Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλησπέρα σε όλους! Επειδή είμαι καινούρια και χάθηκα λίγο με τα μηνύματα σκέφτηκα να σας πω λίγα πράγματα για μένα και να κανω μερικές ερωτησούλες. Λοιπόν θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι σε λίστα αναμονής για την πρωτη προσπάθεια  ivf με δωρεά ωαρίων. Όταν ρώτησα το γιατρό αν θα μπορουσα να προσπαθησω με δικά μου ωάρια μου είπε δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ευτυχώς που το είπε για να μην παοδεύομαι τζάμπα. Λόγω covid μου είπε ότι η αναμονή για δότρια απο 3 μήνες που ήταν έγινε 6-9. Τωρα έχουν περάσει οι 5 και ανυπομονώ. Είναι φυσιολογική τόση αναμονή; Σε όλα τα κέντρα τόσο είναι; Ξέρετε αν όντως ελέγχονται οι κοπέλες που δίνουν τα ωάριά τους; πχ το ιστορικό ασθενειών κτλ; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε καποιο τιπ για να προετοιμάσω λίγο το σώμα μου για την όλη διαδικασία. Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα την εκτιμούσα πολύ γιατί μέχρι τώρα έχω μονο ότι έχει πει ο γιατρός αλλα δε γνώριζα καμία κοπέλα που τα έχει περάσει. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήμουν μόνη! :)

Hi Viv μου Βασικα στο κεντρο που παω εγω δεν ειχα μπει ποτε σε λιστα αναμονής στις τελευταιες 5 προσπαθειες που ηταν με δωρεά ωαρίων. Να σκεφτεις οι δυο προσπαθειες έγιναν περσυ και οι υπόλοιπες τρεις φέτος. 
Ξερω ομως οτι απο κεντρο σε κεντρο αλλάζουν πολλα!!! οτι θελεις να ρωτησεις ειμαι εδω οσο μπορω να βοηθησω απο δίκης μου εμπειρίας. Σου ευχομαι ολα να πανε ρόδινα !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 13 λεπτά , Dreamer-b είπε:

Hi Viv μου Βασικα στο κεντρο που παω εγω δεν ειχα μπει ποτε σε λιστα αναμονής στις τελευταιες 5 προσπαθειες που ηταν με δωρεά ωαρίων. Να σκεφτεις οι δυο προσπαθειες έγιναν περσυ και οι υπόλοιπες τρεις φέτος. 
Ξερω ομως οτι απο κεντρο σε κεντρο αλλάζουν πολλα!!! οτι θελεις να ρωτησεις ειμαι εδω οσο μπορω να βοηθησω απο δίκης μου εμπειρίας. Σου ευχομαι ολα να πανε ρόδινα !!

Σ' ευχαριστώ πολύ Dreamer-b! Αλήθεια; Τόση διαφορα ε; Τι να πω. Ελπίζω να με καλέσουν σύντομα. Σε ποιο κέντρο ήσουν εσύ αν επιτρέπεται; Γνωρίζεις κάτι για τις δότριες; Πχ χαρακτηριστικα; Πώς ήταν η εμπειρία σου μέχρι στιγμής; 

πρίν από 32 λεπτά , Viv37 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ Dreamer-b! Αλήθεια; Τόση διαφορα ε; Τι να πω. Ελπίζω να με καλέσουν σύντομα. Σε ποιο κέντρο ήσουν εσύ αν επιτρέπεται; Γνωρίζεις κάτι για τις δότριες; Πχ χαρακτηριστικα; Πώς ήταν η εμπειρία σου μέχρι στιγμής; 

Vivi m τα χαρακτηριστικά αν ζητήσεις θα στα πουν και αναλυτικα. Εγω ποτε δεν ζήτησα να μου πουν. Θελουμε απλα να αποκτήσουμε μωρακι και δεν ειχαμε ποτε καμια έννοια για τα χαρακτηριστικά. Εντελώς φιλικά το λεω και ειναι δικη μου εκτίμηση για το πως βλεπω τα πραγματα.

Στο κεντρο που παω, αν καποια κοπελα ζητησει να μαθει χαρακτηριστικά δίνουν τα άκρως απαραίτητα. Οτι αφορά την υγεια, καποια εμφανισιακά χαρακτηριστικά οπως χρωματα σε μαλλια κτλ και ηλικια.

φυσικα και να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες για το κεντρο που ειμαι αλλα προτιμώ pm.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Πολύ λυπάμαι που δεν τα κατάφερες. Σκέφτηκες να προσπαθήσεις με παρένθετη μητέρα;  Εγώ θα ξεκινήσω τώρα τις προσπάθειες με δότρια (είμαι στη λίστα αναμονής), αλλα επειδή έχω και χασιμότο το οποιο συνδέεται με αποβολες έχω και την παρένθετη στο πίσω μέρος τους μυαλού μου. Αν και αυτό δε δουλέψεο τότε σίγουρα υιοθεσία.

Καλημέρα, εγώ δεν έχω πρόβλημα μένω έγκυος ,το έμβρυο έχει πρόβλημα , έμεινα έγκυος  με δανεικά ωάρια με την πρώτη , όμως μετά την αυχενικη διαφάνεια διαπιστώθηκε το μωρό με πολλά προβλήματα και αναγκάστηκα σε διακοπή κύησης ,για εμένα καλά είναι τα έμβρυα και με δανεικά να εξετάζονται για γενετικές ανωμαλίες ,το κακό με εμένα είναι που δεν άλλαξα αμέσως κέντρο και έχασα δύο χρόνια και τώρα πέρασε και η ηλικία μου ,αν ο γιατρός τα αφήνει όλα στην τύχη και στα στατιστικά πρέπει να φεύγεις !!! καλή επιτυχία σε όλες

9 ώρες πρίν, Dreamer-b είπε:

Thalasa μου σε ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλές σου. Απο εξετασεις εχω κανει πραγματικα τα παντα. Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και να μας φερει το πολυπόθητο αποτελεσμα. Ο γιατρος ειναι ο κ. Πα….ος. 

Εννοεις Παντος ή Παρασχος;;; Εχουν μεγαλη διαφορα.....

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλησπέρα σε όλους! Επειδή είμαι καινούρια και χάθηκα λίγο με τα μηνύματα σκέφτηκα να σας πω λίγα πράγματα για μένα και να κανω μερικές ερωτησούλες. Λοιπόν θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι σε λίστα αναμονής για την πρωτη προσπάθεια  ivf με δωρεά ωαρίων. Όταν ρώτησα το γιατρό αν θα μπορουσα να προσπαθησω με δικά μου ωάρια μου είπε δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ευτυχώς που το είπε για να μην παοδεύομαι τζάμπα. Λόγω covid μου είπε ότι η αναμονή για δότρια απο 3 μήνες που ήταν έγινε 6-9. Τωρα έχουν περάσει οι 5 και ανυπομονώ. Είναι φυσιολογική τόση αναμονή; Σε όλα τα κέντρα τόσο είναι; Ξέρετε αν όντως ελέγχονται οι κοπέλες που δίνουν τα ωάριά τους; πχ το ιστορικό ασθενειών κτλ; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε καποιο τιπ για να προετοιμάσω λίγο το σώμα μου για την όλη διαδικασία. Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα την εκτιμούσα πολύ γιατί μέχρι τώρα έχω μονο ότι έχει πει ο γιατρός αλλα δε γνώριζα καμία κοπέλα που τα έχει περάσει. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήμουν μόνη! :)

Καλημέρα!!! Είμαστε τόσες πολλές εδώ που μόνο μόνη σου δεν είσαι!!! Είναι η πρώτη μου φορά και εμένα. Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο για αναμονή μόνο ότι θα κάνουμε 2 δοκιμαστικούς κύκλους με έλεγχο ενδομητρίου και αν όλα πάνε καλά Ιανουάριο το πολύ Φεβρουάριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορα. Μου είπε ότι θα μου βρει κοπέλα να είναι ανοιχτόχρωμη έως ασπρουλιαρα όπως εγώ χαχαχαχα. Σε ποιο κέντρο είσαι αν επιτρέπεται? 

Κοριτσια επιτέλους αδιαθετησα χτες το απόγευμα. Ξεκίνησα σήμερα κιόλας σικλακουρ τα άσπρα μου είπε 3 το πρωί 3 το βράδυ και την Τρίτη να πάω να με δει. Ρε κορίτσια τι ακριβώς θα δει;; Καιε περίοδο κιόλας; Εντάξει όταν έκανα διέγερση ήθελε να δει ωοθηλακια αλλά τώρα?

Καλή μας επιτυχία!!!?

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Σία 1972 είπε:

Καλημέρα, εγώ δεν έχω πρόβλημα μένω έγκυος ,το έμβρυο έχει πρόβλημα , έμεινα έγκυος  με δανεικά ωάρια με την πρώτη , όμως μετά την αυχενικη διαφάνεια διαπιστώθηκε το μωρό με πολλά προβλήματα και αναγκάστηκα σε διακοπή κύησης ,για εμένα καλά είναι τα έμβρυα και με δανεικά να εξετάζονται για γενετικές ανωμαλίες ,το κακό με εμένα είναι που δεν άλλαξα αμέσως κέντρο και έχασα δύο χρόνια και τώρα πέρασε και η ηλικία μου ,αν ο γιατρός τα αφήνει όλα στην τύχη και στα στατιστικά πρέπει να φεύγεις !!! καλή επιτυχία σε όλες

Kαλημερα! Εχετε ελεγξει το σπερμα για κατατμηση κλπ? Καρυωτυπο του αντρα σου κ της δοτριας? Αυτες ειναι πολυ σημαντικες εξετασεις γιατι καθοριζουν την υγεια του εμβρυου κ προφυλασσουν απο πχ χ. χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Στη δικη σου περιπτωση κατι συμβαινει με τα εμβρυα, στην επομενη φορα ξεσκονιστε το σπερμα, καρυωτυπους κ βρειτε γιατρο που ελεγχει καλα τις δοτριες κ τα ωαρια

πρίν από 53 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Είμαστε τόσες πολλές εδώ που μόνο μόνη σου δεν είσαι!!! Είναι η πρώτη μου φορά και εμένα. Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο για αναμονή μόνο ότι θα κάνουμε 2 δοκιμαστικούς κύκλους με έλεγχο ενδομητρίου και αν όλα πάνε καλά Ιανουάριο το πολύ Φεβρουάριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορα. Μου είπε ότι θα μου βρει κοπέλα να είναι ανοιχτόχρωμη έως ασπρουλιαρα όπως εγώ χαχαχαχα. Σε ποιο κέντρο είσαι αν επιτρέπεται? 

Κοριτσια επιτέλους αδιαθετησα χτες το απόγευμα. Ξεκίνησα σήμερα κιόλας σικλακουρ τα άσπρα μου είπε 3 το πρωί 3 το βράδυ και την Τρίτη να πάω να με δει. Ρε κορίτσια τι ακριβώς θα δει;; Καιε περίοδο κιόλας; Εντάξει όταν έκανα διέγερση ήθελε να δει ωοθηλακια αλλά τώρα?

Καλή μας επιτυχία!!!?

Καλημερα! Θα δει πως ανταποκρινεται το ενδομητριο στα οιστρογονα. Γιατι ξεκινατε με εξι σικλακουρ? Εγω σε εμμηνοπαυση, ξεκινησα με δυο κ στην πορεια επαιρνα τρια τη μερα

2 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα κι εγω , χαχα!

Καλημερα θα ηθελα να σας παραθεσω ενα θεμα ππυ με ψει βαλει σε σκεψεις …αρχιζω να πιστευω οτι καθε δοτρια δινει συγκεκριμενο φυλο εμβρυων(πχ μονο κπριτσια η αγορια),λογικα για να αποφευγονται οι πιθανοτητες να ναι αδερφια τα παοδια μεταξυ τους.ισως να το προβλεπει και ο νομος δεν το ξερω για να μην ειχαμε αιμομοξιες.σκεφτειτε τοσες που ειμαατε εδω μεσα να δινα οο δοτριες αγορια και κοριτσια ανεξελεγκτα θα χαμε γεμισει με αιμομοξιες.θεωρω οτι τα κεντρα απο την αρχη προκαθοριζουν πτι η ταδε δουρια θα δωσει αυτο το φυλο για μα ναι θωρακισμενα απλα δεν μας το λενε.θα θελα τις αποψεις σας,και αν οσως εχετε ακουσει κατι αππ αυτα που λεω

1 hour ago, MaryH είπε:

Kαλημερα! Εχετε ελεγξει το σπερμα για κατατμηση κλπ? Καρυωτυπο του αντρα σου κ της δοτριας? Αυτες ειναι πολυ σημαντικες εξετασεις γιατι καθοριζουν την υγεια του εμβρυου κ προφυλασσουν απο πχ χ. χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Στη δικη σου περιπτωση κατι συμβαινει με τα εμβρυα, στην επομενη φορα ξεσκονιστε το σπερμα, καρυωτυπους κ βρειτε γιατρο που ελεγχει καλα τις δοτριες κ τα ωαρια

Καλημερα! Θα δει πως ανταποκρινεται το ενδομητριο στα οιστρογονα. Γιατι ξεκινατε με εξι σικλακουρ? Εγω σε εμμηνοπαυση, ξεκινησα με δυο κ στην πορεια επαιρνα τρια τη μερα

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα κι εγω , χαχα!

3 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Ειναι ο δεύτερος; Γιατι βρε κοπελες για πειτε μου τι εννοειται ; Με αγχώνατε λιγακι τωρα…καθε πληροφορία θα μου ειναι πολυ σημαντική.

1 hour ago, Maximo είπε:

Καλημερα θα ηθελα να σας παραθεσω ενα θεμα ππυ με ψει βαλει σε σκεψεις …αρχιζω να πιστευω οτι καθε δοτρια δινει συγκεκριμενο φυλο εμβρυων(πχ μονο κπριτσια η αγορια),λογικα για να αποφευγονται οι πιθανοτητες να ναι αδερφια τα παοδια μεταξυ τους.ισως να το προβλεπει και ο νομος δεν το ξερω για να μην ειχαμε αιμομοξιες.σκεφτειτε τοσες που ειμαατε εδω μεσα να δινα οο δοτριες αγορια και κοριτσια ανεξελεγκτα θα χαμε γεμισει με αιμομοξιες.θεωρω οτι τα κεντρα απο την αρχη προκαθοριζουν πτι η ταδε δουρια θα δωσει αυτο το φυλο για μα ναι θωρακισμενα απλα δεν μας το λενε.θα θελα τις αποψεις σας,και αν οσως εχετε ακουσει κατι αππ αυτα που λεω

Εγώ το μωρό πού είχα ήταν αγόρι ,από άλλες κοπέλες εδώ μέσα που διαβάζω έχουν κορίτσια ,δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο , απλά είναι θέμα τύχης να μήν υπάρχει κάποια αιμομιξία στο μέλλον , έτσι πιστεύω εγώ ,δεν ξέρω τη γίνετε ...αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις και ωάρια από το εξωτερικό νομίζω για να αποφύγεις κάτι στο μέλλον 

1 hour ago, Maximo είπε:

Εγώ το μωρό πού είχα ήταν αγόρι ,από άλλες κοπέλες εδώ μέσα που διαβάζω έχουν κορίτσια ,δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο , απλά είναι θέμα τύχης να μήν υπάρχει κάποια αιμομιξία στο μέλλον , έτσι πιστεύω εγώ ,δεν ξέρω τη γίνετε ...αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις και ωάρια από το εξωτερικό νομίζω για να αποφύγεις κάτι στο μέλλον 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλή μας επιτυχία!!!?

Μπραβο κοριτσι μου!! Επιτελους ηρθε η ατιμη να μπεις σε μια σειρα!! Κ εγω ρωτησα τι πρεπει να κανω με τα φαρμακα μολις αδιαθετησω και μου ειπε να παω για υπερυχο 2-3 μερα και μετα θα μου πουν..υπερυχος με περιοδο...φρικαρα!! Βεβαια εγω ειμαι εντελως πρωταρα..ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη κατευθειαν με δωρεα...μολις πας να μου πεις κ εμενα να εχω μια ιδεα!

Βρε κοριτσια,εχει καμια αλλη θεμα με το τσιγαρο? Δεν μπορω να το κοψω με τιποτα..το εχω ελλατωσει σημαντικα αλλα κ παλι...ισως φταιει που ειναι κ αγχωτικη αυτη η περιοδος αλλα ο γιατρος ηταν ξεκαθαρος οτι επηρεαζει το αποτελεσμα..οποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχουμενη!

nzSsp2.png

πρίν από 53 λεπτά , Σία 1972 είπε:

Ειχες αγορι.ξερεις αν η συγκεκριμενη δοτρια εδωσε και κοριτσι;

πρίν από 42 λεπτά , Maximo είπε:

Ειχες αγορι.ξερεις αν η συγκεκριμενη δοτρια εδωσε και κοριτσι;

Εγω σου λεω το θεωρω απιθανο.το κεντρο την ειχε δρομολογησειεξαρχης για το συγκεκριμενο φυλο.ειμαστε 2000 γυναικες εδω μεσα αν ταφηναν ετσι χωρις να το ελενγχουν τοτε λυπαμαινππυωτο λεω αλλα τα παιδια μας θα ειχαν σοβαρο προβλημα.τα κεντρα ξερουν τι θα δωσει η καθεμια και το πιστευω αυτο αλλα θα ταν πιο σωστο να στο λενε οτι ξερεις γινεται αυτο.αλλα μπροστα στο χρημα…..η δοτρια που εδωσε αγορι το θεωρω απιθανο να δωσε κοριτσι σε αλλη….το πιστευω αυτο που λεω γιατι εχει λογικη.σαφηνουν να νομιζεις πτι ειναι φυσικη επιλογη το τι θα ναι το καθε εμβρυο μα ποστεψτε με δεν ειναι καθολου ετσι.κοροιδια….

33 minutes ago, Dreamer-b said:

Καλημερα. Ο δευτερος;!!!!!!!!!!!!!!!!!Και με προσωπικο μηνυμα αςσε ενημερωσουν κοριτσια που τον ειχανε..Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια, αλλα ως πολυ παλια εδω μεσα αν , γεγονος που το απευχομαι,στραβωσουν τα πραγματα, μην ξανακανεις αλλη προσπαθεια εκει. Χρειαζεσαι οπωσδηποτε αλλαγη κεντρου και εκ του αποτελεσματος...

Και επανελεγχο οτι  μητρα ελεγχθηκε σωστα,σαλπιγγες( οτι δε βγαζουν υγρο), dfi σπερματος, καρυοτυπος συζυγου και αιματολογο ανοσολογο πολυ πολυ εξειδικευμενους.

15 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ναι, έλεγαν ότι πήραν αντιβίωση για ένα μήνα, για τριπλό σχήμα δεν ξέρω. 

Ναι, συνήθως τριπλό σχήμα για ένα μήνα δίνει ο συγκεκριμένος. Αν δεν δώσει εγχύσεις...

@Neli83 εγω εχω τεράστιο θέμα με το τσιγάρο. Και όσο πιο πολυ αγχώνομαι τοσο πιο πολυ καπνίζω. Αν έχεις καποιο tip να μου πεις κι εμενα πως να το ελαττώσω καλοδεχούμενο.το μονο που εχω καταφέρει ειναι να το  γυρίσω σε heets

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...