Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

35 minutes ago, KaterinaDimi said:

Rafaela σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη. Δεν εχω βρει ακομα πως κανω απαντηση πανω στο μηνυμα σου. Τι μου προκαλεσε φοβο εεε!!!

1) η μη σαφης απαντησεις στα ερωτηματα μου

2) η ολη ενημερωση ηταν σαν να μου εκαναν μια ανακοινωση. Σαν να ειχε μπροστα ενα χαρτι και απλα μου το διαβαζαν

3) οτι σηκωθηκε να φυγει απο την συναντηση χωρις καν να ρωτησει αν εχω κατι αλλο να ρωτησω

4) το οτι , ενω εκει πηγα απο τον γιαρτο μου τον οποιο εμπιστευομαι, το ολο κλιμα εκει με εκανε να νιωσω οτι πρεπει ολα τα τα κοιταξω απο την αρχη. 

Και η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη επειδη το ενιωσα οτι κατα την διαρκεια της συναντησης ψυχικα και συναισθηματικα απομακρυνομουν, προσπαθησα να γινω πιο φιλικη και πιο αμεση αλλα δεν βρηκα ανταποκριση

Ποια ητανε η υπευθυνη της ενημερωσης;Οταν πηγα εγω ητανε η Αν-Μαρ.. Μετα αλλαξε και ητανε μια που μου φανηκε πιο καλη,συνεργαστηκα ελαχιστα ομως μαζι της

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, MaryH είπε:

Kαλησπερα!Αν θυμαμαι καλα στη θεσσαλονικη εκανες τις προσπαθειες σου? Περιμενε και την τριτη χοριακη να δεις πως θα παει.

Οχι οι ταχυκαρδιες δεν ευθυνονατια για μη εμφυτευση, κι εγω ειχα.Αν στις εξετασεις ο θυροειδης ειναι οκ δεν εχεις θεμα μ αυτο

Καλησπερα! Σε ποιο Ιακεντρο πηγες , στη Αθηνα? Αν εχεις αμφιβολιες, ψαξε για αλλο κεντρο.Ο πονος για το εμβρυακι που χαθηκε, θα φυγει οταν μεινεις εγκυος κι εστιασεις στο νεο μωρο σου. Στο λεω γιατι το εχω βιωσει κι εγω

Ναι στην Αθηνα πηγα

πρίν από 26 λεπτά , Villi είπε:

Σίγουρα ειναι πιο καλή η σημερινή με διαφορα. Δεν θυμάμαι το ονομα της κοπέλας που ειναι τωρα 

πρίν από 31 λεπτά , anoulious είπε:

Ποια ητανε η υπευθυνη της ενημερωσης;Οταν πηγα εγω ητανε η Αν-Μαρ.. Μετα αλλαξε και ητανε μια που μου φανηκε πιο καλη,συνεργαστηκα ελαχιστα ομως μαζι της

Η υπευθυνη τωρα ειναι η ανν αθαν. Ο γιατρο εχει επαφη και εχει ενημερωση για την ολη διαδικασια. Ως προς την επιλογη της δοτριας δεν εχει. Μαλιστα σε κουβεντα που ειχα μαζι του μου εξηγησε οτι εχει βαλει ορια και συγκεκριμενα πραγματα που πρεπει να τηρουνται σε δικους του. Ενα απο αυτα ειναι ο αριθμος των ωριμων ωαριων ο οποιος δεν μπορει να ειναι κατω απο 10. Τωρα ως προς τις βλαστοκυστες εγω δεν εθεσα καποιο θεμα. Μιλησα καθαρα για την ολη αντιμετωπιση που ειχα. 

πρίν από 46 λεπτά , Villi είπε:

Κι εγω απο το 2014 παλεύω. Θα σου πω εγώ πως ένιωσα.. εγώ δεν αισθάνθηκα ασάφεια στις απαντήσεις της, βέβαια όταν πρωτοπήγα στο Ιακ ηταν υπεύθυνη ένα άλλο βουρλο, οποτε η σημερινή κοπέλα ηταν για εμασ μια ευχάριστη αλλαγή. Την προηγουμενη  ειχα κοντέψει να τη δείρω. Τώρα για τον αριθμό των βλαστοκυστων νομίζω οτι κανενας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πόσες θα ειναι.. έτσι νομίζω εγω όμως,  μπορεί και να κάνω λάθος γιατι δεν πηγα αλλου. Εμενα αυτό που με ενοχλούσε και με ενοχλεί ακόμα ειναι το ποσο αποκομμένος ειναι ο γιατρός απο την όλη διαδικασία της δωρεάς, δεν εμπλέκεται πουθενά. Ξαφνικά έχεις να κανεις με άλλους, οχιτο γιατρό που εμπιστεύεσαι.

Σε τι φαση εισαι τωρα; Βρεθηκε δοτρια;

πρίν από 30 λεπτά , KaterinaDimi είπε:

Ναι στην Αθηνα πηγα

Η υπευθυνη τωρα ειναι η ανν αθαν. Ο γιατρο εχει επαφη και εχει ενημερωση για την ολη διαδικασια. Ως προς την επιλογη της δοτριας δεν εχει. Μαλιστα σε κουβεντα που ειχα μαζι του μου εξηγησε οτι εχει βαλει ορια και συγκεκριμενα πραγματα που πρεπει να τηρουνται σε δικους του. Ενα απο αυτα ειναι ο αριθμος των ωριμων ωαριων ο οποιος δεν μπορει να ειναι κατω απο 10. Τωρα ως προς τις βλαστοκυστες εγω δεν εθεσα καποιο θεμα. Μιλησα καθαρα για την ολη αντιμετωπιση που ειχα. 

Σε τι φαση εισαι τωρα; Βρεθηκε δοτρια;

Πολυ χαίρομαι για τα όρια που έβαλε ο γιατρός, δεν το ήξερα, αυτό είναι πολυ ευχάριστο. Εγώ βέβαια πήρα εννιά ωάρια αλλα τελοσ πάντων , τι εννέα  τι δέκα, το θέμα ειναι να ειναι καλα και να δώσουν εγκυμοσύνη. Και δότρια βρέθηκε, και ετ εχω κανει και έχω αποτύχει. 

πρίν από 20 λεπτά , Villi είπε:

Πολυ χαίρομαι για τα όρια που έβαλε ο γιατρός, δεν το ήξερα, αυτό είναι πολυ ευχάριστο. Εγώ βέβαια πήρα εννιά ωάρια αλλα τελοσ πάντων , τι εννέα  τι δέκα, το θέμα ειναι να ειναι καλα και να δώσουν εγκυμοσύνη. Και δότρια βρέθηκε, και ετ εχω κανει και έχω αποτύχει. 

Ααα εσυ εχεις προχωρησει πολυ. Συγνωμη που δεν θυμαμαι και σε ρωταω αλλα σημερα εχω παθει ενα μπλακουτ. Σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να τα καταφερεις και να πανε ολα οχι απλα καλα αλλα τελεια

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 10/11/2021 at 9:43 ΠΜ, anoulious είπε:

Καλημερα να απαντησω και εγω που εχω κανει και τα δυο πολλακις ? Ο Νικας βλεπει με μικροσκοπιο τις αλλοιωσεις των ιστων της μητρας λογω φλεγμονης, το ngs  σου προσδιοριζει ποια μικροβια και σε  τι ποσοστο βρισκει στη μητρα καθως και το ποσοστο  των γαλακτοβακιλων με μοριακη μεθοδο. Το μειονεκτημα ειναι οτι μπορει να βλεπει κουφαρια μικροβιων και να τα εντοπιζει ως μικροβια.. Σε εμενα δε συνεβει αυτο. Οταν καθαρισα φανηκε.Με την υστεροσκοπηση ο γιατρος βλεπει με το ματι τη φλεγμονη ,οποτε ειναι αρκετα υποκειμενικη εξεταση.Και για το εξηγησω σε εμενα με φουλ φλεγμονη και λογω του ανοσολογικου μου θεματος, κορυφαιοι γιατροι οπως ο Μαστμ..με υστεροσκοπηση δεν ειδαν τιποτα!

Και η βιοψία μέσω υστεροσκόπησης, είναι κάτι αντίστοιχο με ngs;

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

καλησπέρα σ..καλως ηρθες στην οικογένεια μας με τα χρυσά  αυγα..  πως εισαι??? τι ειναι αυτο που σε ξενισε πιο πολυ το κεντρο που πηγες??? τι δεν σ αρεσε κ σ προκαλεψε  φοβο??? ( εδω θελω να σταθω εγω) αν θεςμας λες...ειναι  δυσκολο  το μονοπατι της δωρεας ναι αλλα με πείσμα κ θελήσει ολα γινονται.ιες να μοιραστεις τις σκεψεις σ μαζι μας??? να σε βοηθήσουμε οπου μπορούμε...κ επισης άλλαξε κέντρο κ γιατρο να πάρεις κ άλλη γνώμη για την δωρεα...τα φιλια μ

καλως την κ παλι την φιλη μας...τι κανεις αγαπη μ??? ελπίζω νς πάνε ολα καλα κ να ανέβει  κ αλλο η χοριακη σ.η παναγια μαζι σ.ο γιατρός σ τι λεει για ολο αυτο??? 

Γεια σου @Rafaelatarzan..τι να κανω...καλα δεν θα το λεγα οτι ειμαι...το προσπαθω..η γιατρος μου ειπε οτι δεν παει καλα οπως θα ηθελε ...αλλα να δωσουμε μια τελευταια ευκαιρια..κ μου αυξησε τις prolutex απο 1 σε 2 την μερα..αυτα...:-( 

πρίν από 19 λεπτά , KaterinaDimi είπε:

Ααα εσυ εχεις προχωρησει πολυ. Συγνωμη που δεν θυμαμαι και σε ρωταω αλλα σημερα εχω παθει ενα μπλακουτ. Σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να τα καταφερεις και να πανε ολα οχι απλα καλα αλλα τελεια

Και σε εσένα πολύ καλή επιτυχία. Μην στεναχωριέσαι για τίποτα, κοιτα μπροστά. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, MaryH είπε:

Kαλησπερα!Αν θυμαμαι καλα στη θεσσαλονικη εκανες τις προσπαθειες σου? Περιμενε και την τριτη χοριακη να δεις πως θα παει.

Οχι οι ταχυκαρδιες δεν ευθυνονατια για μη εμφυτευση, κι εγω ειχα.Αν στις εξετασεις ο θυροειδης ειναι οκ δεν εχεις θεμα μ αυτο

Καλησπερα! Σε ποιο Ιακεντρο πηγες , στη Αθηνα? Αν εχεις αμφιβολιες, ψαξε για αλλο κεντρο.Ο πονος για το εμβρυακι που χαθηκε, θα φυγει οταν μεινεις εγκυος κι εστιασεις στο νεο μωρο σου. Στο λεω γιατι το εχω βιωσει κι εγω

Γεια σου @MaryH.πολυ καλα θυμασαι ναι θεσσαλονικη! 

2 ώρες πρίν, KaterinaDimi είπε:

Καλησπερα και απο μενα. Σας διαβαζω εδω και παρα πολυ καιρο. Διαβασα ολα τα μηνυματα σας απο την αρχη μεχρι και σημερα. Ηθελα πρωτα να τα διαβασω ολα και μετα να σας γραψω. Μετα απο 6 εμβρυομεταφορες με 5 αρνητικα αποτελεσματα και ενα θετικο που ομως σταματησε στην 9η εβδομαδα (η πιο τραγικη εμπειρια για εμενα σε ολο αυτο τα ταξιδι της εξωσωματικης που εχω κανει μεχρι σημερα) μπαινω και εγω στο μονοπατι της δωρεας. Σημερα εκανα και το πρωτο μου ραντεβου με το ιακε. Σε γενικες γραμμες δεν εμεινα και πολυ ενθουσιασμενη. Μου ειπαν για 8-10 ωριμα ωαρια και 3-5 βλαστοκυστες. Επισης το κοστος που μου ειπαν μου φανηκε υψηλο 5300 και 1500 η  καθε επομενη εβρυομεταφορα. Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οι μη ολοκληρωμες απαντησεις της υπευθυνης σε καποιες ερωτησεις μου. Σαν να προσπαθουσε να τις αποφυγει. Ηξερα ή μαλλον θεωρουσα οτι το μονοπατι αυτο της δωρεας ειναι δυσκολο αλλα πραγματικα δεν το περιμενα τοσο δυσκολο. Αληθεια σας θαυμαζω ολες οσες το εχετε κανει. Εδω και μια ωρα που τελειωσω απο το ραντεβου τα συναισθηματα μου κανουν παρτυ. Φοβος, αγωνια, αρνηση, πονος θλιψη για το μωρο που εχασα ( αυτη η εικονα πιστευω θα με ακολουθει μια ζωη). Προσπαθω και πρεπει να βρω το κουραγιο αλλα αυτη την στιγμη απλα νιωθω πολυ αδυναμη και ευαλωτη.

σας ευχαριστω που υπαρχετε και παιρνουμε δυναμη απο εσας. Και το λεω για ολες τις κοπελες που υπαρχουν μεσα σε αυτο το forum

Καλησπερα!! Δεν εχω αποψη για το κεντρο που πηγες..θα σου προτεινα να κλεισεις μερικα ραντεβου και σε αλλους.ειναι σημαντικο στη φαση που ειμαστε να νιωθουμε ασφαλεια..οσο για τις τιμες που σου ειπαν τα ιδια ποσα ακριβως εχω συμφωνησει κ εγω.σημερα με πηραν και μου ειπαν οτι πηραν 10 ωαρια και θα μιλαμε καθημερινα για την εξελιξη τους..ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και να ξεχασεις οσα εχεις περασει!!

2 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Γεια σας κοριτσια! Εχω να σας γραψω απο τον μαιο που ηταν  Κ η πρωτη μηδενικη εμβρυομεταφορα μου..παρ ολο που  σας παρακολουθω συχνα ..

Την προηγουμενη δευτερα πραγματοποιησα την δευτερη εμβρυομεταφορα μου αφου ειχα ηδη ακυρωσει ενα κυκλο μεσα στον ιουλιο λιγο παλι πριν την εμβρυομεταφορα...

Πιο τυχερη αυτη την φορα.πηρα  θετικη χοριακη 65...αλλα σημερα στην επαναληπτικη ειχε παει μονο 77...αρα δεν ελπιζουμε σε πολλα...κ δινουμε μια τελευταια ευκαιρια ως την τριτη κανοντας κ μια τριτη χοριακη...

Παλι απογοητευση κ δεν ξερω τι φταιει...απο το καλοκαιρι κ μετα εχω ταχυκαρδια κ φτερουγισματα,κ δεν το εψαξα ειναι αληθεια ..μπορει μια αρυθμια του θυροειδή να ευθυνεται?  Οι ορμονικες ομως δεν θα ταν επηρεασμενες?

Ευχομαι να πανε ολα καλα..υπομονη μεχρι την Τριτη..ξεκουρασου και σκεψου θετικα!

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, KaterinaDimi είπε:

Καλησπερα και απο μενα. Σας διαβαζω εδω και παρα πολυ καιρο. Διαβασα ολα τα μηνυματα σας απο την αρχη μεχρι και σημερα. Ηθελα πρωτα να τα διαβασω ολα και μετα να σας γραψω. Μετα απο 6 εμβρυομεταφορες με 5 αρνητικα αποτελεσματα και ενα θετικο που ομως σταματησε στην 9η εβδομαδα (η πιο τραγικη εμπειρια για εμενα σε ολο αυτο τα ταξιδι της εξωσωματικης που εχω κανει μεχρι σημερα) μπαινω και εγω στο μονοπατι της δωρεας. Σημερα εκανα και το πρωτο μου ραντεβου με το ιακε. Σε γενικες γραμμες δεν εμεινα και πολυ ενθουσιασμενη. Μου ειπαν για 8-10 ωριμα ωαρια και 3-5 βλαστοκυστες. Επισης το κοστος που μου ειπαν μου φανηκε υψηλο 5300 και 1500 η  καθε επομενη εβρυομεταφορα. Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οι μη ολοκληρωμες απαντησεις της υπευθυνης σε καποιες ερωτησεις μου. Σαν να προσπαθουσε να τις αποφυγει. Ηξερα ή μαλλον θεωρουσα οτι το μονοπατι αυτο της δωρεας ειναι δυσκολο αλλα πραγματικα δεν το περιμενα τοσο δυσκολο. Αληθεια σας θαυμαζω ολες οσες το εχετε κανει. Εδω και μια ωρα που τελειωσω απο το ραντεβου τα συναισθηματα μου κανουν παρτυ. Φοβος, αγωνια, αρνηση, πονος θλιψη για το μωρο που εχασα ( αυτη η εικονα πιστευω θα με ακολουθει μια ζωη). Προσπαθω και πρεπει να βρω το κουραγιο αλλα αυτη την στιγμη απλα νιωθω πολυ αδυναμη και ευαλωτη.

σας ευχαριστω που υπαρχετε και παιρνουμε δυναμη απο εσας. Και το λεω για ολες τις κοπελες που υπαρχουν μεσα σε αυτο το forum

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Αν δεν νιώθεις εμπιστοσύνη στο κέντρο που είσαι, καλύτερα να ψάξεις κι αλλού πριν ξεκινήσεις και μετά βλέπεις.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα όπου και να διαλέξεις

πρίν από 44 λεπτά , KaterinaDimi είπε:

Καλώς ήρθες!!! Κοίτα αν κάτι δεν σου άρεσε και ένιωσες αμήχανα όπως κατάλαβα κάνε ραντεβού και με άλλους γιατρούς. Δεν πρέπει να μας μένει καμία αμφιβολία κ το κυριότερο για εμένα να απαντώνται όλες οι απορίες μας. Τα χρήματα πάνω κάτω είναι τα ίδια παντού (η δωρεά είναι πανάκριβη). 

Δες κ άλλους κορίτσιου. Σίγουρα κάποιος θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Εδώ είμαστε να μιλάμε για ότι μας απασχολεί και να στηρίζουμε η μία την αλλη

πρίν από 26 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλησπερα!! Δεν εχω αποψη για το κεντρο που πηγες..θα σου προτεινα να κλεισεις μερικα ραντεβου και σε αλλους.ειναι σημαντικο στη φαση που ειμαστε να νιωθουμε ασφαλεια..οσο για τις τιμες που σου ειπαν τα ιδια ποσα ακριβως εχω συμφωνησει κ εγω.σημερα με πηραν και μου ειπαν οτι πηραν 10 ωαρια και θα μιλαμε καθημερινα για την εξελιξη τους..ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και να ξεχασεις οσα εχεις περασει!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα..υπομονη μεχρι την Τριτη..ξεκουρασου και σκεψου θετικα!

Σε ευχαριστω Νελυ ! :-)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Neli83 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό!! Ελπίζω να γίνουν βλαστοκυστες και τα περισσότερα και κάπου εκεί να κρύβεται το μωράκι η τα μωράκια σου!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...