Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Xristina xristina είπε:

Πω πω πόσο με ανεβάζεις ψυχολογικά βρε κορίτσι μου καλό δεν έχεις ιδέα, σε ευχαριστώ πολύ, είσαι η καλύτερη μου φίλη.... 

δεν κανω τιποτα παρα λεω την αλήθεια...γιατι αυτή ειναι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

με τ αδερφου σ το παιδι θα είναι πρωτα ξαδέρφια...δεν βρίσκω κατι να αλλαξει σε αυτο..οπως ειναι  κ η δικια μ κορη με την κορη τ αδερφού  μ....κυταρρο παιρνεις απο τα δανεικα ....το παιδι ειναι κ θα είναι δικο σ στον αιωνα τον απαντα....εσυ θα το τρεφεις εσυ θα το μαθεις εσυ θα το κουβαλας εσυ θα τα κανεις ολα....μανα θα σαι εσυ κ μονο εσυ...η αλλη κοπελα δεν εχει σχεση κ ουτε θα εχει ποτε στην ζωη σ....προσπαθησε να ηρεμησεις κ θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα ολα αυτα....σε φιλω καλως ηρθες κ επισημα στν οικογένεια μας με τα χρυσά αυγα....

υγ.γυρνα πισω στις σελιδες κ διαβασε ιστοριες να δεις πως οι σκέψεις θα καταλαγιασουν κ θα ηρεμησεις κ εσυ...

Έτσι ακριβώς όμως...!!τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Από όσα λες γλυκιά μου ραφαελα έχω 7 ανηψια από τα αδέρφια μου κ τα ξαδέρφια μου κ περιμένουν όλα τον τον ξάδερφό τους πως κ πως!!!Γτ αυτό είναι ο ξάδερφος τους!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Γειά σας και από εμένα, μια καλή φίλη που πρότεινε να έρθω εδώ στην παρέα αυτή, εγω λοιπόν προχωράω για δανεικα ωαρια, λοιπόν την μια ημέρα είμαι πολύ καλά την επόμενη είμαι πολύ χάλια, σκεφτομε διαφορά, δεν ξέρω εάν εσείς πριν μπείτε στην διαδικασία αυτήν σκεφτόσασταν διαφορά η μήπως είμαι η μοναδική!!! Τώρα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό τι σχέση θα έχει το παιδι με δανεικο ωαριο με του αδερφού μ το παιδι,; μήπως αρχίζω τρελαινομε βοηθεστ με βρε κορίτσια; 

Καλώς την!!! Η απόφαση της δωρεάς είναι για τις περισσότερες κοπέλες ο μοναδικός τρόπος να γίνουν μανουλες. Μη σκέφτεσαι αν θα σου μοιάζει πχ η τη σχέση θα έχει με του αδελφού σου το παιδί. Θα είναι ξαδέρφια όπως είσαι εσύ με τα δικά σου ξαδέρφια. Όπως σωστά είπαν τα κορίτσια κύτταρα δανειζόμαστε. Εμείς πρώτα ο Θεός θα το κυοφορησουμε και θα το γεννησουμε. Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις. 

Θα σου μιλήσω καθαρά για τον εαυτό μου. Από τι στιγμή που το αποφασίσαμε με τον άντρα μου τέτοιες σκέψεις δεν κάναμε ποτέ. Και φαντάσου ανυπομονεί περισσότερο από εμένα να ξεκινήσουμε. Εμένα πιο πολύ με αγχωνει το οικονομικό κομμάτι. Δεν θα κάνουμε άλλη προσπάθεια αν δεν τα καταφέρουμε. Ωστόσο σκεφτόμαστε θετικά. Φαντάσου ήδη κάνουμε όνειρα...χωρίς να έχουμε ξεκινήσει καλά καλά ακόμα. Αυτό είναι για εμένα η κινητήριος δύναμη να αντέχω. 

Να μπαίνεις να μιλάμε για ότι σκέφτεσαι και σε απασχολεί. Κ εγώ πρωτάρα στο κλαμπ της δωρεάς έχω φυλακτό τις συμβουλές των κοριτσιών εδώ και παίρνω τεράστια δύναμη.

Ρε κορίτσια να σας πω λίγο τον πόνο μου;; Από την Πέμπτη περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω τα σικλακουρ και η περίοδος εξαφανισμένη. Μα τώρα βρήκε κ αυτή;;

• Μου αρέσει 3

Σε ευχαριστώ που μου δινεισ δύναμη για να προχωρήσω μπροστά, βέβαια το έχω αποφασίσει και τώρα ψάχνουν τι δοτρια απλά παίρνανε διαφορά από το μυαλό μου που μάλλον δεν θα έπρεπε, θα έπρεπε να σκέφτομαι θετικα, και τίποτε πάρα πάνω, ευχομε να πάνεσε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητερουλεσ, καλά μα πολύ πολύ καλά, και ευχομε τα καλύτερα σε όλες μας σας ευ αριστω όλες σας που δεν με αφήνετε μόνη μου σε μια τέτοια απόφαση... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xristina xristina είπε:

Συγνώμη βρε κορίτσια όταν γίνεται η δωρεά ωαρίων πόσεσ βλαστοκυστησ βάζουν; στα 45;γιατι εμένα είπαν δύο; ισχυει; 

ναι 2 βαζουν ισχύει κοριτσι μ

22 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Γεια σου @MaryH.πολυ καλα θυμασαι ναι θεσσαλονικη! 

Στο εμβρυολαμπ? Με τον Χριστ. εισαι?

πρίν από 18 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Πολύ ωραιααααα

Αν θες βαζεις κ ενα

Σε ευχαριστώ που μου δινεισ δύναμη για να προχωρήσω μπροστά, βέβαια το έχω αποφασίσει και τώρα ψάχνουν τι δοτρια απλά παίρνανε διαφορά από το μυαλό μου που μάλλον δεν θα έπρεπε, θα έπρεπε να σκέφτομαι θετικα, και τίποτε πάρα πάνω, ευχομε να πάνεσε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητερουλεσ, καλά μα πολύ πολύ καλά, και ευχομε τα καλύτερα σε όλες μας σας ευ αριστω όλες σας που δεν με αφήνετε μόνη μου σε μια τέτοια απόφαση... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Γεια σου @Xristina xristina, καλώς ήρθες. Έγω να σου πω πως το βίωσα εγω… πριν την εμβρυομεταφορα ειχα διάφορες σκέψεις περίπου σαν κι εσένα. Όταν όμως εκανα την ετ ημουν παρα πολυ χαρουμενη και δεν ειχα κανένα μα κανένα ενδοιασμό. Ηταν η πρώτη φορα μετα απο χρονια προσπαθειών με τα δικά μου ωαρια που επιτέλους ένιωθα αισιόδοξα, οτι πλέον οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου. Φαντάζομαι ότι αν είχα πετύχει κιόλας θα πετούσα στα σύννεφα.  Οποτε η δική μου συμβουλή ειναι να μην ακούς αυτά που σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι μόνο τη χαρά που θα νιώσεις. Πολυ πολυ καλή επιτυχία. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Villi είπε:

Γεια σου @Xristina xristina, καλώς ήρθες. Έγω να σου πω πως το βίωσα εγω… πριν την εμβρυομεταφορα ειχα διάφορες σκέψεις περίπου σαν κι εσένα. Όταν όμως εκανα την ετ ημουν παρα πολυ χαρουμενη και δεν ειχα κανένα μα κανένα ενδοιασμό. Ηταν η πρώτη φορα μετα απο χρονια προσπαθειών με τα δικά μου ωαρια που επιτέλους ένιωθα αισιόδοξα, οτι πλέον οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου. Φαντάζομαι ότι αν είχα πετύχει κιόλας θα πετούσα στα σύννεφα.  Οποτε η δική μου συμβουλή ειναι να μην ακούς αυτά που σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι μόνο τη χαρά που θα νιώσεις. Πολυ πολυ καλή επιτυχία. 

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! Ειμαι κι εγω σε αναμωνη για χοριακης. Το ιστορικό μου ως εξής. 
ειμαι 42 ετών. Οι γιατροι αναφέρονται για ανεξήγητη υπογονιμότητα. Εχω ξεκινησει διαδικασια εξωσωματικης απο το 2017. Οι πρωτες δυο ηταν με δικα μου ωαρια αλλα παρολο που εκανα διέγερση με ορμονες η ανταπόκριση και η ποιότητα ηταν πολυ φτωχή οποτε ειχα κηδεμόνες χοριακες. Στη συνεχεια εκανα 5 προσπαθειες με δανεικά ωαρια. Καθε φορα ο γιατρος επέλεγε διαφορετική δότρια. Την Τετάρτη φορα ειχα επιτελους εγκυμοσυνη με ενα εμβρυακι. Φθάνοντας στην 7η εμβομαδα παλινδρόμησε τον Μάιο του ‘21. Μετα παλι προσπαθεια με δανεικά και ουτε καν θετικη χοριακη. Τωρα ειμαι σε φάση αναμονής. Εκανα εμβρυομεταφορα στις 8/11 με τρια εμβρυακια και περιμενουμε το πολυπόθητο αποτελεσμα. 
η γνωμη σας; Η αληθεια ειναι οτι η ψυχολογία μου δεν ειναι και η καλυτερη. Δεν ξερω πια τι φταιει. Να σημειωθεί εχω κανει ολες τις υπάρχουσες εξετασεις και εγω και ο σύζυγος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Dreamer-b είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! Ειμαι κι εγω σε αναμωνη για χοριακης. Το ιστορικό μου ως εξής. 
ειμαι 42 ετών. Οι γιατροι αναφέρονται για ανεξήγητη υπογονιμότητα. Εχω ξεκινησει διαδικασια εξωσωματικης απο το 2017. Οι πρωτες δυο ηταν με δικα μου ωαρια αλλα παρολο που εκανα διέγερση με ορμονες η ανταπόκριση και η ποιότητα ηταν πολυ φτωχή οποτε ειχα κηδεμόνες χοριακες. Στη συνεχεια εκανα 5 προσπαθειες με δανεικά ωαρια. Καθε φορα ο γιατρος επέλεγε διαφορετική δότρια. Την Τετάρτη φορα ειχα επιτελους εγκυμοσυνη με ενα εμβρυακι. Φθάνοντας στην 7η εμβομαδα παλινδρόμησε τον Μάιο του ‘21. Μετα παλι προσπαθεια με δανεικά και ουτε καν θετικη χοριακη. Τωρα ειμαι σε φάση αναμονής. Εκανα εμβρυομεταφορα στις 8/11 με τρια εμβρυακια και περιμενουμε το πολυπόθητο αποτελεσμα. 
η γνωμη σας; Η αληθεια ειναι οτι η ψυχολογία μου δεν ειναι και η καλυτερη. Δεν ξερω πια τι φταιει. Να σημειωθεί εχω κανει ολες τις υπάρχουσες εξετασεις και εγω και ο σύζυγος.

Σού εύχομαι καλή επιτυχία να είναι η τελευταία σου φορά ,το καλό με εσένα είναι το νεαρό τής ηλικίας σου μήν στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά ,αν διαβάσεις την δική μου ιστορία , είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση το κακό είναι που έχω φτάσει τα 49 και δεν ξέρω αν θα συνεχίσω , εγώ σε προτείνω αν πάλι δεν έχεις καλό αποτέλεσμα ,να αλλάξεις γιατρό και κέντρο ,το δικό μου λάθος είναι αυτό , πρέπει να φεύγουμε αμέσως για άλλα , σού εύχομαι μία μεγάλη χοριακη να πανηγυρίσουμε όλες μαζί!  

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , Hope19 είπε:

Ναι @MaryH εκει με χριστ..αλλα η μαια του με παρακολουθει...

H Δημητρα σε παρακολουθει?

Οταν παρακολουθουσαμε τις χοριακες στην πρωτη ατυχη κυηση , ηταν κοφτη κ λιγο ψυχρη οταν τη ρωτουσα τι συμβαινει. Την τελευταια φορα με πηρε να μου πει τα ευχαριστα κ οτι ειμαι εγκυος με πολυ ψηλη χοριακη, της λεω επιτελους μου ειπες κι ενα καλο νεο, ολο στην ψυχρολουσια με ειχες:mrgreen: Καλη ειναι απλως εγω δεν ηθελα ν ακουσω τα ασχημα νεα, στην πρωτη εγκυμοσυνη.

Σου εδωσαν εξηγηση για την πρωτη αποτυχια? Ποσες βλαστοκυστες ειχες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...