχθούν να φτάσουν να γίνουν βλαστοκυστες, να τους κάνουν προεμφυτευτικο,  να δουν το φύλο και να καταστρέψουν τα μισά και να μας δώσουν τα άλλα μισά... 

Δεν θα με χάλαγε να το κάνουν, ισα ίσα, αλλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο... όνειρο θερινής νυκτός... μην με παρεξηγείς... 

και εμμένω ότι νομικά δεν καλύπτονται να το κάνουν... αρα κανένα κέντρο δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο... 

Τον τύπο θα στον στείλω...

@Dreamer-b Στην δωρεά ανεξαρτητα με τον σν τα έμβρυα ειναι 3 ή 5 ημερών το μέγιστο όριο είναι 2. Αυτό λέει η σχετική απόφαση της ανεξάρτητης αρχής...

Αν σκεφτεις πτι συνηθως σε μαγαλο ποσπστο σχεδον παντα τα εμνρυα απο δοτρια ειναι υγιη πως γινεται αυτο γιατι μη μου πειτε οτι δεν συμβαινουν και σε μικρες ηλικιες βλαβες στα εμβρυα.εγω επιμενω οτι το κανουν αλλιως δεν μπορω να εξηγησω την δικη μου περιπτωση με λογικη.οταν σου λεω ποτε δεν εδωσε διαφορετικο φυλο ποτε….περιμενω pmαλλωστε κανεις δεν μπορει νατους ελενηξει για το τι ακριβως κανουν ουυε να τους ξεμπροστιασει

πρίν από 16 λεπτά , Maximo είπε:

Αν σκεφτεις πτι συνηθως σε μαγαλο ποσπστο σχεδον παντα τα εμνρυα απο δοτρια ειναι υγιη πως γινεται αυτο γιατι μη μου πειτε οτι δεν συμβαινουν και σε μικρες ηλικιες βλαβες στα εμβρυα.εγω επιμενω οτι το κανουν αλλιως δεν μπορω να εξηγησω την δικη μου περιπτωση με λογικη.οταν σου λεω ποτε δεν εδωσε διαφορετικο φυλο ποτε….περιμενω pm

Πιο πιθανό το βρίσκω νσ σου είπαν ψέματα... παρά να κάνουν προεμφυτευτικο σε όλα τα εμβρυα που παράγονται από δωρεά...

Προσωπική μου άποψη...

• Μου αρέσει 6

πρίν από 16 λεπτά , Maximo είπε:

Αν σκεφτεις πτι συνηθως σε μαγαλο ποσπστο σχεδον παντα τα εμνρυα απο δοτρια ειναι υγιη πως γινεται αυτο γιατι μη μου πειτε οτι δεν συμβαινουν και σε μικρες ηλικιες βλαβες στα εμβρυα.εγω επιμενω οτι το κανουν αλλιως δεν μπορω να εξηγησω την δικη μου περιπτωση με λογικη.οταν σου λεω ποτε δεν εδωσε διαφορετικο φυλο ποτε….περιμενω pm

πρίν από 27 λεπτά , athinaida είπε:

Καταρχήν φύγε από την λογική του απευθύνομαι σε  κέντρο,  θα σου πρότεινα να απευθύνεσαι απευθείας σε γιατρούς που σε ενδιαφέρουν. Στο ιατρείο τους να τους βρίσκεις.... Όλοι οι γιατροί κάνουν Skype, έπαιξε πολύ κατά την διάρκεια της καραντίνας, το έχουν μάθει, ένα τηλέφωνο στην γραμματεία του γιατρού και έκλεισες το ραντεβού. Στέλνεις και τις εξετάσεις σου πιο πριν μέσω mail για να έχει την πλήρη εικόνα όταν σου μιλάει...

Καταληξε σε 3-4 γιατρούς και κλείσε ραντεβού...

Αχρείαστες όλες αυτές οι πληροφορίες να είναι εύχομαι και  να μας πεις ευχάριστα νέα σύντομα!!

Ευχαριστω για ολες τις συμβουλές athinaida m και μακαρι οπως λες να πανε ολα καλα αυτήν τη φορα . Θα ξερουμε 20 του μηνα.

πραγματικα τα νομικά θεματα δεν τα γνώριζα οπως αυτο οτι δεν επιτρέπετε να βαζουν τρια εμβρυα με δανεικά. Δεν ξερω καν τους νόμους σε αυτον τον τομέα για ελλαδα. Απλα επέλεξα εκει τις προσπαθειες μου γιατι το κοστος της ετ με δανεικά σε ευρωπαϊκές χώρες εκτως Ελλάδας φυσικα , φτανει το τετραπλάσιο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...