Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , anoulious είπε:

Καλημερα να απαντησω και εγω που εχω κανει και τα δυο πολλακις ? Ο Νικας βλεπει με μικροσκοπιο τις αλλοιωσεις των ιστων της μητρας λογω φλεγμονης, το ngs  σου προσδιοριζει ποια μικροβια και σε  τι ποσοστο βρισκει στη μητρα καθως και το ποσοστο  των γαλακτοβακιλλων με μοριακη μεθοδο. Το μειονεκτημα ειναι οτι μπορει να βλεπει κουφαρια μικροβιων και να τα εντοπιζει ως μικροβια.. Σε εμενα δε συνεβει αυτο. Οταν καθαρισα φανηκε.Με την υστεροσκοπηση ο γιατρος βλεπει με το ματι τη φλεγμονη ,οποτε ειναι αρκετα υποκειμενικη εξεταση.Και για το εξηγησω σε εμενα με φουλ φλεγμονη και λογω του ανοσολογικου μου θεματος, κορυφαιοι γιατροι οπως ο Μαστμ..με υστεροσκοπηση δεν ειδαν τιποτα!

Ευχαριστω κορίτσι μου! Ήσουν σαφέστατη 

Πως είναι δυνατόν τόσο έντονη φλεγμονή να μην φανεί; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 34 λεπτά , anoulious είπε:

Καλημερα να απαντησω και εγω που εχω κανει και τα δυο πολλακις ? Ο Νικας βλεπει με μικροσκοπιο τις αλλοιωσεις των ιστων της μητρας λογω φλεγμονης, το ngs  σου προσδιοριζει ποια μικροβια και σε  τι ποσοστο βρισκει στη μητρα καθως και το ποσοστο  των γαλακτοβακιλλων με μοριακη μεθοδο. Το μειονεκτημα ειναι οτι μπορει να βλεπει κουφαρια μικροβιων και να τα εντοπιζει ως μικροβια.. Σε εμενα δε συνεβει αυτο. Οταν καθαρισα φανηκε.Με την υστεροσκοπηση ο γιατρος βλεπει με το ματι τη φλεγμονη ,οποτε ειναι αρκετα υποκειμενικη εξεταση.Και για το εξηγησω σε εμενα με φουλ φλεγμονη και λογω του ανοσολογικου μου θεματος, κορυφαιοι γιατροι οπως ο Μαστμ..με υστεροσκοπηση δεν ειδαν τιποτα!

Καλημερα κι απο εμενα. Να ρωτήσω με τη σειρά μου, το endometriome πχ ειναι ngs? Και μπορεί δηλαδή να βρει μικρόβια που δεν υπάρχουν πια; Αν ισχύει αυτό τότε πως αξιολογεί ο γιατρός το αποτέλεσμα; 

1 hour ago, νικηαντωνια81 said:

Ευχαριστω κορίτσι μου! Ήσουν σαφέστατη 

Πως είναι δυνατόν τόσο έντονη φλεγμονή να μην φανεί; 

Ελα ντε! Ακομη δεν το εχω καταλαβει..

1 hour ago, Villi said:

Καλημερα κι απο εμενα. Να ρωτήσω με τη σειρά μου, το endometriome πχ ειναι ngs? Και μπορεί δηλαδή να βρει μικρόβια που δεν υπάρχουν πια; Αν ισχύει αυτό τότε πως αξιολογεί ο γιατρός το αποτέλεσμα; 

Η εξεταση λεγεται endometriome  , ngs ειναι η μοριακη μεθοδος εξετασης που ακολουθειται. Αυτο ειναι ενα μειονεκτημα της εξετασης και ισως αυτος ειναι ο λογος που και η Τσεκουρα πχ δεν πολυπροτεινει μοριακες μεθοδους εξετασης ενδομητριου και το αναφερει αυτο το πιθανο μειονεκτημα.Εμενα λοιμοξιολογος μου το εχει πει. Πραγματικα αν αυτο συμβει δε ξερω πως μπορει να το αξιολογησει ο γιατρος ισως σε συνδυασμο με αλλες εξετασεις,ισως να φανει μια βελτιωση αλλα οχι η πραγματικη... Εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα.

• Ευχαριστώ 1

Επομένως .. για να τα βάλω σε μια τάξη γιατί έχω μπερδευτεί.Το αποτέλεσμα ως προς τα μικρόβια που θα εντοπίσει δεν ειναι σίγουρο. Αρα μένουν οι γαλακτοβακιλοι που φαντάζομαι σε αυτό το κομμάτι ειναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. Και θα πρέπει να το επαναλάβω κάποια στιγμή για να δω αν υπάρχει βελτίωση. Σωστα; 

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Villi είπε:

Εκει όμως πέτυχες, έτσι δεν είναι; Νομίζω παλιότερα που διάβαζα το φόρουμ χωρίς να ειμαι μέλος, αν δεν κάνω λάθος κι εσύ είχες ταλαιπωρηθεί. Σε θυμάμαι γιατι ηταν ωραίο το username :)

σπο ταλαιπωρία αλλο πραμα ασε φιλη....ναι εκει πετυχα κ μαλιστα με την πρωτη...ημουν απο τις τυχερες...

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια! Εχω να σας γραψω απο τον μαιο που ηταν  Κ η πρωτη μηδενικη εμβρυομεταφορα μου..παρ ολο που  σας παρακολουθω συχνα ..

Την προηγουμενη δευτερα πραγματοποιησα την δευτερη εμβρυομεταφορα μου αφου ειχα ηδη ακυρωσει ενα κυκλο μεσα στον ιουλιο λιγο παλι πριν την εμβρυομεταφορα...

Πιο τυχερη αυτη την φορα.πηρα  θετικη χοριακη 65...αλλα σημερα στην επαναληπτικη ειχε παει μονο 77...αρα δεν ελπιζουμε σε πολλα...κ δινουμε μια τελευταια ευκαιρια ως την τριτη κανοντας κ μια τριτη χοριακη...

Παλι απογοητευση κ δεν ξερω τι φταιει...απο το καλοκαιρι κ μετα εχω ταχυκαρδια κ φτερουγισματα,κ δεν το εψαξα ειναι αληθεια ..μπορει μια αρυθμια του θυροειδή να ευθυνεται?  Οι ορμονικες ομως δεν θα ταν επηρεασμενες?

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα και απο μενα. Σας διαβαζω εδω και παρα πολυ καιρο. Διαβασα ολα τα μηνυματα σας απο την αρχη μεχρι και σημερα. Ηθελα πρωτα να τα διαβασω ολα και μετα να σας γραψω. Μετα απο 6 εμβρυομεταφορες με 5 αρνητικα αποτελεσματα και ενα θετικο που ομως σταματησε στην 9η εβδομαδα (η πιο τραγικη εμπειρια για εμενα σε ολο αυτο τα ταξιδι της εξωσωματικης που εχω κανει μεχρι σημερα) μπαινω και εγω στο μονοπατι της δωρεας. Σημερα εκανα και το πρωτο μου ραντεβου με το ιακε. Σε γενικες γραμμες δεν εμεινα και πολυ ενθουσιασμενη. Μου ειπαν για 8-10 ωριμα ωαρια και 3-5 βλαστοκυστες. Επισης το κοστος που μου ειπαν μου φανηκε υψηλο 5300 και 1500 η  καθε επομενη εβρυομεταφορα. Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οι μη ολοκληρωμες απαντησεις της υπευθυνης σε καποιες ερωτησεις μου. Σαν να προσπαθουσε να τις αποφυγει. Ηξερα ή μαλλον θεωρουσα οτι το μονοπατι αυτο της δωρεας ειναι δυσκολο αλλα πραγματικα δεν το περιμενα τοσο δυσκολο. Αληθεια σας θαυμαζω ολες οσες το εχετε κανει. Εδω και μια ωρα που τελειωσω απο το ραντεβου τα συναισθηματα μου κανουν παρτυ. Φοβος, αγωνια, αρνηση, πονος θλιψη για το μωρο που εχασα ( αυτη η εικονα πιστευω θα με ακολουθει μια ζωη). Προσπαθω και πρεπει να βρω το κουραγιο αλλα αυτη την στιγμη απλα νιωθω πολυ αδυναμη και ευαλωτη.

σας ευχαριστω που υπαρχετε και παιρνουμε δυναμη απο εσας. Και το λεω για ολες τις κοπελες που υπαρχουν μεσα σε αυτο το forum

• Μου αρέσει 4

πρίν από 25 λεπτά , KaterinaDimi είπε:

Καλησπερα και απο μενα. Σας διαβαζω εδω και παρα πολυ καιρο. Διαβασα ολα τα μηνυματα σας απο την αρχη μεχρι και σημερα. Ηθελα πρωτα να τα διαβασω ολα και μετα να σας γραψω. Μετα απο 6 εμβρυομεταφορες με 5 αρνητικα αποτελεσματα και ενα θετικο που ομως σταματησε στην 9η εβδομαδα (η πιο τραγικη εμπειρια για εμενα σε ολο αυτο τα ταξιδι της εξωσωματικης που εχω κανει μεχρι σημερα) μπαινω και εγω στο μονοπατι της δωρεας. Σημερα εκανα και το πρωτο μου ραντεβου με το ιακε. Σε γενικες γραμμες δεν εμεινα και πολυ ενθουσιασμενη. Μου ειπαν για 8-10 ωριμα ωαρια και 3-5 βλαστοκυστες. Επισης το κοστος που μου ειπαν μου φανηκε υψηλο 5300 και 1500 η  καθε επομενη εβρυομεταφορα. Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οι μη ολοκληρωμες απαντησεις της υπευθυνης σε καποιες ερωτησεις μου. Σαν να προσπαθουσε να τις αποφυγει. Ηξερα ή μαλλον θεωρουσα οτι το μονοπατι αυτο της δωρεας ειναι δυσκολο αλλα πραγματικα δεν το περιμενα τοσο δυσκολο. Αληθεια σας θαυμαζω ολες οσες το εχετε κανει. Εδω και μια ωρα που τελειωσω απο το ραντεβου τα συναισθηματα μου κανουν παρτυ. Φοβος, αγωνια, αρνηση, πονος θλιψη για το μωρο που εχασα ( αυτη η εικονα πιστευω θα με ακολουθει μια ζωη). Προσπαθω και πρεπει να βρω το κουραγιο αλλα αυτη την στιγμη απλα νιωθω πολυ αδυναμη και ευαλωτη.

σας ευχαριστω που υπαρχετε και παιρνουμε δυναμη απο εσας. Και το λεω για ολες τις κοπελες που υπαρχουν μεσα σε αυτο το forum

καλησπέρα σ..καλως ηρθες στην οικογένεια μας με τα χρυσά  αυγα..  πως εισαι??? τι ειναι αυτο που σε ξενισε πιο πολυ το κεντρο που πηγες??? τι δεν σ αρεσε κ σ προκαλεψε  φοβο??? ( εδω θελω να σταθω εγω) αν θεςμας λες...ειναι  δυσκολο  το μονοπατι της δωρεας ναι αλλα με πείσμα κ θελήσει ολα γινονται.ιες να μοιραστεις τις σκεψεις σ μαζι μας??? να σε βοηθήσουμε οπου μπορούμε...κ επισης άλλαξε κέντρο κ γιατρο να πάρεις κ άλλη γνώμη για την δωρεα...τα φιλια μ

πρίν από 34 λεπτά , Hope19 είπε:

Γεια σας κοριτσια! Εχω να σας γραψω απο τον μαιο που ηταν  Κ η πρωτη μηδενικη εμβρυομεταφορα μου..παρ ολο που  σας παρακολουθω συχνα ..

Την προηγουμενη δευτερα πραγματοποιησα την δευτερη εμβρυομεταφορα μου αφου ειχα ηδη ακυρωσει ενα κυκλο μεσα στον ιουλιο λιγο παλι πριν την εμβρυομεταφορα...

Πιο τυχερη αυτη την φορα.πηρα  θετικη χοριακη 65...αλλα σημερα στην επαναληπτικη ειχε παει μονο 77...αρα δεν ελπιζουμε σε πολλα...κ δινουμε μια τελευταια ευκαιρια ως την τριτη κανοντας κ μια τριτη χοριακη...

Παλι απογοητευση κ δεν ξερω τι φταιει...απο το καλοκαιρι κ μετα εχω ταχυκαρδια κ φτερουγισματα,κ δεν το εψαξα ειναι αληθεια ..μπορει μια αρυθμια του θυροειδή να ευθυνεται?  Οι ορμονικες ομως δεν θα ταν επηρεασμενες?

καλως την κ παλι την φιλη μας...τι κανεις αγαπη μ??? ελπίζω νς πάνε ολα καλα κ να ανέβει  κ αλλο η χοριακη σ.η παναγια μαζι σ.ο γιατρός σ τι λεει για ολο αυτο??? 

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , Hope19 είπε:

Kαλησπερα!Αν θυμαμαι καλα στη θεσσαλονικη εκανες τις προσπαθειες σου? Περιμενε και την τριτη χοριακη να δεις πως θα παει.

Οχι οι ταχυκαρδιες δεν ευθυνονατια για μη εμφυτευση, κι εγω ειχα.Αν στις εξετασεις ο θυροειδης ειναι οκ δεν εχεις θεμα μ αυτο

πρίν από 45 λεπτά , KaterinaDimi είπε:

Καλησπερα! Σε ποιο Ιακεντρο πηγες , στη Αθηνα? Αν εχεις αμφιβολιες, ψαξε για αλλο κεντρο.Ο πονος για το εμβρυακι που χαθηκε, θα φυγει οταν μεινεις εγκυος κι εστιασεις στο νεο μωρο σου. Στο λεω γιατι το εχω βιωσει κι εγω

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , KaterinaDimi είπε:

Καλησπέρα και απο εμενα. Κι εγω εχω μιλήσει μαζί τους. θέλεις να μας πεις λίγο περισσότερα γιαυτα που σε ενόχλησαν; Σύμφωνω  με τα υπόλοιπα κοριτσια, αν δεν νιώθεις καλα εκει πρέπει να πας κι αλλου, επιλογές υπάρχουν πολλές  ειδικά στην Αθηνα 

Rafaela σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη. Δεν εχω βρει ακομα πως κανω απαντηση πανω στο μηνυμα σου. Τι μου προκαλεσε φοβο εεε!!!

1) η μη σαφης απαντησεις στα ερωτηματα μου

2) η ολη ενημερωση ηταν σαν να μου εκαναν μια ανακοινωση. Σαν να ειχε μπροστα ενα χαρτι και απλα μου το διαβαζαν

3) οτι σηκωθηκε να φυγει απο την συναντηση χωρις καν να ρωτησει αν εχω κατι αλλο να ρωτησω

4) το οτι , ενω εκει πηγα απο τον γιαρτο μου τον οποιο εμπιστευομαι, το ολο κλιμα εκει με εκανε να νιωσω οτι πρεπει ολα τα τα κοιταξω απο την αρχη. 

Και η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη επειδη το ενιωσα οτι κατα την διαρκεια της συναντησης ψυχικα και συναισθηματικα απομακρυνομουν, προσπαθησα να γινω πιο φιλικη και πιο αμεση αλλα δεν βρηκα ανταποκριση

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , KaterinaDimi είπε:

Rafaela σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη. Δεν εχω βρει ακομα πως κανω απαντηση πανω στο μηνυμα σου. Τι μου προκαλεσε φοβο εεε!!!

1) η μη σαφης απαντησεις στα ερωτηματα μου

2) η ολη ενημερωση ηταν σαν να μου εκαναν μια ανακοινωση. Σαν να ειχε μπροστα ενα χαρτι και απλα μου το διαβαζαν

3) οτι σηκωθηκε να φυγει απο την συναντηση χωρις καν να ρωτησει αν εχω κατι αλλο να ρωτησω

4) το οτι , ενω εκει πηγα απο τον γιαρτο μου τον οποιο εμπιστευομαι, το ολο κλιμα εκει με εκανε να νιωσω οτι πρεπει ολα τα τα κοιταξω απο την αρχη. 

Και η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη επειδη το ενιωσα οτι κατα την διαρκεια της συναντησης ψυχικα και συναισθηματικα απομακρυνομουν, προσπαθησα να γινω πιο φιλικη και πιο αμεση αλλα δεν βρηκα ανταποκριση

Να σε ρωτήσω κατι.. ο γιατρός σου ειναι ο Σφακ; 

πρίν από 16 λεπτά , Villi είπε:

Καλησπέρα και απο εμενα. Κι εγω εχω μιλήσει μαζί τους. θέλεις να μας πεις λίγο περισσότερα γιαυτα που σε ενόχλησαν; Σύμφωνο με τα υπόλοιπα κοριτσια, αν δεν νιώθεις καλα εκει πρέπει να πας κι αλλου, επιλογές υπάρχουν ειδικά στην Αθηνα 

πρίν από 14 λεπτά , Villi είπε:

Να σε ρωτήσω κατι.. ο γιατρός σου ειναι ο Σφακ; 

Ναι ο Σφακ. Εσενα πως σου φανηκαν; Ειναι ενα θεμα η αλλαγη. Εχω στον χωρο της εξωσωματικης απο το 2014. Εχω αλλαξει και εχω παει σε πολλους. Με τον γιατρο που εχω τωρα δεν εχω καποιο παραπονο. Το θεμα ειναι οτι συνεργαζεται με αυτο το κεντρο για την δωρεα

Κι εγω απο το 2014 παλεύω. Θα σου πω εγώ πως ένιωσα.. εγώ δεν αισθάνθηκα ασάφεια στις απαντήσεις της, βέβαια όταν πρωτοπήγα στο Ιακ ηταν υπεύθυνη ένα άλλο βουρλο, οποτε η σημερινή κοπέλα ηταν για εμασ μια ευχάριστη αλλαγή. Την προηγουμενη  ειχα κοντέψει να τη δείρω. Τώρα για τον αριθμό των βλαστοκυστων νομίζω οτι κανενας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πόσες θα ειναι.. έτσι νομίζω εγω όμως,  μπορεί και να κάνω λάθος γιατι δεν πηγα αλλου. Εμενα αυτό που με ενοχλούσε και με ενοχλεί ακόμα ειναι το ποσο αποκομμένος ειναι ο γιατρός απο την όλη διαδικασία της δωρεάς, δεν εμπλέκεται πουθενά. Ξαφνικά έχεις να κανεις με άλλους, οχιτο γιατρό που εμπιστεύεσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...