Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Neli83 είπε:

Καλησπερα!! Δεν εχω αποψη για το κεντρο που πηγες..θα σου προτεινα να κλεισεις μερικα ραντεβου και σε αλλους.ειναι σημαντικο στη φαση που ειμαστε να νιωθουμε ασφαλεια..οσο για τις τιμες που σου ειπαν τα ιδια ποσα ακριβως εχω συμφωνησει κ εγω.σημερα με πηραν και μου ειπαν οτι πηραν 10 ωαρια και θα μιλαμε καθημερινα για την εξελιξη τους..ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και να ξεχασεις οσα εχεις περασει!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα..υπομονη μεχρι την Τριτη..ξεκουρασου και σκεψου θετικα!

Σε ευχαριστω πολυ. Ευχομαι ολα να σου πανε καλα

1 hour ago, chitaneta είπε:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Αν δεν νιώθεις εμπιστοσύνη στο κέντρο που είσαι, καλύτερα να ψάξεις κι αλλού πριν ξεκινήσεις και μετά βλέπεις.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα όπου και να διαλέξεις

πρίν από 55 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλώς ήρθες!!! Κοίτα αν κάτι δεν σου άρεσε και ένιωσες αμήχανα όπως κατάλαβα κάνε ραντεβού και με άλλους γιατρούς. Δεν πρέπει να μας μένει καμία αμφιβολία κ το κυριότερο για εμένα να απαντώνται όλες οι απορίες μας. Τα χρήματα πάνω κάτω είναι τα ίδια παντού (η δωρεά είναι πανάκριβη). 

Δες κ άλλους κορίτσιου. Σίγουρα κάποιος θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Εδώ είμαστε να μιλάμε για ότι μας απασχολεί και να στηρίζουμε η μία την αλλη

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ. Καποια στιγμη ειχα ενα πολυ κοντινο μου προσωπο που αντιμετωπιζε προβληματα εθισμου και για να μπορεσω να το βοηθησω ειχα παει και ειχα παρακολουθησει ομαδες αυτοβοηθειας. Ειναι ομαδες που δεν υπαρχει καποιος ειδικος απλα ειναι ατομα που εχουν το ιδιο προβλημα και ο καθενας καταθετει την δικη του ιστορια. Κανεις δεν κρινει τον αλλον.  Απλα ακους τους αλλους και τις ιστοριες του και μεσα απο αυτο και δουλευοντας με τον εαυτο σου βρισκεις αυτο που κανει για σενα. Αυτο λοιπον ειναι και αυτη εδω η ενοτητα.

θα δωσω λοιπον λιγο χρονο να μου φυγει η πρωτη κρυαδα και θα δω τι θα κανω. 

Και παλι σας ευχαριστω πολυ 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

3 hours ago, KaterinaDimi said:

Ναι στην Αθηνα πηγα

Η υπευθυνη τωρα ειναι η ανν αθαν. Ο γιατρο εχει επαφη και εχει ενημερωση για την ολη διαδικασια. Ως προς την επιλογη της δοτριας δεν εχει. Μαλιστα σε κουβεντα που ειχα μαζι του μου εξηγησε οτι εχει βαλει ορια και συγκεκριμενα πραγματα που πρεπει να τηρουνται σε δικους του. Ενα απο αυτα ειναι ο αριθμος των ωριμων ωαριων ο οποιος δεν μπορει να ειναι κατω απο 10. Τωρα ως προς τις βλαστοκυστες εγω δεν εθεσα καποιο θεμα. Μιλησα καθαρα για την ολη αντιμετωπιση που ειχα. 

Σε τι φαση εισαι τωρα; Βρεθηκε δοτρια;

Αλλη ειναι. Ειναι καλυτερη απο την Αν-Μαρ. Και σε εμενα δεν ασχοληθηκε με την επιλογη της δοτριας  , οσο κσι να τον παρακαλεσα. Εμενα μου ειχαν πει 10ωριμα  ωαρια και οταν μου εδωσαν 9 και παραπονεθηκα στο Σφακ μου ειπε  οτι ειναι στα πλαισια της συμφωνιας του 3-4 βλαστοκυστες τελικα και ειμαστε οκ με τα 9 ωριμα ωαρια

2 hours ago, chitaneta said:

Και η βιοψία μέσω υστεροσκόπησης, είναι κάτι αντίστοιχο με ngs;

Και στο endometriome βιοψια γινεται και η μεθοδος  εξετασης του δειγματος ειναι μοριακη. Τωρα σε μια απλη βιοψια που γινεται ιστολογικη εξεταση νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα να μη φανει η φλεγμονη. Βεβαια ο γιατρος λογικα.. θα τη δει.

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια λυστε μου μια απορια...ποσο πρεπει να ειναι η προγεστερονη μετα την χοριακη? Εμενα ηταν 16 κ μετα απο 2 μερες 14...τι σημαινει αυτο,? Και με αυξηση σε δοση προγεστερονης μπορει να φερει επιθυμητα αποτελεσματα? Ψαχνω να βρω τι εφταιξε...

12 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Γεια σας κοριτσια! Εχω να σας γραψω απο τον μαιο που ηταν  Κ η πρωτη μηδενικη εμβρυομεταφορα μου..παρ ολο που  σας παρακολουθω συχνα ..

Την προηγουμενη δευτερα πραγματοποιησα την δευτερη εμβρυομεταφορα μου αφου ειχα ηδη ακυρωσει ενα κυκλο μεσα στον ιουλιο λιγο παλι πριν την εμβρυομεταφορα...

Πιο τυχερη αυτη την φορα.πηρα  θετικη χοριακη 65...αλλα σημερα στην επαναληπτικη ειχε παει μονο 77...αρα δεν ελπιζουμε σε πολλα...κ δινουμε μια τελευταια ευκαιρια ως την τριτη κανοντας κ μια τριτη χοριακη...

Παλι απογοητευση κ δεν ξερω τι φταιει...απο το καλοκαιρι κ μετα εχω ταχυκαρδια κ φτερουγισματα,κ δεν το εψαξα ειναι αληθεια ..μπορει μια αρυθμια του θυροειδή να ευθυνεται?  Οι ορμονικες ομως δεν θα ταν επηρεασμενες?

Κούκλα μου εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα! Και να μείνεις εδώ να μας τα λες!

12 ώρες πρίν, KaterinaDimi είπε:

Καλησπερα και απο μενα. Σας διαβαζω εδω και παρα πολυ καιρο. Διαβασα ολα τα μηνυματα σας απο την αρχη μεχρι και σημερα. Ηθελα πρωτα να τα διαβασω ολα και μετα να σας γραψω. Μετα απο 6 εμβρυομεταφορες με 5 αρνητικα αποτελεσματα και ενα θετικο που ομως σταματησε στην 9η εβδομαδα (η πιο τραγικη εμπειρια για εμενα σε ολο αυτο τα ταξιδι της εξωσωματικης που εχω κανει μεχρι σημερα) μπαινω και εγω στο μονοπατι της δωρεας. Σημερα εκανα και το πρωτο μου ραντεβου με το ιακε. Σε γενικες γραμμες δεν εμεινα και πολυ ενθουσιασμενη. Μου ειπαν για 8-10 ωριμα ωαρια και 3-5 βλαστοκυστες. Επισης το κοστος που μου ειπαν μου φανηκε υψηλο 5300 και 1500 η  καθε επομενη εβρυομεταφορα. Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οι μη ολοκληρωμες απαντησεις της υπευθυνης σε καποιες ερωτησεις μου. Σαν να προσπαθουσε να τις αποφυγει. Ηξερα ή μαλλον θεωρουσα οτι το μονοπατι αυτο της δωρεας ειναι δυσκολο αλλα πραγματικα δεν το περιμενα τοσο δυσκολο. Αληθεια σας θαυμαζω ολες οσες το εχετε κανει. Εδω και μια ωρα που τελειωσω απο το ραντεβου τα συναισθηματα μου κανουν παρτυ. Φοβος, αγωνια, αρνηση, πονος θλιψη για το μωρο που εχασα ( αυτη η εικονα πιστευω θα με ακολουθει μια ζωη). Προσπαθω και πρεπει να βρω το κουραγιο αλλα αυτη την στιγμη απλα νιωθω πολυ αδυναμη και ευαλωτη.

σας ευχαριστω που υπαρχετε και παιρνουμε δυναμη απο εσας. Και το λεω για ολες τις κοπελες που υπαρχουν μεσα σε αυτο το forum

Είχα κι εγώ μια αντίστοιχη εμπειρία... στις 9 εβδομάδες σταμάτησε η καρδούλα... αυτο ηταν που μου έδωσε την σπρωξιά που χρειαζόμουν κι αποφάσισα να προχωρήσω σε δωρεά...

Μην το βάζεις κάτω!!

Υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί και άλλα αξιόλογα κέντρα!

Μην χάνεις την ελπιδα σου! Κάνε κι άλλα ραντεβου με γιατρούς! Και ας χαλάσεις 200-300 ευρω παραπάνω! Χαλάλι! Υπάρχουν γιατροι λεπτολογοι που δίνουν περισσότερες βλαστοκυστες και η αντιμετώπιση είναι άμεση και ανθρώπινη! Και το συνολικο κόστος μικρότερο από αυτό που αναφέρεις. 

Μην χάνεις την πίστη και υον ενθουσιασμό σου!!

Εγω τα κατάφερα με την πρωτη με έναν τέτοιο γιατρο, μπορείς κι εσύ!

• Μου αρέσει 4

5 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Κούκλα μου εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα! Και να μείνεις εδώ να μας τα λες!

Είχα κι εγώ μια αντίστοιχη εμπειρία... στις 9 εβδομάδες σταμάτησε η καρδούλα... αυτο ηταν που μου έδωσε την σπρωξιά που χρειαζόμουν κι αποφάσισα να προχωρήσω σε δωρεά...

Μην το βάζεις κάτω!!

Υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί και άλλα αξιόλογα κέντρα!

Μην χάνεις την ελπιδα σου! Κάνε κι άλλα ραντεβου με γιατρούς! Και ας χαλάσεις 200-300 ευρω παραπάνω! Χαλάλι! Υπάρχουν γιατροι λεπτολογοι που δίνουν περισσότερες βλαστοκυστες και η αντιμετώπιση είναι άμεση και ανθρώπινη! Και το συνολικο κόστος μικρότερο από αυτό που αναφέρεις. 

Μην χάνεις την πίστη και υον ενθουσιασμό σου!!

Εγω τα κατάφερα με την πρωτη με έναν τέτοιο γιατρο, μπορείς κι εσύ!

Καλημερα. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια υποστηριξης. Εδω και 7 χρονια αυτο προσπαθω. Να μην το βαλω κατω. Σε καθε αναποδια ελεγα σηκω μπορεις. Και το εκανα. Τωρα οι αντοχες μου μαλλον με αφηνουν. Ερχεται συνεχεια στο μυαλο μου η εικονα του. Γιατι απλα εφυγε στα χερια μου. Το ειδα. Αχ δεν μπορω ουτε να το γραψω ποναει. 

Παντως σε ευχαριστω πολυ. Ευχομαι ολα να σου πανε καλα. Εσυ σε ποιο κεντρο εισαι;

Διαφημίσεις

1 hour ago, KaterinaDimi είπε:

Καλημερα. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια υποστηριξης. Εδω και 7 χρονια αυτο προσπαθω. Να μην το βαλω κατω. Σε καθε αναποδια ελεγα σηκω μπορεις. Και το εκανα. Τωρα οι αντοχες μου μαλλον με αφηνουν. Ερχεται συνεχεια στο μυαλο μου η εικονα του. Γιατι απλα εφυγε στα χερια μου. Το ειδα. Αχ δεν μπορω ουτε να το γραψω ποναει. 

Παντως σε ευχαριστω πολυ. Ευχομαι ολα να σου πανε καλα. Εσυ σε ποιο κεντρο εισαι;

Επειδή έχεις πονέσει πολύ, το αξίζεις το θαύμα ακόμη παραπάνω!

Το δικαιούσαι!!

Και θα δεις που θα έρθει!! Τόσες κοπέλες εδώ μπορούν να στο επιβεβαιώσουν!!

Ξέχασε τα παλιά,  τώρα με την δωρεά θα παίξεις με άλλα δεδομένα !!

Έχε πίστη! Εγώ μετά την παλίνδρομη στην 9η εβδομαδα (που αποδείχτηκε ότι οφείλονταν σε τρισωμια) το φιλοσόφησα! Ειπα, δεν έχει νοημα να προσπαθώ με τα δικά μου,  θέλω ένα υιγες παιδί,  να μην φοβάμαι την κάθε εξέταση, (την αυχενική,  την β επιπέδου κλπ), να ξέρω ότι παίζω με τις καλύτερες πιθανότητες, κι ας μην έχει δικό μου γενετικό υλικό!

Σπουδαία τα λάχανα!

Έτσι αποφάσισα την δωρεά! 

Γιατρός μου είναι ο Κουρτ... εκείνος είχε την πλήρη παρακολούθηση,  για εμβρυομεταφορα συνεργάζεται με το Μητέρα και με το Ιασώ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , athinaida είπε:

Το δικαιούσαι!!

Έχε πίστη! Εγώ μετά την παλίνδρομη στην 9η εβδομαδα (που αποδείχτηκε ότι οφείλονταν σε τρισωμια) το φιλοσόφησα! Ειπα, δεν έχει νοημα να προσπαθώ με τα δικά μου,  θέλω ένα υιγες παιδί,  να μην φοβάμαι την κάθε εξέταση, (την αυχενική,  την β επιπέδου κλπ), να ξέρω ότι παίζω με τις καλύτερες πιθανότητες, κι ας μην έχει δικό μου γενετικό υλικό!

Σπουδαία τα λάχανα!

Γιατρός μου είναι ο Κουρτ... εκείνος είχε την πλήρη παρακολούθηση,  για εμβρυομεταφορα συνεργάζεται με το Μητέρα και με το Ιασώ. 

Ναι μετα απο την αποτυχια καπως ετσι το σκεφτηκα και εγω. Οτι με την δωρεα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα και ουτε που με νοιαζει αν θα μου μοιαζει. Να ειναι καλα θελω. Πραγματικα σας θαυμασω ολες σας για το κουραγιο και την απιστευτη δυναμη που εχετε. 

Το ΙΑΣΩ το εχω φαει με το κουταλι. 3 χρονια εκει μεσα καθε μηνα τους εμαθα ολους. 

Τωρα οσο για τον Κουρτ ναι εχω διαβασει και απο αλλα κοριτσια εδω μεσα και σκεφτομαι να παω.

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια λυστε μου μια απορια...ποσο πρεπει να ειναι η προγεστερονη μετα την χοριακη? Εμενα ηταν 16 κ μετα απο 2 μερες 14...τι σημαινει αυτο,? Και με αυξηση σε δοση προγεστερονης μπορει να φερει επιθυμητα αποτελεσματα? Ψαχνω να βρω τι εφταιξε...

Επειδή έχω πρόσφατη εμπειρία - στη δεύτερη χοριακή που έκανα (σωστοί διπλασιασμοί) έκανα και μέτρηση προγεστερόνης και ήταν 9,21. Να σημειώσω ότι έπαιρνα ήδη 2 utrogestan κολπικά και μια prolutex ημερησίως. Έπαθα πανικό αλλά η γιατρός μου δεν αντέδρασε καθόλου κι αποφάσισα να την εμπιστευτώ. Πέρασαν 2 εβδομάδες περίπου, έκανα τον πρώτο υπέρηχο (6+1), ακούσαμε καρδιές και την ρώτησα για την προγεστερόνη. Μου απάντησε ότι τα κολπικά υπόθετα δεν αποτυπώνονται στη μέτρηση του αίματος αλλά μας καλύπτουν, και για το λόγο αυτό δεν ανησυχεί. Δύο ημέρες αργότερα, είχα λίγο ροζ αίμα και μου αύξησε τα utrogestan από 2 σε 3. Έκτοτε όλα καλά - έχω δρόμο βέβαια. Οπότε, αφ'ενός η προγεστερόνη από μόνη της ως μέτρηση δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι, αφ' ετερου φαίνεται ότι προχωρούν σε αύξηση δόσης (εφόσον δεν είσαι στο μέγιστο) όταν οι χοριακές είναι καλές και υπάρχει κάποια αιμόρροια... αυτά κατάλαβα τουλάχιστον.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , Catalina2 είπε:

Επειδή έχω πρόσφατη εμπειρία - στη δεύτερη χοριακή που έκανα (σωστοί διπλασιασμοί) έκανα και μέτρηση προγεστερόνης και ήταν 9,21. Να σημειώσω ότι έπαιρνα ήδη 2 utrogestan κολπικά και μια prolutex ημερησίως. Έπαθα πανικό αλλά η γιατρός μου δεν αντέδρασε καθόλου κι αποφάσισα να την εμπιστευτώ. Πέρασαν 2 εβδομάδες περίπου, έκανα τον πρώτο υπέρηχο (6+1), ακούσαμε καρδιές και την ρώτησα για την προγεστερόνη. Μου απάντησε ότι τα κολπικά υπόθετα δεν αποτυπώνονται στη μέτρηση του αίματος αλλά μας καλύπτουν, και για το λόγο αυτό δεν ανησυχεί. Δύο ημέρες αργότερα, είχα λίγο ροζ αίμα και μου αύξησε τα utrogestan από 2 σε 3. Έκτοτε όλα καλά - έχω δρόμο βέβαια. Οπότε, αφ'ενός η προγεστερόνη από μόνη της ως μέτρηση δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι, αφ' ετερου φαίνεται ότι προχωρούν σε αύξηση δόσης (εφόσον δεν είσαι στο μέγιστο) όταν οι χοριακές είναι καλές και υπάρχει κάποια αιμόρροια... αυτά κατάλαβα τουλάχιστον.

Το ίδιο ακριβώς για την προγεστερόνη μου είχε πει κ ο δικός μου γιατρός.δεν αποτυπώνονται όλα τα φάρμακα στο αίμα.τον εμπιστεύτηκα κ ειμαι στον 8ο..

1 hour ago, athinaida είπε:

Το δικαιούσαι!!

Σπουδαία τα λάχανα!

Ακριβώς σαν να μιλάω εγώ ένιωσα.. Για ολες τιςφοβιες μου κ αν θα βγει αυτή η εξέταση καλή κ αν θα βγει η άλλη κ δώστου καρδιοχτυπι..πήγα με δωρεά κ ηρέμησα.. Είναι αλλιώς τα πράγματα εκεί.. πας με άλλα δεδομένα.οπως τα είπες ακριβώς κοριτσάρα μου...

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Catalina2 είπε:

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου!η αληθεια ειναι οτι  Κολπικα τις παιρνω συν μια ενεση που τωρα γινανε 2..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμένα, μια καλή φίλη που πρότεινε να έρθω εδώ στην παρέα αυτή, εγω λοιπόν προχωράω για δανεικα ωαρια, λοιπόν την μια ημέρα είμαι πολύ καλά την επόμενη είμαι πολύ χάλια, σκεφτομε διαφορά, δεν ξέρω εάν εσείς πριν μπείτε στην διαδικασία αυτήν σκεφτόσασταν διαφορά η μήπως είμαι η μοναδική!!! Τώρα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό τι σχέση θα έχει το παιδι με δανεικο ωαριο με του αδερφού μ το παιδι,; μήπως αρχίζω τρελαινομε βοηθεστ με βρε κορίτσια; 

πρίν από 18 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Γειά σας και από εμένα, μια καλή φίλη που πρότεινε να έρθω εδώ στην παρέα αυτή, εγω λοιπόν προχωράω για δανεικα ωαρια, λοιπόν την μια ημέρα είμαι πολύ καλά την επόμενη είμαι πολύ χάλια, σκεφτομε διαφορά, δεν ξέρω εάν εσείς πριν μπείτε στην διαδικασία αυτήν σκεφτόσασταν διαφορά η μήπως είμαι η μοναδική!!! Τώρα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό τι σχέση θα έχει το παιδι με δανεικο ωαριο με του αδερφού μ το παιδι,; μήπως αρχίζω τρελαινομε βοηθεστ με βρε κορίτσια; 

με τ αδερφου σ το παιδι θα είναι πρωτα ξαδέρφια...δεν βρίσκω κατι να αλλαξει σε αυτο..οπως ειναι  κ η δικια μ κορη με την κορη τ αδερφού  μ....κυταρρο παιρνεις απο τα δανεικα ....το παιδι ειναι κ θα είναι δικο σ στον αιωνα τον απαντα....εσυ θα το τρεφεις εσυ θα το μαθεις εσυ θα το κουβαλας εσυ θα τα κανεις ολα....μανα θα σαι εσυ κ μονο εσυ...η αλλη κοπελα δεν εχει σχεση κ ουτε θα εχει ποτε στην ζωη σ....προσπαθησε να ηρεμησεις κ θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα ολα αυτα....σε φιλω καλως ηρθες κ επισημα στν οικογένεια μας με τα χρυσά αυγα....

υγ.γυρνα πισω στις σελιδες κ διαβασε ιστοριες να δεις πως οι σκέψεις θα καταλαγιασουν κ θα ηρεμησεις κ εσυ...

• Μου αρέσει 6

Χριστίνα εγώ δεν τα κατάφερα ούτε με δανεικά, νόμιζα πώς ήταν η εύκολη λύση στο θέμα μου, αντίθετα τόν τελευταίο χρόνο πέρασα τα χειρότερα, εγώ ήθελα ένα παιδί να του δώσουμε αγάπη και ευτυχία σε αυτόν τόν παράξενο κόσμο!!,δεν σκεφτήκαμε στιγμή αν θα είναι βιολογικό δικό μου, δυστυχώς απέτυχε το όνειρο και με δανεικά , σκεφτόμαστε αν μας το επιτρέψει η πολιτεία να υιοθετήσουμε ένα παιδί όχι μωρό ,ας είναι και μεγαλύτερο σε ηλικία , σού εύχομαι να σου πάνε όλα καλά , ένα παιδί θέλει μόνο αγάπη , δυστυχώς με αυτά πού βλέπουμε καθημερινά τα παιδιά δεν την έχουν και είναι όλο μίσος και βία!! πάρε την απόφαση σού και μεγάλωσε την οικογένεια σού σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να πετύχεις!!

Έχεις δίκιο κοριτσάκι μ, δεν ξέρω το πρόβλημα σου αλλά θ το σεβαστώ οποίο κι αν είναι, έχεις απευθυνθεί σε διάφορα κέντρα και στο είπαν; ότι είναι δύσκολο; πραγματικά με έχεις συγκινήσει, τελικά υπάρχουν Πράγματα που δεν γνωρίζω και δεν πάει και το μυαλό μου, και ίσως εγώ τελικά να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό, να ευχαριστήσω και εσένα κοριτσάκι μου, και ειλικρινά μέσα από τα βαθύ της ψυχής μου ευχομε να σου πάνε όλα μα όλα καλά, 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...