Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , Dreamer-b είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! Ειμαι κι εγω σε αναμωνη για χοριακης. Το ιστορικό μου ως εξής. 
ειμαι 42 ετών. Οι γιατροι αναφέρονται για ανεξήγητη υπογονιμότητα. Εχω ξεκινησει διαδικασια εξωσωματικης απο το 2017. Οι πρωτες δυο ηταν με δικα μου ωαρια αλλα παρολο που εκανα διέγερση με ορμονες η ανταπόκριση και η ποιότητα ηταν πολυ φτωχή οποτε ειχα κηδεμόνες χοριακες. Στη συνεχεια εκανα 5 προσπαθειες με δανεικά ωαρια. Καθε φορα ο γιατρος επέλεγε διαφορετική δότρια. Την Τετάρτη φορα ειχα επιτελους εγκυμοσυνη με ενα εμβρυακι. Φθάνοντας στην 7η εμβομαδα παλινδρόμησε τον Μάιο του ‘21. Μετα παλι προσπαθεια με δανεικά και ουτε καν θετικη χοριακη. Τωρα ειμαι σε φάση αναμονής. Εκανα εμβρυομεταφορα στις 8/11 με τρια εμβρυακια και περιμενουμε το πολυπόθητο αποτελεσμα. 
η γνωμη σας; Η αληθεια ειναι οτι η ψυχολογία μου δεν ειναι και η καλυτερη. Δεν ξερω πια τι φταιει. Να σημειωθεί εχω κανει ολες τις υπάρχουσες εξετασεις και εγω και ο σύζυγος.

Καλησπέρα @Dreamer-b. Καταρχήν εύχομαι να έχεις καλα αποτελέσματα αυτη τη φορα και να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να προβληματιστείς για το τι φταίει. Στον ίδιο γιατρό όλες οι προσπάθειες; Η άποψη του ποια ειναι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Dreamer-b είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! Ειμαι κι εγω σε αναμωνη για χοριακης. Το ιστορικό μου ως εξής. 
ειμαι 42 ετών. Οι γιατροι αναφέρονται για ανεξήγητη υπογονιμότητα. Εχω ξεκινησει διαδικασια εξωσωματικης απο το 2017. Οι πρωτες δυο ηταν με δικα μου ωαρια αλλα παρολο που εκανα διέγερση με ορμονες η ανταπόκριση και η ποιότητα ηταν πολυ φτωχή οποτε ειχα κηδεμόνες χοριακες. Στη συνεχεια εκανα 5 προσπαθειες με δανεικά ωαρια. Καθε φορα ο γιατρος επέλεγε διαφορετική δότρια. Την Τετάρτη φορα ειχα επιτελους εγκυμοσυνη με ενα εμβρυακι. Φθάνοντας στην 7η εμβομαδα παλινδρόμησε τον Μάιο του ‘21. Μετα παλι προσπαθεια με δανεικά και ουτε καν θετικη χοριακη. Τωρα ειμαι σε φάση αναμονής. Εκανα εμβρυομεταφορα στις 8/11 με τρια εμβρυακια και περιμενουμε το πολυπόθητο αποτελεσμα. 
η γνωμη σας; Η αληθεια ειναι οτι η ψυχολογία μου δεν ειναι και η καλυτερη. Δεν ξερω πια τι φταιει. Να σημειωθεί εχω κανει ολες τις υπάρχουσες εξετασεις και εγω και ο σύζυγος.

Καλησπερα ! Ευχομαι αυτη τη φορα να πετυχει η εμβρυομεταφορα σου γιατι εχεις ταλαιπωρηθει πολυ. Ψαξατε ενδοκρινολογικα αιματολογικα και για φλεγμονη στη μητρα? Αν επιτρεπεται σε ποιο γιατρο οι προσπαθειες? 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλώς την!!! Η απόφαση της δωρεάς είναι για τις περισσότερες κοπέλες ο μοναδικός τρόπος να γίνουν μανουλες. Μη σκέφτεσαι αν θα σου μοιάζει πχ η τη σχέση θα έχει με του αδελφού σου το παιδί. Θα είναι ξαδέρφια όπως είσαι εσύ με τα δικά σου ξαδέρφια. Όπως σωστά είπαν τα κορίτσια κύτταρα δανειζόμαστε. Εμείς πρώτα ο Θεός θα το κυοφορησουμε και θα το γεννησουμε. Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις. 

Θα σου μιλήσω καθαρά για τον εαυτό μου. Από τι στιγμή που το αποφασίσαμε με τον άντρα μου τέτοιες σκέψεις δεν κάναμε ποτέ. Και φαντάσου ανυπομονεί περισσότερο από εμένα να ξεκινήσουμε. Εμένα πιο πολύ με αγχωνει το οικονομικό κομμάτι. Δεν θα κάνουμε άλλη προσπάθεια αν δεν τα καταφέρουμε. Ωστόσο σκεφτόμαστε θετικά. Φαντάσου ήδη κάνουμε όνειρα...χωρίς να έχουμε ξεκινήσει καλά καλά ακόμα. Αυτό είναι για εμένα η κινητήριος δύναμη να αντέχω. 

Να μπαίνεις να μιλάμε για ότι σκέφτεσαι και σε απασχολεί. Κ εγώ πρωτάρα στο κλαμπ της δωρεάς έχω φυλακτό τις συμβουλές των κοριτσιών εδώ και παίρνω τεράστια δύναμη.

Ρε κορίτσια να σας πω λίγο τον πόνο μου;; Από την Πέμπτη περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω τα σικλακουρ και η περίοδος εξαφανισμένη. Μα τώρα βρήκε κ αυτή;;

οσο ανχωνεσαι καθυστέρει να ξες...το παθα κ εγω οταν ξεκινησα...η ρημαδα μας σπαει τα νευρα...χαχαχχαχα θα ερθει αγαπη  απο λερ σε μερα κ ολα ποια θα γίνουν οπως τα ονειρεύτηκες

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , MaryH είπε:

Καλησπερα ! Ευχομαι αυτη τη φορα να πετυχει η εμβρυομεταφορα σου γιατι εχεις ταλαιπωρηθει πολυ. Ψαξατε ενδοκρινολογικα αιματολογικα και για φλεγμονη στη μητρα? Αν επιτρεπεται σε ποιο γιατρο οι προσπαθειες? 

Mary μου εχω κανει ολες τις απαραίτητες επεμβάσεις και εξετασεις. Π.χ.

σαλπιγγογραφια, υστεροσκοπιση αφαίρεση πολύποδα και κιστων πριν τρεις μηνες. Ολες τις αιματολογικές και ορμονικές. Ο γιατρος δεν μας βρισκει σε κατι λαθος. Η απαντηση καθε φορα για τις αποτυχίες ειναι παμε για επομενη προσπαθεια. Αυτο.

πρίν από 33 λεπτά , Villi είπε:

Καλησπέρα @Dreamer-b. Καταρχήν εύχομαι να έχεις καλα αποτελέσματα αυτη τη φορα και να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να προβληματιστείς για το τι φταίει. Στον ίδιο γιατρό όλες οι προσπάθειες; Η άποψη του ποια ειναι; 

Ναι Villi μου στον ιδιο γιατρο γιατι δεν το εχουμε ψάξει πολυ στην Ελλαδα. Ερχομαι απο Αγγλία καθε φορα. Εσυ σε τι φάση εισαι; 

πρίν από 20 λεπτά , Dreamer-b είπε:

Mary μου εχω κανει ολες τις απαραίτητες επεμβάσεις και εξετασεις. Π.χ.

σαλπιγγογραφια, υστεροσκοπιση αφαίρεση πολύποδα και κιστων πριν τρεις μηνες. Ολες τις αιματολογικές και ορμονικές. Ο γιατρος δεν μας βρισκει σε κατι λαθος. Η απαντηση καθε φορα για τις αποτυχίες ειναι παμε για επομενη προσπαθεια. Αυτο.

Ναι Villi μου στον ιδιο γιατρο γιατι δεν το εχουμε ψάξει πολυ στην Ελλαδα. Ερχομαι απο Αγγλία καθε φορα. Εσυ σε τι φάση εισαι; 

Εγω εχω ήδη δυο αποτυχίες και ειμαι στα πατώματα. Πηγα τωρα σε ανοσολογο και εκανα και το τεστ endometriome οπότε περιμένω αποτελέσματα. Ανάλογα με αύτα θα δω τι θα κάνω. Μακάρι να βγει καλή η χοριακή σου, στο εύχομαι ολόψυχα. 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Catalina2 είπε:

Επειδή έχω πρόσφατη εμπειρία - στη δεύτερη χοριακή που έκανα (σωστοί διπλασιασμοί) έκανα και μέτρηση προγεστερόνης και ήταν 9,21. Να σημειώσω ότι έπαιρνα ήδη 2 utrogestan κολπικά και μια prolutex ημερησίως. Έπαθα πανικό αλλά η γιατρός μου δεν αντέδρασε καθόλου κι αποφάσισα να την εμπιστευτώ. Πέρασαν 2 εβδομάδες περίπου, έκανα τον πρώτο υπέρηχο (6+1), ακούσαμε καρδιές και την ρώτησα για την προγεστερόνη. Μου απάντησε ότι τα κολπικά υπόθετα δεν αποτυπώνονται στη μέτρηση του αίματος αλλά μας καλύπτουν, και για το λόγο αυτό δεν ανησυχεί. Δύο ημέρες αργότερα, είχα λίγο ροζ αίμα και μου αύξησε τα utrogestan από 2 σε 3. Έκτοτε όλα καλά - έχω δρόμο βέβαια. Οπότε, αφ'ενός η προγεστερόνη από μόνη της ως μέτρηση δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι, αφ' ετερου φαίνεται ότι προχωρούν σε αύξηση δόσης (εφόσον δεν είσαι στο μέγιστο) όταν οι χοριακές είναι καλές και υπάρχει κάποια αιμόρροια... αυτά κατάλαβα τουλάχιστον.

Τα ίδια μου είπε και ο δικός μου γιατρός. Και τον άκουσα, δεν μέτρησα ποτέ προγεστερόνη (ούτε οιστραδιόλη) μετά την εμβρυομεταφορά. Με τη διαφορά ότι είδα κι εγώ ροζ βλέννες 2 φορές στο α' τρίμηνο, αλλά είχα διαβάσει ότι στις συγκεκριμένες εβδομάδες είναι φυσιολογικό και οφείλεται στο σπάσιμο αγγείων από το τέντωμα της μήτρας. Ούτε καν πήρα τηλ. το γιατρό μου να του το πω όταν το είδα. Όταν του το είπα στο επόμενο ραντεβού μου επιβεβαίωσε ότι εκεί οφείλονται και δεν μου αύξησε τη δόση της προγεστερόνης. Έπαιρνα 3 utrogestan την ημέρα και έβαζα κι ένα κολπικό υπόθετο κάθε βράδυ. Τα utrogestan τα έκοψα σταδιακά μόλις ακούσαμε καρδιά (όμως είχα κάνει εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο), το κολπικό υπόθετο το έβαζα μέχρι την αυχενική. Αυτή τη στιγμή η μικρή μου κοιμάται δίπλα μου...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Villi είπε:

Εγω εχω ήδη δυο αποτυχίες και ειμαι στα πατώματα. Πηγα τωρα σε ανοσολογο και εκανα και το τεστ endometriome οπότε περιμένω αποτελέσματα. Ανάλογα με αύτα θα δω τι θα κάνω. Μακάρι να βγει καλή η χοριακή σου, στο εύχομαι ολόψυχα. 

Ευχομαι να πανε ολα καλα Vikki μ. Τι ειναι αυτο τεστ που θα κανεις; Πρωτη φορα μμ νομιζω το ακουω. Οι αποτυχίες ηταν απο την αρχη αρνητικο; Εισαι και εσυ στην διαδικασια με δανεικά; Σορυ που ρωταω αλλα δεν εχω διαβασει προηγούμενα ποστ.

πρίν από 35 λεπτά , Villi είπε:

Ευχαριστω πολυ Villi ν να εισαι καλα και για εσενα τα καλυτερα ευχομαι. Γενικα μην το βάζεις κατω. Να ξερεις οτι αν θελεις κατι πολυ, θα ερθει. Θελει το χρονο του. Εγω πλεον δεν το βαζω κατω.. γι αυτο παλεύω και ειμαι στην έβδομη προσπαθεια. Αν επιτρέπεται σε ποιον γιατρο εισαι; Κανεις προσπαθεια με διαδικασια δανεικών ωαρίων ; Επισης οι πρωτες φορες ειχες θετικη η αρνητική χοριακη;

• Μου αρέσει 1

On 9/11/2021 at 8:57 ΠΜ, Villi είπε:

Δεν ειπώθηκε ποτέ ότι προτείνει σε όλες εγχύσεις…. Κι εγώ γνώρισα κοπέλες περιμένοντας για εμβρυομεταφορά που δεν είχαν κάνει εγχύσεις. Εδώ μέσα γίνεται ανταλλαγή απόψεων βάση εμπειριών για να βοηθήσουμε η μια την άλλη. Απο εκεί και πέρα η καθεμία είναι υπεύθυνη για τις επιλογές της. 

Σου είπαν μήπως αν είχαν πάρει τριπλό σχήμα αντιβίωσης από το στόμα για 1 μήνα;

1 hour ago, MaryH είπε:

H Δημητρα σε παρακολουθει?

Οταν παρακολουθουσαμε τις χοριακες στην πρωτη ατυχη κυηση , ηταν κοφτη κ λιγο ψυχρη οταν τη ρωτουσα τι συμβαινει. Την τελευταια φορα με πηρε να μου πει τα ευχαριστα κ οτι ειμαι εγκυος με πολυ ψηλη χοριακη, της λεω επιτελους μου ειπες κι ενα καλο νεο, ολο στην ψυχρολουσια με ειχες:mrgreen: Καλη ειναι απλως εγω δεν ηθελα ν ακουσω τα ασχημα νεα, στην πρωτη εγκυμοσυνη.

Σου εδωσαν εξηγηση για την πρωτη αποτυχια? Ποσες βλαστοκυστες ειχες?

Ναι με την Δημητρα με την οποια εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη...απο την πρωτη αποτυχια, μου ειχε πει δεν μπορω να το εξηγησω..ειναι τυχαιο γεγονος...εσυ @hope επρεπε να εισαι ηδη εγκυος...τωρα με πηρε η βοηθος της για την θετικη..αλλα κ την επαναληπτικη...εχω ακομα 4 βλαστοκυστες..

1 hour ago, Dreamer-b είπε:

Ευχομαι να πανε ολα καλα Vikki μ. Τι ειναι αυτο τεστ που θα κανεις; Πρωτη φορα μμ νομιζω το ακουω. Οι αποτυχίες ηταν απο την αρχη αρνητικο; Εισαι και εσυ στην διαδικασια με δανεικά; Σορυ που ρωταω αλλα δεν εχω διαβασει προηγούμενα ποστ.

Ευχαριστω πολυ Villi ν να εισαι καλα και για εσενα τα καλυτερα ευχομαι. Γενικα μην το βάζεις κατω. Να ξερεις οτι αν θελεις κατι πολυ, θα ερθει. Θελει το χρονο του. Εγω πλεον δεν το βαζω κατω.. γι αυτο παλεύω και ειμαι στην έβδομη προσπαθεια. Αν επιτρέπεται σε ποιον γιατρο εισαι; Κανεις προσπαθεια με διαδικασια δανεικών ωαρίων ; Επισης οι πρωτες φορες ειχες θετικη η αρνητική χοριακη;

Ναι με δανεικά ωαρια προσπαθώ. Οταν εκανα με τα δικά μου ωαρια ειχα βιοχημικές, με τη δωρεά μονο μηδέν. Το endometriome αν εχω καταλάβει καλα, γιατι κι εγω απο το φόρουμ το έμαθα, δείχνει αν υπάρχουν μικρόβια στη μήτρα, και δείχνει και το ποσοστό των γαλακτοβακιλων που υπάρχουν, τους οποίους τους χρειαζόμαστε στην εμφύτευση. Το περιβάλλον της μήτρας γενικά ..

1 hour ago, Troia είπε:

Σου είπαν μήπως αν είχαν πάρει τριπλό σχήμα αντιβίωσης από το στόμα για 1 μήνα;

Ναι, έλεγαν ότι πήραν αντιβίωση για ένα μήνα, για τριπλό σχήμα δεν ξέρω. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dreamer-b είπε:

Σίγουρα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και μπράβο σου που πηγαινοέρχεσαι και από Αγγλία κιόλας ... όμως έβδομη φορά με δωρεά είναι πολύ .. και στο λέω εγώ που είμαι απο τις λίγες περιπτωσεις που έχω κάνει 5 ετ μέχρι τώρα με δωρεά χωρίς αποτέλεσμα  , είχα δυο εμφυτευσεις / αποβολες , άλλο αυτό .. θέλω να πω γλυκιά συνοδοιποριτισσα μας , ότι μάλλον κάτι σου έχει ξεφύγει , κάποιο θέμα ενδοκρινολογικο ίσως ή φλεγμονή στη μήτρα , δεν ξέρω . Θεωρω ότι πρέπει να πάρεις κι άλλες γνώμες κι από άλλους γιατρούς . Πίστεψε με μπορεί να δουν κάτι που ο γιατρος σου δεν έχει δει μέχρι τώρα . Δεν μας έχεις πει ποιος είναι ο γιατρος σου , έστω τα αρχικά αν θέλεις , εμείς θα καταλάβουμε 

ξερω δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από Αγγλία , αλλά και οι εφτά φορές με τον ίδιο γιατρό σημαίνουν ότι μάλλον χρειάζεσαι καινούργια προσέγγιση . Μακάρι αυτή η φορά να είναι η τελευταία σου , στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου , θέλεις πολύ να γίνεις μανούλα και σου αξίζει . Αν όμως δεν πετύχει κι αυτή η ετ , σε συμβουλεύω να πάρεις κι άλλες γνώμες από άλλους γιατρούς . 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, thalasa είπε:

Σίγουρα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και μπράβο σου που πηγαινοέρχεσαι και από Αγγλία κιόλας ... όμως έβδομη φορά με δωρεά είναι πολύ .. και στο λέω εγώ που είμαι απο τις λίγες περιπτωσεις που έχω κάνει 5 ετ μέχρι τώρα με δωρεά χωρίς αποτέλεσμα  , είχα δυο εμφυτευσεις / αποβολες , άλλο αυτό .. θέλω να πω γλυκιά συνοδοιποριτισσα μας , ότι μάλλον κάτι σου έχει ξεφύγει , κάποιο θέμα ενδοκρινολογικο ίσως ή φλεγμονή στη μήτρα , δεν ξέρω . Θεωρω ότι πρέπει να πάρεις κι άλλες γνώμες κι από άλλους γιατρούς . Πίστεψε με μπορεί να δουν κάτι που ο γιατρος σου δεν έχει δει μέχρι τώρα . Δεν μας έχεις πει ποιος είναι ο γιατρος σου , έστω τα αρχικά αν θέλεις , εμείς θα καταλάβουμε 

ξερω δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από Αγγλία , αλλά και οι εφτά φορές με τον ίδιο γιατρό σημαίνουν ότι μάλλον χρειάζεσαι καινούργια προσέγγιση . Μακάρι αυτή η φορά να είναι η τελευταία σου , στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου , θέλεις πολύ να γίνεις μανούλα και σου αξίζει . Αν όμως δεν πετύχει κι αυτή η ετ , σε συμβουλεύω να πάρεις κι άλλες γνώμες από άλλους γιατρούς . 

Thalasa μου σε ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλές σου. Απο εξετασεις εχω κανει πραγματικα τα παντα. Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και να μας φερει το πολυπόθητο αποτελεσμα. Ο γιατρος ειναι ο κ. Πα….ος. 
Εσυ σε ποιο στάδιο εισαι τωρα; Εχεις αλλάξει γιατρους; Αν θελεις στειλε μου pm για να μην υπαρχει προβλημα αναφέρονταν ιατρών 

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ναι με δανεικά ωαρια προσπαθώ. Οταν εκανα με τα δικά μου ωαρια ειχα βιοχημικές, με τη δωρεά μονο μηδέν. Το endometriome αν εχω καταλάβει καλα, γιατι κι εγω απο το φόρουμ το έμαθα, δείχνει αν υπάρχουν μικρόβια στη μήτρα, και δείχνει και το ποσοστό των γαλακτοβακιλων που υπάρχουν, τους οποίους τους χρειαζόμαστε στην εμφύτευση. Το περιβάλλον της μήτρας γενικά ..

Ναι, έλεγαν ότι πήραν αντιβίωση για ένα μήνα, για τριπλό σχήμα δεν ξέρω. 

Νομιζω την συγκεκριμενη εξεταση την ειχα κανει απλα καπως αλλιώς ίσως ειχε αναφερθεί το ονομα της.

10 ώρες πρίν, Σία 1972 είπε:

Χριστίνα εγώ δεν τα κατάφερα ούτε με δανεικά, νόμιζα πώς ήταν η εύκολη λύση στο θέμα μου, αντίθετα τόν τελευταίο χρόνο πέρασα τα χειρότερα, εγώ ήθελα ένα παιδί να του δώσουμε αγάπη και ευτυχία σε αυτόν τόν παράξενο κόσμο!!,δεν σκεφτήκαμε στιγμή αν θα είναι βιολογικό δικό μου, δυστυχώς απέτυχε το όνειρο και με δανεικά , σκεφτόμαστε αν μας το επιτρέψει η πολιτεία να υιοθετήσουμε ένα παιδί όχι μωρό ,ας είναι και μεγαλύτερο σε ηλικία , σού εύχομαι να σου πάνε όλα καλά , ένα παιδί θέλει μόνο αγάπη , δυστυχώς με αυτά πού βλέπουμε καθημερινά τα παιδιά δεν την έχουν και είναι όλο μίσος και βία!! πάρε την απόφαση σού και μεγάλωσε την οικογένεια σού σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να πετύχεις!!

Πολύ λυπάμαι που δεν τα κατάφερες. Σκέφτηκες να προσπαθήσεις με παρένθετη μητέρα;  Εγώ θα ξεκινήσω τώρα τις προσπάθειες με δότρια (είμαι στη λίστα αναμονής), αλλα επειδή έχω και χασιμότο το οποιο συνδέεται με αποβολες έχω και την παρένθετη στο πίσω μέρος τους μυαλού μου. Αν και αυτό δε δουλέψεο τότε σίγουρα υιοθεσία.

9 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλώς την!!! Η απόφαση της δωρεάς είναι για τις περισσότερες κοπέλες ο μοναδικός τρόπος να γίνουν μανουλες. Μη σκέφτεσαι αν θα σου μοιάζει πχ η τη σχέση θα έχει με του αδελφού σου το παιδί. Θα είναι ξαδέρφια όπως είσαι εσύ με τα δικά σου ξαδέρφια. Όπως σωστά είπαν τα κορίτσια κύτταρα δανειζόμαστε. Εμείς πρώτα ο Θεός θα το κυοφορησουμε και θα το γεννησουμε. Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις. 

Θα σου μιλήσω καθαρά για τον εαυτό μου. Από τι στιγμή που το αποφασίσαμε με τον άντρα μου τέτοιες σκέψεις δεν κάναμε ποτέ. Και φαντάσου ανυπομονεί περισσότερο από εμένα να ξεκινήσουμε. Εμένα πιο πολύ με αγχωνει το οικονομικό κομμάτι. Δεν θα κάνουμε άλλη προσπάθεια αν δεν τα καταφέρουμε. Ωστόσο σκεφτόμαστε θετικά. Φαντάσου ήδη κάνουμε όνειρα...χωρίς να έχουμε ξεκινήσει καλά καλά ακόμα. Αυτό είναι για εμένα η κινητήριος δύναμη να αντέχω. 

Να μπαίνεις να μιλάμε για ότι σκέφτεσαι και σε απασχολεί. Κ εγώ πρωτάρα στο κλαμπ της δωρεάς έχω φυλακτό τις συμβουλές των κοριτσιών εδώ και παίρνω τεράστια δύναμη.

Ρε κορίτσια να σας πω λίγο τον πόνο μου;; Από την Πέμπτη περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω τα σικλακουρ και η περίοδος εξαφανισμένη. Μα τώρα βρήκε κ αυτή;;

Άσε κι εγω τ έπαθα πριν την 2η ετ που ανηπομονουσα να ξεκινησω προετοιμασια για τη δευτερη προσπάθεια... Είναι να τρελαινεσαι, το ξέρω!

Τελικά αποφάσισα να πάω διακοπές και δευτερη μέρα διακοπών μου ήρθε!

Μην στενοχωριέσαι, όμως, θα έρθει και θα πάνε όλα καλά!

Καλησπέρα σε όλους! Επειδή είμαι καινούρια και χάθηκα λίγο με τα μηνύματα σκέφτηκα να σας πω λίγα πράγματα για μένα και να κανω μερικές ερωτησούλες. Λοιπόν θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι σε λίστα αναμονής για την πρωτη προσπάθεια  ivf με δωρεά ωαρίων. Όταν ρώτησα το γιατρό αν θα μπορουσα να προσπαθησω με δικά μου ωάρια μου είπε δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ευτυχώς που το είπε για να μην παοδεύομαι τζάμπα. Λόγω covid μου είπε ότι η αναμονή για δότρια απο 3 μήνες που ήταν έγινε 6-9. Τωρα έχουν περάσει οι 5 και ανυπομονώ. Είναι φυσιολογική τόση αναμονή; Σε όλα τα κέντρα τόσο είναι; Ξέρετε αν όντως ελέγχονται οι κοπέλες που δίνουν τα ωάριά τους; πχ το ιστορικό ασθενειών κτλ; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε καποιο τιπ για να προετοιμάσω λίγο το σώμα μου για την όλη διαδικασία. Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα την εκτιμούσα πολύ γιατί μέχρι τώρα έχω μονο ότι έχει πει ο γιατρός αλλα δε γνώριζα καμία κοπέλα που τα έχει περάσει. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήμουν μόνη! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...