Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Annaforyou είπε:

Καλησπέρα από μένα! Για όσες δεν με ξέρουν είμαι δότρια. Έχω δώσει 2 φορές στο παρελθόν στο διαβαλκανικό. Την πρώτη, όλα μια χαρά με το κλασικό πρωτόκολλο. Την δεύτερη, μου έκαναν ένα μακρύ πρωτόκολλο με πάρα πολλές ενέσεις κ είχα πάνω από 17 καλά ωαρια. Ουσιαστικά με ξεζουμισαν χωρίς να με έχουν ενημερώσει πλήρως για τη διαδικασία. Αφού μου έκαναν την ωοληψια, μετά είχα πόνο στην μια ωοθήκη. Είχε πρηστεί κ είχε φτάσει τα 6 εκατοστά. Έκανα ξανά ενέσεις για να επανέλθει κ να φύγει ο οξύς πονος. Ένα χρόνο μετά, ακόμα με ενοχλεί κ με πονάει στον κύκλο μου. Σαν να μου άφησε κουσουρι ένα πράγμα. Ωστόσο έχω να πω ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί και φιλικοί μαζί μου! Αυτό τους το αναγνωρίζω! 

Κορίτσι μου γλυκό πόση ταλαιπωρία για να βοηθήσεις εμάς όλες!!! Το ευχαριστώ είναι λίγο. Ελπίζω η καλή σου πρόθεση να βοηθήσεις να μην έχει αντίκτυπο στην υγεία σου μελλοντικά. 

Καλό είναι που μας γράφει και μια κοπέλα δοτρια και γνωρίζουμε έστω και διαδικτυακά τη δική τους εμπειρία.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Θα ήθελα πολύ πάω σε αυτόν, χωρίς να θεωρώ την επιτυχία δεδομένη, απλά μου αρέσει απο αυτά που διαβάζω ο τρόπος που δουλεύει. Ολα αυτά που με ενοχλούν στο δικό μου γιατρό, αυτός τα κάνει έτσι όπως θα ήθελα. Απλά όταν μένεις σε άλλη πόλη είναι πολύ μεγαλύτερο το κόστος, θα πρέπει το μισό μήνα να μένω στην Αθήνα ή να πηγαινοέρχομαι…

Το θέμα της απόστασης είναι πολύ σημαντικό, μην το παραβλέπεις.  Ο Κουρτ.. κάνει συχνή παρακολούθηση στις αρχές κάθε κύκλου και θα είναι εξοντωτικό να πηγαινοέρχεσαι ή ακόμη και να μένεις Αθήνα για ένα δεκαήμερο...  Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν αρκετοί δοκιμαστικοί κύκλοι μέχρι να προχωρήσεις... σε εμένα χρειάστηκαν 6 φαντάσου...

και χρόνος και πολλά έξοδα και μεγάλη ταλαιπωρία θα είναι για εσένα...

Μήπως να ψαξεις να βρεις κάποιον αξιόλογο γιατρό κοντά σου?

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 39 λεπτά , athinaida είπε:

Το θέμα της απόστασης είναι πολύ σημαντικό, μην το παραβλέπεις.  Ο Κουρτ.. κάνει συχνή παρακολούθηση στις αρχές κάθε κύκλου και θα είναι εξοντωτικό να πηγαινοέρχεσαι ή ακόμη και να μένεις Αθήνα για ένα δεκαήμερο...  Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν αρκετοί δοκιμαστικοί κύκλοι μέχρι να προχωρήσεις... σε εμένα χρειάστηκαν 6 φαντάσου...

Τι ακριβώς είναι οι δοκιμαστικοι κύκλοι? Σαν ετ χωρίς έμβρυα η λέω βλακείες;

πρίν από 42 λεπτά , athinaida είπε:

Προσπαθώ .. πίστεψε με προσπαθώ. Απλά είναι πολύ λιγότερες οι επιλογές. 

• Λυπημένη/-ος 1

Ναι... δηλαδή κάνεις όλη την προετοιμασία,( αγωγη) και πηγαίνεις στο γιατρό για να παρακολουθεί την παχυνση του ενδομητριου .

Πρέπει να βρεθεί ένα σχήμα(αγωγη) που να λειτουργεί καλά στο ενδομητριο και να φέρνει ικσνοποιητικα αποτελέσματα...

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , athinaida είπε:

Ναι... δηλαδή κάνεις όλη την προετοιμασία,( αγωγη) και πηγαίνεις στο γιατρό για να παρακολουθεί την παχυνση του ενδομητριου .

Πρέπει να βρεθεί ένα σχήμα(αγωγη) που λειτουργεί καλά στο ενδομητριο και φέρνει ικσνοποιητικα αποτελέσματα...

Μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό. Μπράβο στον άνθρωπο. 

πρίν από 53 λεπτά , athinaida είπε:

ε ρε τι μ θυμησες τωρα...Παναγία  μ το έκανα 4 μηνες σερι πήγαινε Αθήνα  κ γυρνα ποσω στο μερος μ...600κ χιλιόμετρα μακρια....αππαπαπα πολυ ψυχοθφορο ολο αυτο...θελει λεφτα κ δυναμη ειδικα εμεις που είμαστε μακρια ....

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

έκανεσ υστεροσκόπηση κάθε φορά για να δεί αν υποχώρησε η φλεγμονή ?

Όχι εκανα Νικα. Υστεροσκοπηση εκανα μια με αλλο γιατρο και μια με Σφ.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 40 λεπτά , athinaida είπε:

Πρέπει να βρεθεί ένα σχήμα(αγωγη) που να λειτουργεί καλά στο ενδομητριο και να φέρνει ικσνοποιητικα αποτελέσματα...

Α κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ!! Εμένα φαντάσου είναι σχετικά παχύ από μόνο του ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρω πολλά φάρμακα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ε ρε τι μ θυμησες τωρα...Παναγία  μ το έκανα 4 μηνες σερι πήγαινε Αθήνα  κ γυρνα ποσω στο μερος μ...600κ χιλιόμετρα μακρια....αππαπαπα πολυ ψυχοθφορο ολο αυτο...θελει λεφτα κ δυναμη ειδικα εμεις που είμαστε μακρια ....

Εκει όμως πέτυχες, έτσι δεν είναι; Νομίζω παλιότερα που διάβαζα το φόρουμ χωρίς να ειμαι μέλος, αν δεν κάνω λάθος κι εσύ είχες ταλαιπωρηθεί. Σε θυμάμαι γιατι ηταν ωραίο το username :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Όχι εκανα Νικα. Υστεροσκοπηση εκανα μια με αλλο γιατρο και μια με Σφ.

Καλημερεσσσ η καινούρια είμαι τις παρέας, τι είναι η εξέταση νικά? Υστεροσκοπηση έχω κάνει δύο φορές μια στ πρώτο κέντρο, και τάχα μου είπαν ότι υπήρχε ενσωμικροσ πολύ πόδας, αλλά όταν Εδειξα το cd στον επόμενο γιαρσο μου είπε ότι δεν έχει γραφτεί καν, 

1 ώρα πρίν, Xristina xristina είπε:

Καλημερεσσσ η καινούρια είμαι τις παρέας, τι είναι η εξέταση νικά? Υστεροσκοπηση έχω κάνει δύο φορές μια στ πρώτο κέντρο, και τάχα μου είπαν ότι υπήρχε ενσωμικροσ πολύ πόδας, αλλά όταν Εδειξα το cd στον επόμενο γιαρσο μου είπε ότι δεν έχει γραφτεί καν, 

Εξετάζει για φλεγμονές στην μήτρα. Στον Σφακ πηγές ή θα πας; Αν χρειαστεί να κανεις την εξέταση θα σου πει ο ίδιος κι εμενα αυτός ειναι ο γιατρος μου.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Καντι είπε:

Εξετάζει για φλεγμονές στην μήτρα. Στον Σφακ πηγές ή θα πας; Αν χρειαστεί να κανεις την εξέταση θα σου πει ο ίδιος κι εμενα αυτός ειναι ο γιατρος μου.

Ποια η διαφορά του νίκα με το ngs @Καντι;

Και της υστεροσκοπησης ;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Καντι είπε:

Ναι ο γιατρός μου ειναι ο κ. Κ. Σφακ. Τον εμπιστεύομαι γι αυτό και προχώρησα μαζί του, σε εμενσ τα έχει βρει όλα καθαρά, αλλά λόγω ηλικίας τα ωαρια μ δεν είναι άριστης ποιότητος. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μ για την ενημερωση

5 hours ago, νικηαντωνια81 said:

Ποια η διαφορά του νίκα με το ngs @Καντι;

Και της υστεροσκοπησης ;

Καλημερα να απαντησω και εγω που εχω κανει και τα δυο πολλακις ? Ο Νικας βλεπει με μικροσκοπιο τις αλλοιωσεις των ιστων της μητρας λογω φλεγμονης, το ngs  σου προσδιοριζει ποια μικροβια και σε  τι ποσοστο βρισκει στη μητρα καθως και το ποσοστο  των γαλακτοβακιλων με μοριακη μεθοδο. Το μειονεκτημα ειναι οτι μπορει να βλεπει κουφαρια μικροβιων και να τα εντοπιζει ως μικροβια.. Σε εμενα δε συνεβει αυτο. Οταν καθαρισα φανηκε.Με την υστεροσκοπηση ο γιατρος βλεπει με το ματι τη φλεγμονη ,οποτε ειναι αρκετα υποκειμενικη εξεταση.Και για το εξηγησω σε εμενα με φουλ φλεγμονη και λογω του ανοσολογικου μου θεματος, κορυφαιοι γιατροι οπως ο Μαστμ..με υστεροσκοπηση δεν ειδαν τιποτα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...