Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Villi είπε:

@Neli83 εγω εχω τεράστιο θέμα με το τσιγάρο. Και όσο πιο πολυ αγχώνομαι τοσο πιο πολυ καπνίζω. Αν έχεις καποιο tip να μου πεις κι εμενα πως να το ελαττώσω καλοδεχούμενο.το μονο που εχω καταφέρει ειναι να το  γυρίσω σε heets

Εγω κανω καπνο..εκανα 15-20 τσιγαρα τη μερα..οταν με πηραν τηλ οτι βρεθηκε η δοτρια ειπα οτι απο την επομενη μερα το κοβω μαχαιρι...μεχρι το μεσημερι που δεν καπνισα ειχα μονιμη θολουρα στο μυαλο μου και σοβαρο προβλημα συννενοησης..σαν καθυστερημενο..χαχαχα!! Τωρα κανω 3 το πρωι με τον καφε,3 το απογευμα παλι με τον καφε και 1 πριν κοιμηθω..και αυτη η μειωση δεν ειναι ευκολη..με βοηθαει λιγο και το πλεξιμο..οταν το σκεφτομαι πολυ εντονα αδειαζω ντουλαπες και τις ξαναφτιαχνω ή τα ντουλαπια της κουζινας..κατι να με απασχολει..εσενα ο γιατρος σου ειπε να το κοψεις μαχαιρι?

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 18 λεπτά , Neli83 είπε:

Εγω κανω καπνο..εκανα 15-20 τσιγαρα τη μερα..οταν με πηραν τηλ οτι βρεθηκε η δοτρια ειπα οτι απο την επομενη μερα το κοβω μαχαιρι...μεχρι το μεσημερι που δεν καπνισα ειχα μονιμη θολουρα στο μυαλο μου και σοβαρο προβλημα συννενοησης..σαν καθυστερημενο..χαχαχα!! Τωρα κανω 3 το πρωι με τον καφε,3 το απογευμα παλι με τον καφε και 1 πριν κοιμηθω..και αυτη η μειωση δεν ειναι ευκολη..με βοηθαει λιγο και το πλεξιμο..οταν το σκεφτομαι πολυ εντονα αδειαζω ντουλαπες και τις ξαναφτιαχνω ή τα ντουλαπια της κουζινας..κατι να με απασχολει..εσενα ο γιατρος σου ειπε να το κοψεις μαχαιρι?

Εμενα μου ειπε να καπνίζω μέχρι 6 heets την ημέρα, αλλα δεν το τηρώ προς το παρόν. Αυτό μου το ειπε ο γυναικολόγος οχι  ο εξωσωματιστης. 

2 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Καλημερα θα ηθελα να σας παραθεσω ενα θεμα ππυ με ψει βαλει σε σκεψεις …αρχιζω να πιστευω οτι καθε δοτρια δινει συγκεκριμενο φυλο εμβρυων(πχ μονο κπριτσια η αγορια),λογικα για να αποφευγονται οι πιθανοτητες να ναι αδερφια τα παοδια μεταξυ τους.ισως να το προβλεπει και ο νομος δεν το ξερω για να μην ειχαμε αιμομοξιες.σκεφτειτε τοσες που ειμαατε εδω μεσα να δινα οο δοτριες αγορια και κοριτσια ανεξελεγκτα θα χαμε γεμισει με αιμομοξιες.θεωρω οτι τα κεντρα απο την αρχη προκαθοριζουν πτι η ταδε δουρια θα δωσει αυτο το φυλο για μα ναι θωρακισμενα απλα δεν μας το λενε.θα θελα τις αποψεις σας,και αν οσως εχετε ακουσει κατι αππ αυτα που λεω

καλημερα. δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος ελεγχος. δεν το εχω ξανακουσει ποτε. εχω γνωστη που εκανε διδυμα με δοτρια και βγηκαν αγορι-κοριτσι. αλλα καλυτερα να ρωτησεις στο κεντρο που εισαι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Villi είπε:

Εμενα μου ειπε να καπνίζω μέχρι 6 heets την ημέρα, αλλα δεν το τηρώ προς το παρόν. Αυτό μου το ειπε ο γυναικολόγος οχι  ο εξωσωματιστης. 

Ειναι μεγαλο προβλημα,δεν ξερω τι θα κανουμε..και εγω οταν λειπει ο αντρας μου κανω 1-2 επιπλεον τη μερα..ποιον κοροιδευω? Τον ευατο μου...το ριχνω στο αγχος και λεω δεν πειραζει..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Pagotoula είπε:

καλημερα. δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος ελεγχος. δεν το εχω ξανακουσει ποτε. εχω γνωστη που εκανε διδυμα με δοτρια και βγηκαν αγορι-κοριτσι. αλλα καλυτερα να ρωτησεις στο κεντρο 

πρίν από 37 λεπτά , Pagotoula είπε:

καλημερα. δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος ελεγχος. δεν το εχω ξανακουσει ποτε. εχω γνωστη που εκανε διδυμα με δοτρια και βγηκαν αγορι-κοριτσι. αλλα καλυτερα να ρωτησεις στο κεντρο που εισαι.

Το χετε ρωτησει εσεις;σας εχουν πει κατι;

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Maximo είπε:

οχι οχι, δεν εχω ρωτησει προσωπικα. απλα ειπα οτι δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο κι οτι γνωριζω κοπελα που γεννησε διδυμα απο δοτρια κι ηταν διαφορετικου φυλου.

Κι εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με το τσιγάρο. Έχω πάρει και ένα ηλεκτρονικό, αλλά με αναγουλιάζει και το παράτησα. Τώρα κάνω στριφτά και προσπαθώ να μην ξεφύγω από τα 10 την ημέρα. Ο σύντροφός μου το έκοψε και τον θαυμάζω απεριόριστα. Εγώ ζορίζομαι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Κι εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με το τσιγάρο. Έχω πάρει και ένα ηλεκτρονικό, αλλά με αναγουλιάζει και το παράτησα. Τώρα κάνω στριφτά και προσπαθώ να μην ξεφύγω από τα 10 την ημέρα. Ο σύντροφός μου το έκοψε και τον θαυμάζω απεριόριστα. Εγώ ζορίζομαι. 

Οι αντρες ειναι πιο αποφασιστικοι απο μας...οσο μπορουμε να το μειωσουμε τουλαχιστον καλο ειναι..ειναι πολυ δυσκολο..

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

5 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Kαλημερα! Εχετε ελεγξει το σπερμα για κατατμηση κλπ? Καρυωτυπο του αντρα σου κ της δοτριας? Αυτες ειναι πολυ σημαντικες εξετασεις γιατι καθοριζουν την υγεια του εμβρυου κ προφυλασσουν απο πχ χ. χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Στη δικη σου περιπτωση κατι συμβαινει με τα εμβρυα, στην επομενη φορα ξεσκονιστε το σπερμα, καρυωτυπους κ βρειτε γιατρο που ελεγχει καλα τις δοτριες κ τα ωαρια

Καλημερα! Θα δει πως ανταποκρινεται το ενδομητριο στα οιστρογονα. Γιατι ξεκινατε με εξι σικλακουρ? Εγω σε εμμηνοπαυση, ξεκινησα με δυο κ στην πορεια επαιρνα τρια τη μερα

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα κι εγω , χαχα!

Δεν ξέρω γιατί μου έδωσε τέτοια δοσολογία. Εδώ καλά καλά δεν ξέρω τι σόι χάπια είναι αυτά. Μου είπε τελικά να πάω την Τετάρτη στις 8 να με δει.

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!! Επιτελους ηρθε η ατιμη να μπεις σε μια σειρα!! Κ εγω ρωτησα τι πρεπει να κανω με τα φαρμακα μολις αδιαθετησω και μου ειπε να παω για υπερυχο 2-3 μερα και μετα θα μου πουν..υπερυχος με περιοδο...φρικαρα!! Βεβαια εγω ειμαι εντελως πρωταρα..ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη κατευθειαν με δωρεα...μολις πας να μου πεις κ εμενα να εχω μια ιδεα!

Βρε κοριτσια,εχει καμια αλλη θεμα με το τσιγαρο? Δεν μπορω να το κοψω με τιποτα..το εχω ελλατωσει σημαντικα αλλα κ παλι...ισως φταιει που ειναι κ αγχωτικη αυτη η περιοδος αλλα ο γιατρος ηταν ξεκαθαρος οτι επηρεαζει το αποτελεσμα..οποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχουμενη!

Παρούσα!!! Καπνίστρια κ εγώ παναθεμα με!!! Εμένα ο Κουρ μου είπε ότι αν θέλω να καπνίζω ας καπνίζω για να μη φρικαρω εντελώς!! Αλλά μου είπε από την εμβρυομεταφορα κ μετά κομμένο!! Άλλωστε μου είπε ότι ζημιά είχε να μου κάνει στη γονιμότητα την έχει ήδη κάνει. Τώρα με θέλει χαλαρή. 

Υπέρηχος με περίοδο είναι όντως μια αηδιαστική στιγμή αλλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Εμένα πιο πολυ με αγχωνει μη λερωσω πολύ γιατί ειδικά πρώτες μέρες έχω τεράστια αιμορραγία.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλημερα. Ο δευτερος;!!!!!!!!!!!!!!!!!Και με προσωπικο μηνυμα αςσε ενημερωσουν κοριτσια που τον ειχανε..Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια, αλλα ως πολυ παλια εδω μεσα αν , γεγονος που το απευχομαι,στραβωσουν τα πραγματα, μην ξανακανεις αλλη προσπαθεια εκει. Χρειαζεσαι οπωσδηποτε αλλαγη κεντρου και εκ του αποτελεσματος...

Και επανελεγχο οτι  μητρα ελεγχθηκε σωστα,σαλπιγγες( οτι δε βγαζουν υγρο), dfi σπερματος, καρυοτυπος συζυγου και αιματολογο ανοσολογο πολυ πολυ εξειδικευμενους.

Ολες τις εξετασεις μου για μητρα και σάλπιγγες καθώς επισης καρυοτυπο αιματολόγο τα εχω κανει στο γιατρο μου εδω στην Αγγλία καθώς επισης και ο αντρας μου. Ευτυχως οι εξετασεις μας ειναι ολες καλες.Στο συγκεκριμενο κεντρο πηγαινα μονο επειδη ειχα συνάδελφο που ειχε επιτυχημένη εγκυμοσυνη με δυδιμακια απο την πρωτη προσπαθεια. 
Αληθεια μπορείτε να μου πειτε εμπειριες σας βρε κοριτσια ; Γιατι εχει συμβεί και σε αλλες κοπελες με τον ιδιο γιατρο τόση ταλαιπωρία;

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δεν ξέρω γιατί μου έδωσε τέτοια δοσολογία. Εδώ καλά καλά δεν ξέρω τι σόι χάπια είναι αυτά. Μου είπε τελικά να πάω την Τετάρτη στις 8 να με δει.

Παρούσα!!! Καπνίστρια κ εγώ παναθεμα με!!! Εμένα ο Κουρ μου είπε ότι αν θέλω να καπνίζω ας καπνίζω για να μη φρικαρω εντελώς!! Αλλά μου είπε από την εμβρυομεταφορα κ μετά κομμένο!! Άλλωστε μου είπε ότι ζημιά είχε να μου κάνει στη γονιμότητα την έχει ήδη κάνει. Τώρα με θέλει χαλαρή. 

Υπέρηχος με περίοδο είναι όντως μια αηδιαστική στιγμή αλλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Εμένα πιο πολυ με αγχωνει μη λερωσω πολύ γιατί ειδικά πρώτες μέρες έχω τεράστια αιμορραγία.

Ενταξει,θα κρατησω την αποψη του δικου σου γιατρου γιατι με βολευει!! :grin:

• Χαχα 2

nzSsp2.png

5 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Καλημερα θα ηθελα να σας παραθεσω ενα θεμα ππυ με ψει βαλει σε σκεψεις …αρχιζω να πιστευω οτι καθε δοτρια δινει συγκεκριμενο φυλο εμβρυων(πχ μονο κπριτσια η αγορια),λογικα για να αποφευγονται οι πιθανοτητες να ναι αδερφια τα παοδια μεταξυ τους.ισως να το προβλεπει και ο νομος δεν το ξερω για να μην ειχαμε αιμομοξιες.σκεφτειτε τοσες που ειμαατε εδω μεσα να δινα οο δοτριες αγορια και κοριτσια ανεξελεγκτα θα χαμε γεμισει με αιμομοξιες.θεωρω οτι τα κεντρα απο την αρχη προκαθοριζουν πτι η ταδε δουρια θα δωσει αυτο το φυλο για μα ναι θωρακισμενα απλα δεν μας το λενε.θα θελα τις αποψεις σας,και αν οσως εχετε ακουσει κατι αππ αυτα που λεω

Κορίτσι μου,  μην σκέφτεσαι τέτοια διότι το φυλο το καθορίζει το σπέρμα,  ο άντρας δηλ , οπότε εντελώς τυχαία το τι μωράκι θα έρθει! 

πρίν από 41 λεπτά , Anniee είπε:

Κορίτσι μου,  μην σκέφτεσαι τέτοια διότι το φυλο το καθορίζει το σπέρμα,  ο άντρας δηλ , οπότε εντελώς τυχαία το τι μωράκι θα έρθει! 

Δικιο εχεις ετσι ειναι μα αν το σκεφτειτε υπαρχει λογικη σαυτο που σου λεω

6 ώρες πρίν, Maximo είπε:

θεωρω οτι τα κεντρα απο την αρχη προκαθοριζουν πτι η ταδε δουρια θα δωσει αυτο το φυλο για μα ναι θωρακισμενα απλα δεν μας το λενε.θα θελα τις αποψεις σας,και αν οσως εχετε ακουσει κατι αππ αυτα που λεω

Για να μπορεσει κανεις να δει το φύλο θα πρέπει να εξεταστούν οι βλαστοκυστεις με προγεννητικό έλεγχο... Είναι πολύ κοστοβόρα η διαδικασία για ένα κέντρο... συν ότι έτσι θα περιοριζόταν οι βλαστοκυστες που θα μας έδιναν... δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο, είναι ασύμφορο,  άσε που δεν επιτρέπεται νομικά η επιλογή φύλου,  παρα μονο για λόγους υγείας..

Το ενδεχόμενο της αιμομιξίας όπως λες με είχε απασχολήσει κι εμένα, όταν είχα αρχίσει να σκέφτομαι την δωρεά.  Αλλά, με την προϋπόθεση ότι η δοτρια δίνει έως 10 μωρα και μόνο, η πιθανότητα είναι σχεδόν ίδια με αυτή του γενικού πληθυσμού.  Αν σε ενδιαφέρει ο τύπος μπορώ να στον εξηγήσω με pm. 

Αρα το ερωτημα είναι, οι δότριες δίνουν έως 10 ωαρια μόνο (αυτό που λέει ο νόμος δηλαδη),  την στιγμή που δεν λειτουργεί ακόμη το μητρώο καταγραφής των δοτριών στην Ελλάδα?... Ουσιαστικά είναι θέμα φιλότιμου του ιατρού, ηθικής του κέντρου και ειλικρίνειας της δότριας κλπ...

αρα πρακτικά,  κάνεις τον σταυρό σου και προχωράς!!

• Μου αρέσει 3

17 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Thalasa μου σε ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλές σου. Απο εξετασεις εχω κανει πραγματικα τα παντα. Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και να μας φερει το πολυπόθητο αποτελεσμα. Ο γιατρος ειναι ο κ. Πα….ος. 
Εσυ σε ποιο στάδιο εισαι τωρα; Εχεις αλλάξει γιατρους; Αν θελεις στειλε μου pm για να μην υπαρχει προβλημα αναφέρονταν ιατρών 

Νομιζω την συγκεκριμενη εξεταση την ειχα κανει απλα καπως αλλιώς ίσως ειχε αναφερθεί το ονομα της.

Κι εγώ λόγω συναδέλφου  που πέτυχε ειχα πάει. Αλλα το κέντρο τους ειναι μακραν απο τα χειρότερα απο  άποψη εργαστηρίου. Μια φορα εκανα προσπαθεια και ουτε που ξαναπατήσα. Άλλαξε κοπελα μου γιατρο να μείνεις εγκυος.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...